2479
WAREZ TÉMÁKKAL FÁRADJON MINDENKI ODA, AHONNAN A WAREZ VERZIÓT LETÖLTÖTTE...ITT A JÁTÉKKAL FOGLALKOZZUNK!!!

ALTERNATÍV BEFEJEZÉS KRITÉRIUMAI: SZÖVEGGEL, SZÖVEGGEL BŐVEBBEN (angolul) | VIDEÓVAL 1.rész - VIDEÓVAL 2. rész (németül)
  • Bulics
    Igen igen, warez tényleg nem fer, de a zenét is lopják mégsem finganak bele énekesek a dalba, merthogy úgyis tudod a szöveget, borítóban benne van. Szerintem ez öngerjesztő folyamat, mert pl mikor aztmondták a stalker2 internet kapcsolatos lesz én aztmondtam nem veszem meg. Tényleg jobban megéri a warez, ha az egyszerübb. Az eredeti half life 2-t felrakni nekem órákba telik a másolt prey-t percekbe. Meg egyébként ne mondja senki hogy nem keresik még igy is betegre magukat a kiadók és készítók..
  • koschwarz
    igen, mi volt előbb, a tyúk vagy a tojás...de egy tuti: ha nem lenne warez, akkor nem kellene a normális vásárlókat sem szopatni. úgyhogy szerintem neked pont nincs jogod megszólalni ebben a témában.
  • Amiga
    Pedig ATI-hoz is felteszi.
  • Optimus Prime
    Lévén ATi-s vagy biztos nem volt fent a legújabb PhysX driver.
  • Tatyla
    azota megoldottam,kellett neki egy uj physx dll,meg egy geprestart...
  • Kotomicuki
    Warez! Azzal ilyen hiba nem fordulhat elő! :))

Mindig eltántorítanak a "hivatalos" úttól az ilyen és az ehhez hasonló kommentek, amiben a kiadók végsőkig eltúlzott "antikalóz" tevékenysége miatt használhatatlanná válik a legális, még ha nem is bug-halmaz az eredendően! :(
    Pedig már a 80-s években megmondta a tutit egy jól menő játékkiadó vezére: Jót kell csinálni (élvezetes és hibamentes-optimalizált játék) és azt elérhető áron kell adni, akkor nem lesz kalózkodás, de menni fog az üzlet is!
  • Tatyla
    megvettem a játékot pár hete most felraktam de mikor indítom a steamböl sima hibaüzenettel leáll,ötlet?
  • Optimus Prime
    Én Hardcore-on toltam és egyszerűen nem volt annyi munícióm, hogy kilőjem őket.
  • grebber
    Az a jó befejezés!
    Nem olyan vészes az az amőbás rész!
  • Optimus Prime
    Értettem. Akkor ez a jó végkifejlet vagy a fenti videók alapján van még egy sokkal pozitívabb is?

"If we not ends war. War ends us."
  • Bulics
    Nem hiszed? Értetted a monológot?
  • totya4
    Egy új játék 8-10e ft, ez ennek a tizede, ez neked sok?!
  • Optimus Prime
    Hol élsz te, hogy $-ba látod? :D

A hétvégén végre befejeztem. Ott a D6-ba az amőbáknál áttettem normalra, mert szinte lehetetlennek tűnt túlélni, vagy ha mégis akkor Miller halt meg.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Én nem tudom milyen véget találtam, de a szürreális folyosókon át lelőttem a piros Dark Ones-t, más út nem volt. De lelöktem a lézer bemérőt vackot így nem kaptak atomot. Bár nem hiszem, hogy ez a legjobb befejezés.
  • grebber
    Az úgy sok 2,5 euró ~735FT!
  • Gubberx
    Steam-en most 5 dollár a játék ha valaki még nem vette meg :)
  • Svenhassel
    Ne b*ssz! Ez már kicsit gyorsabban jött, mint a 2033. Biztos jól fogyott az előző...
  • Muttley
  • koschwarz
    azé meg is rendeltem gyorsan :D
  • Muttley
  • mascarun
    Most nézem hogy még csak előrendelhető. :)

Szállítás: előrendelhető
    Várható megjelenés: 2011.10.20.
  • Optimus Prime
    A 2033-at is meg kell vennem, nagyon jó a játék épp a D6-ban vagyok. Egyébként jó a fordítás? Sok hülyeség van benne? Igaz, itt nincs annyi spéci név, max a Ranger.
  • grebber
    Fasza megy is a másik mellé a polcra! Karira ezt kérem + az Assassins Creed Reneszánsz könyvet!
  • mascarun
    Metro 2034 könyv!
  • Optimus Prime
    Kösz, már újra megnéztem a manualt is, ott is ezt írja. Biztos véletlenül nyomtam tovább az R-t, azért jött be.
  • totya4
    A help mondta a játékban, amúgy R gomb, csak lenyomva kell tartani, és közben bal egérgombbal lehet tölteni, de figyelni kell mert ha fel van töltve, akkor bal egérgombra már lő is.
  • Optimus Prime
    Nem tudja valaki melyik istenverte gombbal jön elő az a... nem tudom mi, de azzal lehet tölteni az elemeket. Egyszer véletlen behoztam, meg nem mondanám hogy, de így lenne értelme, hogy van nigth visionöm.
  • totya4
    És DX10 módban?
  • koschwarz
    volt egy cikk a prohardveren: egy szaki megállapította, hogy az "nvidiás" játékokban indokolatlan számításokat kell végeznie a videokártya gpu-jának. pl. a crysis-ben folyamatosan kiszámolja az olyan geometriákat is, amiket totál nem látsz. talán még a metro2033-at is említették, abban is volt valami, de már nem emlékszem. mindenesetre gáz...kicsit nyomjuk fel mesterségesen a gépigényt és kommunikáljuk hogy az nvidia aktuális csúcskártyájával már fullon tudod majd játszani...és 100%-ig biztos vagyok benne, hogy ez nem egy összeesküvés-elmélet, simán el tudom képzelni ezt...
  • mooo
    Nekem jobban fut a Crysis 2 Dx11-el és HR texture packal majdnem maxon,mint ez High beállításon élsimítás nélkül...
    Szerintem irreálisan nagy a gépigénye,mert nyilván nem csúnya,de annyire nem is szép,mint amilyen vas kell alá...
  • sanya200
    Ja hát nálam az a baj hogy 22" tft-m van és 1680 alatt elég mosottas a kép vagy nem tölti ki a monitort szóval annál a felbontásnál alább nem adom mert nincs értelme.De a játékok 80%-a elmegy 1920-ba is bőven.
    Pedig nincs nagy gépem:
    Athlonx2 7750BE,6GB Corsair Dominator(1066),HD5770/1GB.
    Egyedül a crysis 2 ami kicsit még akadozgatott de ilyen hogy COD vagy Medaé Of Honor ...stb elmennek 1920-ba maxon is.
    Ilyen hogy 1024 vagy 1280-as felbontásba meg elnyújtja a képet amúgy is :(
  • koschwarz
    dx9-ben 1024-1280-ban teljesen játszható a 8800gt512-mel :DDD

szűrőt akkor cserél automatikusan ha van belőle tartalék. ha meg nincs, úgysem tudsz manuálisan sem cserélni :DDD
    egyébként azt is figyelni kell, hogy maga a maszk is eltörhet. ha sokszor sebeznek meg, pl. mutánsok pofán vágnak, akkor az is eltörhet, ilyenkor egy új maszkot kell keresni, és azt még tartalékba sem tudsz magadhoz venni.
  • totya4
    Nem nagy a gépigénye, DX10-ben 1280x1024-ben high-on simán jó fps-el, kivéve a földből kinövő szétdurranós pacák résznél, illetve a szabadban hóesésben épp játszhatósági határon. Mindez sima core2 3ghz, ATI4850 kombónál.
  • sanya200
    Amúgy úgy is magától cserél szűrőt csak vmikor pont akkor amikor rámront vmi.Amúgy nincs hozzá vmi mód vagy vmi amivel részletesebben be lehet állítani a grafikát?Elég nagy gépigénye van sajnos, dx11 alatt 1680-ba átlagos grafon is átlag 20fps :(
  • Optimus Prime
    Vagyis a G? Mert én sokszor majd megfulladtam, mert nem tudtam mit kell csinálni. :D
    Hogy eljutottam a Dead City-be és támadtak zok a... mutáns patkányok majd megöltek és ez a kép fogadott. Majdnem halálra röhögtem magam! XD
  • koschwarz
    folyamatosan kell nyomni a beállított gombot.
  • w77d
    szűrőt hogy kell cserélni?
  • grebber
    Ranger modban is van sok olyan töltény pl amit én nem is használtam.Eladtam és vettem másfajtát és a végére már annyi volt hogy 3 végigjátszásra elég lett volna.
    Szűrő meg sosem fogyott el nekem mindig lehet találni!
  • koschwarz
    nekem ott volt nagyon kiszámítva a szűrő, amikor el kellett küldeni az üzenetet a banditás épület tetejéről, ahol jönnek ilyen pterodactilusok is :D na ott emlékszem, nem szarakodhattam :D
  • sanya200
    Azé téptem a hajam eleget pár résznél mert ha elfogy a szűrő akkor szívás van ha nem találsz sürgősen.
  • koschwarz
    érdekes, annyian panaszkodtak, hogy nincs töltény, nincs szűrő (ezzel monnyuk tényleg szűkmarkúan bánik a játék), de én soha nem voltam hiányában egyiknek sem. illetve első végigjátszáskor volt egy rész, ahol nagyon ki volt számolva a szűrő élettartama, és csak többszöri próbálkozásra, elég optimálisan játszva tudtam eljutni a célhoz, de megoldható volt, sőt, így kifejezetten beleélős.

igaz nem elsőre, de az legnehezebb előtti fokozaton én is végigtoltam.

a dead space-nél is, meg itt is, azért akárhogy is: igencsak hozzáad a feszültséghez az, hogy csak checkpointok vannak, és nem tudsz rányomni félpercenként a quicksave-re. szerintem a qiucksave vagy a sima save csak a sandbox jellegű játékokhoz alkalmas, egyébként meg - főleg túlélő horrorban - elvesz a feszültségből.