5806
  • b-type
    Hát igen.
    Nálunk nem nagyon megy még ez.
    Kerekbe megmondom hogy nekem sem jön be igazán...vhogy rákom tudja, de jobban szeretem ha kézzelfogható a dolog amit a kézzelfogható pénzemmel kifizetek...sőt leginkább azt szeretem ha szépen befáradok és a boltban megveszem...nem harácsolok, ennyit megteszek szivesen.
    ...szeretek venni (a pénzt tartogatni bűn )
    a neten vhogy nem tudok balhézni..hiányzik a jelenlét :D
  • autoszimulator
    igen ezt tudom, hogy egyre több játék jelenik meg a steam keretein belül is, lsd pl cod2... csak nagy bizodalmam nincs a steam iránt, a sok css miatt.. majd talán ezek feledésbe merülnek :D
    de nemtudom.. én nme merném előre rendelni a wtcc-t.. főleg ha beregelem steam accom alá, esetleg nem teccik, akkor a tuladás a játékon, eléggé nehézkessé válik :S sokkal jobb ha a kezedben van a bolti dobozos verzio, koronggal.. persze ha a játék jo és élvezhető, akkor meg jo ez mert a kiadás napján már tolhatod :D
  • Istencsászár
    A Steam ma már nem csak a csét jelenti, az online megvásárolható játékok központja, manapság megjelenő gémek fele Steamról is megrendelhető, álltalában 4-5 dolcsival olcsóbban mint a bolti verzió, a másik előnye hogy már a megjelenés napján játszani lehet vele...

• autoszimulator
    STEAM??? LOL
    még jo h ez nem css feelingű only netes játék :D
  • Istencsászár
    Mától előrendelhetővé vált a játék, aki ma megveszi, az letöltheti a kódolt játék fájlokat és november 24-én, a Steam aktiválhatja és játszhat!
  • Alexease
    Dolgoztak a videon rendesen, nem sok koze van a jatekhoz;))) De hat a reklam-marketing mar csak ilyen;)))
  • lac coo
    Csak ez normális felbontásban van, valamit még látni is lehet belőle :))))
    Pl.: jó sok Vegas efektet :))))
  • GPx8
    Mindenhonnan ezt lehet letölteni, ezért ne menjen senki oda...
    Meglepő módon innen is.
  • lac coo
    Race , Macau video,63 MB.... Reggelni kell ...
  • MB1113
    reménykedjünk benne
  • LeePí17
    ez komoly?..
    pff...te aztán nagyon tudsz...
    tekintve h ma péntek van és még van #489(hsz) napunk..
    következtetésként péntek lessz...
    de csütörtökön mivel szülinapom lessz és beleszek állva...ezért nyugodtan kiadhatják pénteken..így majd a WTCC egészségére is iszok :)
  • GPx8
    Akkor csütörtök du., este már lehet keresni a full-próba verziót... :D
  • MB1113
    jővő hét péntek-re esik a kiadása
  • sumi
    miért???zavar??

• autoszimulator
    demo nekem sem tetszett, de addon pályákkal azér már máshogyan ment :D reménykedjünk ...
  • Istencsászár
    Lehet énis azt fogom tenni, ha olyan marad mint a demo...
  • LeePí17
    jólbeszélsz tesó..má megint
  • autoszimulator
    nagyon várja már, h 5 perc után aztán töörlje mert ez nem árkád fos lesz :(
  • Istencsászár
    Mielőtt 6,5,4,3,2,1,0 lenne, most szólok hogy ne irkáld be minden nap...
  • sumi
    7
  • Istencsászár
    Nem nehéz, csak olyan kiadó kell hozzá mint az EA, az meg már más kérdés hogy amiket csináltat és kiad, azok java része gyermekjáték kategóriájú, arcade, könnyített tömegorientált, X360tól a mobil telefonig kiadott cuccok...
  • lac coo
    Marketingnek a minél több eladás a célja ...>>>>>> A GT4-et nagyon sokan játszák , szeretik >>>>> Jó sok ember lesz kiváncsi rá, hogy mi is ez a Race.

Azért nagyon sok helyen már a konzolosokat kell a pc felé csábítani és nem fordítva, egyre nehezebb pc játékot nyereségesen megcsinálni , eladni .
  • mohus
    én csak annak válaszoltam ,aaki ezt az ökörséget idelinkelte:)
  • Istencsászár
    IGN-es sztárcikkírónak, Alex Simmons-nak:DDD
  • mohus
    ki az a "neki"?
  • Istencsászár
    Akkor neki mond, h mi a f@szér azt hozta fel, és mondjuk nem a GTR2őt, mivel a GT4 elág távol áll és még annál is távolabb a WTCC-től, minden szempontból...
  • mohus
    a wtcc szerintem önmagában a neve miatt is sokaknak alapból bejövős, nekem is
  • mohus
    hát eljárt a gt4 ps2 felett az idő...ne az legyen amár a cél a marketingeseknek:) a 88000000ggttxxx korban:)
  • zoltang
    "[MOVIE] RACE: The Official WTCC Game
    [2006. november 16. @ 08:52 - Berkenye]
    Előkerült a RACE: The Official WTCC Game című autóversenyzős játék intro videója.

A játék a SimBin stúdiójában készül az Eidos felügyelete alatt, s több mint 60 aprólékosan lemodellezett verdával nyomulhatunk majd benne tíz hivatalos pályán, a világ négy kontinensén. Kapunk valódi törésmodellt, remek mesterséges intelligenciát, s akár 26-an is játszhatunk online egy futamban.

[b][URL=http://www.gamestar.hu/downloads.php3?op=visit&lid=6032]RACE: THE OFFICIAL WTCC GAME INTRO
    (Movie - 65,42 MB)/URL][/b]"

http://www.gamestar.hu
  • GPx8
    Pár új kép...
  • sumi
    8
  • avcom
    most miért csinálsz úgy, mint aki komolyan vesz egy marketingdumát?
    valószínűleg nem téged kell meggyőznie, azt a kört pedig megfogja, amit megcélzott
  • lac coo
    Jaj..Hagyjad már a rossz GT-det ! :))))))
  • mohus
    "RACE: The WTCC Game Hands-on
    Move over Gran Turismo, the real driving simulator is coming for your crown."

lol:) gratula....6 éves a ps2 konzol...és azt lenyomja vezetési szimuláció terén:)

már kinek mi a szimuláció? a gt képes periférikus látószög (képernyők) támogatására alapból... vajon a wtcc is?

a gtr2 force feedback/rezgő terén is csúfosan bukik alapból, remélem a wtccben nem kell buzergálni...
  • sumi
    9
  • GPx8
    IGN Review
  • lac coo
    Általában már megjelenés előtt le lehet tölten ia Steam-ről, csak a megjelenés napján aktiválódik .
    ki lehet írni dvd-re a steam tartalmaz is egy ilyen funkciót.
  • SitatiS
    #468:Ez igaz,de tuti megvárok 1-2 kritikát,mit mondanak a teljes játékról.
    #469:Ez is teljesen rendben van,mivel a megjelenés napján már elérhető lesz(letölthető),így a kódot kell megvenned,de ha vársz,megveheted lemezes formátumban is(igaz ahogy JuanG mondta:tutira nem 24-én),mind1 találgatni nem fogok(semmi értelme),de azé',ez nem az a megszokott út..
  • ibronk
    Ott is van már a MISC. játékok közt, 44.95 lesz majd.
  • Istencsászár
    Köze sincs hozzá... A steamot egyre többen választják, mivel megjelenés napján letölhető és megvásárolható, de ez nem azt jelenti hogy boltokban ne jelenne meg...

Igy néz ki:

Mint látható jópár ujdonság neten keresztül is megvehető, és ide fog kerülni a RACE is majd.