Heroes | Reborn
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
IMBA lenne... <#buck>#buck>
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
DFTBA ಠ_ಠ
Eleinte csak annak tudta használni a képességét aki a közelében volt.
Peternek h fejlõdik ? nagyobb hatósugár ? 😄
vagy végre megtanulja kezelni :S
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
#8217: Ahogy én láttam/emlékszem, belenyúlt a fejébe, és széttrancsírozta az agyát. Nem vette ki.
Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!
Figyelj, szétment az agya. A képességének annyi. Meghalt, kész.
Tudom, ezt ilyenkor nagyon nehéz feldolgozni de fogadd el. Az élet megy tovább. 😊
(Amúgy Claire sejtregenerálódni tudott Linderman pedig gyógyítani. Nem ugyanaz.)
DFTBA ಠ_ಠ
neki nem regenerácios képessége volt, hanem amit megérintett a kezével az meggyogyult😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Tehát akkor szerintet az a fõ guru akinek az 1. évadban kiveszik az agyát, alapból olyan volt mint Claire és cska magát gyógyítottA ? és Claire késõbb tud mást is ?
Szerintem ez olyan fejlõdés lehet(ett), mint amikor a rendõrbácsi elõször csak gondolatokat tudott olvasni, aztán továbbfejlõdött a faterjának a képzettségi szintjére. Mivan ha mindenkinek van egy fejlesztett verziója képességben?
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
DFTBA ಠ_ಠ
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
DFTBA ಠ_ಠ
\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
\"Nem számít, hogy kik voltunk, vagy mit tettünk a gép lezuhanása előtt. Már nem számít... Három napja meghaltunk. Most újra tiszta lappal indulunk.\"
ebben mi a meglepõ. ha akarod, a netrõl letöltöd, de amíg az emberek inkább letöltenek, lásd fölötted a kolelgát, addig a sorozatok slimtokot apnak, nem kapnak bookletet és extramentesek lesznek. ez így van jól. (akinek minõség kell vagy extra, az vesz amerikából - vagy pedig olyan sorozatokra hajt, amiket hajlandók megvenni az emberek: gilmore girls, 24, house - ez 22-es csapdája. az ember nem vesz, mert gagyi, de ha nem vesz, akkor gagyi marad.)
\"Nem számít, hogy kik voltunk, vagy mit tettünk a gép lezuhanása előtt. Már nem számít... Három napja meghaltunk. Most újra tiszta lappal indulunk.\"
elvileg azért kéne,hogy ne blokkosodjon (pixelesedjen) a kép!900+ perc,kell a hely.azért kezdtem elvileggel,mert xpressen írják hogy bizony rossz a képe,a hang az igéretekkel szmben nem 5.1,csak stereo,és a feliratozás is idiótán lett megoldva.extrán hiánya már csak hab a tortán...
szóval elmondható,hogy ez egy "nesze heroes-fun,vedd meg,mert csak ez van" típusú kiadvány lett.röviden:a k*rva anyjukba,már bocsánat^^
overlocker😄L lemezek?mert ha nem,akkor tömörítve van az amúgy is szar képe!szóval nem,nem ugyan az,mint a bolti,hanem még szarabb.persze ha untouched,akkor nem szóltam :|
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Kicsit szomorú vagyok. Akkor minek húzták szét a filmet 7 dvd-re? Csak mert Peter meg Nathan a hetediknek a borítóján van?
Bazinga!
Tudjuk. Már akkor mondtam mikor Alejandro-val megjelentek. 😊
Épp üti Hal-e Berryt. Vajon hal e?
http://www.imdb.com/gallery/ss/0376994/Ss/0376994/88.jpg.html?hint=tt0376994