1942
  • Dexantreal
    Ok, thanks!
  • Bucser
    Általában úgy írják, hogy Dolphins AT Kansas, vagy Chiefs VS Dolphins.

Tehát elől van a vendég hául a hazai. A számokat pedig rrendben adják meg:) Tehát esetedben

Chiefs at Jaguars 35-41
  • Dexantreal
    ")rec és 5TD" = 9 rec és 5TD akart lenni, sry.
  • Dexantreal
    Közben megszületett a második rekordom is NFL superstar modba egy nagyon hajtós meccsen az előszezonban. Jaguars 41 - Chiefs 35. Nem tudom hogyan kell írni, hogy amelyik hazai pályán volt, az elől, vagy hátul legyen? :S lényeg a lényeg, a Jaguars volt otthon és bizony így harmadik szezonra a Chiefs legyengült azt hiszem: több helyről hiányoznak a jó öreg harcosok, a védelem jó, támadó alakulat közepes most, mert nagyjűból a QB (Croyle), a HB, (Johsnon) és Én, a WR csinál mindent. Ez meg is látszott ezen a meccsen is:

)rec és 5TD, de így is kevés voltam és az volt a bosszantó, hogy a vége felé legalább beesett 2-3 interception és 2 tőlem, mert ügyesen helyezkedett a Jaguars védő és lenyúlta. majd visszavágok nekik a szezonban remélem.

Volt már olyan a valóságban, hogy egy csapat egymás után háromszor nyerjen Super Bowlt? Mert, ha nem, akkor így virtuálisan most a Chiefs ebben is rekordott döntött, mivel náluk kezdtem és azóta állandóan Super Bowl győztes a csapat. Lehet, hogy negyedik szezonra is náluk maradok, bár nagyon nem hinném. Ezt még lehúzom a Chiefsnél és reményeim szerint Seattleben kötök ki, ha valahogy sikerül majd kisakkozni, hogy a gép mondjuk sok visszatöltés után ott helyezzen el majd, vagy ne mis tudom hogyan zajlik ez az elmenés, mert ugye Agent's Office-ban nincs olyan, hogy "Elszeretnék menni egy másik csapatba" :S. Nem értem miért :S.
  • Dexantreal
    Ehh, hülyék kerüljék el messze ezt a topikot pls....
  • Thanatos
    rossz topic...
  • seahawks
    Hello vennék nfl 07-et PS2-re csak eredetit aki tud egyet olcsón az írjon a [email protected]
  • Dexantreal
    ... igazad van, de jó lenne akkor is látni őket :P.
  • Spy Hun
    Az legyen az utolsó dolog amit kijavítanak :P
  • Dexantreal
    Nagy hiba. Írjunk nekik levelet és kérjük vissza őket. Milyenek voltak, van arról kép?
  • Bucser
    Asszem a 2004-ben volt... Aztán eltűntek sajna:(
  • Dexantreal
    Ok és majd a vizesfius posztom mellé kreáljanak pompon csajokat a pálya szélére - ők úgyis hiányoznak a játékból - és, majd mikor nem kell a víz a csapatnak, akkor oda osonok a csajokhoz és a seggükre vágok és, ha sikerül, akkor kapok iksz influence pontot, mint a WR meg ilyenek.
  • Dexantreal
    Ja, de szerintem nagyon jó lett a 07 :P.

Teszed vissza rögtön a gépre!.

(vicceltem)
  • Dexantreal
    ... nem vagyok függő. Nézd, a Madden NFL 2006-tal kezdtem megismerni a sportot, meg minden... aztán sport1/2, nem tudom melyiken nyomatják a meccseket... de ott láttam a nagy döntőt is, a Pittsburgh (esetleg há nélkül? :S) és Seattle meccset. Na, ezek alapján - jtáék és közvetítések - megtetszett. Olyannyira, hogy 2007 januárjába majd megyek a Budapest Cowboyshoz, meg még mindig azt mondom, hogy a játék alapján tanultam meg a legtöbbet, míg ugye a Zala predators honlapját be nem linkelte valaki, ahol fent vannak a szabályok és ezért ezer thanks az illetőnek!. Valamint hadd tegyem hozzá, hogy úgy százszor jobb, ha úgy olom az NFL superstar modot, hogy minden egyes karakterem a Dékány Norbert nevet kapja, vagyis enyémet. No persze, amcsi szabályoknak megfelelően... vagyis keresztnév elől, vezetéknév hátul. Így még jobban bele tudom élni magam a játékba és számomra egyenlőre megunhatatlan.

Azonban valahol mégis igazad van: ha időm engedi, akko jó sokat játszok gépen, de hát én már csak ilyen vagyok.
  • NB2
    Beszéltem EA sportosokkal, és neked lesz egy vizesfius poszt is, az még nem voltál:))
  • mike0013
    augusztus vége óta játszik:D
  • terasz
    baz' te függő vagy, ember!
  • Dexantreal
    Van HB-m és 1-2 mecs lett lejátszva, pedig rookie-n mini campben 4225 a rekord RB ground attacknél... és ez a HB-m a Packers-nél magas overáljú, 90-92 és azt írták, hogy NFL legenda lehet belőle simán ezekkel a képességekkel... de mégis nehezen indul be a szekér, mert hiába highlight stickelek meg ilyesmi, sokszor rám rontanak és letepernek 1-2 yard után... vagy vesztek 3-t... pron nyomon saját szórakoztatásra, de eredmények így is valósághűek, szóval ne mértem... lehet, hogy meg kell szoknom.

Egyébként WR poszton lévő emberkémmel játszok gyakran... harmadik szezonom Chief-szel, most kezdtem a harmadikat és mindent nyertem eddig minden szezonban, szal tök jó. Honlapomon minden majdnem full zöld az értékeknél... szezon elején közölték velem, hogy Hollywoodban komálják a filmem... de még mindig nem én kaptam az NFL játékra a borító elején a hogyhívjűákot... szóval ,hogy én legyek a játék elején, mint most Alexander. Azt írta az ügynök, vagy mentor, már nem emlékszem, hogy majd legközelebb... nem tudom mikor jön el ez az idő, ha mindent megnyertem és legközelebb...bár egyik meccsen a sport2,vagy sport1 riporterei közül az egyik megjegyezte, hogy Alexandernek nem megy valami jól és talán azért, mert ő van a borítón a játéknál és ez valamiféle átoknak tűnik, mivel, aki eddig felkerült a borítóra, annak nem ment utána jól... úgyhogy annyira nem is fontos. Amúgy se emgy most jól harmadik szezon első meccsén...99-s overállú lettem és Croyle a QB Johnsont nyomatja, aki szintén feltornázta magát 95-99 közé és jól is megy neki, eddig azt hiszem 2-3 TD-je van az első meccsen, nekem meg egy úgy, hogy 1st and goal-nál befutottam TD részre és elkaptam és AVG 5.0 na szép... máskor 40 szokott lenni, meg 35 és még mindig semmi, csak HB-t játszatja Croyle... remélem majd lesz máshogy is. Nem értem miért nem nyomatja a WR pozíciókat... mondjuk Gonzalez még jó WR a csapatban, a többiek már elmentek így harmadik szezonra, vagy visszavonultak... bár azt hiszem kennison... hja, nem, ő is távozott egy csapatba, vagy visszavonult... szóval a Chiefs eléggé újonc alakulat lett most. Védők közül még van1-2 veterán és csak azért maradtam én is harmadik szezonomra, mert úgy érzem, ha ez valóság lenne, akkor tartoznék a csapatnak annyival, hogy kétszer nyertünk jó játékosokkal, akkor nyerjünk harmadjára is közepes, vagy gyenge játékosokkal, újoncokkal és pár veteránnal. Meg picit szívemhez nőtt a Kansas City Chiefs. Szorítok is nekik így a valóságban most már, majd remélem adják egy-két meccsüket. Harmadik szezon előtt még a webmester megfestette a sok festmény közül az egyiket, hogy én vagyok az, akiért minden csapat oda van és remélem, majd sikerül akkor a negyedik szezont a Seattle-ben kezdenem.... még őket bírom. Jackson 90-s overállú és én 99, azért van kis különbség... szóval simán kezdő lehetnék ott.

Nagyjából ennyi, persze van még centerem, DT-m(Seattlebe), FS-m( ahogy már írtam), HB-m, LE-m, ROLB-m, K-m... de mind-mind majd akkor kerülnek sorra, ha a WR játékosom Hall of Fame lett. Amire egy-két éven bellűl sor kerülhet.
  • terasz
    minthogy hosszú, tömött sorokban reklamáltok, hogy én is írjam le, hol tartok, ezért elmondom.

RB pozícióban indítottam, számomra is meglepő 86os overall ratinggel meg egy igen magas awr-rel, ezért harmadik körben le is draftolt a NE. Persze Corey Dillon mellett nem sok esélyem volt, ezért rögtön át is igazoltam a 49ers-hez, ahol kezdő futó lettem.

Első évadot jól zártuk, 1042 yardom lett és összejött 5 touchdown is, ennek eredményeképpen megválasztottak NFC (és NFL) offenzív rookie-nak, hurrá.

Rájátszásban ugyan home fieldünk volt, de első meccsen elbuktunk a pöcsöm karolályna ellen (ezt a csapatot élőben sem szeretem, val'szeg delhomme miatt), de életem meccsét játszottam: összeszedtem 120 yardot, volt egy 47 yardos futott td-m (előtte 19y volt a leghosszabb), és egy elkapott is, ami azért nagy dolog, mert termetéből és képességeiből következően szegény sztárom tökéletesen alkalmatlan bármiféle elkapásra.

Most itt tartok, nemsokára indul a második szezon. Általában lone wolfkétn nyomom, ezért - meg másért is - mínusz 20as népszerűséggel tolom, ami mondjuk a szponzorok érdeklődését nem kelti fel, de azért a rosszfiú-image elég jól áll.
  • Dexantreal
    Az már igaz, hogy nehéz. Egy meccset jáétszottam eddig, mert inkább WR játékosom karrierjét tolom - 3-dik szezon és mindent megnyertem vele eddig, igaz pro-n és volt egy interception-öm, de azon kívűl én is csak ácsorgok és tényleg ilyen több funkciót betöltő poszt ez, ahogy írtad. Én a FS-vel a Cowboyshoz kerültem és én végzem el a kickoff return-öket is.
  • donpedro
    Elkezdtem egy karriert all-pron, free safetyként. Mit mondjak, nem egyszerű. :) A 49ers draftolt, így egyből a kezdőben találtam magam, de sajnos egyelőre egyet kell értenem a Homepage-emen írottakkal, mely szerint nem vagyok még starter quality. :)

Nagyon fura, hogy itt a statisztika nem feltétlenül tükrözi a teljesítményt, hisz pl QB-ként rögtön meglátszott a mutatóimon, ha én bénáztam. Ellenben safetyként többnyire az a jó, ha egyáltalán nem dobják felém a lasztit, mert ez azt jelenti, hogy jól zárom a rám bízott embert vagy területet.

Igazából az a rohadt nehéz, hogy piszok gyorsan kell dönteni: ragaszkodjak-e a pozíciómhoz, vagy próbáljam meg felvenni valamelyik Wr-t, ha többen is jönnek, akkor melyikre koncentráljak, ha futás van, akkor azonnal induljak-e (ilyenkor lehet beszopni a play action passzt...), vagy várjak, stb, stb. Megemelem a nem létező kalapomat az NFL-es safety-k előtt, ez rohadtul nehéz pozíció.
  • C Ronaldo07
    huh kössz
  • donpedro
    De, csak az be van csomagolva. Ha kitömöríted, akkor 1.88 lesz. Nekem is ez van.
  • C Ronaldo07
    én most töltök 1 1.57gb-os nfl 07-et akkor aznemjó?
  • C Ronaldo07
    kössz
  • NB2
    2GB
  • C Ronaldo07
    ja és megtudja mondani h mennyit foglal ez a game
  • C Ronaldo07
    hy vki tudna 1képet berakni koren robinson-ról a játékból?
  • pries
    Szívesen játszanék valaki ellen.
    Ha valaki akar játszani, akkor it az MSN címem : [email protected]
  • terasz
    engem lassan érdekelne a multi, de még nagyon beginner vagyok

faq-t nem találtam ehhez a fórumhoz (én vagyok a bénabéla, vagy tényleg nincs?), ezért bátorkodom feltenni a kérdést: 3 mondatban (TO DO LIST) el tudjátok mondani, hogy lehet multiban nyomni?

ez a hamachi nekem egyelőre nem mond sokat, kábé a hattori hanzo jut róla eszembe
  • Dexantreal
    Én nem nagyon, Spy viszont nagyon.
  • Dexantreal
    Lol, tegnap győztem Kansas-szel NFL superstar modban és ugye én WR vagyok....5 elkapás, 4 TD belőle... ám mégis, mikor mecs végén kiírta, hogy új rekord, akkor Patrick Surtain neve tündökölt az aranylabda mellett 4 interception-nel és az volt mellé írva, hogy egy játék alatt a legtöbb ellopott labda.... azért tud a csávó:

• pries
    Van itt valaki aki multizik?
  • Dexantreal
    Aha, akkor jó.

Thanks midnkettőtöknek!
  • robotnyk
    nem szaknyelv, egyszerű dícséret :)
  • Dexantreal
    Jó, azt én is tudom, hogy kb ezt jelenti, de valami szaknyelv? Hmmm... csapat oszlopos embere esetleg, vagy ilyesmi pl :S .
  • quack
    sarokkő :)
  • Dexantreal
    Pfúúúúúúúúúúú.

Mit játszottam ééééén!

Detroit Lions 46 - Kansas City Chiefs 53!

De milyen mecs volt. Nosza, belevágok:

Először is minden szépen kezdődött, gyűjtögettem a pontocskákat, bár meg kell valjam, hogy WR emberemmel nem nagyon muzsikáltam jól. Igaz, volt már 3 elkapásom, abból egy TD, de sokáig nem volt se híre se hamva újabb TD-nak, s ennek nagy szerepe volt Braddie Croyle-nak is. Ő ugyanis a HB Johnsont játszatta nagyon, még akkoris, mikor 3rd down-nál dekkoltunk és 11-nél, vagy 7-nél. Szidtam is, mint a bokrot, mert ilyenkor illene passzolnia. Na mindegy. A Lions derekasan kűzdött. Negyedik negyed elején úgy volt, hogy miénk a mecs, de aztán sorra szerezték a TD-kat és egál volt, vagy mentek egy ponttal. Jómagam eme vészterhes utolsó percekben kétszer is kickoff returnól összehoztam TD-t, persze ez a többieknek is köszönhető, akik rendesen takarítottak. Az utolsó 30 mp, igen, 30 mp maga volt a tűzijáték. Egymást váltogattuk, az én TD-m után a Lion kiegyenlített és 46-46 volt asszem, már nem tudom, erre csinálok egy great kickoff returnt, Croyle lepasszolja Kennisonnak és utolsó 5 másodpercben végre eldől Kennison TD-jával a mecs a javunkra, de aztán a 3 TD-nal, amit szereztem, meg sok elkapással megint én lettem hét és azt hiszem mecs embere.

Szóval nagyon nagy mecs volt és ezekután ne mondja senki, hogy multi jobb.... összeizgultam magam, hogy mi lesz, mert tényleg nem lehetett még tudni az utolsó fél percben sem, hogy ki nyer.

Mecs után kaptam is két e-mailt az edzőtől. Nem tudom, mond nektek az a szó valamit, hogy Cornertsone? :S....

Cornerstone:

Ja és a külön köszönet:

• Dexantreal
    Nemtom... most multizós kedvemben vagyok, de gőzöm sincs meddig fog tartani ez a kedv... leginkább NFL superstar mod rulz. Azért felveszlek.
  • Fókameister
    Ha valaki akar multizni akkor vegyen fel msn en: [email protected]