5806
  • GPx8
    De jó! Akkor legalább valaki olyantól hallunk véleményt, akinek köze is van a dologhoz a valóságban is.
  • ibronk
  • GPx8
    Bocs, de Te a Clio bajnok Kiss Norbi vagy esetleg?
    Elnézést ha hülyeséget kérdeztem...
  • ibronk
    Hát most az én szar gépemen inkább nem csinálok nektek shotot, mer összehánnyátok magatok, de majd mesélek. 46% :D
  • LeePí17
    nyomhatnál pár ingme képet..
    és ha nem lenne túl nagy kérés esetleg ingame vidijókat :D
    előre is köcce :D
  • GPx8
    Várjuk az első benyomásokat!
  • ibronk
    Hát mi most ketten megvettük Steam-en, és most már tölti le. Meglássuk.
  • LeePí17
    európai idő szerint este 7kor jelenik meg a Steam-on.
    tehát a 7végén talán már gamézhatunk vele..
    ha vkik fel nem törik..vagy meg nem vesszük..
    bár ha JÓnak minősül esély van rá hogy megveszem.
    hasonlóan a gtr2höz.

hazafele láttam 1 lacettit remus sportkipufogóval :D
    csak az volt abaj h a söfőr nem turta neki..hanem épphogy alapjáraton döcögött. :(
  • GPx8
    Race – The WTCC Game is now available for activation or download at Steam.
    Since the game is not officially live on Steam until 10 am PST (6 pm UK time, 7 pm rest of Europe), there might be some disturbance in the activation procedure and or server functionality during today. We ask for your understanding regarding this, and...

LETS RACE!
  • Tomievo
    Jaja, bocsi, félreértettelek.
  • Istencsászár
    Nem azt írtam hogy egységes fizika:), más autók... minden módban van valami jó, valamelyikben kevés valamelyikben több és vannak amik kihagyhatalanok.
  • Istencsászár
    Persze, majd az ügyes modderek megenvelik a játékot ( ha lehet ) :D
  • Tomievo
    Hát ez egyáltalán nem igaz. Minden mod éppen hogy más, az autók különbözően megkreált fizikája miatt. És ezek között találhatsz nagyon jókat is, amik pont neked felelnek meg. Szerencsére néhány magyar srác nagyon ügyes a fizika készítésben így az ASClub autói pl hihetetlenül élvezetesek. Aztán majd még jön pár csoda is nemsokára, Ingy-nek és másoknak hála.
  • GPx8
    Azért még ne temessük, nem próbáltuk még a "full teszt" verziót...
  • GPx8
    + ablaktörlő!
  • MB1113
    ma van a kiadásának napja
  • Istencsászár
    Jó most, rfactorban is minden mod ugyan az csak más autók:) mégis élvezetes... Ezzel a gémmel sem lenne semmi baj ha GTR2 minőségban jött volna, mivel 2006 liszensz, népszerű vbt feldolgozó játék... persze akkor nem lenne baj a gémmel, ha nem a Simbin csinálta volna ilyenre, mivel van 1 szint amit szépen tartottak eddig, és most sikerült alá menni.
  • Alexease
    Ez igazabol egy jo "liszensz - media - promo - reklam" jatek;) Egy kis bonusz bevetel a SimBin-nek;) Ha nem lenne GTR-GTL-GTR2, akkor sokkal tobbre lehetne ertekelni. De igy a 6 auto (plusz bonusz, ami nem sokat er), es a 3 uj palya (a tobbi mar benne volt mindenben), eleg "kevesnek" tunik.

Ez igazabol akkor utott volna nagyot, ha az utolso 5-10-20 ev turaauto bajnoksagait dolgoztak volna fel...;)

De azert igy is megveszem majd;) Bar ha jobban belegondolok, ami igazan ujdonsag az elozo jatekokhoz kepest, az a menu (:D), 3 palya, es a ketfutamos, rajtsorrendforditos versenyek (amit valszeg, viszonylag gyorsan be lehetne scriptelni az rF-ben) ;))))
  • GPx8
    Azt ugye nem gondolta senki, hogy a demo-hoz képest komoly változások lesznek...? Azért a verseny sokat fog dobni a hangulaton!
  • autoszimulator
    hát ha azt vesszük, hogy a GTR2 9.2 -t kapott, akkor ez az érték elég gyatra -.-
  • Istencsászár
    Igen, ugyan azok a hibák mint amik a demoban voltak... GTR2 után csak ennyire tellett... sajnálatos.
  • Panther
    Végigolvastam Stewen Williams cikkét, nem igazán lelkesedik a cuccért. Amit a demobol láttam, még túl is értékelte, de valszeg ennyit is ér, amennyit kapott.
  • Istencsászár
    RACE: The WTCC Game UK Review - IGN

8.5 Presentation - Stylish, mostly accessible menus and tasteful Eurosport branding.
    7.5 Graphics - The environments are a little too flat and pale, the cars a little too basic.
    6.0 Sound - Good music, but synthesised and poorly mixed where it counts - in the engines.
    8.5 Gameplay - Lots of modes between quick race and full championship, but few great tracks.
    7.5 Lasting Appeal - You can get hours out of Macau alone. The rest is less compelling.

7.7 - Good OVERALL (out of 10 / not an average)
  • Debilon
    namegaz igazi chevrolet-nek az a valódi jele/logo-ja ami a "dévúkon" is van...

ami meg a corvette-n az CSAK a corvette-n van (ha jól tudom)
  • Willi Betz
    egyezzünk ki abban,hogy amit amerikában gyártanak azok igazi chevrok.
  • lac coo
    Mindig mondtam, hogy sokra viszed ! :))))

Amúgy meg igazad van, sokszor mikor látom, hogy 50 új üzenet van, már előre tudom milyen lényegtelen dolgok vannak benne ....
  • Alexease

"Kenytelen" voltam, mert az #591-nel ismet elszabadultak az IQ-k;) Meg holnap megjelenes - legalabbis "online" szinten:) - igy majd kordaban kell tartani az embereket:)
  • Alexease
    THX!
  • lac coo
    Alex, moderátor lettél ? :)))))))
  • Borg
    Adtam jogot.
  • ibronk
    Ja nekem is, de a balCTRL+egérrel télleg lehetett állítani a FOV-ot, utána meg a cockpit pozicióval vissza kellett vinni előre a kamerát, és máris olyan volt a gtr, lobogott is a hajam egyszere.
  • mohus
    igen...

az igazi chevy az a corvette:) ezért más a jele is:) más , mint a dévúnak:)
  • GPx8
    Igen, sajnos a demo gyenge volt. Pl. a sebesség érzettel vannak gondjaim...
  • autoszimulator
    az még nagyon zsákbamacska.. előbb lássuk milyen a játék :D
  • Alexease
    Igen, csak ahoz kellene bankkartya is;)
    De en jobban szeretem a dobozost verziot megvenni, ha mar van/lesz belole;) Remelem lehet majd kapni nalunk is, talan meg ebben az evben:)))
  • uHs Gerzson
  • ibronk
    Steamen már előre meg lehet venni 4.5 dodó engedménnyel most csak 40.45-ért. :P
  • autoszimulator
    handicap rendszer jonak igékezik :D remélem azért az AI teljesítményén is érezhető lesz majd a +40 kilo
  • GPx8
  • Alexease
    RACE: The WTCC Game Manual (PDF)