5806
|SIMBIN |RACE WEB |RACE F.A.Q |RSC NEWS | MSzK |HSW |VirtualR |GP HUNGARY |NOGRIPRACING (MODs, Tracks, Cars)
-
#268 Nem, mert felesleges, inkabb leirom;)
- Masolj be a GTR2-bol egy palyat a szokasos helyre (..\GameData\Locations)
- Nyisd meg a Race Demo.exe file-t valami (binaris, hexa) editorral (TextPad, EditPlusz, hexEdit, stb.).
- Keress ra a Brands_Hatch szora.
- Ezt fogod talalni: 2006_Brands_Hatch.trk
- Ird at a bemasolt palya TRK file nevere. Pl. 3Barcelona.trk
- FONTOS: az eredeti trk nev 21 karakter, amit ki kell tolteni! Vagyis a beirt uj trk file nev utan ki kell tolteni a megmaradt helyeket SPACE-szel!!! Vagyis pl. a 3Barcelona.trk utan meg 7 db space kell;)
Ha valakinek nem megy a binaris/hexa editalas, akkor sajna bukta:(
Egyszerre, csak 1 palyat lehet betenni, mert a jatek fix palyakat fog csak kezelni, nem lehet majd kesobb boviteni (ugy nez ki).
-
LeePí17 #267 a megjelenés várhatóan Nov.24
"RACE – The Official WTCC Game will be released on November 24th 2006 across all European territories on PC." (by Race-game.org) -
LeePí17 #266 feltennéd valahova?
vagy hogyan és miképp oldottad meg?
mert nekem Brandhatch nem tartozik a kedvenceim közé. :) -
#265 Bar a SimBin a GTR2 demo utan odafigyelt, hogy ne lehessen egyszeruen palyakat berakni, de azert gyorsan megoldottam a problemat:) Bar eleg barkacs, de amig ki nem jon a teljes, addig vegig tesztelem rajta a GTR2 palyakat;))))) Pl. Barcelona (es itt legalabb mar mukodik a TV-kamera is;))
-
#264 Valszeg, en vagyok a lama, de nekem nincs semmi bajom vele:) Egyszeruen csak sokkal lassabbak, gyengebek az autok, lagyabbak a felfuggesztesek, es ezekhez kepest sokkal komolyabb gumik vannak, amik azert durvan kopnak ha kell;) -
#263 Csak GhostCar-os idomeres van. -
#262 hali...a demoban csak idömérés van,vagy lehet 1et versenyeni is? -
Szabi1991 #261 off : GTA San Andreas tele van GTA2-es cuccokkal :) -
#260 próbálgatom-próbálgatom...de nem tud vhogy megfogni.
A gázreakciókat nem mindig értem..néha olyan mintha egy buta kipörgésgátló lenne benne..főleg sóderben.
A Caster érték alapban nagyon nagy volt, de lehet ez vmi sajátosság, mindegy rendesen csökkentve nekem vmivel jobb lett.
összeségében nem tudom hol lehetne ezt jobbá tenni, mivel nem vagyok biztos az autóban..általános érzetben sem nemhogy részleteiben.
..megnézem a Seat-t, hátha.
-
endiboy #259 nagyon vártam, de csalodtam...azért remélem a végleges jobb lesz -
#258 sztem jó lesz...+várjuk a fullt..is -
#257 Igazad van emberállat,sokkal jobb lesz szerintem a teljes mint a demó.
De a demók mindig is butított dolgok voltak amióta van szgépem meg netem. -
#256 azért ne temessük még el :D hátha a fullos meg valami csilivili szuperhangulatú fizikájú játék lesz:D monduk gtr2 demo az hangulatos volt, igy a fullos sokat nem változott ahhoz képest, ez remélem változik itt :S -
#255 adtam még 1-2 órát a race DEMO-NAK, de sajna nem segített...a legjobb szó sztem: unalmas...
az a fura hogy a gtr2 irányítás-fizika-élvezet terén (magára az autóvezetésre értve) ezerszer jobb... -
#254 Igen, akárhonnan nézem, akárhogy probálok benne jót keresni nemtalálok. Egyszerűen gyenge ahogy írtad... GTR2 után ilyen kiadni kárvolt... -
#253 pedig tényleg így érzem (gyenge)...az egész vhogy teljesen más mint amit vártam (pláne a gtr2 figyelembevételével, mert az végülis bejön)...
ha ez így marad, akkor egy WTCC modban az rF alá inkább bízom... -
#252 -
#251 WTCC '87 -
LeePí17 #250 nov 1-2 -
#249 hanyadikán jön ki a teljes elméletileg?
az a wtcc 87 jól hangzik(számomra) -
partotmos #248 Nem hinném, hogy elrontották a bizniszt, ahhoz túl profik;)
Maximum szélesítik a célközönséget... Állítgassátok egy kicsit, lehet hogy alapban vérszegény, de a lehetőség benne van... -
tzsoltika #247 Szerintem a SimBin nem kellett volna kiadjon demót, mert igy nem fogják venni a teljest, elrontották a bizniszt ezzel a "vérszegény" demóval! -
#246 Azért nem igazán hiszem, hogy ilyen lesz a teljes .... Simbin-nek valamiért szokása , hogy gagyi demokat ad ki ...
GTL-el pont így voltam, a demo alapján kukába ment, és hosszú ideig nem is játszottam vele pedig a teljes nagyon jó lett :)))) -
#245 Ez 1 dolgoban biztos jobb, van benne élet :)) ez a WTCC vagyis RACE -.- halott... -
#244 Nekem is trd volt az ami első nekifutásra beugrott, nomeg a többek által már említett vérszegény szó. Aztán második próbálkozásra, sőt 1 óra játék után is ez jött le. Teljesnek adok majd még 1 esélyt. -
#243 NFS Carbon Demo ..... -
#242 Az szokásuk mostanában ..GTR2 is tele van oda nem valókkal :)) -
#241 Amugy tele van a jatek felkesz es benne felejtett file-okkal;)
-
partotmos #240 Érdekes, alapbeállítások mellett nekem is a Trd3 ugrott be;)
Fovot Ctrl+egérrel frankón be lehet lőni, igaz rendesen hátra kell csűrni, a cockpit camera movement-et meg levettem 15-re.
Így már majdnem a Gtr2 megszokott feelinjgjét hozza... -
#239 Remélem csak a demo ilyen gagyi ....
A GTR2-es Lotus szinte él alattam ezek mint valami bot....
Meg-megcsúszik de mintha csak valami scriptelt dolog lenne .
Szerintem is TRD3. Vagy csak összecsapott a fizika , mert azért ennél jóval többre képes mint a motor , mint a Simbin ( legalábbis GTL óta :). ....Legyalultam.... -
tzsoltika #238 Egyetértek! -
#237 Semmi baj a fizikával, nehogy már TRD3-hoz hasonlítsd mer az télleg egy nagy szar. Mondjuk az MBWR-t spec én imádtam, annak nagy volt a feelingje, igaz azt még nem kormánnyal nyomtam. -
#236 A FOV-ot énis rossznak éreztem, ezért a BMW car fájljában az ide vonatkozó részt erre módosítottam:
Eyepoint=(0.3534, 1.180, 0.350) -
#235 ez árkád bazmeg !!!
hát ez nagyon szar, itt nagyon sokat kéne még változtatni hogy jó legyen és megvegyem!!! mert ebben a formában tuti nem veszem meg...
negatívum:
- tök szar FOV, és sebességérzet
- a grafika nálam sokkal szarabbnak tűnik mint egy GTR 2 vagy rFactor, és szaggat is rendesen MEDIUM-on!!! GTR2-ben egyedül majd full detailen megyek...
- fizika, tiszta TDR3 sztem ill MBWR, gagyi, pl. a GTR2-es BMW érzésnek semmi nyoma (és nem azért mert gyengébb a motor), jól lehet fogni, de ahhoz hogy fogni kelljen tök bénán kell menni direkt
pálya: láttam már nem egy brands hatch belsőkamerás videót, ennek a pályának semmi köze hozzá, teljesen szar!!! tök más a geometriája...
pozitivum:
WTCC -
#234 Ahogy végigolvastam a fórumot valami nagyon ótvarra számítottam, de szvsz semmi baj a demo-val. Jobban fut mint a GTR2 demoja, külön tetszik, hogy a sok fánál párásabb a levegő, fizika ua mint a GTR2, tényleg csak annyi, hogy wtcc-re van állítva (de hát nem is hiszem, hogy másabbnak kellene lennie a fizikának ua a motornál). A hang valóban vérszegény....sőt nem is vérszegény, hanem nagyon művi. Ettől függetlenül jó lesz ez sztem. -
endiboy #233 próbálj directx-t frissiteni, van októberi is -
#232 Nekem a menübe ugyan ugy fagy mint a GTR2. Ugyhogy kapja be a simbin és gépem is. -
#231 A fizikai motor valóban ugyan az lehet , de a beállítások elég érdekesek ...
Remélem ez az egész csak demo miatt ilyen , mert ez nekem nagyon nem tetszik :(((((
Uninstall....
Egyelőre maradok a Luponál és a Lotus-nál :)))) -
#230 Megneztem;)
- Fizikaval nincs semmi bajom, ugyanaz mint a GTR2, csak mas beallitasokkal.
- Az FFB is teljesen jo, be lehet allitani rendes (foleg a kivul file-ban;)
- A hangefektek osszessegeben nem rosszak, de a motorhang egy kicsit verszegeny;)
- A grafika is a szokasos ISI, SimBin igenyesseggel osszerakva.
- A menu elsore kicsit furcs, de inkab szokatlan, kattintgatos;) De pozitiv, hogy vegre sok-sok ev alatt, sikerult kinonie magat a menu scriptnek, es teljesen elrugaszkodtak az F1C/GTR/GTL/rFactor/GTR2 alapoktol;)))
- A MoTeC szokas szerint kemenyen belassit, de kikapcsolhato;)
- A HUD nem erdekel, de biztos jo;))
- A Garage kepernyo nem a legjobb valasztas, zavaro egy kicsit a hatterben az auto. De azert hasznalhato;)
- Van ablaktorlo - ezt mar irtam;) - de hogy mennyit lassit majd be, foleg esoben, es hogy fogja torolni a szelvedot, azt majd a teljesben;)
Osszessegeben: a jol megszokott GTR/GTL/GTR2 fizikai engine, jjol kitapasztalt beallitasokkal, "latvanyos" ISI gMotor2.0, rengeteg SimBin fejlesztes, finimitas, allitas, igazabol egy jol bereklamozott, "mindenkinek" szant, hangulatos verseny program lesz, szimulatopros beallitasoktol a full arkadig;)
Hogy megeri-e a GTR2 utan ezt is megvenni, az mar mas kerdes;) Hirtelen ami ujitas - leszamitva a kulsosegeket - az ablaktorlo es a kavicsoktol berepedezo szelvedok. Plusz, ami meg nem fedeztem fel;) Es meg ami a teljesben johet;) Vagyis, lesz meg nehany hangulati elem,megtartva a szimulatoros alapokat. Megveszem:) -
#229 Lehet, nem nagyon állítgattam, inkább az egyéb dolgokat néztem meg vezettem. igyekeztem 1:38alját menni, de annyira zavart a GhostCar hogy nem ment :D
viszont kikapcsolni sem akartam mert így legalább volt vki más is a pályán :D
Mondom nekem tök olyan érzésem volt mintha a MBwr-t vezetném..ami nem volt egy rossz játék sőt, de én egy keményebb-pontosabb-..vérlázítóbb autóra számítottam a bímernél, a Seat-t nem is próbáltam.