Metro 2033

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Miért kell dobozos?Steamen szaré dobálják akciokban.

Next PC upgrade: 2022

De ez a lényegen mit sem változtat! :D Kéne egy DVD-s példány, de gyorsan. Az itthoni webshopok üresek, nem láttatok metro-t kirakva valamelyik áruházban? (pl. MM, Saturn, Tesco stb.) Mert azonnal indulok is megvenni, nincs kedvem külföldrõl rendelgetni, az Ünnepek miatt bedugult a posta.

w77d
mert tervezték, de nem készült el.. csupán patchek lettek..

Bence94
de pc-re is kijött patch formájában. de csak nehézségi szintet ad meg acsit ha jól tudom...

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Optimus Prime
Akkor miért van DLC fül Steamen?

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

w77d
utánanéztem, csak Xbox360-ra van a Ranger DLC, az tartalmaz új fegyvereket... PC-re semmi nem jött

Optimus Prime
Van. Egy free patch volt, amiben új fegyverek voltak. Egy barátom mondta.
Látható, hogy van DLC füle, habár üres.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

w77d
akkor jól tudtam...

Tatyla
nincs

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

w77d
Van DLC ehhez a játékhoz? én nem tudok róla

Sziasztok!
Keresek használtan egy DVD-s példányt, ha DLC is van hozzá, az se baj! Aki eladná, vágjon hozzám egy pü.-t benne az árral!
Köszi :)

w77d
van rá esély, mivel a steam mindent magától telepít, updatel a játéknál..

FlyHigh
Ha megveszem steam-en akkor a problémák megoldódnak?

Thrash \'Till Death

FlyHigh
Köszi, de még mindig ugyanaz.

Thrash \'Till Death

Tatyla
ha mióta telepítetted nem volt újra indítva a gép tedd meg...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

FlyHigh
Folyamatosan kidob az asztalra a játék azzal, hogy a mûködése leállt. Kb egy percet tudok játszani csak, mi lehet a baja?

Thrash \'Till Death

Tedd vissza alapra akkor a billentyû kiosztást, ha elfelejtetted hogy állítottad be :) Nekem az ESC mûködik. Újabb játékokban ellenõrzõpontokon lehetséges a mentés, tehát nincs az hogy lelövök két katonát és mentek, ez kicsit több odafigyelést, taktikázást igényel.
Üdv a játékban az esc -re nem tudok válaszolni, viszont itt nem tudsz menteni, csak checkpointok vannak.
Nagyon béna vagyok, beállítottam magamnak a billentyûzetkiosztást, azonban a játékból a pálya közben ha ki akarok lépni nem lép ki az esc billentyûvel, menteni sem tudok semmivel. Hogy lehet a menübe visszalépni? Mentés hogy mûködik?
AlrightSir
Detto :)

Svenhassel
Na holnap könyvesboltba megyek...

Intel i7 920, Asrock X58 Extreme, 6 GB DDR3 RAM, HD4890 Vapor-X, stb.

Teppik Amon
Könyvhöz hozzájutottam, elõbb-utóbb elolvasom. Lehet hogy újrajátszós lesz? Nagyon hangulatos játék, sokkal jobban megfogott mint a rage.

Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok

Muttley
olvasom és újrajátszom :)
egyedül a tisztálkodás és fiziológiai szükségletek maradtak ki a könyvbõl

Just do it :)

Ez a jó befejezés igen. Öszzesen 2 van. Egyébként a prey-t is most viszem. Érdekes minden olyan játék nagyonjó amiben dark one van:-)
Optimus Prime
Neked is az a vége lett, hogy addig táncoltál míg le nem lökted a célzó kütyüt? Vagy van ettõl jobb befejezés is, amit konkrét megvilágosodást ad - mind a karakter, mind a játékos számára. Sötétek, istenem ez hol van?! Dark Ones, fura név, mert a Prey-ben is így hívta Inisi az idegeneket.

Most nem értem mire gondolsz:

---Spoiler----

A Sötétek(bár a könyvet még nem olvastam) valszeg mivel homo novus, az ember leszármazottai. Én úgy gondolom hogy mivel ijesztõek meg nem beszélik a nyelvünket, ösztönösen ellenségnek fogta fel a buta emberi gondolkodás. És Artjomnak csak a legvégén esik le amit a telepátiájukkal üzenni akartak(gondold csak végig a "látomásokat"). És mivel egyvalaki "megtörte a kört" talán taníthatja a többieket. Ez elég GOOD tanulság vagy ending, azthiszem.
Teppik Amon
Nohát, ez nézõpont kérdése hogy kinek mi a BAD. A sötétek nem ide tartoznak, én spec a régi világot látnám szívesen ;)

koschwarz
karaktert választani nem lehet, viszont a játék során végrehajtott pozitív cselekedetekkel a végén lesz egy választási lehetõséged. ezeket a pozitív cselekedetekre való lehetõségeket sokszor nehéz észrevenni, de ha nem végigrohansz, hanem alaposan körülnézel, akkor simán meglelhetõk. nekem elsõ végigjátszáskor már sikerült.

\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"

wesker24
Alapból a Bad endinget kapod de ha már a játék elejétõl mindent másképpen csinálsz akkor elérheted a Good Endinget is !
Teppik Amon
Sztímen olcsó volt, megvettem, végig vittem. Tetszett. Most elolvastam a fórumot, van több befejezés is? :o
És érdemes újra végig vinni? Az elején mintha lehetett volna karaktert választani...

Igen igen, warez tényleg nem fer, de a zenét is lopják mégsem finganak bele énekesek a dalba, merthogy úgyis tudod a szöveget, borítóban benne van. Szerintem ez öngerjesztõ folyamat, mert pl mikor aztmondták a stalker2 internet kapcsolatos lesz én aztmondtam nem veszem meg. Tényleg jobban megéri a warez, ha az egyszerübb. Az eredeti half life 2-t felrakni nekem órákba telik a másolt prey-t percekbe. Meg egyébként ne mondja senki hogy nem keresik még igy is betegre magukat a kiadók és készítók..
koschwarz
igen, mi volt elõbb, a tyúk vagy a tojás...de egy tuti: ha nem lenne warez, akkor nem kellene a normális vásárlókat sem szopatni. úgyhogy szerintem neked pont nincs jogod megszólalni ebben a témában.

Amiga
Pedig ATI-hoz is felteszi.

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

Optimus Prime
Lévén ATi-s vagy biztos nem volt fent a legújabb PhysX driver.

Tatyla
azota megoldottam,kellett neki egy uj physx dll,meg egy geprestart...

Warez! Azzal ilyen hiba nem fordulhat elõ! :))

Mindig eltántorítanak a "hivatalos" úttól az ilyen és az ehhez hasonló kommentek, amiben a kiadók végsõkig eltúlzott "antikalóz" tevékenysége miatt használhatatlanná válik a legális, még ha nem is bug-halmaz az eredendõen! :(
Pedig már a 80-s években megmondta a tutit egy jól menõ játékkiadó vezére: Jót kell csinálni (élvezetes és hibamentes-optimalizált játék) és azt elérhetõ áron kell adni, akkor nem lesz kalózkodás, de menni fog az üzlet is!

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

Tatyla
megvettem a játékot pár hete most felraktam de mikor indítom a steamböl sima hibaüzenettel leáll,ötlet?

Optimus Prime
Én Hardcore-on toltam és egyszerûen nem volt annyi munícióm, hogy kilõjem õket.

grebber
Az a jó befejezés!
Nem olyan vészes az az amõbás rész!

Optimus Prime
Értettem. Akkor ez a jó végkifejlet vagy a fenti videók alapján van még egy sokkal pozitívabb is?

"If we not ends war. War ends us."

Nem hiszed? Értetted a monológot?
Egy új játék 8-10e ft, ez ennek a tizede, ez neked sok?!
Optimus Prime
Hol élsz te, hogy $-ba látod? :D

A hétvégén végre befejeztem. Ott a D6-ba az amõbáknál áttettem normalra, mert szinte lehetetlennek tûnt túlélni, vagy ha mégis akkor Miller halt meg.
Én nem tudom milyen véget találtam, de a szürreális folyosókon át lelõttem a piros Dark Ones-t, más út nem volt. De lelöktem a lézer bemérõt vackot így nem kaptak atomot. Bár nem hiszem, hogy ez a legjobb befejezés.

grebber
Az úgy sok 2,5 euró ~735FT!

Gubberx
Steam-en most 5 dollár a játék ha valaki még nem vette meg :)

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Svenhassel
Ne b*ssz! Ez már kicsit gyorsabban jött, mint a 2033. Biztos jól fogyott az elõzõ...

Intel i7 920, Asrock X58 Extreme, 6 GB DDR3 RAM, HD4890 Vapor-X, stb.

Muttley
http://www.youtube.com/v/-LRYD3Bm2gM?version=3&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

koschwarz
azé meg is rendeltem gyorsan :D

Muttley
<#eljen>

mascarun
Most nézem hogy még csak elõrendelhetõ. :)

Szállítás: elõrendelhetõ
Várható megjelenés: 2011.10.20.