5806
|SIMBIN |RACE WEB |RACE F.A.Q |RSC NEWS | MSzK |HSW |VirtualR |GP HUNGARY |NOGRIPRACING (MODs, Tracks, Cars)
-
#508 Hát igen.
Nálunk nem nagyon megy még ez.
Kerekbe megmondom hogy nekem sem jön be igazán...vhogy rákom tudja, de jobban szeretem ha kézzelfogható a dolog amit a kézzelfogható pénzemmel kifizetek...sőt leginkább azt szeretem ha szépen befáradok és a boltban megveszem...nem harácsolok, ennyit megteszek szivesen.
...szeretek venni (a pénzt tartogatni bűn )
a neten vhogy nem tudok balhézni..hiányzik a jelenlét :D -
#507 igen ezt tudom, hogy egyre több játék jelenik meg a steam keretein belül is, lsd pl cod2... csak nagy bizodalmam nincs a steam iránt, a sok css miatt.. majd talán ezek feledésbe merülnek :D
de nemtudom.. én nme merném előre rendelni a wtcc-t.. főleg ha beregelem steam accom alá, esetleg nem teccik, akkor a tuladás a játékon, eléggé nehézkessé válik :S sokkal jobb ha a kezedben van a bolti dobozos verzio, koronggal.. persze ha a játék jo és élvezhető, akkor meg jo ez mert a kiadás napján már tolhatod :D -
#506 A Steam ma már nem csak a csét jelenti, az online megvásárolható játékok központja, manapság megjelenő gémek fele Steamról is megrendelhető, álltalában 4-5 dolcsival olcsóbban mint a bolti verzió, a másik előnye hogy már a megjelenés napján játszani lehet vele...
-
#505 STEAM??? LOL
még jo h ez nem css feelingű only netes játék :D -
#504 Mától előrendelhetővé vált a játék, aki ma megveszi, az letöltheti a kódolt játék fájlokat és november 24-én, a Steam aktiválhatja és játszhat! -
#503 Dolgoztak a videon rendesen, nem sok koze van a jatekhoz;))) De hat a reklam-marketing mar csak ilyen;)))
-
#502 Csak ez normális felbontásban van, valamit még látni is lehet belőle :))))
Pl.: jó sok Vegas efektet :)))) -
GPx8 #501 Mindenhonnan ezt lehet letölteni, ezért ne menjen senki oda...
Meglepő módon innen is. -
#500 Race , Macau video,63 MB.... Reggelni kell ... -
MB1113 #499 reménykedjünk benne -
LeePí17 #498 ez komoly?..
pff...te aztán nagyon tudsz...
tekintve h ma péntek van és még van #489(hsz) napunk..
következtetésként péntek lessz...
de csütörtökön mivel szülinapom lessz és beleszek állva...ezért nyugodtan kiadhatják pénteken..így majd a WTCC egészségére is iszok :) -
GPx8 #497 Akkor csütörtök du., este már lehet keresni a full-próba verziót... :D -
MB1113 #496 jővő hét péntek-re esik a kiadása -
#495 miért???zavar??
-
#494 demo nekem sem tetszett, de addon pályákkal azér már máshogyan ment :D reménykedjünk ... -
#493 Lehet énis azt fogom tenni, ha olyan marad mint a demo... -
LeePí17 #492 jólbeszélsz tesó..má megint -
#491 nagyon várja már, h 5 perc után aztán töörlje mert ez nem árkád fos lesz :( -
#490 Mielőtt 6,5,4,3,2,1,0 lenne, most szólok hogy ne irkáld be minden nap... -
#489 7 -
#488 Nem nehéz, csak olyan kiadó kell hozzá mint az EA, az meg már más kérdés hogy amiket csináltat és kiad, azok java része gyermekjáték kategóriájú, arcade, könnyített tömegorientált, X360tól a mobil telefonig kiadott cuccok... -
#487 Marketingnek a minél több eladás a célja ...>>>>>> A GT4-et nagyon sokan játszák , szeretik >>>>> Jó sok ember lesz kiváncsi rá, hogy mi is ez a Race.
Azért nagyon sok helyen már a konzolosokat kell a pc felé csábítani és nem fordítva, egyre nehezebb pc játékot nyereségesen megcsinálni , eladni . -
#486 én csak annak válaszoltam ,aaki ezt az ökörséget idelinkelte:) -
#485 IGN-es sztárcikkírónak, Alex Simmons-nak:DDD -
#484 ki az a "neki"? -
#483 Akkor neki mond, h mi a f@szér azt hozta fel, és mondjuk nem a GTR2őt, mivel a GT4 elág távol áll és még annál is távolabb a WTCC-től, minden szempontból... -
#482 a wtcc szerintem önmagában a neve miatt is sokaknak alapból bejövős, nekem is -
#481 hát eljárt a gt4 ps2 felett az idő...ne az legyen amár a cél a marketingeseknek:) a 88000000ggttxxx korban:) -
zoltang #480 "[MOVIE] RACE: The Official WTCC Game
[2006. november 16. @ 08:52 - Berkenye]
Előkerült a RACE: The Official WTCC Game című autóversenyzős játék intro videója.
A játék a SimBin stúdiójában készül az Eidos felügyelete alatt, s több mint 60 aprólékosan lemodellezett verdával nyomulhatunk majd benne tíz hivatalos pályán, a világ négy kontinensén. Kapunk valódi törésmodellt, remek mesterséges intelligenciát, s akár 26-an is játszhatunk online egy futamban.
[b][URL=http://www.gamestar.hu/downloads.php3?op=visit&lid=6032]RACE: THE OFFICIAL WTCC GAME INTRO
(Movie - 65,42 MB)/URL][/b]"
http://www.gamestar.hu
-
GPx8 #479 Pár új kép... -
#478 8 -
#477 most miért csinálsz úgy, mint aki komolyan vesz egy marketingdumát?
valószínűleg nem téged kell meggyőznie, azt a kört pedig megfogja, amit megcélzott -
#476 Jaj..Hagyjad már a rossz GT-det ! :)))))) -
#475 "RACE: The WTCC Game Hands-on
Move over Gran Turismo, the real driving simulator is coming for your crown."
lol:) gratula....6 éves a ps2 konzol...és azt lenyomja vezetési szimuláció terén:)
már kinek mi a szimuláció? a gt képes periférikus látószög (képernyők) támogatására alapból... vajon a wtcc is?
a gtr2 force feedback/rezgő terén is csúfosan bukik alapból, remélem a wtccben nem kell buzergálni...
-
#474 9 -
GPx8 #473 IGN Review -
#472 Általában már megjelenés előtt le lehet tölten ia Steam-ről, csak a megjelenés napján aktiválódik .
ki lehet írni dvd-re a steam tartalmaz is egy ilyen funkciót. -
#471 #468:Ez igaz,de tuti megvárok 1-2 kritikát,mit mondanak a teljes játékról.
#469:Ez is teljesen rendben van,mivel a megjelenés napján már elérhető lesz(letölthető),így a kódot kell megvenned,de ha vársz,megveheted lemezes formátumban is(igaz ahogy JuanG mondta:tutira nem 24-én),mind1 találgatni nem fogok(semmi értelme),de azé',ez nem az a megszokott út.. -
#470 Ott is van már a MISC. játékok közt, 44.95 lesz majd. -
#469 Köze sincs hozzá... A steamot egyre többen választják, mivel megjelenés napján letölhető és megvásárolható, de ez nem azt jelenti hogy boltokban ne jelenne meg...
Igy néz ki:
Mint látható jópár ujdonság neten keresztül is megvehető, és ide fog kerülni a RACE is majd.