5806
  • Kaszi46
    Ti le tudjátok játszani valamivel a gamedata\sounds mappában lévő hangokat?
  • Istencsászár
    Ez nemvolt bent felejtve... az a Formula dolgokról szólt... ez más ez benne is lesz.
  • Tomo15
    Mégse véletlenül voltak benntfelejte azok a dolgok?
  • Istencsászár

• Aceton
  • avcom
    a GP2 macerásabb kérdés, mert annak az a titka, hogy a gyeplő Ecclestone és Briatore kezében van
  • Alexease
    Nem lesz. nem volt rola szo, csak betettem egy kepet, amit a SimBin bent felejtett;)

De meg egyszer lehet belole valami;) Ha a SimBin igy folytatja a FIA-val a kapcsolatait, akkor talan megszerezhetik a GP2-ot (a FIA-nak, GP2-nek is jot tesz a reklam), es amelle beszurhatnak F3-at, F3000-et, esetleg Formula Ford, Formula Renault vagy egyeb mas sorozatot is;))))
  • Aceton
    Most akkor lesz benne F3000, vagy nem?
    Mert mitha lett volna róla szó, de csak a 87 meg a Mini van pluszként felsorolva...
  • MB1113
    kőszi szépen
  • GPx8
    http://www.race-game.org/
    Nov. 24.
  • MB1113
    hello ebben az évben ki adják a teljes gémet ugye
    vagy tévedek
  • b-type
    persze.
    nálam '38,4 volt a legjobb, de aztán hanyagoltam azt a pályát...és valszeg így is marad, más pályákon élvezetesebb.
    (pedig szeressem Brands Hatch-t! :) )
  • semo1
    sikerült mar valakinek 1.40 alá menni?
  • semo1
    ez a DEMO már most jobb minta a GTR2
  • JuanG
    tegnap elszöszöltem 1 órát még a RACE demóval délután, és hosszas beállítások után Valenciában teszteltem, és most jobb véleménnyel vagyok róla, egyértelmű hogy brands hatch el van kúrva, valencián egész jó volt menni, sikerült belőnöm a FOV-ot is végre...remélem a többi pálya a véglegesben rendben lesz, na meg hogy rendesen optimalizálják a grafikát, mert ez így tré...kiváncsi leszek :))
  • mohus
    "Azért néha nem baj az, hogy van egy fix aut/pálya játék, mert mostanában annyi gányolással találkozni, hogy az már megszámlálhatatlan."

bizony nem...:)
  • CodeRed
    Hát énis csak találgatok 1-2 dologgal kapcsolatban, de....
    A setupképernyőn, talán megvan az oka miért került 2 oldalra. (nem vagyok WTCC szakértő, lehet, hogy ott nagy hangsúly van a két oldal setupolásában...lehet, hogy designer így érezte átláthatóbbá..engem spec nem zavar).
    A gázadásnál nem voltak problémáim, de nem éreztem furcsákat.
    A tankolás és egyéb kifogyása, azért a spotter hiánya miatt is kelthet furcsa érzéseket...az ugye "időben" szokott szólni, hogy fogyni kezd a nafta. Elképzelhető, hogy ez DEMO betegség.
  • CodeRed
    Ne is mond....Énis csokizok tőle rendesen.
  • b-type
    kettő.

• GPx8
    Macau
  • GPx8
    Macao -tól kicsit félek mint potenciális fps gyilkostól...
  • lac coo
    Az egy kártyajáték :))))
  • b-type
    Igen, a demo tényleg nagy és jó meglepetés volt.
    Az hogy külön lapra rakták a első-hátsó beállt (nem lovagolok rajta) az tényleg idegesít...apróság ám tudom, de pont a részleteken látja az ember hogy ezt kicsiszlolták nekem, vagy konzolosan lazára veszik.
    és ez nem lehet másképpen mint hogy egy lapra kerüljön, ne kelljen oda-oda lapozni hogy hogyan is van az autó eleje?
    ..és ezek hozzátesznek ahoz az érzethez hogy butították a részleteket, mert ha már vannak részletek akkor legalább legyenek áttekinthetőek, célszerűek.
    ..és sok ilyen érzésem van, amikor egyszer csak pirosra vált a tankolást jelző ikon, és kifogy az üzanyag....hát csak néztem...jó sejtettem hogy kifogy, de nekem ált. 1-2 literre ki van számolva...úgy hogy a megpördülés már nem fér bele :)))))
    Aztán van ez a gázreakció...néha olyan furcsa érzésem van, pedig ennek nem szabadna megfogalmazódni sem...mármint furcsa érzésnek, mert ott valami furcsa is akkor.
    ...ezek megoldhatóak szvsz, ha kicsit is piszkálható lesz a játék akkor megoldhatóak.
    De nem tudom elsunnyogni hogy nekem egy kicsit könnyed hangvételűnek tünik a játék...egyenlőre.

Vannak pozitívumai is, de ezek legfőképpen a teljesben lesznek láthatóak, a súlyozás, a 2futásos-8fordításos-súllyozásos versenyrendszer.
    A nevek akiket csípek/ünk.
    A pályák...MACAO!!! vááááá
    :))
  • Tomo15
    Ja, még vagy 600 óra;)
  • CodeRed
    Ne izgulj, jó lesz ez szeritem. Legalább kiadtak egy használható DEMO-t. ez is több mint a semmi. Ha semitsem adtak volna ki akkor meg az lenne a bajunk, hogy legalább egy félkész DEMO-t dobjanak már. Az, hogy külön lapon van ez-az, hogy szar a replay, esetleg nem olyan az FFB (bár nekem semmi bajom vele...vhogy érezni, hogy gyengébb kocsit vezetsz mint pl. GTR-ben)egy DEMO-nál megbocsájtható. A fájlok lekódolását is meg lehet érteni. Én például kifejezetten örülök neki, hiszen modolásra ott van a GTR2 (ha már komplex játék modolásáról beszélünk), így meg legalább lesz egy olyan mai autókat felvonultató széria, ahol mondjuk online-ban nem lesz gond az, hogy ki milyen/mennyire megváltoztatott tulajdonságú/kompatibilitású autókkal megy. Azért néha nem baj az, hogy van egy fix aut/pálya játék, mert mostanában annyi gányolással találkozni, hogy az már megszámlálhatatlan. Én az egyetlen negatívumának a DEMO-nak a nagyon gyenge hangokat találom, de szerintem az sem teljesen kész, mert az egyébként tv kamera gombra kapcsolva a "másikfajta" belsőnézetnél lévő hang olyan mintha a normális cockpit nézetből maradt volna ki. A rossz fov-ot akkor emelném ki ha nem lehetne hozzányúlni, de azt én minden szimnél megváltoztatom ahol tudom mert a gyári belsőnézetek pozíciója nem mindíg felel meg. (nálam az ini.-ben turkálás általában itt ki is merül az alapjátékoknál, max egy új csapat létrehozása és a festés) Én azt mondom várjuk meg a full-t (mostmár csak órákban kell lassan számolni) és a felett ítélkezzünk.
  • b-type
    az tényleg müködik (bár nem problémamentesen..ha elváltod akkor utána nem igazán találja)
    viszont replay mentési és újranézési lehetőséget én nem találtam.
    (viszont egész jó lett az autó a replay-ben..ami eddig nem így volt)
  • GPx8
    Igen, jó.
  • JuanG
    azt írták többen is hogy a plussz pályákon jó a TV kamera :)
  • b-type
    Brno-ban megnéztem, most sokkal jobb a véleményem..bár még mindig nagyon zavar pár dolog, a garage részben az hogy a hátsó/első beáll külön lapon van pl.
    ..és vannak ezek a megcsúszások amik egész jók...egészen nagy kormánymozdulatokat enged már az ellenkormányzásra is, nem rántja be rögtön, de az ffb-je még mindig nem jön be.
    nem tudom hogy így betölti-eé, de itt: egy ghost car, kiváncsi vagyok ez így lejátszható-e, és ha igen akkor jöhetne egy gyorsabb, illetve jöhetnek látványosak is, azt is szívesen megnézem, ha már fullos replay nincs (vagy van?).
  • sumi
    vki berakhatna egy hosszabb pályát....beismerem bal.....sz vaok...
    csak beraknám azt nyomnám....
  • b-type
    :))
  • lac coo
    Olvass vissza , újreg !
  • b-type
    te átok :DDDD
    villám kezed van :)))
  • b-type
    jáj..bocsesz
    előző oldalon volt..
  • lac coo
    Már megcsinálta ! :))))
  • b-type
    Alex:
    Ha nem nagy kérés megcsinálnád Brno exe-jét?
  • Laci82
    800*600 16 bit
  • partotmos
    mi értelme volt ennek a hozzászólásnak djemba?
  • autoszimulator
    talán az h nem a fos gyárin kell :D
  • Djemba
    mi értelme van ha a demot telebarmoljátok pályákkal????semmi