Metro 2033
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A "csõjáték" mindig jót tesz a történetnek, és a filmszerûségnek :) Tapasztalatból.
Most a Dead Space 2-t viszem végig, tekintve h annak a történetét is többre értékelték ettõl, de utána ezt is.
Bugot nem tapasztaltam játék közben, a Cryostasis-nál pedig grafikára jobb, történetre sztem nem, de ez megint csak ízlés kérdése. Cryostasisnál annyi hogy nekem jobban tetszik a helyszín és az atmoszféra.
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
a csajom árgus szemekkel sasolta mind2-t, aszonnnnnnta olyan mint egy film
mondtam neki, h jaaa, vazze én vagyok a fõszereplõ <#idiota>#idiota>
most megvette a könyvet és õ olvassa
aztán majd ééén :)
Just do it :)
kár h elb.szták azzal, h 1) csõjáték lett 2) fegyverek kezelése és fizikája full-arcade 3) a lopakodás nevetséges 4) az ellenséges szörnyek full-power rohannak fel megtorpanás nélkül, miközben te izomból sorozod õket és egyszer csak (amilyen belelõtt tölténymennyiségre a scriptet megírták) holtan esik össze
ezeket kéne kiküszöbölni a Last Lightban
1ébként csak ajánlani tudom, mert 1 végigjátszást mindenképp megér, aztán eldöntöd a fentiek számodra mennyire zavaróak
Just do it :)
nagyon jó, színes, eseménydús... de a végét lepontoznám...
Mennyire jó játék ez a Metro 2033? Bugos, mint a Stalker? Vagy jobb, mint a Cryostasis?
Történetre mennyire jó? (tudom, h regényen alapul, de mégis)
Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"
Glory, Glory Man. United!
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Arab money
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Nem tudjátok mitõl lehet, hogy rossz a hang? Olyat csinál, hogy pl. ha szemben állok valakivel aki beszél akkor nem hallani a beszédét viszont ha elfordulok 90 fokban akkor tökéletesen hallani. Olyan mintha 5.1et akarna csinálni pedig sztereo fülessel nyomom... Mi lehet a gond? A fegyver lövés hangok se hallatszódnak csak talán egy picit a háttérben visszhangosan. Update 2es patch fent van... Amíg nem volt fent addig nem csinálta elvileg. Valamit lehet át kéne írnom cfg-be vagy ilyesmi?
Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp
Újratöltök mindent, mert mérgemben tegnap letöröltem az egész játékot.
:-)))))))
19410122 : küldtem PÜ-t.
Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta
Van itt valaki, akinek tört verzión is gurul a magyarítás?
Melyik "rilizt" raktad fel és honnan töltöttél le hozzá 2-es pachot, amit a szerzõ említ? Már legalább két teljes napot belefeccöltem ebbe a játékba
A játék már megy, de a magyarítás meg se nyekken. :-(((((
Néhány dolog viszont lehetett volna jobb is. Például a könyv egyik legmeghatározóbb pillanata az, amikor Artyom kikerül a felszínre végre és egyedül végig kell mennie a másik állomásig. Itt sem éreztem volna hátránynak, ha a könyvtár lett volna az elsõ pillanat amikor a felszínre érünk. Emellett a könyvtár nekem túl szétrombolt volt, én a könyvben sokkal épebbnek képzeltem (ez az én véleményem). És sötétebbnek. Viszont a Könyvtárosok remekül meg voltak csinálva, az egész játék legjobb része az a fejezet volt. Ahogy a szemkontaktusra megdermedtek, de ahogyan elfordultál és vissza, már ott voltak a nyakadon.
Ezek mellett legalább a fõbb szereplõk arcát megváltoztathatták volna, mert néha úgy voltam h:"Hé te nem az XY vagy? De õ már meghalt, nem?" Meg a másik, hogy a ballisztika néha nevetséges volt. A fejébe eresztett 5 golyó után is még felállt, hát mondom...
De összességében nagyon élveztem, és a pozitív véget is egybõl sikerült megcsinálni :D A játék hangulata 5/5, emellett a "túlélõs-faktorok" is nagyon el lettek találva-gondolok itt a gázmaszk szûrõcseréjére, illetve berepedéseire; a felpumpálható lámpára és a gyér töltényszámra. Az tény, hogy az oroszok (egyre jobban) kenterbe verik a nagy multijátékgyárosokat, mind a S.T.A.L.K.E.R. mind ez egy nagyon szépen felépített, jól kitalált és remek történettel rendelkezõ játék. Ennyi :)
õk egyébként egy fajta továbbfejlõdött emberek, magyarul értelmes - sõt sokkal értelmesebb - mutánsok, akik képesek a fenti zord világban is élni, és úgy gondolják, hogy a két faj együttmûködve újra teremtheti a világot. szóval alapvetõen jót akarnak, csak "természetesen" az emberek az átélt sok borzalom miatt, a "barátságtalan" mutánsoktól félve, meg persze az emberiségbe évszázadok alatt beleivódott idegengyûlölet miatt alapból ellenséget látnak bennük. a dark one-oknak semmi közök a "közönséges" ellenséges mutánsokhoz.
Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta
1. kérdés: majd a végén megtudod.
2. kérdés: majd a végén megtudod.
Mert így magyarítással túl vagyok a felén és semmit nem tudtam meg mi van most.
Mi miért vagyunk immúnisak arra az izére amire mások beörülnek az alagútba?
Kik azok az ufoszerû akármik és mit akarnak?
Next PC upgrade: 2022