Heroes | Reborn

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

shevy
láthatatlanul repülne, közben villámokat lõne, meg neki menne egy repülõnek, és meggyógyulna hirtelen, lol

Láthatatlanul repülni? Haggyad már xD
IMBA lenne... <#buck>

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Flamer
😄DD LOÁL 😄D
szerintem inkább az kéne neki hogy többetis tudjon egyszerre 😄

http://loal.atw.hu

Kicsikiraly
ez #8223-re akart menni 😛

DFTBA &#3232;_&#3232;

Kicsikiraly
lehetne az a fejlõdése hogy minden képességet tud használni, azét is akivel nem találkozott 😄 kitalál vmi képességet és hoppá mûködik xD <#idiota>

DFTBA &#3232;_&#3232;

5c0rp330n
Peternek már rég fejlõdött, nincs hova tovább szvsz 😊
Eleinte csak annak tudta használni a képességét aki a közelében volt.

Szerintem a kezelhetõség lenne a logikusabb...^^

elég durva lesz akkor a vége
Peternek h fejlõdik ? nagyobb hatósugár ? 😄
vagy végre megtanulja kezelni :S

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Zomil
sztem takezo lvl up-olt és elteleportált 😄DDD

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Én takezóra és clair-re gondoltam, ugye takezo túlélt egy robbanást is... Claire nem hiszem hogy túlélné... Volt ugyan necces jelenet amikor Ted(?a sugárzó-man) is beindult mellette, de ott csak a bõre meg a finomságai égtek le.... Egy ág az agyát ugyanúgy leblokkolta. Takezo pedig túlélt egy robbanást is... (ezt már írtam xD)(vagy kimászott gyorsan?)

Igen úgy történt. Mindenesetre nem zárható ki a fejlõdés dolog ;D

light00
Én nem ugyanezt mondtam? A többiek mondták, hogy egymás fejlesztése. :\

#8217: Ahogy én láttam/emlékszem, belenyúlt a fejébe, és széttrancsírozta az agyát. Nem vette ki.

Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!

Figyelj, szétment az agya. A képességének annyi. Meghalt, kész.
Tudom, ezt ilyenkor nagyon nehéz feldolgozni de fogadd el. Az élet megy tovább. 😊

(Amúgy Claire sejtregenerálódni tudott Linderman pedig gyógyítani. Nem ugyanaz.)

DL kivette az agyát nem ?

light00
A lényeg amit írni akartam, hogy így Lindermannek fel kellett volna támadnia, mert ugye DL kivette a kezét, de nem tette, szóval szerintem ez egy külön képesség, nem fejlesztés.

light00
Nem pont, ha megsebesítik az agyát, ÉS a tárgy bennemarad, tehát akadályozza a gyógyulásban, akkor vége az emberünknek. Claire is feltámadt a hullaházban pl, még az elsõ évadban.

szucsy89
hmm érdekes, bár még 1 szállal(vagy akár ennek következményeként többel is) gazdagodna a sztori, ami nem biztos hogy jót tenne van már így is elég szál...de egye fene, jöhet, csak legyen már új rész😄
Kicsikiraly
lehet hogy volt regenerációs képessége is. csak egyszer láttuk sérülten, akkor is az agyát sebesítették, amit mint tudjuk nem tud visszaregenerálni, peter és claire se tudta. úgyhogy nem kizárt hogy claire képessége fejlõdni fog egy olyanná 😄

DFTBA &#3232;_&#3232;

Zomil
Linderman-re gondolsz?
neki nem regenerácios képessége volt, hanem amit megérintett a kezével az meggyogyult😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Tehát akkor szerintet az a fõ guru akinek az 1. évadban kiveszik az agyát, alapból olyan volt mint Claire és cska magát gyógyítottA ? és Claire késõbb tud mást is ?

Mert Takezo táposabb mint Claire. Ennyi.
Neki elõjött valami "improoved gyógyulás" szkill.
Szerintem ez olyan fejlõdés lehet(ett), mint amikor a rendõrbácsi elõször csak gondolatokat tudott olvasni, aztán továbbfejlõdött a faterjának a képzettségi szintjére. Mivan ha mindenkinek van egy fejlesztett verziója képességben?

Bulykin
LOL<#eljen>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Kicsikiraly
rájöttem 😄 amikor visszament a múltat próbálta megváltoztatni, azt nem lehet, viszont a jövõt minden lépéssel változtatjuk

DFTBA &#3232;_&#3232;

Szolnokboy1
próbálj már elmondani magadnak egy viccet amit még nem hallottál. na ugye... magadnak nem mondhatsz új információt 😊

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

5c0rp330n
Mert az alapján minden elõre el van rendelve vagyis nincsenek különbözõ párhuzamos idõsíkok, nem lehet megváltoztatni a jövõt.

Kicsikiraly
már miért mondana ellen?

DFTBA &#3232;_&#3232;

5c0rp330n
Viszont ennek ellentmond az, hogy Hiro gyerekkorában saját magáról hallotta a mesét.

Kicsikiraly
már milliószor meg lett beszélve hogy rengeteg dolog változott hiro jövõbeutazása és az eredeti között. minden amit csináltak megváltoztatta egy picit a jövõt. (olvasd el Bradbury ide vonatkozó novelláját, vmi pillangó van a címébe)

DFTBA &#3232;_&#3232;

Beztos feltünt valakinek hogy a 1. évadban a robbanást mindig nappal mutatták, Hiro is nappal látta a jövõben mégis este került rá sor? Nomeg az, hogy ha állitólag egy spontán öngyógyítót fejbelõnek, akkor annak annyi, Noah hogy uszott meg egy fejlövést némi vérnek köszönhetõen?
Timbo
Okosan csináltam 😛 még egy képregényt se néztem meg 😄 idááig tartogattam amikor már nem bírom híróz nélkül 😮 😄

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"

szucsy89
nincs új rész, nincs mirõl írni <#nemtudom>
BlackShadow
ahogy nézem a képregények gyártása is szünetel a sztrájk miatt.. v én nemtom, de csak 2 új rész van az utolsó rész óta

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

ancsie18
Nem biztos hogy megvennéd, a Lost extrás dvd-je is fent volt (/van?) a neten, tehát azt is úgyis le lehetne tölteni. Tényleg... Mindjárt meg is nézem, Hõsök extra nincs-é... 😛

\"Nem számít, hogy kik voltunk, vagy mit tettünk a gép lezuhanása előtt. Már nem számít... Három napja meghaltunk. Most újra tiszta lappal indulunk.\"

Zomil
én spec ha lenne rajta extra, v pár kimaradt jelenet, szivesen megvenném 😊

5c0rp330n
Én nem vagyok benne biztos, hogy így van jól. Ha extrák lennének, akkor legalább az az egy elõnye meglenne a letöltötthöz képest. Így viszont, hogy semmivel nem kap többet az ember ha megveszi, miért venné meg? Ha jó kis extrákat adnának hozzá, sztem simán lehet, hogy megvenné az is, aki leszedte korábban.

"udtátok, egy extra nem sok, annyi sincs rajta?! 😞"

ebben mi a meglepõ. ha akarod, a netrõl letöltöd, de amíg az emberek inkább letöltenek, lásd fölötted a kolelgát, addig a sorozatok slimtokot apnak, nem kapnak bookletet és extramentesek lesznek. ez így van jól. (akinek minõség kell vagy extra, az vesz amerikából - vagy pedig olyan sorozatokra hajt, amiket hajlandók megvenni az emberek: gilmore girls, 24, house - ez 22-es csapdája. az ember nem vesz, mert gagyi, de ha nem vesz, akkor gagyi marad.)
szucsy89
én csak a MINÕSÉGI termékeknél vagyok a jogtisztaság híve...elmondottak alapján a Heroes nem fog eredetibe csücsülni a polcomon..😞
overlocker
Én a játkok 70%at tvaly rögtön megvettem 10ezerér gyáriba tehát n is a jogtiszta cuccok hive vok plussza képregény ilmeket is rögtön mgveszem csak láttam egy oldalon h fenn van és monom minek ha ugyan az

ancsie18
Én a jogtiszta termék vásárlásának híve vagyok (néha azt mondanám, SAJNOS) és ragaszkodom hozzá, hogy eredeti legyen. Persze a filmeknél gyakran inkább semmilyen formában nem veszem meg, mert 5-6000.- forintért kíválnak szinkron nélkül olyan filmeket, amiket eleve nem is akarok szinkron nélkül megvenni (pl. Pillangóhatás, Rómeó és Jólia, Szép remények) Már régen eldöntöttem, hogy megveszem a Hõsöket is, de a cdcovers.cc-n amit láttam külföldi borítókat, azokon fel voltak tüntetve az extrák, azt hittem ezen is lesz. A menüje és a borítója amúgy tetszik, sokkal ötletesebb mint pl a Született Feleségeké, ahol minden évad minden dvd-jén ugyanaz a menü fogad és extrák sajnos azon sincsenek. Viszont azokat legalább meg tudtam szerezni egyszer nézetten 4-5000.- forintért, ezért meg kiadtam 8000.- forintot. :S

\"Nem számít, hogy kik voltunk, vagy mit tettünk a gép lezuhanása előtt. Már nem számít... Három napja meghaltunk. Most újra tiszta lappal indulunk.\"

ProGabe
Akkor minek húzták szét a filmet 7 dvd-re

elvileg azért kéne,hogy ne blokkosodjon (pixelesedjen) a kép!900+ perc,kell a hely.azért kezdtem elvileggel,mert xpressen írják hogy bizony rossz a képe,a hang az igéretekkel szmben nem 5.1,csak stereo,és a feliratozás is idiótán lett megoldva.extrán hiánya már csak hab a tortán...
szóval elmondható,hogy ez egy "nesze heroes-fun,vedd meg,mert csak ez van" típusú kiadvány lett.röviden:a k*rva anyjukba,már bocsánat^^

overlocker😄L lemezek?mert ha nem,akkor tömörítve van az amúgy is szar képe!szóval nem,nem ugyan az,mint a bolti,hanem még szarabb.persze ha untouched,akkor nem szóltam :|

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

overlocker
Én letöltöttem a 7 lemezest ugy kb 700 ft ba került igy me DVD 100 ft és ott csücsül elöttem ugyan az mint a bolti:S

ancsie18
Tegnap megvettem végre az elsõ évadot dvd-n. Tudtátok, egy extra nem sok, annyi sincs rajta?! 😞
Kicsit szomorú vagyok. Akkor minek húzták szét a filmet 7 dvd-re? Csak mert Peter meg Nathan a hetediknek a borítóján van?

precision

Bazinga!

precision
ez a heroes - színfalak mögött, elsõ évad elsõ rész ...

Bazinga!

Ez mi: Heroes - A színfalak mögött s01e01?

Tudjuk. Már akkor mondtam mikor Alejandro-val megjelentek. 😊

Nazze! Jösztök itt hogy Santana klippben van Madzsa meg ilyenek, volt õ jobb szerepben is anno: X-men The Last Stand Callisto-ja.

Épp üti Hal-e Berryt. Vajon hal e?
http://www.imdb.com/gallery/ss/0376994/Ss/0376994/88.jpg.html?hint=tt0376994
szucsy89
bazze tényleg😊és még a szám is jó😛