Madden NFL 2007

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

robotnyk
magyarítás nincs, nem is volt, nem is lesz, és teljesen felesleges is lenne hozzá...

ez a #1137-re volt válasz, bocs

nem, ezt meccs közben írja ki, ha megdöntöttél egy all-time rekordot...
(de ha még nem találkoztál vele, az azt jelenti, hogy nálad minden rekordot a gép tart...)

Scottt
Hello amatõr vok h lehet passzolni meg azokat az elökések csinálni emg ezt vhogy kilehet pörgetni yahh és van magyarítás hozzá???

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Az ilyeneket hol csináljátok? Mini camp?

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

robotnyk
Shep
Vaan egy kis problémám a játékkal, haverral próbáltunk neten játszani, mûködött is a dolog, de volt egy kis gond az embereket nem mi irányítottuk, mi lehet ennek az oka? A másik, hogy ha pl õ hostol akkor én nem tudok hozzá csatlakozni.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

törölt hozzászólás

<#eljen>

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

robotnyk
<#eljen><#finom>... nah akkor majd privibe írj, ha van fejlemény idõpontokat illetõen, meg hogy kint, vagy bent lesz-e... elõre is thanks!<#wave>

sabodave
néha lent vannak õk is!

Okés és thanks!<#wave> Idõpontot csak azért kérdeztem, mert elfelejtettem<#hehe>. Hja...pomponos csajokkal együtt edzetek?<#finom><#hehe>

sabodave
hát hétfõn fog kiderülni, hogy kint vagy bent leszünk-e még jövõhéten, de majd írok privibe.

Ok, igyekszem menni... hánytól hányig és melyik nap? :S .....

Ja, privibe.

sabodave
Gyere, mert már lehet hétfõtõl bent edzünk!!!

shift+balra v jobbra

Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!

amcsifocistánkan nem könnyü az élete😄 ésha lefagysz nemfáj semmi 😄😄

dexant dobsz 1 msnt?

Úgy, hogy Redokee-val lentebb dumsiztam picit a Bp Cowboysról és a fórumokon is régebben, hogy majd megyek... csak rohadtul nem akródzott elmennem, mert egyre hidegebb lesz és, ha kint edzenek a stadionba...lefog fagyni a seggem<#idiota><#hehe>, de elmegyek akkoris valamikor jelentkezni.

sabodave
de ez most hogy jött ide, hogy még kint edz a csapat????😄😄😄

Egyébként nem tudom... ne hakkerkedj 😛.

Igen, azt elfelejtettem<#hehe>.

sabodave
Mármint a Bp. Cowboys?

Okés. Majd próbálkozom billnél, hogy melyik gomb lehet.

Bucser
Nem tudom sajnos. Én csak a dual-al próbáltam.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Billen nem lehet? Mer van gamepadom, de billel tolom...amúgy thanks infot!<#wave>

Bucser
Dual analog stick kell hozzá. egyikkel kiválasztod az embert másikkal pedig irányítod adott emberhez a playmakinget. Egyébként a WR-ek útját is meg lehet változtatni a TightEnd-ét is.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Egyébként NFL superstar mod-ba, mikor HB vagyok, QB így a nyilamat, hogy merre fussak, néha átteszi pl balról jobbra. Hogyan lehet ezt NFL superstar modba QB-ként megcsinálni? Ott az van, hogy nyilakkal lehet embereket ide-oda küldözgetni, na de pl HB drawnál amikor balra megy a HB, hogy lehet jobbra küldeni?

Én benne vagyok, de nemtom.... szerintem leversz majd simán :S.

Az igaz. Mellesleg picit offolok és gonosz leszek: a Cowboys úgymond téli edzéseit is kint tartja? Mert emiatt nem akaródzott eddig eljönni és jelentkezni<#hehe><#vigyor2>...

sabodave
Valaki nem tud olyan hekker progikat a játékhoz, mint amik vannak a Fifához????

tényleg valaki földi halandó itten nem aakr velem jáccani?😄

Dexant még fejlõdnöd kell rendesen😄

Hogy jöttél rá?<#idiota><#hehe> Én ebbõl nem tudtam megállapítani, hogy franchise-ban nyomul, vagy NFL superstar mod-ba, pláne azt, hogy melyik poszton...<#rolleyes><#hehe>

Új vagy és nem tudsz írni rendesen<#idiota><#hehe>

ezekszerint QB vagy?
zAkkEr
Hi!
én méhg új avgyok,mivel 1 napja játszoka gammel...de az a gondom h nem tudok passzolni S:.....vmi 2 ksigombot mutat alatta mega nyíl..de nem értem h mit jelent,és h mit kéne csinálni...

Lol?!

jaaaaaaaaaajj de looooool<#eljen><#hehe>. Most nyomom Chiefs - Titans meccset. Csak mentettem, majd késöbb folytatom. 23-7 a második negyedben a Chiefsnek, ebbõl kettõ TD az én WR emberkémé, de úgy, hogy kickoff return, monster run<#eljen><#hehe>. Jah és Jhonson/Jonshon (nemtom :S), a HB is futott egy szép TD-t, szal most tarol a csapat. Nagyon állat<#eljen>.

mike0013
hamachi.cc
ez egy virtuális LAN progi

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

igen! routerrel csak egy bizonyos hamachi progival tudsz...

google is van az interneten 😉
sabodave
Mivel?<#fejvakaras>

mike0013
hamachival szerintem megy

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

sabodave
Router mögül, hogy tudok hostolni???

Szia!figy...

engem a magyarországi amerikai futball múltja nemigazán izgat... akkor sry h azt irtam h a wolves volt az essõ

sabodave
Szia Redokee! Kicsit rosszul tudod a dolgokat, olvasd el ezt a cikket: A kezdet!!!

Üdvözlettel: Egy Budapest Cowboys Játékos

Nekem Pittsburg Steelerseset😛

AMD Athlon 64 3000+,X800,1 Giga Ram. II. vh 4\'ever!