2479
WAREZ TÉMÁKKAL FÁRADJON MINDENKI ODA, AHONNAN A WAREZ VERZIÓT LETÖLTÖTTE...ITT A JÁTÉKKAL FOGLALKOZZUNK!!!
ALTERNATÍV BEFEJEZÉS KRITÉRIUMAI: SZÖVEGGEL, SZÖVEGGEL BŐVEBBEN (angolul) | VIDEÓVAL 1.rész - VIDEÓVAL 2. rész (németül)
ALTERNATÍV BEFEJEZÉS KRITÉRIUMAI: SZÖVEGGEL, SZÖVEGGEL BŐVEBBEN (angolul) | VIDEÓVAL 1.rész - VIDEÓVAL 2. rész (németül)
-
gregtom6 #2079 Aha, akkor nincs nagy gond a játékkal.
A "csőjáték" mindig jót tesz a történetnek, és a filmszerűségnek :) Tapasztalatból.
Most a Dead Space 2-t viszem végig, tekintve h annak a történetét is többre értékelték ettől, de utána ezt is. -
#2078 Hogy mennyire jó, az ízlés kérdése, kinek bejön ez a túlélő horror stílus, kinek nem.
Bugot nem tapasztaltam játék közben, a Cryostasis-nál pedig grafikára jobb, történetre sztem nem, de ez megint csak ízlés kérdése. Cryostasisnál annyi hogy nekem jobban tetszik a helyszín és az atmoszféra.
-
#2077 nálunk én anno végignyomtam a Stalker ShoC-t, majd ezt
a csajom árgus szemekkel sasolta mind2-t, aszonnnnnnta olyan mint egy film
mondtam neki, h jaaa, vazze én vagyok a főszereplő
most megvette a könyvet és ő olvassa
aztán majd ééén :) -
#2076 nagyon jó a hangulata a gammának, és sok benne a többi FPS-hez képest az újdonság
kár h elb.szták azzal, h 1) csőjáték lett 2) fegyverek kezelése és fizikája full-arcade 3) a lopakodás nevetséges 4) az ellenséges szörnyek full-power rohannak fel megtorpanás nélkül, miközben te izomból sorozod őket és egyszer csak (amilyen belelőtt tölténymennyiségre a scriptet megírták) holtan esik össze
ezeket kéne kiküszöbölni a Last Lightban
1ébként csak ajánlani tudom, mert 1 végigjátszást mindenképp megér, aztán eldöntöd a fentiek számodra mennyire zavaróak -
#2075 hétvégén fejeztem be ezt a regényt...
nagyon jó, színes, eseménydús... de a végét lepontoznám...
-
gregtom6 #2074 Hát nemtom, lepontozták, hülye a mesterséges intelligencia is, azt olvasom... -
#2073 Igen! Nem! Igen! Nagyon! -
gregtom6 #2072 Hy all!
Mennyire jó játék ez a Metro 2033? Bugos, mint a Stalker? Vagy jobb, mint a Cryostasis?
Történetre mennyire jó? (tudom, h regényen alapul, de mégis) -
#2071 -
#2070 Nálam nem jött össze! Semmi változás.... -
#2069 Legyen 1 topic de tényleg! Ki az illetékes ebben ? -
#2068 sokat lehet találni, bár 2x vettem is jó nagy mennyiséget, de olcsó. de vedd figyelembe, hogy 1 mutáns egy max 2 lőszer. -
#2067 Én nem tartottam meg a fegyvert,mert kevés volt hozzá a lőszer,később is lehet valahol találni? -
DIESEL DOG #2066 Nem próbáltam ki ugyan, de lehet hogy működik a dolog... -
#2065 de nem kevés a lőszer, komolyan (kivéve talán a ranger fokozatot)...most toltam végig hardcore-on, és dugig voltam, csak persze mindenhová benéztem, és minden hullát kifosztottam. de még aranylőszerből is rengeteg maradt a végére. igaz, gyakorlatilag 75 %-ban csak az elektromos pumpás golyóköpködőt használtam. egy lövés egy mutáns. legjobb fegyver a játékban, csak mindig a lehető legjobban feltöltötten kell tartani, és olcsó hozzá a a lőszer is, ha éppen venni kell. -
#2064 magyaritas miatt ujra jatsozm, nemtud valami valami loszer csitet ? mert nagyon keves a loszer amit talalni a jatekban(es ha mar ujrajatszom szivesen verengzenek) -
error56 #2063 Tudna adni nekem valaki egy linket, ahonnan az update 2 letölthető? Egyszerűen nem találom, pedig sokat keresgéltem. Előre is kösz! -
#2062 szerintem mehetne egybe nem olyan pörgős ez a topik -
#2061 Ennyi erővel ez is az nem? Semmivel nem lesz konzolosabb mint ez! -
#2060 2. rész egy konzolos szar lesz, nem hiszem hogy ide kéne keverni. zárjuk ezt úgy hogy egy jó élmény volt. -
DIESEL DOG #2059 Az is egy alternatíva ha a két játéknak lenne egy összevont topikja... -
#2058 Van egyáltalán szükség két külön topikra? -
#2057 Ennek már minek ? szvsz, inkább a last light topikot kéne már jobban ínfóval szórni. -
#2056 Addig is, ha valamit kell csinálni a topikban, csak szóljatok. -
DIESEL DOG #2055 Fiúk! Ha majd jártok erre, akkor beszéljük már át azt, hogy kell-e ennek a topiknak házigazda... -
DIESEL DOG #2054 Én ránéznék a hangkártya driverre, hogy rendesen van-e fel telepítve, vagy esetleg újratelepíteném. Csak ennél az egy játéknál van ez a hiba jelenség? -
#2053 Sziasztok!
Nem tudjátok mitől lehet, hogy rossz a hang? Olyat csinál, hogy pl. ha szemben állok valakivel aki beszél akkor nem hallani a beszédét viszont ha elfordulok 90 fokban akkor tökéletesen hallani. Olyan mintha 5.1et akarna csinálni pedig sztereo fülessel nyomom... Mi lehet a gond? A fegyver lövés hangok se hallatszódnak csak talán egy picit a háttérben visszhangosan. Update 2es patch fent van... Amíg nem volt fent addig nem csinálta elvileg. Valamit lehet át kéne írnom cfg-be vagy ilyesmi? -
#2052 talán nem tűnt fel, de ki lehet cserélni a törött maszkot is a földön számtalanul heverő bármelyik maszkkal, meg külön ki lehet cserélni a szűrőt is, sőőőőt, ezt a karakter magától is megteszi, már ha begyűjtöttél tartalékot is. -
Danryu82 #2051 Volt mikor azok a rohadt szörnyek a maszkomat betőrték és a csávókám kis idő múlva megfulladt. Na itt baszta az agyamat a játék föl igazán. -
Bulics #2050 Én nekem pont az volt a bajom hogy csak nehezen jelentett kihívást... -
Danryu82 #2049 Ezzel a játékkal annyira megszenvedtem könnyű fokozaton még végigtóltam, hogy elhatároztam, a folytatást kihagyom. A 2. rész 2012-ben jelenik majd meg. Csak a hónapot meg a napot nem tudom, hogy mikor. Az még asszem ismeretlen(TBA). -
19410122 #2048 lostprophet: Köszönöm a segítséget.
Újratöltök mindent, mert mérgemben tegnap letöröltem az egész játékot.
:-))))))) -
#2047 Három különböző verzióval próbáltuk a magyarítást (Steames, Razor1911 és PROPHET). Mindhárommal tökéletesen működik, természetesen az Update 2 felrakás után.
19410122 : küldtem PÜ-t. -
19410122 #2046 Sziasztok!
Van itt valaki, akinek tört verzión is gurul a magyarítás?
Melyik "rilizt" raktad fel és honnan töltöttél le hozzá 2-es pachot, amit a szerző említ? Már legalább két teljes napot belefeccöltem ebbe a játékba
A játék már megy, de a magyarítás meg se nyekken. :-(((((
-
#2045 Mindhárom említett játékot ukránok fejlesztették, nem oroszok. -
#2044 A fejét nem érdemes lőni, majdnem minden emberen sisak van és az én tapasztalatom alapján testre leadott lövéssel hamarabb meghalnak. A Cryostasis is nagyszerű orosz játék. -
#2043 Na befejeztem a játékot :) A következő a véleményem:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!WOOOOW! Nagyon jól meg lett csinálva. Azt hiszem méltó átirata a könyvnek. Mind a grafika, mind az, ahogyan végighallgatva megtudod az emberektől azokat, amiket a könyvben is hallasz. Nyilván fel kellett turbózni (mutánsnok, harc), de a sok öldöklés mellett képes volt a játék megtartani azt a filozófiát, ami a könyv alapja volt.
Néhány dolog viszont lehetett volna jobb is. Például a könyv egyik legmeghatározóbb pillanata az, amikor Artyom kikerül a felszínre végre és egyedül végig kell mennie a másik állomásig. Itt sem éreztem volna hátránynak, ha a könyvtár lett volna az első pillanat amikor a felszínre érünk. Emellett a könyvtár nekem túl szétrombolt volt, én a könyvben sokkal épebbnek képzeltem (ez az én véleményem). És sötétebbnek. Viszont a Könyvtárosok remekül meg voltak csinálva, az egész játék legjobb része az a fejezet volt. Ahogy a szemkontaktusra megdermedtek, de ahogyan elfordultál és vissza, már ott voltak a nyakadon.
Ezek mellett legalább a főbb szereplők arcát megváltoztathatták volna, mert néha úgy voltam h:"Hé te nem az XY vagy? De ő már meghalt, nem?" Meg a másik, hogy a ballisztika néha nevetséges volt. A fejébe eresztett 5 golyó után is még felállt, hát mondom...
De összességében nagyon élveztem, és a pozitív véget is egyből sikerült megcsinálni :D A játék hangulata 5/5, emellett a "túlélős-faktorok" is nagyon el lettek találva-gondolok itt a gázmaszk szűrőcseréjére, illetve berepedéseire; a felpumpálható lámpára és a gyér töltényszámra. Az tény, hogy az oroszok (egyre jobban) kenterbe verik a nagy multijátékgyárosokat, mind a S.T.A.L.K.E.R. mind ez egy nagyon szépen felépített, jól kitalált és remek történettel rendelkező játék. Ennyi :)
-
#2042 Nagyon jó ötlet ! -
DIESEL DOG #2041 Azon filozofálom hogy össze lehetne dobni a topiknak egy játékkal kapcsolatos F.A.Q-t... szerintem sokan hasznát vennék... :) -
DIESEL DOG #2040