5806
|SIMBIN |RACE WEB |RACE F.A.Q |RSC NEWS | MSzK |HSW |VirtualR |GP HUNGARY |NOGRIPRACING (MODs, Tracks, Cars)
-
LeePí17 #548 -
#547 hát ha pénteken jön akkor necces az egész éjjel :D de szombat dél körül már jah :D -
LeePí17 #546 Ilyen szép hátsót még nem láttam :D
na jó van 1-2 de az más :D
-
#545 én :) -
LeePí17 #544 én jáccottam a demóval:P
de nekem a lacsetti kell
meg a pözsó :D
kijön a game tesó akko game egész éjjel? -
#543 mennyit játszottál a demoval? megvan egyáltalán? -
MB1113 #542 de legalább mi szeretjük nem -
#541 kitudja.. -
#540 Nyugi Totti nem kell hapogni minden semmisegre... -
#539 ja, ha még ez lenne az évtized nagy játéka...de nem :))) -
#538 1 lüke sokat csinál... inkább a Duke Nukem 4eva topikba számolgasd a napokat, biztos ürölni fognak neked. De mindenki tudja hogy pénteken elérhető lesz a játék, tehát nemtudom kinek irogatod... -
#537 2 -
MB1113 #536 elbasztam nem raktam választ -
MB1113 #535 jaja -
#534 iden...remélem pontosan kiadják.....már várom... -
MB1113 #533 még 3 nap -
#532 4 -
#531 -
LeePí17 #530 zsír verseny volt :D -
#529 -
#528 hát az én véleményem az hogy minden versenyautó szép, de ez a verda erősen megingatott.. -
tzsoltika #527 Szerintem csak Mikulásra kaphatjuk meg... -
#526 Jo ez a visszaszamlalas, csak nem sok ertelme van;))
Inkabb valaki valami infot szerezzen, hogy nalunk mikor jelenik meg. Eddig egy weboldalon sem lattam reklamozni, se az idejet sem az arat. -
tzsoltika #525 5 -
#524 OFF
Na akkor te jobban jártál mint én. Én a DarkStarONE-t rendeltem meg a CD Galaxisból, majd miután kibontottam a dobozt és a lemezt szarrá volt karcolva a DVD. Betelefonáltam, hogy itt valami bibi van, majd másnap be is vittem, de nem cserélték ki. Elhajtottak azzal (szószerint idézem a "hölgyet" -Nem kell eljátszani a hattyú halálát, a DVD lejátszható. Erre megemlítettem neki, hogyha vesz egy új autót és karcos az oldala nem vinné vissza kicseréltetni? Ő aztmondta, az nem ugyanaz és többet nem foglalkozott velem, mert ez nem az Ő dolga. (hát kié? ).
na mindegy...ON -
GPx8 #523 -
#522 -
#521 6 -
#520 Az nem az igazi... nincs meg a varázsa, élőben az igazi... amugy 2szer is ismétlik, reggel 7kor egyből a futam után valamint este 8kor. -
GPx8 #519 video, DVD/HDD recorder... -
#518 off+
Vasárnap : 04:00
FIA Túraautó-világbajnokság
Makaó, futam (élő)
on
:) / hajnalba kelés ággrrr / -
#517 ilyen korán? -.- -
GPx8 #516 Off
Eurosport
LG FIA WTCC
23:30
LG FIA TÚRAAUTÓ VILÁGBAJNOKSÁG :: *,Macau . (00:15)
00:15
LG FIA TÚRAAUTÓ VILÁGBAJNOKSÁG :: *,Macau edzés (01:00)
On.
-
#515 Utobbi 1-2 evben, mar en is online vasarlok, ha tudok (online megrendel, szemelyesen kifizet, atvesz). Meg igy is 5-10%-ot lehet sporolni, ami egy "komolyabb" tetelnel mar szamit;) Ami "megmarad", azon veszek egy jatekot:)))) Az online boltoknak is jobban megeri, hogy nem kell arukeszletet felhalmozni, raktarozni (ami naluk "inflalodik":D), hanem naponta osszesiteni a megrendeleseket, es naponta elhozni a nagyker-bol;) -
#514 Igen. -
#513 Naigen, anno mikor ez elkezdett terjedni vagyis az első ilyen dolgok bukkantak fel, még mindeki köztük a média is arról beszélt h jobb ez online mivel nincs kiadói díj, nyersanyag, doboz és egyéb dolgok költsége azt megkapjuk fél áron a gémeket, tehát olyan 6 ezer ftért ( ami szerintem egy reális ár lenne minden gémre )... -
#512 Ezek szerint a játék már készen van? Ha jól értettem amint megrendeled, már töltheted is a játékot, de csak 24.én aktiválhatod? -
#511 Az biztos hogy néha vannak kellemelten dolgok, ez benne van a pakliban... én számítógép alkatrészeket neten rendelem meg, eddig semmi gond nemvolt ( kopp , kopp ) minden épségben megjött, nem késett, nem volt hibás, bár hozzáteszem hogy olyan cégeket nézek ki aminek több boltja van az egész országban, szal van referencia és persze amelyik a legolcsóbb^^... egyetlen bibre emlékszem, amikor a WOW-ot rendeltem meg ( Wolrd Of Warcraft ( MMORPG ) ) a CD Galaxistól azt meg is kaptam másnapra ki si fizettem a 12 ezret érte, azt mikor kiszedtem a doobozból egy 6 ezer fts havi feltöltőkártya lapult benne :), kicsit elnézték a dolgot vagyis aki bele rakta a dobozba... sebaj azonnal felhívtam őket, és másnapra jött vissza a futár azt ki lett cserélve a gémre... -
#510 Nekem nem lenne az online vetellel bajom... ha fel aron adnak;) Az 5 dollar nem nagy kedvezmeny, foleg hogy az elony csak a "megjelenes napja". A hatranya tobb: vasarlas, DVD/CD, doboz, konyv, stb. -
#509 nekem azota vannak fenntartásaim, miota momo-t vettem neten, debrecenből szhelyre -.- 2x kellett visszaküldeni.. pff.. azota nagy dolgot neten nem veszek :D