Metro 2033
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Két napig be vagyok havazva, szóval gondoltam elõkapok valami régi játékot, amit még nem toltam végig. Anno kb fél óra után félreraktam, most elkezdtem újra. Jobb gépem van... eszméletlenül jól néz ki. Most ugrik be, hogy anno azért hagytam, mert minden szürke volt. De most annyira nem zavar.
A játék ugye nem nagyon paráztatós... ilyen pofádba ugrik valami a semmibõl meg ilyenek nincsenek benne, ugye?
Parasite Eve 2, best game EVER!
Az amõbás résznél nálam is szaggat, sok az effekt. Pedig átlag simán fut még az én régi gépemen is.
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
Lehet majd kipróbálom és megnézem a jobb befejezést! Bár a legutolsó pályával elég sokat szenvedtem és szintén a youtube-ról puskáztam ki, hogy le lehet lõni a feketét. Lehet csak pontosabban kellett volna céloznom...
Elfogyott a loszerem, ugyhogy a Polistol ujra csinaltam. Fegyvert nem erdemes ott sem venni, kesobb talalni sok helyen, helyette vettem egy heavy armort, es rengeteg sima AK loszert. A konyvtarnal meg az elso szornyet kinyirtam, a tobbi elol futas, igy rengeteg loszerem maradt. Soretes fegyvert itt mar nem hasznaltam, igy maradt bele 130 loszer, ugyhogy a vegen mar igy tudtam osztani azzal a hevederes nagyagyuval az amobakat.
Gazmaszkok serulnek, egyre kevesebb ideig birjak. Alig lehet venni szurot, igy erdemes legalabb 5-6-ot szerezni, amikor tudunk. Neha talalni hullaknal serules nelkuli maszkot, olyankor mindig csereljunk!
486SX 100MHz, kislemez meghajtó, 2 MBRAM, 160MB HDD
Egyébként az Alpha Prime-mal Normal szinte többször végig vittem, egyszer próbáltam Hardon ,de a3 fejezetnél feladtam. 😄
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
errõl jut eszembe, tudod, hogy kétféle befejezése van a játéknak? az un. "jobb" befejezéshez a választást csak akkor kapod meg, ha a játék során általában pozitív döntéseket hoztál (ilyenek többek között, hogy pl. adsz a koldusnak pénzt (töltényt)).
én minden egyes "könytárost" megöltem 😄
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Akik a COd-féle mainstream FPs-hez szoktak azok istentelen kihívás ez a játék. Én szoktam az alternatív FPs-ek világát, de szerintem ez nehezebb volt, mint a Cryostasis, Chrome, Alpha Prime.
A pályák viszont nagyon változatosan ki voltak dolgozva, nekem jóval változatosabbak voltak mint a Black Ops utolsó 4 pályája.
Úgyhogy összességében véve nem csalódtam egy nagyon jó játék kerekedett belõle.
ha az amobaknal van meg beloluk akkor nyugodtan...
De a nacis palya tenyleg nagyon nehez. Viszont szinte tuti, hogy meg valahol a legelejen lehet talalni egy hangtompitos fegyvert talan valami fali dobozban volt egy. Meg az sem mindegy, hogy az elozo palyan milyen ruhat vettel magadnak. A lopakodos ruha azert elegge segit a rejtozkodesben.
Hat nem egy cod jellegu jatekmenet, az biztos.
Az amobaknal meg...en nem tudom, de egy pofoNegyszeru megoldas van, ami talan annyira egyszeru, hogy ezert nem gondolnak ra az emberek.
SPOILER!
Szet kell loni oket....
Ez nem CoD hogy lõsz a végtelenségig.Lehet pénzt szerezni és lehet lõszert venni.Ha nem használsz több féle fegyvert akkor egyik lõszerét eladni venni belõle más fajtát.Ha okosan játszol nem igen kell hogy lõszer gondod legyen még brutál nehézségi szinten sem!
Next PC upgrade: 2022
Segítséget szeretnék kérni! Azon a pályán, amikor a kommunisták háborúznak a fasisztákkal nem tudok túlmenni. Elméletileg át kellene lopakodni, de nekem nincs olyan fegyverem, amivel csendben el tudnám tenni láb alól azt, aki az utamban van. Néztem a net-en video-kat, abban már volt olyan fegyver, ami hangtompítóval van ellátva, nekem viszont nincs annyi lõszerem, hogy vegyek. Örülök, hogy egyáltalán nem fogyok ki teljesen! Van valami olyan út, ahol nem kell senkit lelõni vagy lehet valahol találni olyan fegyvert, amin van hangtompító?
inkabb lelektani jellegu
Intel i7 920, Asrock X58 Extreme, 6 GB DDR3 RAM, HD4890 Vapor-X, stb.
Cooler Master Elite 430 with 3 Cooler Master Sickleflow 120, Gigabyte GA-770T-D3L, AMD Phenom II X4 965 BE(3,4 Ghz), Nvidia GTS 450 1Gb, Kingmax 6Gb DDR3 1333 Mhz Western Digital WD5000-AADS 500Gb
http://tesztgep.blogspot.co.at/
Chuck Norris kitépett egy lapot a Facebookból!
Ez nem WAREZ ha megvetted eredetibe!!
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
A játékot megvettem az eredetibe. Amiatt a Steam-es dolog miatt az elején nem tudom tovább telepíteni. A Steam-re meg annyira nincs szükségem. Nem lehet azt anélkûl valahogy feltelepíteni? Még ezzel még nem volt dolgom.
http://tesztgep.blogspot.co.at/
Most vettem meg a jatekot, es a konyvet is (elso kotet, a masodikat holnap rendelem meg). Kerdes: a jatek pontosan a konyv sztorijat koveti, vagy attol azert elter? Mert ha egyezik a ketto, akkor inkabb a konyveket olvasom el eloszor...
486SX 100MHz, kislemez meghajtó, 2 MBRAM, 160MB HDD
Bár erre a "de nincs kedvem minden telepítésnél (nemsokára rendbe kell szednem a winyó-parkomat) át BKV-ztatni a gépet a város másik végébe valamelyik haveromhoz, ahol rendes net van!" szövegre csak annyit mondaék nem dísznek találták fel a DVD lemezt!
Next PC upgrade: 2022
1-Mobil-netem van. Szaros adatforgalom-korlát, gyalázatos sebesség, stb.
2-A patchelést még kibírom, de nincs kedvem minden telepítésnél (nemsokára rendbe kell szednem a winyó-parkomat) át BKV-ztatni a gépet a város másik végébe valamelyik haveromhoz, ahol rendes net van!
3-Szeretem, ha a tulajdonomat kézbe vehetem, szeretném, ha ott virítana a DVD-tok a polcon a könyv mellett! 😊
Álcaruha ügyében tudtok segíteni?