5806
|SIMBIN |RACE WEB |RACE F.A.Q |RSC NEWS | MSzK |HSW |VirtualR |GP HUNGARY |NOGRIPRACING (MODs, Tracks, Cars)
-
#228 Mukodik az ablaktorlo, egyelore, mint pozitivum;) -
#227 """Ami engem zavar hogy pontatlannak érzem az autót, kicsit bizonytalan és imbolygós nekem az irányítása...puha."""
lehet csak béna az alapsetup nem? -
#226 Hát nem tetszik. Sőt, egyelőre nagyon nem tetszik.
-
#225 Most toltottem le, feltelepitettem, beallitgattam, meg egy kort nem mentem vele, de meg van az elso extyra negativum;)
Az egy dolog, hogy le van kodolva minden file (autok, palyak, stb.) - ezzel meg nincs gond -, de meg a PLR is le van kodolva?!?! Na az mar szivas!:(
Mindenki tudja, aki ismeri az engine-t, hogy milyen mennyisegu kihasznalhato plusz allitasi lehetoseg van meg benne, sot, tobb olyan is van, ami nelkulonozhetetlen, mert nemukbol NEM lehet allitani!.
Remelem, csak a demo miatt van a PLR is kodolva (a tobbi annyira nem izgat), es a teljesben nem lesz, mert hozzaferes nelkul - szamomra - nem lesz az igazi...
Bar meg egy kort sem mentem vele, de ide a rozsdas bokot (), hogy nem jo benne az FFB beallitas;)))) Es valszeg nem, ahogy visszaolvasgattam:) Bar a gyari beallitasokat (az nincs lekodolva) at lehet irogatni, csak meg nem tudom mennyire hasznalja rendesen;)
Nah teszt...:) -
#224 Rossz a menü.....Próbáljátok ki a Netkar Pro-t ! :))))) -
#223 Nálam fullon nagyon jól megy, igazából a graf sem tünt fel hogy rossz lenne.
Ami engem zavar hogy pontatlannak érzem az autót, kicsit bizonytalan és imbolygós nekem az irányítása...puha.
tetszik végül is, de jobbat vártam, vhogy úgy érzem hogy a GTR2-es bímerGTR-ből és ebből kell majd összegyúrni azt ami tetszeni fog.
vannak amik tetszenek, vannak amik nem...és első benyomásnak nekem könnyű.
a beállítgatásokkal és a keményebb hajtással jönnek ki belöle a jó dolgok is, de engem zavar hogy könnyed a játék, nem nagyon tetszik a fékérzet, nem tetszik az FFB.
Ami jó lehet benne az még ködös kicsit, pl. a motorerőt azt megfelelőnek érzem, amikor megúszik a hátulja azt is, végül is azt is ahogy elvesztem az irányítást.
De mégsem tetszik...nem tudom versenyhelyzetben mennyire zavar majd az hogy most pontatlannak érzem.
Hangulatilag hiányoznak belöle dolgok..remélem szándékosan, mert így nem igazán csikorgatom a fogam amikor vezetem. :) -
#222 Én még megvárnám a fullt, mielőtt véleményt alkotnák, de ebben a formában nem az igazi. GTR2őhöz képest látványosan gyengébb, mint grafikailag, mint hangilag, mint hangulatilag vagyis összességében. Fizikáró majd több megtett kör után mondanék véleményt. Sebességügyileg lassú, legalábbis rosszabbul megy mint a GTR2, nem akad, de nem is szaladgál. Eléggé korlátolt és hiányos a demo, majd meglátjuk...
További képek -
#221 Sztem viszont jó lett. Nekem jobban fut mint a GTR2, bár ez a demonál még elvárható, valószínű gépigényesebb lesz a teljes, legalábbis így szokott lenni. Nagy nehézségek árán sikerült megtaálnom a viszonylag ideális ffb beállítást. A hanganyag nekem jónak tűnik csak majd még az arányokon kll állítani. Sztem nem a DX9 miatt szaggat rácok, hanem hogy alapból fullra rakja a graf részletességet. Azt vegyétel le, ha még nem tettétek volna. A menüt meg kell kicsit szokni, de az legyen a legnagyobb gond. Sajna még nincs nálam pályakamera, így a replay nem oan élvezhető. A BMW-t viszont marha kir vezetni és remekül foghatók a keresztbe csúszások is. -
#220 Ha érdekel akkor igen, ha nem akkor nem. -
#219 megéri leszedni a demót? -
LeePí17 #218 Hát..mit is mondjak..
nem is jó..nem is rossz.
a grafika nemrossz..de az utóhangok..hát..10es skálán 3ast kap..
de azért gamézható.. -
#217 én is azt mondom , annyira szaggat nekemis hogy élvezhetetlen, remélem a véglegesben majd lesz dx8. -
GPx8 #216 Visszajátszáskor nem mozog az ablaktörlő...
Nem tudom az fps kijelzést bakapcsolni. Ctrl+F nem működik. -
GPx8 #215 Lehetne benne eső, hogy kipróbáljuk az ablaktörlőt.
Egyenlőre nem találom, hogy hol lehetne időjárást és időpontot állítani. -
#214 nah köröztem kicsit a demóval, és hát mit is mondjak... nem teljesen ezt vártam :S
Maga a fizika szerintem sokat nem változtt GTR2 óta, azzal nincs semmi probléma. Grafika hát szerintem egy kicsit csunyábbacska, mint a GTR2, de ez legyen a legnagyobb probléma ugye. Hangok sem tűnnek tul reálisnak a bmw esetén, de majd ha hallok egy ilyen bömöst közelről akkor már más a dolog :D A menü pedig egyszerűen nem tetszik. A GTR2ben nagyon jol megoldották a garázsban álláskor elérhető menüket, a setupolást, csetet, mindent, na ez itt teljességgel más.. Olyan arcados feelingje van, csakugy mint a HUD-nak. De mindezek ellenére el lehet majd játszogatni a játékkal, főleg ha mennek vele a GTR2-es pályák :D -
#213 jogosan szídom azt aki csak dx9 shadert tett bele?
mert nekem így szaggat mint állat -
GPx8 #212 Time Attack -
GPx8 #211 Brands Hatch, Seat és BMW de nincs verseny... -
#210 így van, gondolkodik pár percet, aztán nyomatja a telepítést... -
#209 hát nem tudom de megpróbálom.köszönöm -
#208 Ha ez, akkor a DirectX résznél elakad egy kicsit, de várni kell pár percet és tovább megy. -
#207 Ez a nagyipari játékfejlesztés... szerintem a fullban sem lesz elérhető ( másképp ki tudja hogy elő lehet e majd hozni "máshogy" ) De ez nemis meglepő, a játékok 90% ugyjön ki hogy csak az aktuális csúcs vgan játszható normálisan, vedd a játékot és fejlessz gépet. -
#206 -
LeePí17 #205 az Rfactorhoz megjelent az ETCC mod
itt a game WTCC..
nehogy azt mondjátok nem lesz jó őszi téli szünetünk :D -
LeePí17 #204 10perc és megmondom h nekem jó-e vagy sem :) -
#203 van egy rossz hírem emberek.
szar a telepítője legalább is nekem. -
LeePí17 #202 jejeje.
a fulbban indul a HRC party!
2,5Mb/s jejeje! :P -
#201 yee végre már töltöm is :D :D
azért a mai gépekben levő kártyák jó része támogatja a 2.0-s shadereket szerintem.. -
#200 nem a PH-ról...Ingy adta a linket :)) -
GPx8 #199 Innen szedted az infót, mi? -
#198 -
#197 az első rossz hírem:
a demóhoz directx9-es (shader 2.0) kártya kell minimum, ez alatt nem indul...hogy ezt miért kellett??...remélem a fullba lesz 7-8-as támogatás is... -
GPx8 #196 Pedig tudok... -
#195 ezért kéne olvasni tudni
(tudtam én hogy be kell copyzzam a linket)... -
GPx8 #194 Én nem látok hivatkozást a hiv. oldalon a demo-ra...
Hogy van ez?
Amúgy: Jeeeee!!!! -
#193 ja, link:
http://www.race-game-demo.com/ -
#192 Kinn van a demo a hivatalos honlapon :D -
#191 most nézem az ETC futamot és minden kocsin van Race logo
remélem van valami direkt kapcsolat, mert kicsit színesebb a géppark, mint a WTCC-ben -
Cooper911 #190 Már meg is unta, mert nem azzal játszik, hanem ide irkál :p -
Cooper911 #189 A GTR2-ben is fúúúú de jól néz ki! ;)
"Az ar valszeg 9990 Ft., az EIDOS huzosabb."
Kissé morcosabban vesszük majd át, de akkor is megéri. :)