5806
|SIMBIN |RACE WEB |RACE F.A.Q |RSC NEWS | MSzK |HSW |VirtualR |GP HUNGARY |NOGRIPRACING (MODs, Tracks, Cars)
-
#348 Hogyne lehetne : Ctrl+bal egérgomb . -
#347 Lupo a király ! :)))) -
#346 sőt én pl. kifejezetten szeretek lassabb autókkal menni, ..még a Lupo-t is hajlandó voltam megkedvelni :DD.
Nem tom..megvárom a teljes Wtcc-t és megnézzük azt is, ha nem, és nagyon lezárják/kódolják akkor más után kell nézni.
(tényeleg a,..miért nem jöttél 4H második időmérőjére?) -
#345 Tisztázzunk 1-2 dolgot:
nem azért érzem rossznak a fizikát, mert lassabbak az autók mint pl. egy GT autó, hanem mert az F1CH-es ETCC2003 ennél sokkal jobb...
a másik: a FOV-ot az egérrel, meg a nézőpont tologatásával nem lehet állítani...az rF-ben a menüben lehet beállítani... -
#344 köszi -
#343 #317 -
#342 hali...ezt hol kell beirni...mármint ezek a sorok hol vannak...köszi -
#341 Beállítod 50 méterre a minimumot, annyira csak nem maradsz le magadtól :))))) -
#340 Köszi:)
-
#339 Ghost min alpha value="0.00000
Ghost max alpha value="0.00000 -
#338 Ezt én is megtaláltam. De mit mire irjak át, hogy egyáltalán ne látszódjon az a rohadt szellemkocsi? Ne csak közel, hanem sehogysem.
-
#337 Hát de ne is olyan gagyi legyen mint a szélvédő koszolódás :))))
Megyek, megyek azt egyszercsak betörik az üveg :)))) -
#336 - Ghost min alpha distance="0.50000": Mennyi a legkissebb tavolsag (meterben), ahol meg latni az autot.
- Ghost max alpha distance="50.00000": Melyik a legtavolabbi pont, ahol meg halvany az auto (utana mar 100%-os).
- Ghost min alpha value="0.00000": A minimum alpha ertek, vagyis a legkissebb tavolason belul, ennyire latszik.
- Ghost max alpha value="1.00000": A maximum alpha ertek, vagyis a legtavolabbi pont utan, ennyire latszik.
Ennyit tudok , Alextől ...
Nem próbáltam, de talán az első sort írd át valami nagy számra, ha jól tévedek ez az a szám aminél ha közelebb van az autó akkor nem látható ... -
GPx8 #335 "Ez a kavicsfelverődés gondolom a szokásos kamu dolog lesz . mint a koszolódás..?"
Gondolom pontos kavics-repülés/becsapódás fizika nem lesz benne... -
#334 Annyira azért nem is rossz, kicsit elegem lett már az rFactoros MOD döppingből. Plusz ha valami kijött izzotak a notapad-ok, születtek a "tuti-real" fizikák .... -
#333 Köszi, bár azt nem írtad, hogy mit kell átírni:)
-
#332 Én bármivel megbarátkozok ha kell, de ez kicsit darabos...
De hangsúlyozom nem mondom , hogy rossz csak nekem nem teszik annyira .
Persze a full változhat , tuti abban is találok nekem való autót, plusz a sok-sok hangulat elem amit majd beleraknak ...
Ez a kavicsfelverődés gondolom a szokásos kamu dolog lesz . mint a koszolódás..? -
#331 Nem tudom, de nekem semmi bajom nincs vele;)))
Persze masok az autok, valszeg nem annyira elvezetesek. A GTL-t elvezetes es kalandos vezetni, a GTR2-tot meg kihivas;) -
#330 A menut szerintem azert erzitek gagyinak (vagy arkadosnak) mert eddig (GTR, GTL, GTR2) az F1C oroksegbol megmaradt scripteket irkaltak at, modositottak, varialtak, itt meg teljesen at van dolgozva az egesz. Raadasul a jatek teljes koncepcioja is mar inkabb egy "kulonallo, klasszikus, nagy kiados jatek" probal lenni, es nem a megszokott "MOD-erzetu" fejlesztes.
A SimBin is penzert dolgozik, probal minnel nagyobb vevokort toborozni, azert nem az a celja, hogy keszitse a jatekokat, amibol aztan az emberek masnap mar epitkezhetnek is (GTR<->GTL<->GTR2<->rFactor). Pontosabban, ahogy megjelenik egy jatekuk, mar vandorolnak az epitelemek ide-oda (autok, palyak):))))))
Persze, ez nekunk nem jo, mert az "ISI engin-re epult jatek = barkacs, modder adatbazis" ;))))))) -
#329 Más autók persze...De én "csak" az élvetességre koncentrálok ez meg erősen elmarad az említett két másik játéktól :))) -
#328 Ezt nehez hasonlitgatni a GTL-hez vagy a GTR2-hoz;) A GTL-ben azert mas autok vannak, reaadasul "csuszkalos" gumikon;) A GTR2-ben pl. a BMW 2x erosebb az itteni BMW-nel (azt GT-re gyartjak ez meg "tuning utcai slick gumikkal").
A grafika szerintem is jobb lett, mig a GTR2-ot "atpakoltak", addig itt mar "hozza is tettek" ezt azt:)
Majd versenyben torik - valszeg - ha az elotted levo raszorja a kavicsot, alkatreszt;) Persze, nem teljesen torik be, csak kavics nyomok lesznek rajta;)) -
partotmos #327 Szerintem mi egyetértünk:)
(RBR menüje nem gagyi) -
GPx8 #326 Persze, minden kiadó a nagy példányszámra hajt. Ez rendben is van. Attól még nem csinálta azt a SimBim, hogy a Prof. mód = a GTR2 kezdő módjával. Inkább a menüben lehet tetten érni az "arcados" dolgokat, de engem nem zavar. Pl. az RBR menüje is tök gagyi... -
#325 Hát én spec szintén szeretem a lassú autókat, de valld be őszintén: ez hol van pl. egy GTL autótól ? :))))
Viszont a grafika erősen frissült ami egyből szemet szúrt, hogy pl. megkapta a legujabb rF árnyékokat , sokkal szebb és lazán viszi full árnyakkal is ...
A szélvédőt hogy lehet betörni ? :)))) -
partotmos #324 Szajkózom?
Szerintem a kiadó úgy gondolta: csináljunk egy szélesebb körben eladható játékot, amely egy gombnyomásra játszható á'la Trd3.. Totti ezt alpoktól elszúrtnak fogalmazta. -
GPx8 #323 Szerintem is. -
GPx8 #322 Szóval, akkor Totti véleményét szajkózod? :D
Kiadó persze olyan szerződést kötött, hogy gyerekek itt van ez a fasza GTR szúrjátok mán' el, hogy legyen egy gagyi WTCC mer' az nekünk naon jó jönne... LOL. -
#321 Nekem sincs semmi bajom vele, egyszeruen nem ertem a lazadast:)))) Szerintem csak hozzaszokott mindenki a jo kemeny, ultragyors GT autokhoz es nem tudjak ugy csapatni;)))))
En semmi extra kulonbseget nem talaltam a GTR2-hoz kepest, max gyengebb, lassabb, puhabb, stb. Szolgaltatasban, funkciokban inkab csak tobb lesz benne (lsd. ablaktorlo, szelvedo serules, stb.)
-
partotmos #320 #310:) -
GPx8 #319 Mire gondolsz? Hogyhogy az alapoktól??? -
#318 De azokhoz meg nincs jo fizikai motor;) -
#317 Ki lehet kapcsolni, de az is barkacs;)
Mivel a PLR file kodolva van, igy trukkozni kell;) ments el az eredeti Race PLR file-odat!! Masold at a GTR2-bol a PLR-t, torold ki a fejlecet (a [TRACK] resztol kezdodjon). A PLR-ben modosits amit akarsz, es start;)
Minden kilepesnel lekodolja a file-t, vagyis erdemes mashova is eltenni, ott irogatni, es onnan bemasolni!
Ezeket a sorokat is erdemes torllgetni belole:
ChampGDB="Championships\Official\OFFICIAL_2003.gdb"
NonChampGDB="SIM_SingleMakes.gdb"
24HGDB="24H_Hock.gdb"
Tovabbi jo barkacsolast:))))))) -
partotmos #316 Nem tudom, hogy miért is szúrták el az alapoktól. Talán a kiadó ötlete lehetett... -
#315 Nekem sincsen bajom a fizikával...azt, hogy a TRD3-al azonos árkádként jellemzik, pedig erős túlzásnak tartom. (persze professional beállításnál). Élvezetes, gyors. Bele kell babrálni a kamerafájlba, hogy ne legyen lassú (ez is csak a FOV miatt), de ennyi. -
GPx8 #314 Akkor az ISI -től csak azt vették meg? Az viszont elég hülyeség, mert szvsz. lehet kapni sokkal jobb grafikai motort is. -
#313 A gMotor2 csak a grafikai engine;)) -
GPx8 #312 Nálam ráadásul az FFb is ua. mint a GTR2 -ben (Momo racing). -
GPx8 #311 Nem tudom, de biztos én vagyok az egyetlen akinek nincs alapvető baja a játék fizikájával... Legjobban szvsz. a GTL-hez hasonlít (ott lehet találni ilyen súly/LE arányú autókat). Sima ISI engines játék mint a többi. Biztos mond valamit az rFactor -osoknak, a Race a gMotor2 -t használja a kredit szerint, méghozzá 2006-os licenszel. -
#310 "Nem azonos célközönségnek szánták a két gamét szvsz..." Miért is? ez a motor híres arról hogy billről is lehet játszani és korménnyal is lehet... be lehet állítani ugy hogy leizzadj, de be lehet ugy hogy élvezd... széles a skála, sőt egérrel is lehet tolni ami jó dolog, azoknak akik nem rendelkeznek kormánnyal. Tehát nyugod szívvel meg lehet csinálni ezzel a háttérrel egy prof simet, amit be lehet állítani árkédos ( könyebb ) módba... lásd F1C, rF, GTR, GTR2 sajna WTCC ebből a sorból kilóg... a teljes biztos jobb lesz, de csodák nincsenek, alapjában nem fog többt adni mint a demo, mivel ezt az alapoktól szurták el. -
partotmos #309 Össze bizony, ez Ok is így:)
(azért próbáld ki a kisLotust Gtr2 alatt, egy Race demos bimmer menet után;)