5806
|SIMBIN |RACE WEB |RACE F.A.Q |RSC NEWS | MSzK |HSW |VirtualR |GP HUNGARY |NOGRIPRACING (MODs, Tracks, Cars)
-
#308 Hát én maradok az rFactor-nál, és néha a GTR2-nél. :)
A kettő az össze-vissza pakolt cuccoknak köszönhetően már lassan összeolvad.
-
partotmos #307 Bocs, hogy belepofázok, de ez a demo azért egy szempontból nagyon hasznos (Mármint simbin részről). Felértékelődik tőle a Gtr2.
És ebben igaza van lac coo-nak, a hasonló teljesítményű autók szinte élnek Gtr2 alatt. Itt meg, mintha baltával faragták volna a játékélményt. Nem azonos célközönségnek szánták a két gamét szvsz... -
#306 Nekem abszolut lényegtelen :)))
Egy autóról sem tudom hány kilós meg lóerős :)))
Beleülök, megyek két kört és eldöntöm azonnal , hogy tetszik-e vagy sem :)))) -
#305 lényegteleeeen??? :DDDD
ne viccelj Lac' a súly/lóerő arány nagyon fontos.
Nekem ezért volt egy saller amikor a GTR1-ben vezettem a Lotus-t..egy unalmas autó volt sajnos.
Pedig..
A súly/lóerő arányból lehet következtetéseket levonni a dinamikára, a tengelytávból pedig a stabilitásra és forulékonyságra, kombinálva, és videókat nézve és teszteket olvasgatva és nézve pedig magára az autóra is noha nem vezetted.
De az adatok mindig jó alapok, nem elegek, de több mint a semmire leállni vitázni ha felmerül egy autó kezelhetősége.
De igaz, tudnak ők fizikát írni (bár persze már az ember nehezen tudja hogy most melyik is a 'valóság'), és a GTR2 nagy lépés volt sok téren szvsz.
Viszont ezt a játékot vhogy nem értem. :(
-
#304 Bajom nincs, csak nem tetszik :))))) -
GPx8 #303 Mi bajod a Seat fizikájával? -
GPx8 #302 OK. Már megy. Illetve, jön. -
#301 A Ghost Car-t nem lehet kikapcsolni valahogy? Szörnyen idegesít.
-
#300 Hát a lóerőket meg ilyen lényegtelen dolgokat soha nem nézem meg, biztos igazad van ....
Csak általánosságban írtam, hogy tudnának ők jó fizikát írni egy Seat-hoz is... -
#299 Nem vettem le, fent van mind! -
GPx8 #298 Alex!
Levetted a módosított exe-ket?
Tedd már vissza lécci legalább a Valenciát és a Brnot! Köszi! -
#297 hm :)
Én még a GTR2-ben nem mentem a Lotus-szal (kivéve a iskolában lévő feladatokat).
De hát azért a 2006 Lotus Sport Exige GT3 az egy más autó. :)
Legfőképpen azért mivel az egy 750kg-s 285bhp-s rwd autó.
a hajtás miatt a bímerrel lehet összehasonlítani, ami
olyan 1080kg lehet, Zanardi esetében kicsit több, és 275bhp.
tehát
Lotus: kb. 2.5kg-t mozgat meg 1LE
Bmw: kb. 3.8-4kg-t mozgat meg 1LE
egy rövidebb tengelytávű nagyon agilis autó a Lotus, a bímer azért hasonlóbb a WTCC demóban megjelenítetthez. -
partotmos #296 Lehet, hogy ez a demo nem hardcore sim-eseknek készült alapvetően?
A hangok tekintetében meg szvsz saját seggükbe lőttek amikor a race-game.org ra feltették a valós autók hangfelvételeit. Így van viszonyítási alapja azoknak is, akik nem hallották még ezeket az autóhangokat más forrásból.(esetleg élőben) Hát a Gtl-es Csl Bmw alapú 320-as hang nagyon nem hasonlít szerintem...
Mondjuk a hivatalos kiadási határidőig van még idejük rendberakni a felrótt hibákat, gondolom olvasgatják a potenciális sim fórumokat... -
#295 Nem volt idő elhelyezni a kamerákat :))))))
Meg megcsinálni a normális hangot :)))) Stb.... -
GPx8 #294 Jó, de nem értem miért... -
#293 Ezt nem értem én sem .
Biztos , hogy kell bűvészkedni a fzikai beállításoknál , nem úgy van, hogy átírkálják az adatokat, de épp elég tapasztalatuk van ebben .
Én is azt vártam, hogy kapok egy gtr2-őt más , gyengébb autókkal....
A Lotus fizikája nagjából akár jó is lehetne egy ilyen autóhoz , esetleg gyengébb motorral , de ezek meg sem közelítik .
Na mindegy ...Talán a full más lesz ... -
#292 A TV-kamerat a Brands Hatch-i palyan csesztek el, a tobbi palyan van normalisan TV-kamera. -
GPx8 #291 A Demo-ban a legnagyobb csalódás nekem, hogy nincs eső és nincs igazi verseny. Meg azt sem értem, miért kellett a replay-t elb*szni, miért nincsenek TV kamerák a pályán??? -
#290 Egyátalán aztnem értem miért kellett belenyúlni? GTR2 álltal minden adott volt... modelleket megcsinálják ( azok jók ), hangokat olyan profizmussal mint a GTR2 esetén rögzítik és keverik, a fizikát, erőt egy WTCC-hez igazítják... csak ennyi kellett volna, de ezt jól elkúrták, mintha egy tejesen másik csapat csinálta volna, akik nemsimerik a gmotor2 erősségeit, azt valamit összedobtak. -
#289 Tudod, hogy én szinte mindenevő vagyok, különösen szeretem az ilyesféle lassabb autókat .
De , ez valamiért nekem nagyon nem tetszik :(((( A fizika olyan érdekes mintha jónéhány adatot csak valamivel kitöltöttek volna hogy kész legyen, aztán egy ilyen kusza dolog lett belőle ... -
partotmos #288 -
partotmos #287 khm..:) akarom mondani Ctrl+BAL egérgomb nyomvatart+egeret előre-hátra mozgat. -
#286 De ha meg nagyon piszkalhatnekja van valakinek, akkor masolja at a GTR2-bol a DEFVIEWS.CAM file-t, aztan irkalja;) Azt nem kodolja ujra es beolvassa a program kodolas nelkul is;) -
partotmos #285 Miért kellene a FOV állításához belepiszkálni a defviews.cam file-ba?
Itt alapból engedélyezve van az egérrel történő FOV állítás cockpit nézetből. Ctrl+jobb egérgomb;) A többi észrevétel nagyrészt helytálló - sajnos... -
GPx8 #284 Az az igazság, hogy szvsz. mindenki min. olyan demo-t várt mint a GTR2. Én is. Azt azért látni kell, hogy az EuroSport sok pénzt tett bele és ezért nem egy réteg játákot vár (full szim.), hanem egy nagy példányban eladható "autós játékot". Ezért is arcade-os a menü és nagyon úgy nézki, hogy ez így fog menni az XBOX-on is. Azért várjuk meg a full verziót az itélet alkotással, mert ez a demo nagyon béta és nagyon nincs benne semmi... -
LeePí17 #283 jó de vegyük figyelembe h ez kisebb kategória..
kevesebb LE..
kisebb sebesség.
igaz nem úgy sikeredett mint azt ahogy sokan elvárták..
úgy eslőre sztem jó..
de izlések és pofonok..
kinek a pap kinek a paplan :) -
#282 :))
azé' sejtettem vhol :) -
LeePí17 #281 hoopsz
sry..
szal a demoban sen volt online lehetőség :)
sry a hibáért :) -
#280 Nem azt kell elmagyarázni hogy mi az ETCC.
hanem hogy ez mi :)))
Mert ha most sorba rakom a GTR1-GTR2-WTCC..akkor a következő játék már konzolra készül.
De ez csak a saját véleményem.
Sokan nagyon vártuk ezt a játékot, néha kicsit elbizonytalanodva, de a GTR2 után megint kissé felbátorodva.
De ez...szal nálam nem az, sok mindent fel lehetne emlegetni..akár csak a első-hátsó setup számomra zavaró külön lapra kerülését.
De nnem akarok ennyire belemenni a demo alapján, alapvetően nekem is ez így egy kicsit karcsú..
Rakhattak volna bele kis tulajdonságfejlesztősdit, kis tiger effekt-t (vagy mi is volt az)..és akkor azt mondom hogy oké. :)
Sajnos nagy volt az elvárás.
-
#279 "a gtr2 demoban sem volt demo.."
? :DD
öööö...nem értem. :))) -
LeePí17 #278 szvsz meg jó lesz..
van még kis finomítani való..
de jó lesz.nekem legalábbis bejön..
igaz nem GT meg NGT verdákkal megyünk..
de ez a WTCC :)
Alex:
Kössz a pályákat!
(nekem nem sikerált :( ) -
LeePí17 #277 mert valószinülegnek tartod h ONLINE lessz demo..
a gtr2 demoban sem volt demo.. -
#276 A rajongókat én sem szeretném megbántani, de a véleményem lényegében megeygezik az RSC-n lévő csalódott emberek véleményével és Juanéval, akia PH-n már leírta a véleményét részletesen, de leírom a magamét itt is.
Rossz:
-Ez még valami nagyon korai demo lehet, mert egy csomó dolog nem működik benne: például a CTRL+F gombbal nem lehet megnézni az fps-t, nincs TV cam, nincs replay, egy demót azért több opcióval kellene kiadni.
-Sebességérzet nulla, ha 200-al mész, akkor is 50km/h-t érzel. Ezena FOV változtatásával lehetne módosítani, de milyen aranyos a defviews.cam fájlt LEKÓDOLTÁK. Sok értelme volt, inkább a .car fájlokkal csinálták volna ugyanezt, mert ott aztán lehet változtatgatni pár dolgot és úgy, hogy a szerver észre sem veszi.
-Lekódolták a PLR fájlt is. Ez viszont már buta dolog. Itt annyi mindent be lehetett állítani egy ISI motoros simben, hogy gyakorlatilag érdemes volt beletúrni. Ez a lehetőség ezzel elúszott.
-Grafika: nem jobb, mint a gTR2-ben, talán több a poligon, de ezzela gépigény is. nekem nem volt gondom a futtatással (minden FULL), de próbáljuk majd ezt ki 20 autó esetében.
-Hangok: nagyon rosszak. ha összehasonlítom az RSR F1 CH alá készült ETCC2003 modjával, kitépem a hajamat, annyira sz@r.
Jó:
-Ahogyan Juan írta a PH-n: WTCC. :))))
A fizikáról már nem is írok semmit, mert szerintem ennél az ETCC 2003 (az eredeti RSR sokkal jobb volt), még a konvertált (Rfcator alá) is többet ér. Ha ez így marad, lekódolt PLR, kamera, stb. fájlok, én biztosan nem veszem meg, elég volt. A GTR2 - ha már így nézzük - számomra ezerszer jobb. -
#275 Sztem sem rossz ez egy demo-tól, én egyszerűen arra számítottam h. egy multiplayer demo-t adnak majd ki...hát ez lett belőle...így tényleg élvezhetetlen, verseny nélkül... ( lassan már ott tartunk h. arról fog szólni egy demo h. bevehetsz egy kanyart a játékban, a többi meg reklám..) -
#274 Na meg 3, aztan ennyi;)
- http://alexease.extra.hu/files/!Oschersleben.rar
- http://alexease.extra.hu/files/!Estoril.rar
- http://alexease.extra.hu/files/!Valencia.rar
Ezek CSAK az EXE file-ok, ehez kellenek a GTR2 palyak is!!
-
#273 Meg nehany palya:
- http://alexease.extra.hu/files/!Monza.rar
- http://alexease.extra.hu/files/!Donington.rar
- http://alexease.extra.hu/files/!Brno.rar
- http://alexease.extra.hu/files/!Barcelona.rar
- http://alexease.extra.hu/files/!Anderstorp.rar
Ezek CSAK az EXE file-ok, ehez kellenek a GTR2 palyak is!! -
#272 hát kinek hogy :))
nekem csalódás, és a demo(!) alapján ez nekem nem fog megfelelni.
játéknak nem lenne egyébként rossz, de ez sajnos nem az lesz aminek vártam.
-
#271 WTCC IMOLA
- Masold at GTR2-bol a palyat.
- Szedd le ezt az EXE-t es futtasd;)
(Palya valaszto kepernyovel NEM kell foglalkozni:D)
http://alexease.extra.hu/files/!Imola.rar -
LeePí17 #270 thx megpróbálom megcsinálni.köcce -
#269 De ha nagyon nem megy, es mondtok 2-4 uj GTR2 palyat, akkor ahoz megcsinalom az uj EXE file-okat es feltoltom:)
De azert, megprobalok valami scriptet irni hozza, hogy egyszerubb legyen a dolog;)))