5806
  • LeePí17
  • autoszimulator
    hát ha pénteken jön akkor necces az egész éjjel :D de szombat dél körül már jah :D
  • LeePí17
    Ilyen szép hátsót még nem láttam :D

na jó van 1-2 de az más :D
  • JuanG
    én :)
  • LeePí17
    én jáccottam a demóval:P
    de nekem a lacsetti kell
    meg a pözsó :D
    kijön a game tesó akko game egész éjjel?
  • autoszimulator
    mennyit játszottál a demoval? megvan egyáltalán?
  • MB1113
    de legalább mi szeretjük nem
  • autoszimulator
    kitudja..
  • blory
    Nyugi Totti nem kell hapogni minden semmisegre...
  • JuanG
    ja, ha még ez lenne az évtized nagy játéka...de nem :)))
  • Istencsászár
    1 lüke sokat csinál... inkább a Duke Nukem 4eva topikba számolgasd a napokat, biztos ürölni fognak neked. De mindenki tudja hogy pénteken elérhető lesz a játék, tehát nemtudom kinek irogatod...
  • blory
    2
  • MB1113
    elbasztam nem raktam választ
  • MB1113
    jaja
  • sumi
    iden...remélem pontosan kiadják.....már várom...
  • MB1113
    még 3 nap
  • sumi
    4
  • SitatiS
  • LeePí17
    zsír verseny volt :D
  • lac coo
  • b-type
    hát az én véleményem az hogy minden versenyautó szép, de ez a verda erősen megingatott..
  • tzsoltika
    Szerintem csak Mikulásra kaphatjuk meg...
  • Alexease
    Jo ez a visszaszamlalas, csak nem sok ertelme van;))

Inkabb valaki valami infot szerezzen, hogy nalunk mikor jelenik meg. Eddig egy weboldalon sem lattam reklamozni, se az idejet sem az arat.
  • tzsoltika
    5
  • CodeRed
    OFF

Na akkor te jobban jártál mint én. Én a DarkStarONE-t rendeltem meg a CD Galaxisból, majd miután kibontottam a dobozt és a lemezt szarrá volt karcolva a DVD. Betelefonáltam, hogy itt valami bibi van, majd másnap be is vittem, de nem cserélték ki. Elhajtottak azzal (szószerint idézem a "hölgyet" -Nem kell eljátszani a hattyú halálát, a DVD lejátszható. Erre megemlítettem neki, hogyha vesz egy új autót és karcos az oldala nem vinné vissza kicseréltetni? Ő aztmondta, az nem ugyanaz és többet nem foglalkozott velem, mert ez nem az Ő dolga. (hát kié? ).
    na mindegy...ON
  • GPx8
  • lac coo
  • sumi
    6
  • Istencsászár
    Az nem az igazi... nincs meg a varázsa, élőben az igazi... amugy 2szer is ismétlik, reggel 7kor egyből a futam után valamint este 8kor.
  • GPx8
    video, DVD/HDD recorder...
  • Istencsászár
    off+
    Vasárnap : 04:00
    FIA Túraautó-világbajnokság
    Makaó, futam (élő)
    on

:) / hajnalba kelés ággrrr /
  • autoszimulator
    ilyen korán? -.-
  • GPx8
    Off
    Eurosport
    LG FIA WTCC
    23:30
    LG FIA TÚRAAUTÓ VILÁGBAJNOKSÁG :: *,Macau . (00:15)
    00:15
    LG FIA TÚRAAUTÓ VILÁGBAJNOKSÁG :: *,Macau edzés (01:00)
    On.

• Alexease
    Utobbi 1-2 evben, mar en is online vasarlok, ha tudok (online megrendel, szemelyesen kifizet, atvesz). Meg igy is 5-10%-ot lehet sporolni, ami egy "komolyabb" tetelnel mar szamit;) Ami "megmarad", azon veszek egy jatekot:)))) Az online boltoknak is jobban megeri, hogy nem kell arukeszletet felhalmozni, raktarozni (ami naluk "inflalodik":D), hanem naponta osszesiteni a megrendeleseket, es naponta elhozni a nagyker-bol;)
  • Istencsászár
    Igen.
  • Istencsászár
    Naigen, anno mikor ez elkezdett terjedni vagyis az első ilyen dolgok bukkantak fel, még mindeki köztük a média is arról beszélt h jobb ez online mivel nincs kiadói díj, nyersanyag, doboz és egyéb dolgok költsége azt megkapjuk fél áron a gémeket, tehát olyan 6 ezer ftért ( ami szerintem egy reális ár lenne minden gémre )...
  • atenza
    Ezek szerint a játék már készen van? Ha jól értettem amint megrendeled, már töltheted is a játékot, de csak 24.én aktiválhatod?
  • Istencsászár
    Az biztos hogy néha vannak kellemelten dolgok, ez benne van a pakliban... én számítógép alkatrészeket neten rendelem meg, eddig semmi gond nemvolt ( kopp , kopp ) minden épségben megjött, nem késett, nem volt hibás, bár hozzáteszem hogy olyan cégeket nézek ki aminek több boltja van az egész országban, szal van referencia és persze amelyik a legolcsóbb^^... egyetlen bibre emlékszem, amikor a WOW-ot rendeltem meg ( Wolrd Of Warcraft ( MMORPG ) ) a CD Galaxistól azt meg is kaptam másnapra ki si fizettem a 12 ezret érte, azt mikor kiszedtem a doobozból egy 6 ezer fts havi feltöltőkártya lapult benne :), kicsit elnézték a dolgot vagyis aki bele rakta a dobozba... sebaj azonnal felhívtam őket, és másnapra jött vissza a futár azt ki lett cserélve a gémre...
  • Alexease
    Nekem nem lenne az online vetellel bajom... ha fel aron adnak;) Az 5 dollar nem nagy kedvezmeny, foleg hogy az elony csak a "megjelenes napja". A hatranya tobb: vasarlas, DVD/CD, doboz, konyv, stb.
  • autoszimulator
    nekem azota vannak fenntartásaim, miota momo-t vettem neten, debrecenből szhelyre -.- 2x kellett visszaküldeni.. pff.. azota nagy dolgot neten nem veszek :D