5806
  • JuanG
    biztos lesz CD/DVD is sztem, csak azt nem fogod 24-én megvenni :))
  • SitatiS
    Csak nem úgy akarják,mint ahogy az Rf-et lehetett megvenni??
  • leho94
    akkor Nov.24-én tölthető??(ha jól értelmeztem)
  • JuanG
    hoho

HSW
  • MaSzKa
    ezt a gamet meg kell szereznem

de nekem a Swedish Touron Car Championship 2 a favorit van benne Samsungos kocka BMW (+ a Rally Masters - Digital Illusions fejlesztette ezt is vagy adta ki)
  • sumi
    tovább fogynak a napok...
  • LeePí17
    Ő tudja a haverja mesélte neki aki a SimBinnél dolgozik -.-
  • Tomo15
    Hát persze
  • avcom
    úgy szeretem ezt a szót, hogy "irányítás"...
  • stingray
    Legjobb a :"rajtrácsi".
  • autoszimulator
    alkesz?
  • stingray
    Háromszor kellet elolvasnom .
  • GPx8
    Vagy rosszabbat. Általában a demok és a végleges változatok között nem szoktak nagy különbségek lenni. Azért reménykedjünk!
  • Alexease
  • leho94
    szerintem,mint sokak szerint iszonyú volt a demo!!így hát csak jobbat várhatunk!!(mindent pozitívan)
  • PLATINO
    tuti késik mert mostanában minden gamae késik max 1-2 hetet de kibírjuk ne lesz nagy game olyan mint a GTR2 csak ez abból jobb 2006 évad és remélem a futamok úgy lesznek mint igaziból egy hétvégén 2 futam van és a rajtrácsi is változik a 2 futamra meg a + súlyok safetycar remélem mad jön irányítástól kicsit félek remélem lesz olyani mitn a gtr2 de majd elválik lassan
  • sumi
    reméljük.....
  • leho94
    15 nap van hátra!!!!!!!!!ha tartják a szavukat
  • mohus
    ami nem nascarral kezdődik és carttal fejeződik be, az nem jelenik meg ott előbb:) sőt talán soha:)
  • lac coo
  • Alexease
    Meglatjuk:P
  • lac coo
    Ez nem jelenik meg előbb Amerikában ? ;)
  • Alexease
    Meg tobb mint ket het:)
  • sumi
    már csak pár nap........remélem....
  • Alexease
    De a lenyeg, hogy ehez a hibauzenethez latni kellene a teljes gepet, mart barmi "okossag" lehet benne;) raadasul, "normalis" Angol Windows kellene, mert a degeneralt Magyar forditasokkal, semmit nem lehet kezdeni a Windows Support-on;)
  • Alexease
    Tobb problama is van/lehet:
    - Magyar Windows, ami eleve problemas tud lenni - legalabbis ami a hibauzenetek ertelmezesenel jelentkezhet;)
    - Sok virus, spam es egyeb "joindulatu" fereg elsosorban a Kernelt - vagyis a Windows agyat - tamadja meg;)
    - De sok mindenlehet;) A mai fiatalok, akik beleszulettek a Windows-ba, azt hiszik, hogy a szamnitogep egy gladiator, mindent kibir, a gep az csak jatszani jo, es amugy is csak egy nagy letolto manager;)))))) Lattam mar olyan desktop-ot es eleve olyan komplett rendszert, hogy mar az is csoda volt, hogy egyaltalan mukodik;))))
  • autoszimulator
    Ha a hibában kernel.dll van, akkor ott már szimpla játékbeli probléma van, hanem valaki ezt meg azt átoperálta a windows mappában.. És tényleg ajánlatos a Winfos reinstall :D
  • b-type
    ilyenkor mindig vigyorgok, hátha az unokaöcsém az.
    ..de egyébként mi ez a hibaüz amit lökött neki?...nehogymár tényleg a demo nem akar elindulni..
  • lac coo
    Neked ez a mániád ! :)))
    Ez a tagolás... :))))
  • b-type
    :)))
    ..és megint: "kősz"
    :)))
  • Alexease
    De ha mar "szorszalat akarunk hasogatni", akkor a mondatokat nagybetuvel kezdjuk, es a tagmondatokat vesszovel valasztjuk el egymastol;)
  • Willi Betz
    neharagudj de nyelvtanból hányas voltál/vagy? mert a lyukas az LY-on azaz egyetlen ilyen szó meg a kösz az nem Ő. csak ennyit akartam de ezért ne sértődj meg csak feltünt.
  • MB1113
    kősz
  • autoszimulator
    ujra kell raknod a windowst sajna...
  • Alexease
    Nem akarlak csesztetni, de elobb irni-olvasni kellene megtanulni, es csak utana autokazni...
  • MB1113
    kősz de segits mire akkar ez ki jukadni hogy
    hiányzo exporthoz van csatolva KERNEL32.DLL:GetFileSizeEx
  • autoszimulator
    szia a demo nem crekes mer az teljesen ingyenes
  • MB1113
    hello a demo crekes és ha az akkor hol van az a fájl
  • GPx8
    Szerintem a "Hockenheim Short" pálya nagyon jó ezekhez az autókhoz.
  • lac coo
    Nem. Szerintem Rfactor szerű kód van rajta .