2479
WAREZ TÉMÁKKAL FÁRADJON MINDENKI ODA, AHONNAN A WAREZ VERZIÓT LETÖLTÖTTE...ITT A JÁTÉKKAL FOGLALKOZZUNK!!!
ALTERNATÍV BEFEJEZÉS KRITÉRIUMAI: SZÖVEGGEL, SZÖVEGGEL BŐVEBBEN (angolul) | VIDEÓVAL 1.rész - VIDEÓVAL 2. rész (németül)
ALTERNATÍV BEFEJEZÉS KRITÉRIUMAI: SZÖVEGGEL, SZÖVEGGEL BŐVEBBEN (angolul) | VIDEÓVAL 1.rész - VIDEÓVAL 2. rész (németül)
-
#2119 jó ötlet egyébként a lőszer-konzerválásra pl. hogy a kisebb mutánsok ellen jó a teljesen sima revolver is, hangtompító, minden nélkül. közelről, könnyedén fejre célozva teljesen olyan mint egy shotgun. -
#2118 ja, lehet, már keverem néha :DD
az a lényeg, hogy a hardcore-on már kihívás, utána már csak a ranger fokozatok vannak, de az elsőre azért nem ajánlott (nincs HUD meg ilyenek).
de bevallom, nekem még hardcore-on sem volt SOHA problémám a lőszerrel, sőt, a végére egy csomó aranylőszerem maradt. igaz, az általam leginkább használt pneumatikus fegyver egy lövéssel elintézett majdnem minden ellenfelet és még olcsó is a lőszer hozzá, úgyhogy abból vettem mindig egy rahedlit.
problémát csak a gázmaszk szűrő hiánya okozhat, vagy esetleg maga a gázmaszk, ha harc közben eltörik, én nincs a közelben egy másik. -
Trantorius #2117 Én azt javaslom hogy minél hamarabb szerezz be 4-5 dobókést és egy hangtompítos pisztolyt, onnantól már nem lesz gondod az emberi ellenséggel. -
Trantorius #2116 Én a Reálison vittem végig, voltak részek amiken megszenvedtem ott is, bár aleggyakrabban inkább a szűrő és a lőszer hiány volt az oka... -
gregtom6 #2115 Gondolom hardcore-ra gondoltál, mert veterán nincs:D
Mindenesetre hardcore-on elég izzasztó pár helyzet:D lőszerem szinte alig, a katasztrófa előtti lőszerekkel meg csak, ha emberek ellen kell menni, akkor használom.
Érdekes egy játék, nekem pont az tetszik, h lineáris. Személy szerint a kidolgozatlanságuk miatt utálom a szabad játékokat, mert egy irányt könnyebb szebben megcsinálni. -
#2114 veterán. -
gregtom6 #2113 Mármint úgy értem, h milyen nehézséget ajánlotok? -
gregtom6 #2112 Na szóval, mennyire nehéz a játék? Mondjuk ha a Dead Space 2 survivalistban néha pont elég nehéz volt, más helyeken meg mintha easyben játszanék. -
#2111 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!de az is számít az alternatív befejezéshez pl. amikor egy látomásban elindulsz a "fekete" felé és nem menekülsz előle, tehát sokkal több lehetőség van... -
#2110 a könyv is nagyon hangulatos, jó olvasmány. -
#2109 ki lehet lőni a lámpákat már ebben is :D a tüzeket még nem lehet kioltani, igaz ebben még nincsenek bográcsok felette.
szerintem kihívás, főleg ha pl. veterán fokozaton kezded. sokaknak okozott problémát a szűrő (hiánya) - a gázmaszkba - mert elfelejtenek venni a kereskedőnél, amikor (talán egy alkalommal) lehet, de anélkül is megcsinálható csak fel kell fedezni a világot, nem agyatlanul átrohanni rajta.
szerintem abszolut változatos a játék, sokfajta játékmenet van, egyéni és csapatos harc, lopakodás, kocsizás, kocsiról lövöldözés, felszerelés-fejlesztés és gazdálkodás, stb. több minden van, mint egy átlag fps-ben.
a történet és a hangulat meg ütős. -
#2108 Örülök! Én megvettem, ott virít már a polcomon És szerintem nem fogod megbánni. -
gregtom6 #2107 A franc egye meg, így, h még spoilerben is írtál valamit(amit nem fogok elolvasni), és azt mondod, úgy az igazi, lehet, h elkezdem olvasni :S
Most vagy megveszem, vagy kinyomtatom, még nem döntöttem el, de most te hatással voltál rám xD -
#2106 Olvasd el a könyvet előtte, úgy az igazi. Nekem az volt.
Ha nem:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A könyvben nincs ilyen hogy rossz vagy jó cselekedet. A végén döbben rá Artyom(miután A RAKÉTA BECSAPÓDIK A FEKETÉK BÁZISÁBA!) hogy az egész világ nem tud megváltozni, ugyanolyan mocskos marad, mint a katasztrófa előtt volt. Az egész könyv kvázi a tudatra ébredésről szól. És még sok minden másról :) -
Bulics #2105 Én nem tudom melyik ÁLLAT találta ki a "morális cselekedet" elnevezést, mert köze nincs a morálhoz. Asszem 3x foldul elő hogy segítesz vkin és azért kapsz pontot("villanást"), a legtöbbet azért kapod hogy megtalálsz vmit észreveszel vmit leveszed a maszkod bizonyos ponton, stb.. Lényeg hogy kutasd át a játékot akkor kapod meg. Ennél nincs jobb támpont. -
gregtom6 #2104 És még ehhez hozzáfűzve:
Azt olvasom, h vannak morális döntések a játékban. A kérdésem: A regényben Artyom jókat v rosszakat cselekedett? Fontos volna tudnom, mert akkor én is így fogok játszani, bármennyire fura is. -
gregtom6 #2103 Jó, h odaírtad, de a spoiler tag azért van, h használd! -
gregtom6 #2102 Igen, meg igazolja a Visceralosok ötlettelenségét :D
Mellesleg nekem is tetszett, sőt most vittem végig egy fél órája, és nagyon ütős volt. Tele volt scriptelt jelenetekkel, amik a filmszerűséget nagyban fokozták, szóval brilliáns.
Látszik, h a Visceralosok csinálták a Dantét is, csak az konzol only :S
Ma belenézek ebbe a metróba, imádok sötét alagutakban bujkálni, az a baj:S :D
De gondolom a lámpát nem lehet kilőni, ha a Last Light videójában feszt azokat lövöldözgették ki.
Mennyire nagy kihívás a játék? Mennyire változatos? Történet fordulatos? -
Trantorius #2101 Az von le jó pontot(ami a végkifejlethez kell) ha lopakodva ölök, mert a játék nagy részén azt tettem... -
Trantorius #2100 ***SPOILER!!!
Oh...lehet újra kezdem a játékot akkor, így már nem vagyok megelégedve a munkámmal.. Ez a német videós segítség ami az alternatív befejezéshez kell,minden egyes részt meg kell csinálni ahhoz hogy a vége megváltozzon vagy elég ha a csöveseknek, gyereknek adok töltényt, berakom a rádió üzenetet a náci ház tetején és megmentem a Rangert a csatatéren ahol a nácik és a komcsik harcolnak? -
#2099 ez jó walkthrough
mellesleg nekem a kedvenc fegyverem, amit szerintem az egész játék úgy 60%-ában használtam, az az elektromos töltésű pneumatikus golyóköpködő volt. az egyszerűen über. egy lövés egy ellenfél.persze azért körültekintően kell vele bánni, mert mindig a lehető legjobban felpumpéltnak kell lennie, hogy igazán hatásos legyen. -
#2098 [spolier]A végén mondják, hogy "a háború háborút szül, a halál halált hoz. Ebből az ördögi körből való kilépéshez többet kell tenned Artyom, mint puszta gondolatok nélküli cselekvés." és aztán meg jönnek a feketék hangja hogy: "nem ért minket", "megállíthatja az öldöklést" "békét akarunk".
És a végén leül és elmélkedik: H.G. Wells azt írta egyszer: "Ha mi nem vetünk véget a háborúnak, ő végez velünk." És valahogyan nekem sikerült befejeznem a sajátomat. Nem tudom megmondani, mi késztetett arra, hogy megvédjem a Sötéteket. Ám rájöttem, hogy aaz utamon kísérő furcsa látomások az ők próbálgatásaik voltak, hogy kapcsolatba lépjenek velem. Nem tudom hogy ez lett volna e az első ilyen eset, de biztos hogy nem az utolsó. És a közös jövőnk elöttünk áll ebben a végtelen metróban. [/spoiler] -
Trantorius #2097 A végkifejletről (/alternatív végéről)kérdeznék:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Most vittem végig a játékot, a végén felrobbantottam a Feketéket a rakétákkal. Youtube-on láttam az alternatív végkifejletet azzal a címmel hogy Good Ending, amiben lelöki a csávó a lézeres irányzékot, ez mért a jó befejezés? Nem tudok angolul nem tudom milyen szöveg megy, mit mondanak a háttérben. Ha havalki elmondaná vagy lefordítana az utolsó pillanatokba mondott mondatokat a "jó" befejezésnél amiben nem robban fel semmi azt megköszönném. -
#2096 Na még egy kis Dead Space off:
Az, hogy vissza kellett menni, kimondottan jó ötlet volt, rengeteget dobott a hangulaton -
Trantorius #2095 Az melyik, a levegős vagy az íjas? -
Sir Cryalot #2094 -én pl rögtön "elbasztam" a pénzt pneumatikus puskára amint tehettem , nem bántam meg!
Sajnos az a végigjátszásom viszont eltűnt, de ha újrakezdem megint az lesz hogy majd azt gyűjtöm be a piacon. -
Trantorius #2093 Van a játéknak valami jó magyar rajongói oldala ahol vannak leírások a játékról(fegyverek, lények, történet)? -
Trantorius #2092 Hello!
Mit javasoltok, milyen fegyvereket használjak, és hogy tuningoljam?
Jelenleg egy távcsöves kalasnyikowom van.
Tényleg hogy van, ha a boltban van egy távcsöves hangtompítós kalasnyikow, akkor az egész fegyvert kell megvennem vagy csak a hangtompítót(ha már van távcsövem és géppuskám)
Második puskám egy 20db sörétest befogadó...nem tudom másnak mondani légvédelmi ágyum, bár nem vagyok megelégedve vele mert ha elkap a hév túl hamar képes vagyok kilőni 2-3 tárat, ami meg nem olcsó...
+van még egy hangtompítós pisztolyom.
Most megyek fel a felszínre a Náci táboron keresztül.
-
gregtom6 #2091 Nekem most az volt a vicc, hogy:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az Ishimurára kellett visszamenni a 2-ben. Kicsit áttextúrázták, meg pár spoilerhelyet beállítottak, meg ilyenek, és kis munkával nyomtak a játékidőhöz jópár órát, mert ott már Survivalistban is jópárszor vissza kellett töltenem. -
#2090 nekem az első rész ilyen szempontból ütősebb emléket hagyott, de szerintem csak azért, mert az volt az első, egyszerűbben, a 2. részben már tudtam mire számíthatok :D -
#2089 A Dead Space 2 betojatós részeiből nyugodtan tanulhatnának a horrrorjáték készítők. Az egész játék ott volt a szeren. Az első rész után kezdtem neki nem sokkal, és nem mondanám hogy ez vagy az jobb volt. Mindkettő hozza a tökéletes horror nyomott hangulatot, a sztori pedig kitűnő. -
#2088 szerintem is jobb az első rész. vagy csak az volt újdonság annak idején, nem tudom, de a 2 - bár nem volt rossz - egy kicsit kevésbé volt betojatós, inkább akciójáték a sok "gyorsan megijesztelek egy bevillanással" ellenére is, míg az első rész meg inkább fordítva, és az így jobban tetszett. és én bírtam az első részben a főboss-okat is, amik nincsenek a kettőben. -
gregtom6 #2087 Én pont fordítva hallottam. Jobbra értékelték a 2-t.
Máskülönben ha az 1-el is alig játszottam, miért játszanék a 2-vel? -
#2086 ha már Dead Space,
az 1. rész jobb -
gregtom6 #2085 Gametrailers review-jában volt, ott láttam.
Na mindegy, megnézem a Dead Space 2-t, mellette pedig ezt. -
#2084 nekem ez nem tűnt fel. de figyelembe kell venni, hogy ugye vannak hangtompítós vagy csendes fegyverek is, és ha azzal intézel el valakit, lehet hogy a másik nem veszi észre. de ha elkezdesz lövöldözni, akkor tuti mindenki ugrik. szóval számomra ilyen hiányosság nem volt feltűnő. -
gregtom6 #2083 Azért nyugtass meg, hogy legalább néha észreveszi az ellenfél, hogy a társát lelőttük.
Mert videókon olyat is láttam, hogy egymás mellett 2-en állnak, lelőttük az egyiket, és észre se vette a másik, h lelőttük társát. -
#2082 hidd el, semmi kirívó nincs az MI-ben, semmivel nem rosszabb, mint a mai átlag. egyedül az hathat furcsának, hogy szeretnek fedezéket változtatni, de ez sokszor inkább nehezíti a kiiktatásukat, mint könnyítené. ezt a játékot kár kihagyni, bár én nem túlélőhorrornak nevezném, "szimpla" szörnyes-apokalipszises-néha ijesztős FPS. -
gregtom6 #2081 Ácsi, túlélőhorrorban is van minőségi(Silent Hill franchise), és gyenge, ha a patchek nem javítottak az MI-n, akkor lehet, h nem túl jó időt fecsérelni erre. -
#2080 én a csőszerűséget nem írom fel a hibájának...főleg ha azt vesszük, hogy szegény artyom gyakorlatilag csövekben mászkál... (azaz a metróalagutakban) :D
a fegyverek kezelése meg azért nem annyira full árkád, igaz nem is egy operation flashpoint. nem tűnik fel az árkádság mindenesetre, tekintve hogy szűk terekben mozogsz a legtöbbször, tehát csak oda kell pörkölni a szörnynek, úgyis eltalálod :D
a szörnyek meg tényleg jönnek, mit nekik stopping effect :D
az MI azért hajlamos volt néha ide oda rohangálni, mintha nem tudná lányos zavarában eldönteni, most melyik fedezéket is válassza, de azért veterán fokozaton meg tudja így is izzasztani a játékost.
egyébként meg nagyon jó játék, hangulat király, történet király, grafika király, és egy (cső)FPS-hez képest jó sok minden egyébre is kell ügyelni a jobb egérgombon kívül, úgyhogy megéri.