5806
|SIMBIN |RACE WEB |RACE F.A.Q |RSC NEWS | MSzK |HSW |VirtualR |GP HUNGARY |NOGRIPRACING (MODs, Tracks, Cars)
-
#468 biztos lesz CD/DVD is sztem, csak azt nem fogod 24-én megvenni :)) -
#467 Csak nem úgy akarják,mint ahogy az Rf-et lehetett megvenni?? -
#466 akkor Nov.24-én tölthető??(ha jól értelmeztem) -
#465 hoho
HSW -
#464 ezt a gamet meg kell szereznem
de nekem a Swedish Touron Car Championship 2 a favorit van benne Samsungos kocka BMW (+ a Rally Masters - Digital Illusions fejlesztette ezt is vagy adta ki) -
#463 tovább fogynak a napok... -
LeePí17 #462 Ő tudja a haverja mesélte neki aki a SimBinnél dolgozik -.- -
#461 Hát persze -
#460 úgy szeretem ezt a szót, hogy "irányítás"... -
#459 Legjobb a :"rajtrácsi". -
#458 alkesz? -
#457 Háromszor kellet elolvasnom . -
GPx8 #456 Vagy rosszabbat. Általában a demok és a végleges változatok között nem szoktak nagy különbségek lenni. Azért reménykedjünk! -
#455 -
#454 szerintem,mint sokak szerint iszonyú volt a demo!!így hát csak jobbat várhatunk!!(mindent pozitívan) -
PLATINO #453 tuti késik mert mostanában minden gamae késik max 1-2 hetet de kibírjuk ne lesz nagy game olyan mint a GTR2 csak ez abból jobb 2006 évad és remélem a futamok úgy lesznek mint igaziból egy hétvégén 2 futam van és a rajtrácsi is változik a 2 futamra meg a + súlyok safetycar remélem mad jön irányítástól kicsit félek remélem lesz olyani mitn a gtr2 de majd elválik lassan -
#452 reméljük..... -
#451 15 nap van hátra!!!!!!!!!ha tartják a szavukat -
#450 ami nem nascarral kezdődik és carttal fejeződik be, az nem jelenik meg ott előbb:) sőt talán soha:) -
#449 -
#448 Meglatjuk:P -
#447 Ez nem jelenik meg előbb Amerikában ? ;) -
#446 Meg tobb mint ket het:) -
#445 már csak pár nap........remélem.... -
#444 De a lenyeg, hogy ehez a hibauzenethez latni kellene a teljes gepet, mart barmi "okossag" lehet benne;) raadasul, "normalis" Angol Windows kellene, mert a degeneralt Magyar forditasokkal, semmit nem lehet kezdeni a Windows Support-on;) -
#443 Tobb problama is van/lehet:
- Magyar Windows, ami eleve problemas tud lenni - legalabbis ami a hibauzenetek ertelmezesenel jelentkezhet;)
- Sok virus, spam es egyeb "joindulatu" fereg elsosorban a Kernelt - vagyis a Windows agyat - tamadja meg;)
- De sok mindenlehet;) A mai fiatalok, akik beleszulettek a Windows-ba, azt hiszik, hogy a szamnitogep egy gladiator, mindent kibir, a gep az csak jatszani jo, es amugy is csak egy nagy letolto manager;)))))) Lattam mar olyan desktop-ot es eleve olyan komplett rendszert, hogy mar az is csoda volt, hogy egyaltalan mukodik;))))
-
#442 Ha a hibában kernel.dll van, akkor ott már szimpla játékbeli probléma van, hanem valaki ezt meg azt átoperálta a windows mappában.. És tényleg ajánlatos a Winfos reinstall :D -
#441 ilyenkor mindig vigyorgok, hátha az unokaöcsém az.
..de egyébként mi ez a hibaüz amit lökött neki?...nehogymár tényleg a demo nem akar elindulni.. -
#440 Neked ez a mániád ! :)))
Ez a tagolás... :)))) -
#439 :)))
..és megint: "kősz"
:))) -
#438 De ha mar "szorszalat akarunk hasogatni", akkor a mondatokat nagybetuvel kezdjuk, es a tagmondatokat vesszovel valasztjuk el egymastol;) -
#437 neharagudj de nyelvtanból hányas voltál/vagy? mert a lyukas az LY-on azaz egyetlen ilyen szó meg a kösz az nem Ő. csak ennyit akartam de ezért ne sértődj meg csak feltünt. -
MB1113 #436 kősz -
#435 ujra kell raknod a windowst sajna... -
#434 Nem akarlak csesztetni, de elobb irni-olvasni kellene megtanulni, es csak utana autokazni... -
MB1113 #433 kősz de segits mire akkar ez ki jukadni hogy
hiányzo exporthoz van csatolva KERNEL32.DLL:GetFileSizeEx -
#432 szia a demo nem crekes mer az teljesen ingyenes -
MB1113 #431 hello a demo crekes és ha az akkor hol van az a fájl -
GPx8 #430 Szerintem a "Hockenheim Short" pálya nagyon jó ezekhez az autókhoz. -
#429 Nem. Szerintem Rfactor szerű kód van rajta .