2479
WAREZ TÉMÁKKAL FÁRADJON MINDENKI ODA, AHONNAN A WAREZ VERZIÓT LETÖLTÖTTE...ITT A JÁTÉKKAL FOGLALKOZZUNK!!!
ALTERNATÍV BEFEJEZÉS KRITÉRIUMAI: SZÖVEGGEL, SZÖVEGGEL BŐVEBBEN (angolul) | VIDEÓVAL 1.rész - VIDEÓVAL 2. rész (németül)
ALTERNATÍV BEFEJEZÉS KRITÉRIUMAI: SZÖVEGGEL, SZÖVEGGEL BŐVEBBEN (angolul) | VIDEÓVAL 1.rész - VIDEÓVAL 2. rész (németül)
-
seyboy #2239 -
#2238 eltér... a játék egy amolyan újragondolása az eredeti történetnek. -
#2237 aki már végigolvasta Metro 2034-et
ki, hogyan értelmezte a befejezést? -
#2236 Udv!
Most vettem meg a jatekot, es a konyvet is (elso kotet, a masodikat holnap rendelem meg). Kerdes: a jatek pontosan a konyv sztorijat koveti, vagy attol azert elter? Mert ha egyezik a ketto, akkor inkabb a konyveket olvasom el eloszor... -
#2235 Lehet a Steammel DVD-re menteni a játékokat, aztán úgy működik, mint a rendes retail kiadás. Patchelni nem hiszem, hogy az életbe fog még és letöltésnél is a végső verziót fogja telepíteni. -
#2234 Te tudod ahogy érzed.
Bár erre a "de nincs kedvem minden telepítésnél (nemsokára rendbe kell szednem a winyó-parkomat) át BKV-ztatni a gépet a város másik végébe valamelyik haveromhoz, ahol rendes net van!" szövegre csak annyit mondaék nem dísznek találták fel a DVD lemezt! -
rusher4587 #2233 Jó, akkor elmagyarázom:
1-Mobil-netem van. Szaros adatforgalom-korlát, gyalázatos sebesség, stb.
2-A patchelést még kibírom, de nincs kedvem minden telepítésnél (nemsokára rendbe kell szednem a winyó-parkomat) át BKV-ztatni a gépet a város másik végébe valamelyik haveromhoz, ahol rendes net van!
3-Szeretem, ha a tulajdonomat kézbe vehetem, szeretném, ha ott virítana a DVD-tok a polcon a könyv mellett! :)
Álcaruha ügyében tudtok segíteni? -
#2232 Pedig jobban jársz. Üzletben nem igen kapod meg, ahogy sok ilyen... nem agyon hype-olt címet. Vagy ha igen drágán. Én 700 Ft-ért vettem a nyár végén. És mivel SteamWorks cím ugyan ott köt ki, mint a retail. -
rusher4587 #2231 Amúgy áruljátok el, hol vehetek álcaruhát? Biztosan elkerülte a figyelmemet, én idáig csak a "páncél" ruhával találkoztam a komcsiknál meg Polis-ban. -
rusher4587 #2230 Mert nem akarom/tudom letölteni. -
#2229 Miért kell dobozos?Steamen szaré dobálják akciokban. -
rusher4587 #2228 De ez a lényegen mit sem változtat! :D Kéne egy DVD-s példány, de gyorsan. Az itthoni webshopok üresek, nem láttatok metro-t kirakva valamelyik áruházban? (pl. MM, Saturn, Tesco stb.) Mert azonnal indulok is megvenni, nincs kedvem külföldről rendelgetni, az Ünnepek miatt bedugult a posta. -
#2227 mert tervezték, de nem készült el.. csupán patchek lettek.. -
#2226 de pc-re is kijött patch formájában. de csak nehézségi szintet ad meg acsit ha jól tudom... -
#2225 Akkor miért van DLC fül Steamen? -
#2224 utánanéztem, csak Xbox360-ra van a Ranger DLC, az tartalmaz új fegyvereket... PC-re semmi nem jött -
#2223 Van. Egy free patch volt, amiben új fegyverek voltak. Egy barátom mondta.
Látható, hogy van DLC füle, habár üres. -
#2222 akkor jól tudtam... -
#2221 nincs -
#2220 Van DLC ehhez a játékhoz? én nem tudok róla -
rusher4587 #2219 Sziasztok!
Keresek használtan egy DVD-s példányt, ha DLC is van hozzá, az se baj! Aki eladná, vágjon hozzám egy pü.-t benne az árral!
Köszi :) -
#2218 van rá esély, mivel a steam mindent magától telepít, updatel a játéknál.. -
#2217 Ha megveszem steam-en akkor a problémák megoldódnak? -
#2216 Köszi, de még mindig ugyanaz. -
#2215 ha mióta telepítetted nem volt újra indítva a gép tedd meg... -
#2214 Folyamatosan kidob az asztalra a játék azzal, hogy a működése leállt. Kb egy percet tudok játszani csak, mi lehet a baja? -
totya4 #2213 Tedd vissza alapra akkor a billentyű kiosztást, ha elfelejtetted hogy állítottad be :) Nekem az ESC működik. Újabb játékokban ellenőrzőpontokon lehetséges a mentés, tehát nincs az hogy lelövök két katonát és mentek, ez kicsit több odafigyelést, taktikázást igényel. -
Bulics #2212 Üdv a játékban az esc -re nem tudok válaszolni, viszont itt nem tudsz menteni, csak checkpointok vannak. -
cserpak #2211 Nagyon béna vagyok, beállítottam magamnak a billentyűzetkiosztást, azonban a játékból a pálya közben ha ki akarok lépni nem lép ki az esc billentyűvel, menteni sem tudok semmivel. Hogy lehet a menübe visszalépni? Mentés hogy működik? -
#2210 Detto :) -
#2209 Na holnap könyvesboltba megyek... -
#2208 Könyvhöz hozzájutottam, előbb-utóbb elolvasom. Lehet hogy újrajátszós lesz? Nagyon hangulatos játék, sokkal jobban megfogott mint a rage. -
#2207 olvasom és újrajátszom :)
egyedül a tisztálkodás és fiziológiai szükségletek maradtak ki a könyvből
-
Bulics #2206 Ez a jó befejezés igen. Öszzesen 2 van. Egyébként a prey-t is most viszem. Érdekes minden olyan játék nagyonjó amiben dark one van:-) -
#2205 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Neked is az a vége lett, hogy addig táncoltál míg le nem lökted a célzó kütyüt? Vagy van ettől jobb befejezés is, amit konkrét megvilágosodást ad - mind a karakter, mind a játékos számára. Sötétek, istenem ez hol van?! Dark Ones, fura név, mert a Prey-ben is így hívta Inisi az idegeneket. -
Bulics #2204 Most nem értem mire gondolsz:
---Spoiler----
A Sötétek(bár a könyvet még nem olvastam) valszeg mivel homo novus, az ember leszármazottai. Én úgy gondolom hogy mivel ijesztőek meg nem beszélik a nyelvünket, ösztönösen ellenségnek fogta fel a buta emberi gondolkodás. És Artjomnak csak a legvégén esik le amit a telepátiájukkal üzenni akartak(gondold csak végig a "látomásokat"). És mivel egyvalaki "megtörte a kört" talán taníthatja a többieket. Ez elég GOOD tanulság vagy ending, azthiszem. -
#2203 Nohát, ez nézőpont kérdése hogy kinek mi a BAD. A sötétek nem ide tartoznak, én spec a régi világot látnám szívesen ;) -
#2202 karaktert választani nem lehet, viszont a játék során végrehajtott pozitív cselekedetekkel a végén lesz egy választási lehetőséged. ezeket a pozitív cselekedetekre való lehetőségeket sokszor nehéz észrevenni, de ha nem végigrohansz, hanem alaposan körülnézel, akkor simán meglelhetők. nekem első végigjátszáskor már sikerült. -
#2201 Alapból a Bad endinget kapod de ha már a játék elejétől mindent másképpen csinálsz akkor elérheted a Good Endinget is ! -
#2200 Sztímen olcsó volt, megvettem, végig vittem. Tetszett. Most elolvastam a fórumot, van több befejezés is? :o
És érdemes újra végig vinni? Az elején mintha lehetett volna karaktert választani...