2479
WAREZ TÉMÁKKAL FÁRADJON MINDENKI ODA, AHONNAN A WAREZ VERZIÓT LETÖLTÖTTE...ITT A JÁTÉKKAL FOGLALKOZZUNK!!!

ALTERNATÍV BEFEJEZÉS KRITÉRIUMAI: SZÖVEGGEL, SZÖVEGGEL BŐVEBBEN (angolul) | VIDEÓVAL 1.rész - VIDEÓVAL 2. rész (németül)
  • seyboy
  • w77d
    eltér... a játék egy amolyan újragondolása az eredeti történetnek.
  • Muttley
    aki már végigolvasta Metro 2034-et
    ki, hogyan értelmezte a befejezést?
  • Garou
    Udv!

Most vettem meg a jatekot, es a konyvet is (elso kotet, a masodikat holnap rendelem meg). Kerdes: a jatek pontosan a konyv sztorijat koveti, vagy attol azert elter? Mert ha egyezik a ketto, akkor inkabb a konyveket olvasom el eloszor...
  • Optimus Prime
    Lehet a Steammel DVD-re menteni a játékokat, aztán úgy működik, mint a rendes retail kiadás. Patchelni nem hiszem, hogy az életbe fog még és letöltésnél is a végső verziót fogja telepíteni.
  • grebber
    Te tudod ahogy érzed.
    Bár erre a "de nincs kedvem minden telepítésnél (nemsokára rendbe kell szednem a winyó-parkomat) át BKV-ztatni a gépet a város másik végébe valamelyik haveromhoz, ahol rendes net van!" szövegre csak annyit mondaék nem dísznek találták fel a DVD lemezt!
  • rusher4587
    Jó, akkor elmagyarázom:
    1-Mobil-netem van. Szaros adatforgalom-korlát, gyalázatos sebesség, stb.
    2-A patchelést még kibírom, de nincs kedvem minden telepítésnél (nemsokára rendbe kell szednem a winyó-parkomat) át BKV-ztatni a gépet a város másik végébe valamelyik haveromhoz, ahol rendes net van!
    3-Szeretem, ha a tulajdonomat kézbe vehetem, szeretném, ha ott virítana a DVD-tok a polcon a könyv mellett! :)
    Álcaruha ügyében tudtok segíteni?
  • Optimus Prime
    Pedig jobban jársz. Üzletben nem igen kapod meg, ahogy sok ilyen... nem agyon hype-olt címet. Vagy ha igen drágán. Én 700 Ft-ért vettem a nyár végén. És mivel SteamWorks cím ugyan ott köt ki, mint a retail.
  • rusher4587
    Amúgy áruljátok el, hol vehetek álcaruhát? Biztosan elkerülte a figyelmemet, én idáig csak a "páncél" ruhával találkoztam a komcsiknál meg Polis-ban.
  • rusher4587
    Mert nem akarom/tudom letölteni.
  • grebber
    Miért kell dobozos?Steamen szaré dobálják akciokban.
  • rusher4587
    De ez a lényegen mit sem változtat! :D Kéne egy DVD-s példány, de gyorsan. Az itthoni webshopok üresek, nem láttatok metro-t kirakva valamelyik áruházban? (pl. MM, Saturn, Tesco stb.) Mert azonnal indulok is megvenni, nincs kedvem külföldről rendelgetni, az Ünnepek miatt bedugult a posta.
  • w77d
    mert tervezték, de nem készült el.. csupán patchek lettek..
  • Bence94
    de pc-re is kijött patch formájában. de csak nehézségi szintet ad meg acsit ha jól tudom...
  • Optimus Prime
    Akkor miért van DLC fül Steamen?
  • w77d
    utánanéztem, csak Xbox360-ra van a Ranger DLC, az tartalmaz új fegyvereket... PC-re semmi nem jött
  • Optimus Prime
    Van. Egy free patch volt, amiben új fegyverek voltak. Egy barátom mondta.
    Látható, hogy van DLC füle, habár üres.
  • w77d
    akkor jól tudtam...
  • Tatyla
    nincs
  • w77d
    Van DLC ehhez a játékhoz? én nem tudok róla
  • rusher4587
    Sziasztok!
    Keresek használtan egy DVD-s példányt, ha DLC is van hozzá, az se baj! Aki eladná, vágjon hozzám egy pü.-t benne az árral!
    Köszi :)
  • w77d
    van rá esély, mivel a steam mindent magától telepít, updatel a játéknál..
  • FlyHigh
    Ha megveszem steam-en akkor a problémák megoldódnak?
  • FlyHigh
    Köszi, de még mindig ugyanaz.
  • Tatyla
    ha mióta telepítetted nem volt újra indítva a gép tedd meg...
  • FlyHigh
    Folyamatosan kidob az asztalra a játék azzal, hogy a működése leállt. Kb egy percet tudok játszani csak, mi lehet a baja?
  • totya4
    Tedd vissza alapra akkor a billentyű kiosztást, ha elfelejtetted hogy állítottad be :) Nekem az ESC működik. Újabb játékokban ellenőrzőpontokon lehetséges a mentés, tehát nincs az hogy lelövök két katonát és mentek, ez kicsit több odafigyelést, taktikázást igényel.
  • Bulics
    Üdv a játékban az esc -re nem tudok válaszolni, viszont itt nem tudsz menteni, csak checkpointok vannak.
  • cserpak
    Nagyon béna vagyok, beállítottam magamnak a billentyűzetkiosztást, azonban a játékból a pálya közben ha ki akarok lépni nem lép ki az esc billentyűvel, menteni sem tudok semmivel. Hogy lehet a menübe visszalépni? Mentés hogy működik?
  • AlrightSir
    Detto :)
  • Svenhassel
    Na holnap könyvesboltba megyek...
  • Teppik Amon
    Könyvhöz hozzájutottam, előbb-utóbb elolvasom. Lehet hogy újrajátszós lesz? Nagyon hangulatos játék, sokkal jobban megfogott mint a rage.
  • Muttley
    olvasom és újrajátszom :)
    egyedül a tisztálkodás és fiziológiai szükségletek maradtak ki a könyvből

• Bulics
    Ez a jó befejezés igen. Öszzesen 2 van. Egyébként a prey-t is most viszem. Érdekes minden olyan játék nagyonjó amiben dark one van:-)
  • Optimus Prime
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Neked is az a vége lett, hogy addig táncoltál míg le nem lökted a célzó kütyüt? Vagy van ettől jobb befejezés is, amit konkrét megvilágosodást ad - mind a karakter, mind a játékos számára. Sötétek, istenem ez hol van?! Dark Ones, fura név, mert a Prey-ben is így hívta Inisi az idegeneket.
  • Bulics
    Most nem értem mire gondolsz:

---Spoiler----

A Sötétek(bár a könyvet még nem olvastam) valszeg mivel homo novus, az ember leszármazottai. Én úgy gondolom hogy mivel ijesztőek meg nem beszélik a nyelvünket, ösztönösen ellenségnek fogta fel a buta emberi gondolkodás. És Artjomnak csak a legvégén esik le amit a telepátiájukkal üzenni akartak(gondold csak végig a "látomásokat"). És mivel egyvalaki "megtörte a kört" talán taníthatja a többieket. Ez elég GOOD tanulság vagy ending, azthiszem.
  • Teppik Amon
    Nohát, ez nézőpont kérdése hogy kinek mi a BAD. A sötétek nem ide tartoznak, én spec a régi világot látnám szívesen ;)
  • koschwarz
    karaktert választani nem lehet, viszont a játék során végrehajtott pozitív cselekedetekkel a végén lesz egy választási lehetőséged. ezeket a pozitív cselekedetekre való lehetőségeket sokszor nehéz észrevenni, de ha nem végigrohansz, hanem alaposan körülnézel, akkor simán meglelhetők. nekem első végigjátszáskor már sikerült.
  • wesker24
    Alapból a Bad endinget kapod de ha már a játék elejétől mindent másképpen csinálsz akkor elérheted a Good Endinget is !
  • Teppik Amon
    Sztímen olcsó volt, megvettem, végig vittem. Tetszett. Most elolvastam a fórumot, van több befejezés is? :o
    És érdemes újra végig vinni? Az elején mintha lehetett volna karaktert választani...