Heroes | Reborn

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gondolom Takezo kiásta magát mint a kill billben és ledöfte mint egy pontyot.

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Zomil
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
és azt láttátok, h hiroba beleszurták a saját kradját? 😮

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

igen

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

ancsie18
Ez a Primatech honlapján van kiírva?

\"Nem számít, hogy kik voltunk, vagy mit tettünk a gép lezuhanása előtt. Már nem számít... Három napja meghaltunk. Most újra tiszta lappal indulunk.\"

"We regret to inform that Noah Bennet is no longer an employee of Primatech Paper. All clients of Mr. Bennet will be contacted by a new Primatech Paper headquarters agent soon so that we may continue serving you with the same dedication and attention to detail provided by Mr. Bennet during his many years of service. As a valued customer, we look forward to a new beginning. Thank you for your cooperation and continued patronage."

loál

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

light00
Nem tudom, én ahogy nézem, szerintem nem :S
A haitinek más szokott lenni az arckifejezése. Ennek olyan bamba arca van, a haitié meg mindig olyan merev.

/nekem is elõfordult már párszor, de azt hittem, csak a net szaraxik megint^^ de akkor ezek szerint még eljátsza párszor...

Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!

Shiwo
ah so

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Shiwo
nekem is kilép, bár azt hittem, a hiba nálam van

Mi kellene az sg-nek? Topikban kiderül miért is...
Meg lett szüntetve a javascriptezés, és ha megváltozik az ip címed, mindig be kell jelentkezned (nekem is...).

ancsie18
Én másodjára is, meg harmadjára is... Dehát az is, nem?

OFF: Nektek is folyton kilép a bejelentkezésbõl a fórum, vagy velem szórakozik valaki? 2 napja egyfolytában újra be kell lépnem. Pedig már jelszót is változtattam.

\"Nem számít, hogy kik voltunk, vagy mit tettünk a gép lezuhanása előtt. Már nem számít... Három napja meghaltunk. Most újra tiszta lappal indulunk.\"

light00
Ez az agyonhypeolt új feka szuperhõs meg, ki mit látott, mit tud? Azt láttam, hogy szivárványszínben pompázik a keze, de túl rossz minõségû a videó, hogy jól kivehetõ legyen. Nekem túl gyors az egész :C

Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!

Én alíg láttam ill. hallottam valamit belõle 😞

BlackShadow
jah én elsõnek azthittem h a haiti 😄

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Shiwo
jól láttam, hogy Matt hevert ott holtan ? o.O meg ahogy elnéztem, lesz vmi újabb szuperveszélyes genya...

precision
be lehet fejezni... privátban tessék egymást szeretni, thx.

Bazinga!

én erre csak annyit reagálnék, hogy a szádat evésre használd, és mellõzd a "kussmáthx" cuccaidat... nááb
Rosz a helyesírásotok <#idiota>

PS3 ID: kolb@szman

II Rocky II
ahggyátok már abba pls....😊

24 - Exile -Nov.23

skinnyman
ez nem volt off? <#idiota>

Regards,

Flamer
azisoff. szóval kussmáhtx.

http://loal.atw.hu

elgurult a gyógyszer?
AntiHero
o.O

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Flamer
de ráknak offolsz.. :o

http://loal.atw.hu

ancsie18
😞

Nagyon kihalt a fórum. És milyen sokáig az lesz... 😞

boring

Kicsikiraly
na végre, rájöttek mi kell az embereknek 😄 no új hõs, több sylar és képességelvevés 😄

DFTBA &#3232;_&#3232;

Timbo
pedig várhaCC még 😄

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"

Picizöldfül
áj kánt véjt!!!!!!!😄

danikarate
De jónak tûnik!!

Timbo
elég darkosra sikerült 😛

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"

Zomil
ahogy elnézem megin sylar lesz a központ, h megmentsék ujra a világot 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

A Heroes játék mobilra nincs meg valakinek?

danikarate
Heroes Volume 3 elõzetes: http://youtube.com/watch?v=OB_H0T-DyQU
Kamerás!

Klemice
köszönöm

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

II Rocky II

24 - Exile -Nov.23

Klemice
amúgy mikor lesz új rész vagy az még abszolút nem tudható?

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

AntiHero
úgyis fogod nézni.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Bucser
ahhan...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Na, majd pont egy szereplõ fog dumálni arról hogy mi lesz. Komolyan megvernék érte szerintem. Meg amugy is, neki za a dolga hogy hitelesen játtsza el a hülyét, nehogy elkotyogjon valamit amivel okot ad egy molotovkoktélnak a kocsijára eséshez. Legalább a tipikus Peter-féle "most mi van, nem tudom" meg "mindent csodálkozva kimondok ami a szemem elõtt történik" figurát hozta😊
ancsie18
Azért nekem ez a haspólós hasonlat tetszett! 😛

Zomil
nem ök tehetnek róla h igy kellett befejezni....

Bucser
Röviden véleményem a 2. szezonról, hogy lehúzhatják a klotyón ezzel a 11. résszel...Ez olyan mintha nagyanyám elkezdene kötni egy hosszú pulcsit de a felénél megunná és azt mondja, hogy haspóló lesz belõle...

Szar volt a 11-es rész bár sokminden történt benne.

Kár érte. Szerintem 3. szezont nem fogom már nézni.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Kojiro
ok nem fejtettem ki teljesen, de arra gondoltam, hogy a story megírásához nulla az IQja. akárhányszor egy értelmes kérdést tesznek fel ezeknek a színészeknek, ami egy kicsit is elgondolkodtató, akkor egyszerüen nem tudnak rá válaszolni, hanem azt mondják, hogy ezt csak a szerzõk tuják.
szted eszébe jutott Milo Ventimigliának, miközben az uccsó részt vették fel, hogy néhány résszel ezelõtt át tudott menni a falon, sõt Adamet is vitte magával, itt meg el kell játszania, hogy letépi az ajtót?
sztem legtöbbjüket nem is érdekli az egész egyszerüen eljátszák oszt jóvan.
a szerzõk ellenben ezen agyalnak naphosszat, na az hozza létre igazán a sorozatot.

(most persze nem azokról beszéltem, akik össszedobták az uccsó részt: mert az nem az igazi szerzõgárda volt)

Kojiro ergo sum.

ProGabe
"akinek az IQja nulla"

ugye ezt most te sem gondolod komolyan!szerinted az operáló orvos ért mondjuk az operáló asztal,és a különféle operáló eszközök összeszereléséhez?na látod!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Kojiro
pont errõl szól az írói sztrájk, hogy õk találják ki az egészet, és lószart se kapnak ahhoz képest, hogy ott van pl Milo, akinek az IQja nulla, gyakorlatilag semmi köze a heroeshoz csak annyi hogy szerepel benne (ergo pótolható. viszont aki az egészet kitalálja az nem nagyon)

Kojiro ergo sum.

ancsie18
De mennyire jellemzõ már... "I honestly don't know..." Tartanak mindenféle interjúkat, aztán csak megy a nagy elterelés, ezért egyáltalán minek interjút csinálni?! "All I understand is it is more heavily focused on bad people with abilities." Hát szerintem ehhez nem kellett nagy ész, hogy rájöjjön...

Mincsi
vagy csak ösztönösen oldod meg, csak a képeket nézed 😄

Rush!

ProGabe
bocs,de most egy kicsit on-topic leszek 😄

TV.com: First things first. The Heroes season two finale. We have to ask... Who is dead?

Milo Ventimiglia: (laughs) It kind of appears that Ali Larter's character is dead and it kind of appears that Adrian Pasdar's character is dead. That's what it seems... I honestly don't know...

TV.com: Fair enough. Tim Kring came out with an open apology to fans for the first half of season two of Heroes. What is your take on the second season?

Milo Ventimiglia: I think people had high expectations based on the first season. It's kind of a big thing Tim did admitting we may have taken the wrong direction .

I was a big fan of the first season, I sat and watched it just like everyone else. I admit that this year things were different. I'm glad that Tim recognized that, and hopefully we will get back on the right track.

TV.com: Though the strike has stalled its production, we know Volume 3 is called "Villains." What else can you tell us about the next chapter of Heroes?

Milo Ventimiglia: Your guess is as good as mine. The writers may know, but they're on strike. Who knows the direction they're going to head in now. All I understand is it is more heavily focused on bad people with abilities.

.
.
.

TV.com: Obviously the topic of the town is the writers strike. What is your take on it?

Milo Ventimiglia: I really hope the writers get what they want and they're deserving of it. But I really have a hard time when my crew is not working. I'm not in favor of strikes, but I do understand them. It's an upsetting thing when there are lot of people who are out of work who don't make the kind of money that big names do. I hope it gets resolves quickly. I really think could have been avoided.

TV.com: Thanks for talking to us, Milo.

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

BlackShadow
alap dolog 😊 de sztem 90% ban az ittlévõk nó szpíkin inglis 😄

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"