2479
WAREZ TÉMÁKKAL FÁRADJON MINDENKI ODA, AHONNAN A WAREZ VERZIÓT LETÖLTÖTTE...ITT A JÁTÉKKAL FOGLALKOZZUNK!!!

ALTERNATÍV BEFEJEZÉS KRITÉRIUMAI: SZÖVEGGEL, SZÖVEGGEL BŐVEBBEN (angolul) | VIDEÓVAL 1.rész - VIDEÓVAL 2. rész (németül)
  • sanya200
    Utolsó előtti fokozaton nyomtam, zöldfülű ranger asszem így van fordítva.
    De most értem a végére, őszintén szólva hosszabbra számítottam.Mondjuk hogy az egész metro-t be lehetett volna járni vagy nemtom.De nem rossz game tetszik.Imádom az ilyen hangulatú játékokat pl stalker az is ilyen csak az ugye sandbox szerű ez meg elég lineáris :(
    De ettől függetlenül tetszik egyedül a rövidsége amibe bele tudnék kötni, meg néhol frusztráló az előbb említett okok miatt.meg hiányolom a gyorsmentést, sok szívástól kíméltem volna meg magam ha lett volna :-D
  • Optimus Prime
    Pedig te gondolom nem is hardcore-on tolod. :) Ez nem COD, ez HL, ez a Metro 2033. Engem a splinter cell-es küldetések frusztrálnak, egyiknek a első checkpointig tuti neki mentem 30x. De jó játék.
    Ettől már csak a a Dead Space idegebb, hardon megyek. Be kell mennem a hídra, ahol tudom száz szörny jön rám, de egyetlen(!) töltényem sincs.
  • sanya200
    Am elég idiótán van megcsinálva a játék, nincs töltény vagy szúrő a maszkhoz egy csomószor azért halok meg mert az egyik tuti elfogy, meg ha már van elszórva a pályán töltény akkor olyan legyen már amit használni is tudok.Most is fedezni kéne Millert de van kemény 30db töltényem a gépfegyverbe, sotiba meg 3,persze találtam egy rakat lőszert vagy 2 övnyi sörétest de vagy nem jó bele vagy nemtom mert felszedem de csak 3 szaros töltényt ad,pisztoly szintén felveszek egy csomót aztán egy se jó bele.Akkor mi a fisznek van, tiszta kínszenvedés így a fél játék még ha magamat kéne megvédeni oké de azt a fiszt kéne fedezni.Ilyen hülye robbanó labdák jönnek persze totál lassúak simán le lehetne sprintelni őket de neeem ez a fisz gyerek úgy megy mint a tetű töltény meg nincs hogy megvédjem.Persze a mentés miatt meg megint nem lehet kijátszani kezdhetném totál a templomtól az egészet mert csak ott lehet fegyvert váltani :((( áá tisztára idegesít már.
  • sanya200
    Igen csak nem mindig találom meg az a baj, vagy nincs a testben vagy mellette nem találom :(
  • koschwarz
    ha jól emlékszem visszavehető pedig a kés.
  • sanya200
    Fel kell rakni az 1.2-es patchet utána jó lesz.
    update 2
    Am nagyon jó a játék nagyon tetszik, egyedül a mentés ami idegesít meg az hogyha vkit dobókéssel ölök meg akkor nem mindig tudom kiszedni belőle vagy nem találom :(
  • barnasopiane
    nem tudjátok mitöl van az hogy ha felvan téve a magyarositás akkor exe hibával kilép!valaki tudna ebbe segiteni?
  • Bulics
    Bocs tényleg nem megbántani akartalak, (azthiszem ezt írtam is) de hogy is volt (pl most csak ez jut eszembe) mikor látomás közben ("gyengék vagyunk") rádrobban a fa deszka és a "feketék" valahogy így mondják angolul: Even children hated by these parents try to understand them, and love them... Az hogy is lett magyarítva?
  • lostprophet
    Ha nem a könyv szerint fordítom, az a baj, ha pedig aszerint, az a baj :D
    Ha felveszem a papucsot, az a baj, ha nem veszem fel, az a baj.
  • grebber
    Akkor is elég debil név neki!
  • lostprophet
    A Kiállítás az állomás neve a könyvben is :)
  • grebber
    Én is találkoztam pár dologgal amit nem tudom minek mondanék.

Lehet eredeti nyelven frankón ugy van de magyarra fordítva szerintem magyartalan tehát nem látom értelmét. De ilyen 1-2 volt csak.

Meg lehet én vagyok értelmi fogyatékos de a legelején amikor jön Hunter mi az hogy üdv a kiállításon? Milyen kiállítás?
  • lostprophet
    Na mondd, miféle félrefordításokkal találkoztál? Mivel olvastam a magyar könyvet, onnan lestem ki a kifejezéseket is.
  • Optimus Prime
    Steamen este hétig 2.50 euró a játék!
  • barnasopiane
    nem eredeti márt több crackel is probáltam
  • grebber
    Ha eredeti akkor nem tudom.Ha warez akkor szarul crackelted!
  • barnasopiane
    hali!kis segitség kéne elinditom a játékot és hibát irki!ezt:
    AZ eljárás belépési pontja (SteamRemoteStorage) nem találhato a DLL-ben (steam_spi.dll) valaki segitsen legyenszives mit kéne csinálni!
  • Bulics
    Meg amúgy is, öljük meg az összes feketét!?!
  • Bulics
    Szerintem azt hogy "sötétek" semmien dologra nem haszáljuk főnévként, ráadásul az autómata fordító is "sötétek"-nek fordítja a "dark ones"-t. Feketéknek viszont saját kontinensük van. A Last light ban meg kínaiak fenyegetik a metrót, neki helyes foguk és skorpió farkuk lesz...:-)
  • grebber
    Semmi baj szerintem sem mivel valóban feketék :D
    Ej ez a ranger mod nem egyszerű és ez még csak az easy ranger de lőszer már itt is alig van akkor milyen lehet a hard.Atyaég.Ha lesz lelki erőm majd 5-ötödszörre abban fogom nyomni ha bírom majd.
  • koschwarz
    a "sötét"-nek van azért egy kis mellékíze, tudjátok...szerintem semmi baj nincs a "feketével".
  • Bulics
    Te jó isten...
  • grebber
    A könyvben is feketék vannak!
  • Bulics
    -Apropó Feketék: Ki az isten fordította feketékre a sötéteket. Én nem tudom a könyvben is így van? Megcsináltam a magyarítással is a játékot, de olyan félrefordítások voltak benne(bocsi a fordítóktól, de ez így van) hogy csak kapkodtam a fejem hogy mi van, ennek a mondatnak semmi értelme..
    Na, de amit akartam mondani: Szerintem várj a végigjátszásokkal mert így meg fogod únni.
  • grebber
    Na elkezdtem mégis negyedszerre hát ez a ranger mod nem éppen könnyű.Itt acsikra nem igen lehet menni mert szénné lőnek pillanatok alatt.
    Végiglopakodok majd azt lesz ranger modért is jár acsi.+ megpróbálok rámenni a feketék védésére az egy másik acsi.
  • grebber
    Azóta már meglett.De letettem az acsik kimaxolásáról.
    Még kettőt megtudok szerezni azt game over.A többire nem akarom időmet pazarolni.
    Elég volt ez a 3 végigjátszás + pályarészek sokadszori újrajátszása!
  • Bulics
    Hát szerintem ezt mi nem tudjuk.
  • grebber
    Nézegettem steam-es acsikat és van olyan hogy 10 ellent kell dobókéssel kinyírni.Nomármost itt azt kérdezném a lények azok nem enemyk mert már vagy 40-et ledobtam késsel és mégsem j :(
  • Pingi23
    pfu ha jó tudom R-t nyomva tartod+balegérgomb
  • grebber
    Ezt a pneumatikus fegyvert hogyan lehet feltölteni?
  • grebber
    Elolvastam a könyvet és hát tetszett is ,de olt benne pár olyan fos rész hogy már azon gondolkodtam abbahagyom a rákba.
    A játék full más lett mint a könyv de ez nem is baj.Bár ha "könyvhűbre" csinálták volna sokkal akciódúsabb lehetett volna.
  • DIESEL DOG #2128
  • lostprophet
    1.1-es verzió:
    [JAVÍTVA]Idézőjelek miatt furcsa karakter jelenhetett meg
    [JAVÍTVA]Egyéb átfogalmazások is történtek

Egyelőre innen tölthető:
    Metro 2033 Magyarítás v1.1
  • zmok
    Köazi!
  • Muttley
    "ARMA2 a föld alatt"

a 2 játékban kb annyi a közös, h
    mindkettőben vannak mordályok oszt' lűűűni kőőő ;)
  • koschwarz
    milyen tippek? a játékba?

én csak "egyet" mondok: mindenhová nézz be, mindenhol alaposan nézz körül, használj rövid sorozatokat, és vegyél annyi légszűrőt, amennyit csak bírsz. akkor még hardcore fokozaton is "könnyű" lesz.
  • zmok
    Sziasztok!
    Ma jött meg a könyv, és holnap a játék is meg lesz.Először elolvasom a könyvet, aztán jöhet a játék! :) Eddig az Arma2 (+DLC-k) a kedvencem. Van pár hasznos tippetek, ami megkönnyítené a dolgom? Most úgy érzem, hogy ez lesz az új favoritom. (ARMA2 a föld alatt)
  • gregtom6
    Nekem is van folyamatosan 100+ aranylőszerem, de én spórolós vagyok, a keményebb csatákra :D
    Nagyon tetszik a játék, hogy lineárisan haladhatsz, és nem vagy a bőség zavarában. Pont amit mondtam, hogy fedezgeted fel az utat, és nem lehet 20ezer felé elmenni.

De egy jó ideje pihentetem a játékot, a komment írása óta nem is játszottam vele, jelenleg a Unity és Blender fórumait karcolgatom írásaimmal :D
  • koschwarz
    az amúgy is egy nehéz pálya, így meg pláne :D
  • Bulics
    Hú gyerekek, ez a ranger pack kemény.. több mint két óra alatt vittem át Frontvonal pályát. Ennyit ritkán ülök egy helyben. El sem tudom képzelni milyen lehet a hardcore ranger.