Metro 2033

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aha, akkor nincs nagy gond a játékkal.
A "csõjáték" mindig jót tesz a történetnek, és a filmszerûségnek :) Tapasztalatból.

Most a Dead Space 2-t viszem végig, tekintve h annak a történetét is többre értékelték ettõl, de utána ezt is.

Synchronous
Hogy mennyire jó, az ízlés kérdése, kinek bejön ez a túlélõ horror stílus, kinek nem.
Bugot nem tapasztaltam játék közben, a Cryostasis-nál pedig grafikára jobb, történetre sztem nem, de ez megint csak ízlés kérdése. Cryostasisnál annyi hogy nekem jobban tetszik a helyszín és az atmoszféra.

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]

Muttley
nálunk én anno végignyomtam a Stalker ShoC-t, majd ezt
a csajom árgus szemekkel sasolta mind2-t, aszonnnnnnta olyan mint egy film
mondtam neki, h jaaa, vazze én vagyok a fõszereplõ <#idiota>
most megvette a könyvet és õ olvassa
aztán majd ééén :)

Just do it :)

Muttley
nagyon jó a hangulata a gammának, és sok benne a többi FPS-hez képest az újdonság

kár h elb.szták azzal, h 1) csõjáték lett 2) fegyverek kezelése és fizikája full-arcade 3) a lopakodás nevetséges 4) az ellenséges szörnyek full-power rohannak fel megtorpanás nélkül, miközben te izomból sorozod õket és egyszer csak (amilyen belelõtt tölténymennyiségre a scriptet megírták) holtan esik össze
ezeket kéne kiküszöbölni a Last Lightban
1ébként csak ajánlani tudom, mert 1 végigjátszást mindenképp megér, aztán eldöntöd a fentiek számodra mennyire zavaróak

datango
hétvégén fejeztem be ezt a regényt...
nagyon jó, színes, eseménydús... de a végét lepontoznám...

Hát nemtom, lepontozták, hülye a mesterséges intelligencia is, azt olvasom...

mascarun
Igen! Nem! Igen! Nagyon!

Hy all!
Mennyire jó játék ez a Metro 2033? Bugos, mint a Stalker? Vagy jobb, mint a Cryostasis?
Történetre mennyire jó? (tudom, h regényen alapul, de mégis)

Muttley

joceruza
Nálam nem jött össze! Semmi változás....

Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI

Bence94
Legyen 1 topic de tényleg! Ki az illetékes ebben ?

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

koschwarz
sokat lehet találni, bár 2x vettem is jó nagy mennyiséget, de olcsó. de vedd figyelembe, hogy 1 mutáns egy max 2 lõszer.

\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"

Rash87
Én nem tartottam meg a fegyvert,mert kevés volt hozzá a lõszer,késõbb is lehet valahol találni?

Glory, Glory Man. United!

koschwarz
de nem kevés a lõszer, komolyan (kivéve talán a ranger fokozatot)...most toltam végig hardcore-on, és dugig voltam, csak persze mindenhová benéztem, és minden hullát kifosztottam. de még aranylõszerbõl is rengeteg maradt a végére. igaz, gyakorlatilag 75 %-ban csak az elektromos pumpás golyóköpködõt használtam. egy lövés egy mutáns. legjobb fegyver a játékban, csak mindig a lehetõ legjobban feltöltötten kell tartani, és olcsó hozzá a a lõszer is, ha éppen venni kell.

AnarchoiD
magyaritas miatt ujra jatsozm, nemtud valami valami loszer csitet ? mert nagyon keves a loszer amit talalni a jatekban(es ha mar ujrajatszom szivesen verengzenek)

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Tudna adni nekem valaki egy linket, ahonnan az update 2 letölthetõ? Egyszerûen nem találom, pedig sokat keresgéltem. Elõre is kösz!
Szabi84
szerintem mehetne egybe nem olyan pörgõs ez a topik

Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

grebber
Ennyi erõvel ez is az nem? Semmivel nem lesz konzolosabb mint ez!

Next PC upgrade: 2022

FSpofon
2. rész egy konzolos szar lesz, nem hiszem hogy ide kéne keverni. zárjuk ezt úgy hogy egy jó élmény volt.

Arab money

Az is egy alternatíva ha a két játéknak lenne egy összevont topikja...
hykao
Van egyáltalán szükség két külön topikra?
wedge31
Ennek már minek ? szvsz, inkább a last light topikot kéne már jobban ínfóval szórni.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

hykao
Addig is, ha valamit kell csinálni a topikban, csak szóljatok.
Fiúk! Ha majd jártok erre, akkor beszéljük már át azt, hogy kell-e ennek a topiknak házigazda...
Én ránéznék a hangkártya driverre, hogy rendesen van-e fel telepítve, vagy esetleg újratelepíteném. Csak ennél az egy játéknál van ez a hiba jelenség?
Mhosah Myth
Sziasztok!

Nem tudjátok mitõl lehet, hogy rossz a hang? Olyat csinál, hogy pl. ha szemben állok valakivel aki beszél akkor nem hallani a beszédét viszont ha elfordulok 90 fokban akkor tökéletesen hallani. Olyan mintha 5.1et akarna csinálni pedig sztereo fülessel nyomom... Mi lehet a gond? A fegyver lövés hangok se hallatszódnak csak talán egy picit a háttérben visszhangosan. Update 2es patch fent van... Amíg nem volt fent addig nem csinálta elvileg. Valamit lehet át kéne írnom cfg-be vagy ilyesmi?

Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp

koschwarz
talán nem tûnt fel, de ki lehet cserélni a törött maszkot is a földön számtalanul heverõ bármelyik maszkkal, meg külön ki lehet cserélni a szûrõt is, sõõõõt, ezt a karakter magától is megteszi, már ha begyûjtöttél tartalékot is.

Volt mikor azok a rohadt szörnyek a maszkomat betõrték és a csávókám kis idõ múlva megfulladt. Na itt baszta az agyamat a játék föl igazán.

Én nekem pont az volt a bajom hogy csak nehezen jelentett kihívást...
Ezzel a játékkal annyira megszenvedtem könnyû fokozaton még végigtóltam, hogy elhatároztam, a folytatást kihagyom. A 2. rész 2012-ben jelenik majd meg. Csak a hónapot meg a napot nem tudom, hogy mikor. Az még asszem ismeretlen(TBA).

lostprophet: Köszönöm a segítséget.
Újratöltök mindent, mert mérgemben tegnap letöröltem az egész játékot.
:-)))))))
lostprophet
Három különbözõ verzióval próbáltuk a magyarítást (Steames, Razor1911 és PROPHET). Mindhárommal tökéletesen mûködik, természetesen az Update 2 felrakás után.

19410122 : küldtem PÜ-t.

Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta

Sziasztok!
Van itt valaki, akinek tört verzión is gurul a magyarítás?
Melyik "rilizt" raktad fel és honnan töltöttél le hozzá 2-es pachot, amit a szerzõ említ? Már legalább két teljes napot belefeccöltem ebbe a játékba
A játék már megy, de a magyarítás meg se nyekken. :-(((((
hykao
Mindhárom említett játékot ukránok fejlesztették, nem oroszok.
TheGrinder
A fejét nem érdemes lõni, majdnem minden emberen sisak van és az én tapasztalatom alapján testre leadott lövéssel hamarabb meghalnak. A Cryostasis is nagyszerû orosz játék.

AlrightSir
Na befejeztem a játékot :) A következõ a véleményem:

WOOOOW! Nagyon jól meg lett csinálva. Azt hiszem méltó átirata a könyvnek. Mind a grafika, mind az, ahogyan végighallgatva megtudod az emberektõl azokat, amiket a könyvben is hallasz. Nyilván fel kellett turbózni (mutánsnok, harc), de a sok öldöklés mellett képes volt a játék megtartani azt a filozófiát, ami a könyv alapja volt.

Néhány dolog viszont lehetett volna jobb is. Például a könyv egyik legmeghatározóbb pillanata az, amikor Artyom kikerül a felszínre végre és egyedül végig kell mennie a másik állomásig. Itt sem éreztem volna hátránynak, ha a könyvtár lett volna az elsõ pillanat amikor a felszínre érünk. Emellett a könyvtár nekem túl szétrombolt volt, én a könyvben sokkal épebbnek képzeltem (ez az én véleményem). És sötétebbnek. Viszont a Könyvtárosok remekül meg voltak csinálva, az egész játék legjobb része az a fejezet volt. Ahogy a szemkontaktusra megdermedtek, de ahogyan elfordultál és vissza, már ott voltak a nyakadon.
Ezek mellett legalább a fõbb szereplõk arcát megváltoztathatták volna, mert néha úgy voltam h:"Hé te nem az XY vagy? De õ már meghalt, nem?" Meg a másik, hogy a ballisztika néha nevetséges volt. A fejébe eresztett 5 golyó után is még felállt, hát mondom...

De összességében nagyon élveztem, és a pozitív véget is egybõl sikerült megcsinálni :D A játék hangulata 5/5, emellett a "túlélõs-faktorok" is nagyon el lettek találva-gondolok itt a gázmaszk szûrõcseréjére, illetve berepedéseire; a felpumpálható lámpára és a gyér töltényszámra. Az tény, hogy az oroszok (egyre jobban) kenterbe verik a nagy multijátékgyárosokat, mind a S.T.A.L.K.E.R. mind ez egy nagyon szépen felépített, jól kitalált és remek történettel rendelkezõ játék. Ennyi :)

wesker24
Nagyon jó ötlet !
Azon filozofálom hogy össze lehetne dobni a topiknak egy játékkal kapcsolatos F.A.Q-t... szerintem sokan hasznát vennék... :)
<#eljen>
koschwarz
mit akarnak a dark one-ok?
õk segítik artyomot az útján...artyomnak megvan a képessége, hogy a dark one-ok kapcsolatba léphessenek vele. figyelik õt, hogy milyen ember, ezért is van két befejezése a játéknak. ha a játék során morálisan "jókat" cselekszel vagy ugye egyszerûen megcsinálsz néhány dolgot (pl. megpendíted a gitárt), akkor ugye lehet hallani egy suttogást. na ilyenkor õk "nyugtázzák" hogy te egy jó ember vagy, így rajtad keresztül remélik a kapcsolatfelvételt köztük és az emberek között. így a végén, még ha le is lövöd az egyiküket, a "jó" befejezésben felajánlják a lehetõséget, és persze akkor nem pusztítod el õket.

õk egyébként egy fajta továbbfejlõdött emberek, magyarul értelmes - sõt sokkal értelmesebb - mutánsok, akik képesek a fenti zord világban is élni, és úgy gondolják, hogy a két faj együttmûködve újra teremtheti a világot. szóval alapvetõen jót akarnak, csak "természetesen" az emberek az átélt sok borzalom miatt, a "barátságtalan" mutánsoktól félve, meg persze az emberiségbe évszázadok alatt beleivódott idegengyûlölet miatt alapból ellenséget látnak bennük. a dark one-oknak semmi közök a "közönséges" ellenséges mutánsokhoz.

lostprophet
Hát Artyom monológjaiból és a második befejezésbõl kiderül pedig:)

Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta

<#nevetes1>
pxxl
szted mit? :D

All hail the double x!

Az ufoszerû karakterek... a játékban csak úgy hívják õket hogy "dark ones"... valamiért mindig kapcsolatba akarnak lépni velünk kalandjaink során. De õszintén szólva még én sem jöttem rá arra hogy mit akarnak... :D
koschwarz
mindenféle dolgok kiderülnek.

1. kérdés: majd a végén megtudod.

2. kérdés: majd a végén megtudod.

grebber
Metro #2033 <#taps>

grebber
Egyébként a játék során kiderülnek a dolgok??

Mert így magyarítással túl vagyok a felén és semmit nem tudtam meg mi van most.

Mi miért vagyunk immúnisak arra az izére amire mások beörülnek az alagútba?
Kik azok az ufoszerû akármik és mit akarnak?

Szerintem ezt a kötetet is lehet majd kapni hazánkban, hogy mikor, azt nem tudni. :)
AlrightSir
Igen a könyvre gondoltam. Németül lehet kapni bookline-on. A leírásban az van, hogy Vadász történetét viszi tovább...