1942
  • Bucser
    Ja a Madden meg eltekintve az új játékmódoktól áll a 2000-es szinten:D

Mind AI mind grafika mind játékmenet terén:D Hisz az ember előbb vagy utón úgyis visszatér a franchise vagy season játékhoz:D
  • Casillas
    "Na mit szóltok? Mert, ha csak itt álmodozunk és ülünk a seggünkön, nem lesz semmi."

tényleg asziszed hogy nem szarják telibe a játékosok leveleit? kapnak évente kismillió levelet, de fosnak mindegyikbe bele, el se olvassák a 99%-át, nem érdekli őket, hogy a játékosok mit akarnak, nekik csak az számit, hogy minden évben a lehető legtöbbet el tudják adni
    maddenen még ez annyira nem is érezhető, mer azt amcsik maguknak csinálják, de pl a fifa az a 2000 óta folyamatosan egyre rosszabb...
  • quack
    viccnek is rossz
  • Bucser
    Egy Kicsi Off

MOst nézem a We are Marshall című filmet (2006-os film egy 1970-es évekbeli megtörtént eseményt elevenít fel, amikor a Marshall Egyetem csapata elveszti egy repülőszerencsétlenségben az edzőit és a teljes csapatot 4 játékos kivételével) Van benne pár nagyon jó poén.

Egyik: - We have a huge problem with that O-line coach
    válasz: - I dont think That Defensive line is so spectacular

Érdemes megnézni. Nagyon jó kis dráma.
  • Dexantreal
    Aha, igazad van. Multiban más. Ott a tapasztalat számít, meg a hatékonyság. Na meg, hogy milyen szinten tolják az adott meccset. Multiba még nem vagyok olyan jó, sőt... még eléggé gyenge. Azonban, ha lenne a multihoz is ilyen Hall of Fame dolog és midnenki a saját superstarját irányítaná, sokkal izgalmasabb lenne és jobb. Végül pedig valóban: más lenne azért a WR emberemmel az elkapás, mert nem gép inteligencia lenne a túloldalon, hanem emberi ravaszság, találékonyság és a sok-sok tapasztalat (milyen jó szavak). Komolyan... fogjunk hozzá egy levélhez, amiben leírjuk a gondolatainkat ezzel a "leendő újítással" kapcsolatban. Csak van egy címe, egy e-mail címe a madden NFL készítői csapatnak - vagy hogyan is nevezik már őket - és ezt leírnánk nekik és felsorolnánk az érveket is, miért lenne jó... és meglátjátok, pár év múlva, vagy talán jövőre mrá benne lenne ez a multi fejlesztés is.

Na mit szóltok? Mert, ha csak itt álmodozunk és ülünk a seggünkön, nem lesz semmi.

Én lennék az, aki noszogat titeket - mert nem tudok jól angolúl - és esetleg újabb ötleteket adnék, ti meg leírnátok és elküldenénk.

Vélemény?
  • quack
    azért multiban ahol pro jatekosok vannak ugyanugy rég 99es pléjerrel meg nagy gyakorlattal ott "picit" más lenne mint amikor rookie/pro fokozaton ahol mondjuk egy 130-0 meccs sem nagy lehetetlen és a qb-knek 95 yardos td passz pontosan a te playered kezebe a rutin mig te vegigfutod kilencszer a palyat mire szerecsetlen vedo rajon hogy arramegy a labda
    ugyanugy mmint most a "sima" multi és a frencsájz közt
    egyebkent fociban ilyen kb 5 éve van, football generation vagy mi volt a cime pc guruhoz is adtak regen
  • Bucser
    A steelersnél nagyon sok jobb csapat van.. tavaly csakszerencséjük volt de valami óriási... Idán be sem jutnak a rájátszásba...
  • Dexantreal
    Na kérem szépen. Szép sorjában.

Azokat az értékeket középen a szöveg alatt (apperance, popularity, visibility és a többi nyalánkság) leginkább úgy tudod növelni, ha a csapatodat beviszed a playoffba... és megnyered a super bowlt. Akkor aztán az egekbe szökik (lásd lentebb valahol az én honlapom a WR csávómnál). Egyébként még nem nagyon tudom, hogy ezen kívűl mivel lehetne. Personality a személyiség mutató, amit a szezon során az interjúk során formálsz meg magadról és ez alapján ítél meg a rajongó táborod, meg mindenki. Látom eléggé elszúrhattál valamit, mert -16. Válaszolj úgy, hogy ne sértegess senkit (pl nekem playoff közben feltett egy olyasmi kérdést - már nem emlékszem rá -, hogy betudunk-e kerülni megint a döntőben. Válaszok között lehetett ilyet is megjelölni, hogy: ha a QB-nak van agya, akkor nekem adja a labdát és én megszerzem a győzelmet a csapatnak (kb azt hiszem). Ez ugye nagyképűség és a világon sehol nem komálják. Mínusz pontot kaptam volna a personality skálán érte).

Disruption:
    - bomlás (rendé)
    - szétszakítás
    - szétszakadás

Sztaki szótár szerint. Használd egészséggel. Én is ezt használom, ha valami nem tudok. van olyan része is - már nem tudom merre, én is véletlen akadtam rá -, ami, ha beírod a szót, elmondja hogyan kell ejteni. Itt a főoldalon meg csak kidobja azt a szót, amit keresel. Disruption mérce pedig szép lassan fejlődik. Nekem 99 így a 3-dik szezonomra, bár elgondolkodtató, hogy jó, ha 99? Mivel szétszakadást jelent, most nem tudom... mégis mitől szaakdok el én?? Erre, ha tud valaki válaszolni, akkor az válaszoljon pls. Szóval disruptiont én se vágom, sry.

Egyébként HB vagy akkor? Jó a leírás, amit írnak rólad.

Én ennyit tudok írni ezekről, ha valaki még tud valamit, az tegye hozzá... ha akarja.
  • spatrik
    Én nyomom ezt a gémet Xbox 360-on meg PC-n,és mind 2 fantasztikusan jó.Nincs is jobb sport az NFL-nél(meg a Steelers-nél jobb csapat).Most kaptam Amerikai foci labdát suliba az udvaron tök poén.Jó lehet edzeni,és igaziból csinálni:)
  • Attila8805
    Egy 3 ezt jól megaszontam
  • Attila8805
    Lenne egy 3 kérdésem de a többit a képen látjátok bocs a kaki munkáért
  • Dexantreal
    Így valóban más a helyzet. Azért így is hoznám a meccset, hidd el. Ha nem is olyan simán, de sikerülne. Nem ismersz te még engem, mint WR. Rmélem kitalálják ezt a dolgot hamar a Madden fejléesztői brigádnál és akkor majd megmutatom neked online. Amúgy meg valaki írta itt, hogy van QB-je és jó QB, szóval nem egy fakezű QB dobálgatná nekem a labdát :P.
  • Bucser
    Overáltól még nem fogsz minden meccset nyerni:D ha Fakezű az irányítód akkor cseszheted az overálodat:D PLáne mivel nagy valószínűséggel -1 99-es Safety meg egy 99-es CB vigyázna rád emberfogásnál:D
  • Dexantreal
    Grat. Én meg indítottam egy CB-t és a jets igazolt le, overál 91. Első meccsen 1 tackle, 1 tackle for loss (vagy nem tudom, hogy van... nem néztem annyira) és egy interception. A muksó odaállt a pálya szélére - a WR - és várt én meg elé rohantam és elkaptam... csak ne mtudtam tovább futni, mert letepert. A Jets nyert végül 30-7-re. Elején field goal zápor volt: 36 yard, 45 yard és 37 yard... mindegyik bement. Csak érdekesség képpen jegyeztem meg.
  • Dexantreal
    99-s overálja van.... azt hiszem ezzel midnen kételyt eloszlattam :P.
  • Dexantreal
    Nagyjából ismerem és folyamatosan tanulom is. Minek ezért lehurrogni? Egyébként meg WR-nek úgyis annyi a dolga, hogy rohanjon előre, vagy odlalra; szóval ahogy épp kell.
  • Attila8805
    én hb-vel kezdtem hétfőn most végeztem az első idénnyel és Rokie of the year lettem vagy mi AFC csoportba a Jaguars-al.
  • Bucser
    csak szeretnéd...:D
  • Casillas
    ja, csak a szabályokat nem ismered teljesen, de hát azt minek is
  • Dexantreal
    Na, ha az én WR superstarom benn lenne az egyik csapatba, mindig az a scapat nyerne? Előre rohanok, integetek és labda landol 90%-os biztonsággal a kézben. Akármit csinálna a védő sereg, legtöbbször elkapnám, mer oylan jó a WR-m :P. Amúgy jó ötlet. Írd meg a fejlesztőknek.
  • Tutilevi
    na meghoztátok a kedvem a superstar módhoz ugyhogy hosszú idő után visszatértem kedvenc posztomhoz a Hb-hez. New England draftolt de mivel játszani is akartam gondoltam mennyjünk egy kisebb csapathoz. Hát nem a Titansnek kellettem?:D Na mondom ez így érdekes lesz.... Első meccsen 36-10 Jetsnek, futottam 30 yardot, 2.on is szoptunk mint torkosborz kemény 50 futott yarddal... Az irányítónak meg 2 meccs alatt volt 6 Icje
    Na mondm sebaj jöjjön a dolphins. Első negyed 13-0 oda. Gondoltam akkor ezis sima bukta de nem! Megrázta magát a Qb-nk, énis futottam 101 yardot + volt 33 elkapott is és így letoltuk Culpeppert a Titanssal!:D:D:D
  • Bucser
    Lehet, hogy az graf engine cserét így akarják időzíteni:D
  • donpedro
    Hehe, kb. 5 éve jutott eszembe először ugyanez a Fifával kapcsolatban (akkor még nem volt Superstar a Maddenben sem), és meggyőződésem, hogy egy a Superstar módhoz hasonlóan felépülő, de online játszható game az összes ismertebb sportágban hatalmas siker lenne. Már ki is dolgoztam egy csomó tervet ezzel kapcsolatban, de eddig semmilyen kapcsolatom nem volt a játékfejlesztéssel, így ezek csak ötletek maradtak. Pedig addig kéne megcsinálni, amíg nincs konkurencia, hisz már a Superstar mód is közel jár az elképzeléshez.

Eleve mekkora reklámlehetőség van egy olyan megoldásban, hogy a játékosok a neten vehetnének maguknak jobb felszerelést, cipőt, kondigépet, energiaitalt, stb, stb, az online store-ban normális pénzért. Egy csomó nagy céget meg lehetne csípni szponzornak, Nike, Gatorade, stb, stb, határ a csillagos ég...

Online ligák egész sorát lehetne szervezni, virtuális csapatok alakulhatnának, mint az FPS-ekben a klánok. Valami showműsor keretében lehetne MVP-t választani, és egyéb díjakat osztani, NFL játékosok vendégszereplésével, stb, stb.

És ezt meg lehetne csinálni az NBA-vel, az NHL-lel, a Fifával... Nem is értem, hogy az EA Sportsnál hogy nem jutott eddig senkinek az eszébe.
  • Bucser
    Mondjuk szerintem iszonyatos poén felesztés lenne, ha a superstarokat be lehetne csapni egy csapatba (multiban) és mindenki a superstarját irányítani....

Lenne benn fantázia szerintemm és lenne is értelme online összerakni egy csapatot:)
  • terasz
    lassan összejön egy egész csapat szupersztár. van már wr, qb, hb...

részemről most fejeztem be a második szezonomat, egész szép eredménnyel 49ers színeiben. Futottam közel 1500 yardot, volt kábé 100 elkapottam is mellé, és 11 TD-m.

Rájátszásba ugyan bejutottunk, sőt wild card meccsen még a Packers-t is eépáholtuk, de aztán egy Giants elleni rangadón 1 ponttal (17-16) alulmaradtunk. Ráadásul kicsit az én hibám is volt, mert másfél perccel a vége előtt majdnem megcsináltam a TD-t, de csak FG lett belőle.

no sebaj, nem vagyok visszatöltögetős fajta. majd jövőre.
    Szezon közepén már rajta voltam a pro bowl listán, de aztán sajnos a végére lecsúsztam, így ez megint kimaradt. Talán majd a harmadik szezonomban.

Sajnos a personality-m még mindig mínusz 28, ergo popularity és visibility is legalsó szintű - hetente ír nekem az edző, hogy fogjam be a pofám, mert mi egy naaagy család vagyunk, pedig mostanában már interjúkat sem adok. (na ja, régebben bíráltam nyilvánosan az ügynökön keresztül)

szóval maradtam a liga rosszfiúja. leszerződtem további 3 évre, a qb jó nálunk, az elkapók tehetségesek, de az O-line meg a D-line még keveset nyújt sajnos.

Talán 2-3 szezon múlva jobb leszek. Bár a Hall of Fame asszem innen nem teljesíthető. No sebaj.

Kellemes Karácsonyt meg Boldog Új Évet Nektek!
  • donpedro
    Ha már itt vagyok, gyorsan leírom, hogy hol tartok jelenleg a QB-s franchiseomban.

Úgy kezdtem, hogy megcsináltam magamat a superstar módban, és aztán ugyanazt a játékost újrakreáltam franchise módban. Culpeppert gyorsan visszaküldtem a Vikingshez egy draft pickért (szükségük is van rá, hisz Brad Johnson már nem fiatal, az első év végén vissza is vonult). Ezel után szabaddá vált előttem az út.

Megjegyzem, hogy speciális rosterrel nyomulok, ami át lett alakítva, hogy egy kicsit lassabb, és életszerűbb legyen a játék, több-kevesebb sikerrel működik is a dolog, bár még lenne mit finomítani.

88-as OVR értékkel vágtam neki a szezonnak, és az elején kicsit megijedtem, hogy esetleg túl könnyűre lőttem be a nehézséget (bár egyszerűen csak semleges beállításra törekedtem), ugyanis mindjárt az első passzom TD lett; szép hosszú, 72 yardos átadás volt. Majd amikor újra megkaptam a labdát, akkor ugyanezt sikerült tökéletesen megismételni, csak épp ezúttal 93 yardról. Ekkor arra gondoltam, hogy ez így nem lesz jó, túl könnyű, stb, stb, de aztán rájöttem, hogy igazából csak szerencsém volt, annyira nem is egyszerű a játék.

Az alapszakasz remekül sikerült, 3700 yardot, 38 TD-t és csak 10 INT-et dobtam, ráadásul mindezt 14 meccs alatt, hisz 2 találkozót ki kellett hagynom sérülés miatt. Becsúszott ugyan néhány vereség is, de végül magabiztosan, 12-4-es mutatóval megnyertük az AFC-t. A rájátszás első köre is sima volt, ám a Conference döntőben 27-21-re kikaptunk a Kansastől. Az O-Line borzasztó gyenge volt, nagyon sokszor sackelték, és bár a meccs legvégén eljutottunka Chiefs 5 yardos vonalán belülre, végül nem sikerült megfordítani a meccset.

Az MVP Marc Bulger lett (bőven 4000 yard fölötti eredménnyel, az AFC-t azonban én nyertem. ugyanez volt a helyzet a Best QB szavazáson is. Mindenesetre a Pro Bowlon kezdő irányító lett belőlem.

Az év újonca Reggie Bush lett, de az AFC-t itt is sikerült behúzni.

A draft meglehetősen furán alakult, 30. helyen voltunk, és pont az orrunk előtt vittek el szinte minden kiszemelt játékost, ellenben hatalmas meglepetésre Brady Quinn nem kellett senkinek, így én csaptam le rá. Aztán rögtön el is cseréltem, mégpedig Urlacherre. Urlacher mellett jött még Lavar Arrington és Tommie Harris is.

A megerősített védelemmel egyértelmű esélyessé léptünk elő, ám nekem személy szerint nem siekrült tökéletesen az évkezdet. az első két meccsen 6TD mellett 5 INT is becsúszott. Azóta belejöttem és dobtam 6 TD-t, Int-et pedig egyet sem. Az első 4 meccsünket nyertük, bár egyik sem volt kimondottan könnyű. A lényeg a 4-0. Remélem ezúttal nem torpanunk meg a kapuban.
  • donpedro
    Azért, hogy jövőre legyen mit visszarakni, mint újítást... :)
  • Spy Hun
    Azzal a gombal csinálta mivel vetődni lehetett. Nemértem miért kellett kivenni... :S
  • Dougie
    vagyis csak a gép tudja hogy kell...
  • Dougie
    az ideibe nem lehet ilyet csinálni, pedig a régebbiekbe volt
  • Attila8805
    Ez jó kérdés!
    Szerintem próbálgasd végig a gombokat nem élesben.
  • C Ronaldo07
    vagy ha nincs ellenfél körülöttem akkor is
  • C Ronaldo07
    ja ez nálam is így van ha brady-vel futok és szinte mindig fumble van amikor szerelnek
  • lord nihilus
    ellenem is lassan minden 2-3. meccsen mekcsinálják, én meg ha brady-vel futok és vetődök előre abból elég gyakran(ellenfél kontakt nélkül is!!)fumble lesz ami naon keksz :(
  • Dexantreal
    Ez engem is érdekel, mert a gép is csinálta ellenem és van egy QB játékosom. Szerintem nem volt még ez a kérdés :S.
  • lord nihilus
    sztem ha minden igaz soxó vótmá a kérdés de h lehet qb-val lábbal előre csúszni?
    (bocsika ha vótmá, de télleg)
  • Attila8805
    Így akartam.
  • Attila8805
    Pörögtem forgtam de sikerült a 10 yard:http://kepup.extra.hu/?madden.gif
  • donpedro
    Elkapásban én is jó vagyok, pl megint elkaptam valami hülye vírust...

Mellesleg szerintem tényleg Tomlinson a liga legjobb futója, bár Edgerrin James, Shaun Alexander, ellenoldalon pedig mondjuk Maurice Jones-Drew idei szereplése jól példázza, hogy ezen a szinten már mennyire keveset számít az, hogy a futó milyen. Ha jól takarítanak előtte, akkor bármelyik NFL starter futó képes 100-150 yardra meccsenként, ha meg rosszul, akkor egyik sem.

A legjobb yard/rush átlaga az újonc Jones-Drewnak van az egész ligában. 135 futásból 764 yard (5.7-es átlag) és 10 TD, szemben mondjuk Alexander 193 próbálkozásból összehozott 663 yardjával (3.4-es átlag) és 4 TD-jével. Hasznos emberek a futók, de csak szimpátia alapján van értelme köztük rangsort felállítani.
  • Dexantreal
    Ja.... szarügy.