2479
WAREZ TÉMÁKKAL FÁRADJON MINDENKI ODA, AHONNAN A WAREZ VERZIÓT LETÖLTÖTTE...ITT A JÁTÉKKAL FOGLALKOZZUNK!!!

ALTERNATÍV BEFEJEZÉS KRITÉRIUMAI: SZÖVEGGEL, SZÖVEGGEL BŐVEBBEN (angolul) | VIDEÓVAL 1.rész - VIDEÓVAL 2. rész (németül)
  • Belkar
    Hát én alapból nem szeretem a horror filmeket, horror játékokkal meg nem nagyon játszok szóval nem nagyon vannak kötélből az idegeim, helyenként eléggé megijedtem :D
  • grebber
    Pedig nem volt a gameben semmi félelmetes!
  • Belkar
    Könyvtáras résztől mai napig rémálmaim vannak
  • Szabi84
    hááát... de:D
  • Fpocok
    A bazmeg... a rohadt prosi mindenit :D
  • Fpocok
    ÜDV!

Két napig be vagyok havazva, szóval gondoltam előkapok valami régi játékot, amit még nem toltam végig. Anno kb fél óra után félreraktam, most elkezdtem újra. Jobb gépem van... eszméletlenül jól néz ki. Most ugrik be, hogy anno azért hagytam, mert minden szürke volt. De most annyira nem zavar.
    A játék ugye nem nagyon paráztatós... ilyen pofádba ugrik valami a semmiből meg ilyenek nincsenek benne, ugye?
  • btx
    Lehet hogy alap, de akkor már másodjára játszottam azt a részt és nem akartam lőszerhiány miatt megint újra kezdeni :-S
  • Optimus Prime
    Én sokat lődöztem a többiekkel az alagútban, bár így is meghaltak ketten-hárman. Gondolom mindegy lett volna mennyit lövök, mert scriptelt lehet.
    Az amőbás résznél nálam is szaggat, sok az effekt. Pedig átlag simán fut még az én régi gépemen is.
  • koschwarz
    mondjuk alap volt, hogy ne fogadd el...
  • btx
    A könnyebb utat választottam és megnéztem a jó befejezést a youtube-on. Mondjuk én nagyobb poénra számítottam! El tudnék képzelni egy alternatív befejezést is, szívesen maradnék a poliszban! Az elsőre lenyűgözött. Ott minden szép és tiszta, most meg mehetek vissza a VDNH-ra a sötétbe a disznók közé :-D
  • btx
    Ezek szerint nem kellett volna az anyukától elfogadni a töltényt :-)

Lehet majd kipróbálom és megnézem a jobb befejezést! Bár a legutolsó pályával elég sokat szenvedtem és szintén a youtube-ról puskáztam ki, hogy le lehet lőni a feketét. Lehet csak pontosabban kellett volna céloznom...
  • totya4
    Nem értem mi a gond a lőszerrel, ésszel kell játszani, nem ész nélkül lövöldözni :) Az amőbás résznél nekem annyi gondom volt, hogy bár mindenhol a játék simán futott, ott kegyetlenül elkezdett szaggatni. Lehet nem kellett volna a csak nvidia gpu kompatibilis PhysX-et erőltetni.
  • Garou
    Nemreg vittem en is vegig, az amobasnal ment a szenvedes...

Elfogyott a loszerem, ugyhogy a Polistol ujra csinaltam. Fegyvert nem erdemes ott sem venni, kesobb talalni sok helyen, helyette vettem egy heavy armort, es rengeteg sima AK loszert. A konyvtarnal meg az elso szornyet kinyirtam, a tobbi elol futas, igy rengeteg loszerem maradt. Soretes fegyvert itt mar nem hasznaltam, igy maradt bele 130 loszer, ugyhogy a vegen mar igy tudtam osztani azzal a hevederes nagyagyuval az amobakat.

Gazmaszkok serulnek, egyre kevesebb ideig birjak. Alig lehet venni szurot, igy erdemes legalabb 5-6-ot szerezni, amikor tudunk. Neha talalni hullaknal serules nelkuli maszkot, olyankor mindig csereljunk!
  • Optimus Prime
    Azt tudjátok, hogy ugyanazt a PATHEngine-t használja, mint a Metro? :P Az egyik első engine volt, amibe PhysX-et integráltak. Habár az Alpha Prime végül mégse kapott.
    Egyébként az Alpha Prime-mal Normal szinte többször végig vittem, egyszer próbáltam Hardon ,de a3 fejezetnél feladtam. :D
  • grebber
    Én azt abba is hagytam vért izzadtam és azt hittem én vagyok a balfasz!
  • mooo
    Azért az Alpha Prime sem volt egyszerű,emlékszem patchekkel nerfelték a nehézséget,annyira könnyen el lehetett halni még easy-n is.
  • koschwarz
    örülök, hogy így bejött neked. hidd el, ez a játék még egy FPS veteránnak is okozott nehézségeket. főleg, hogy egy átlag FPS - nem is beszélve a cod-ról, ami már-már faék egyszerűségű - nem tartalmaz ennyi plusz játékelemet, mint kereskedés, bujkálás, beszélgetés, választási-döntési lehetőségek.

erről jut eszembe, tudod, hogy kétféle befejezése van a játéknak? az un. "jobb" befejezéshez a választást csak akkor kapod meg, ha a játék során általában pozitív döntéseket hoztál (ilyenek többek között, hogy pl. adsz a koldusnak pénzt (töltényt)).

én minden egyes "könytárost" megöltem :D
  • Optimus Prime
    A Librariant meglehet ölni, nekem egyet sikerült, jár is érte achi. De ezzel minden el is lőttem. De rájöttem el lehet előlük futni, végig. Két dolog zavart engem a játékban: a checkpoint mentés és a HP rendszer. sose tudtam, hogy regenerálódok, ha meglőnek vagy meg kell szúrnom magam mindenképp, hogy 100%-os legyek.
    Akik a COd-féle mainstream FPs-hez szoktak azok istentelen kihívás ez a játék. Én szoktam az alternatív FPs-ek világát, de szerintem ez nehezebb volt, mint a Cryostasis, Chrome, Alpha Prime.
  • btx
    Végigvittem a játékot! Nagyon tetszett! Akciósan vettem a steam-en és nagyon megérte. A sztori az csak hébe-hóba találkozik a könyvvel, talán jobb lett volna erre az univerzumra építve egy teljesen újat kitalálni viszont SPOILER kezdete - örülök, hogy a könyvvel szemben eljutottam a D6-ra - SPOILER vége! A játék szerintem a magamfajta nem fps-sel kel és fekszik típusnak nagyon nehéz. A Modern Warfare 2-t és a Black Ops-ot hármas illetve kettes nehézségi szinten játszottam és lazán végigvittem, itt nem egyszer puskáznom kellett a youtube-ról kettes nehézségi szint mellett. Időbe telt amíg ráállt az agyam a "fejre lövünk" és "spórolunk a lőszerrel"-re. És több pályát is előlről kellett játszanom (pl. a sokat emlegetett amőbásat)! Voltak olyan részek ami már kicsit sok volt. Ilyen volt a könyvtár, az szerintem már nagyon el lett nyújtva és a menekülést is kezdtem már únni - mert kilőni ugye esélytelen volt ezeket a szörnyeket. Ugyanez volt a D6-ban amikor csak én jutottam át az ajtón és a gyerek előtti és a vele telhesített küldetés!

A pályák viszont nagyon változatosan ki voltak dolgozva, nekem jóval változatosabbak voltak mint a Black Ops utolsó 4 pályája.

Úgyhogy összességében véve nem csalódtam egy nagyon jó játék kerekedett belőle.
  • btx
    Előlről kezdtem azt a pályakomplexumot és rájöttem, hogy a szörnyekre a stukker is jó. Így maradt még bőven lőszerem az amőbákra, sőt a toronyra is!
  • koschwarz
    Azt tudjatok remelem hogy az aranyloszereket is el lehet loni...
    ha az amobaknal van meg beloluk akkor nyugodtan...
  • btx
    Én is így jártam. Lehet előlről kezdem az egész D6-os pályát és megpróbálok kevesebb lőszert elpocsékolni a szörnyekre. Így marad az amőbákra...
  • Optimus Prime
    De gondoltam, csak nem volt elég ammo hozzá. Próbáltam késsel, de vagy engem ölnek meg, vagy Millert. :S
  • koschwarz
    Elsore is a hardcoreon vittem vegig, es erdekes, de a loszerrel Nekem sem volt soha problemam. A gazmaszk miatt is csak egyszer kellett sietnem. Nagyon fontos, hogy mindenhova be kell nezni, kereskedonel minden nem hasznalt loszert el kell adni es hasznaltat venni helyette, es ha lehetoseged van, annyi gazmaszkba valo szurot venni amennyit csak birsz.

De a nacis palya tenyleg nagyon nehez. Viszont szinte tuti, hogy meg valahol a legelejen lehet talalni egy hangtompitos fegyvert talan valami fali dobozban volt egy. Meg az sem mindegy, hogy az elozo palyan milyen ruhat vettel magadnak. A lopakodos ruha azert elegge segit a rejtozkodesben.

Hat nem egy cod jellegu jatekmenet, az biztos.

Az amobaknal meg...en nem tudom, de egy pofoNegyszeru megoldas van, ami talan annyira egyszeru, hogy ezert nem gondolnak ra az emberek.

SPOILER!

Szet kell loni oket....
  • grebber
    Elég sok nehézségi szinten végigvittem a game-et és lőszerrel sosem volt gondom.
    Ez nem CoD hogy lősz a végtelenségig.Lehet pénzt szerezni és lehet lőszert venni.Ha nem használsz több féle fegyvert akkor egyik lőszerét eladni venni belőle más fajtát.Ha okosan játszol nem igen kell hogy lőszer gondod legyen még brutál nehézségi szinten sem!
  • btx
    Miután rájöttem, hogyan lehet kést dobálni simán meglett a pálya. Most azzal szenvedek, hogy nincs több gázmaszkom és venni sem tudok. Valszeg kezdhetem valahonnan korábbról és vihetem át! Ez elég idegesítő. És a töltények gyorsan fogyása is. Ok, hogy a könyvben is kevés volt a lőszer, de ott szörnyek sem voltak...
  • Optimus Prime
    Azon a pályán én is megbénultam. Órákat szenvedtem vele, több napos szünetekkel. Nálam volt ugyan az íjpuska, de ammo elég... A másik ,hogy sose tudod hol jön a mentés. És 30-40x kell neki menni újra és újra. Pár helyen el lehet osonni ügyesen. A vége felé kell, lehet öldösni. Ha végkép nem megy, vedd lejjebb a nehézségi szintet. Igaz én a végén az amőbáknál tettem.
  • btx
    Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni! Azon a pályán, amikor a kommunisták háborúznak a fasisztákkal nem tudok túlmenni. Elméletileg át kellene lopakodni, de nekem nincs olyan fegyverem, amivel csendben el tudnám tenni láb alól azt, aki az utamban van. Néztem a net-en video-kat, abban már volt olyan fegyver, ami hangtompítóval van ellátva, nekem viszont nincs annyi lőszerem, hogy vegyek. Örülök, hogy egyáltalán nem fogyok ki teljesen! Van valami olyan út, ahol nem kell senkit lelőni vagy lehet valahol találni olyan fegyvert, amin van hangtompító?
  • koschwarz
    Nekem meg jobban is tetszett mint az elso
    inkabb lelektani jellegu
  • Svenhassel
    Valóban más stílus kicsit, de nekem ugyan úgy tetszett, mint az első. Kicsit inkább pszichológiai témájú, nem egy nagy "kalandról" szól, mint az első, hanem a szereplők és úgy ált. az emberek jelleméről. Szerintem megéri elolvasni.
  • MauroN
    Szevasztok. Karácsonyra megkaptam a Metro 2033 könyvet, aminek lassan a végére érek. OLvastam, hogy a 2034-es könyv már nincs olyan jó, és hogy az író egy kicsit másabb stílusban írta. Tud erről valaki mondani valamit? Érdemes megvenni azért?
  • Örült kutya
    Értem. Eredetibe vettem meg. A magyarítással valaki próbálkozott? Nekem valahogy elsőre nem sikerült, főkönyvtárként azt a steam mappát kell megadni?
  • sevendoor
    Az elátkozott állomás előtt a robbantás után egy légzsilipet kell bezárnom, de nincs egy légszűrőm se, van arrafele vhol?
  • totya4
    Ne félj a steam-től, ha normális neted van, akkor a steamen vásárolt játékodat bárhol tudod használni, bárhol letöltheted, nem kell lemezeknek porosodni a szekrényen, vagy helyet foglalni a gépeden indokolatlanul, automatikusan frissíti a legfrissebb verzióra a steames játékaidat ha igényled stb. Mondjuk lemezen megvásárolt steames játékkal még nem volt dolgom. (Minek kell lemez hozzá?) Maga a steam amúgy is tud olyat hogy helyi backupot csinálsz a játékról. Ez nem steames reklám amit írtam, mert használom, és nekem gondom eddig vele nem volt.
  • Bulics
    Próbáld meg crack-el.

Ez nem WAREZ ha megvetted eredetibe!!

• koschwarz
  • bertino
    mivel steames jatek, egyertelmu, hogy eredeti anelkul nem megy...
  • Örült kutya
    Sziasztok.
    A játékot megvettem az eredetibe. Amiatt a Steam-es dolog miatt az elején nem tudom tovább telepíteni. A Steam-re meg annyira nincs szükségem. Nem lehet azt anélkűl valahogy feltelepíteni? Még ezzel még nem volt dolgom.
  • w77d
    ez borzalmasan szar próbálkozás...
  • Loál János #2240