Heroes | Reborn

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kicsikiraly
htx, air csinálta 😊

DFTBA ಠ_ಠ

szucsy89
lol😊

(Waren teccik a lokód.)
Kicsikiraly
aztán úgyis megöli õket mégegyszer! <#idiota>

DFTBA &#3232;_&#3232;

danikarate
Aztán úgyis feltámad mindenki! 😄

Sylar remélem megöl mindenkit 😄

Bulykin
olvastátok????
idézek: "A Chuck, a Life és a Heroes csak õsszel tér vissza, de mindhárom sorozat visszatér, hiszen az NBC megújította õket 2008/09-re is. UPDATE: A Chuck és a Life 13-13 részes rendelést kapott elsõ körben, melyet kibõvíthetnek, míg a Heroes több mint 22 epizóddal számolhat." öröm a köbön XD XD

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Dejó, végre fojtatják a vad angyalt.
Viszlát jó volt veletek <#idiota>!!4

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Met
ideje volt már

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

szucsy89
hazucc még ma.
Holnap

Kicsikiraly
mikor lesz új rész? <#idiota>

DFTBA &#3232;_&#3232;

szucsy89
hurrá<#pias><#pias><#pias>
ProGabe
ide is 😊

Vége a sztrájknak!!!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

gabi89
Ez igaz csak,hogy nincs értelme belekezdeni a volume 3-ba mert félbemaradna a sztori szóval sokkal tisztább szeptemberben kezdeni.Ezért is csinálták úgy (pont erre az esetre ha ennyire elhúzodik a sztrájk) ,hogy a 2x11 egyfajta évadzárónak is megfelelt.

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Lacee
a második résznek (volume) vége van, de az évadnak még nem.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

ProGabe
junkieról:

"Hírcsomag

2008. 02. 12. 09:45 - Írta: winnie

A mai a sztrájk 100. napja. Elvileg ma szavaznak az írók a megállapodás elfogadásáról."

tehát szavaznak.mert az egy dolog,hogy a küldöttség (vagy mi :S) egyetért a stúdiókkal,az megint más,hogy maguk az írók mit gondolnak a szerzõdésrõl!persze ezzel együtt valószínûleg elfogadják,és végre vége,de a lényeg:MÉG TART A SZTRÁJK

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

gabi89
Igen én már tegnap olvastam csak sajna ettõl Heroes nem lesz szerintem.Van pár sorozat ami új részekkel fog jelentkezni ami legkorábban úgye 4-5hét múlva lessz de a Heroes hát nem tudom mennyi értelme van visszajönni a második évaddal amit így lezártak végülis...

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Shaman

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Lacee
ha tényleg bége a sztrájknak, remélem minél elõbb forgatnak új részeket. ha igen, áprilisban már lehet valami 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

hunbasser
mivel nem nagyon követem a topikot és a sorit sem,ezért megkérdezném,hogy most akkor mi lesz a heroes-zal? ugye most a forgatókönyvírókkal megegyeztek,és most nem vágom,hogy mi a kotta.

ReaL MaDRid x siempre

BlackShadow
viszont a képregényeket folytatják 😛
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
hana (ha jólemléxem) gitelman-t is gyorsan lezárták :'( kb mint DL-t .. bár kitudja lehet, õ megmenekült bár nemtom 😄

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

szucsy89
jah pl. Claire regenerálódásáról szóló vita nálam a best of😄😄
Bulykin
majd még elválik, mert ha pl. egy hónapon belül abbamarad a sztrájk akkor folytatják a 2.évadot, ha nem akkor csak 3.évaddal lesz return....

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Egyébként 12.részt adnak ki vagy 3. évadot?(ennyi idõ után)

Zomil
én csak olvasom a hülyeségeket, de nem zavar jót derülök rajtuk😄DDD
majd akkor irkálok ujra mikor végre elindul ujra😊

amugy volt már ettöl nagyobb hülyeségröl is flém itt a topikban 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

szucsy89
viszont e nélkül még ennyi élet se lenne a topikba, legalább minimális életjel így van😄
Kicsikiraly
nem hiszem hogy annyira gond lenne itt belõle, mivel ha megfigyeled ezzel azok poénkodnak akik régóta nézik a sorozatot és a topikot.

DFTBA &#3232;_&#3232;

ProGabe
ebbõl ne legyen az,mint PB topikban pls!vagy ha mégis,akkor elõbb-utóbb itt is bevezetésre kerül érte a warn,mert óriási flamek lesznek!

gabi89
Elsõre ez jó poén de nem unjátok még 😄

szucsy89
öö azt nem tom, de az új rész mikorra várható?<#circling><#bohoc>
Kicsikiraly
mikor lesz új rész?

DFTBA &#3232;_&#3232;

Kicsikiraly
akkor még egy...

DFTBA &#3232;_&#3232;

precision
<#bee1>

Bazinga!

ancsie18
Gondoltam megkérdezem, mert abban állapodtunk meg, hogy minden 4. hozzászólás "Mikor lesz...?" és az már lejárt, szóval itt volt az ideje. 😄

\"Nem számít, hogy kik voltunk, vagy mit tettünk a gép lezuhanása előtt. Már nem számít... Három napja meghaltunk. Most újra tiszta lappal indulunk.\"

ancsie18
Hali! Nem tudjátok mikor lesz új rész?

(Vicceltem... <#hehe>)

\"Nem számít, hogy kik voltunk, vagy mit tettünk a gép lezuhanása előtt. Már nem számít... Három napja meghaltunk. Most újra tiszta lappal indulunk.\"

Kristen Bell
Veronica Mars powa 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Elle-nek mi a valódi neve??(nem sorozatbeli)

Akkor kérdezték, vagy akkor lesz?

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Klemice
tyû talán szeptemberben nem? 😮

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

joshua
Mikor is lesz?<#mf1>

Klemice
olyan rég kérdezte már valaki hogy mikor lesz a folytatás :\

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

light00
<#idiota>

Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!

Bulykin
XD lol

Kicsikiraly
izé, a második évad 12. része megvan? nekem az hiányzik :S

DFTBA &#3232;_&#3232;

Bulykin
Mivan? XD (remélem nemcsak én nem értem)

Nem vagyok torrent, ha valait érdekel valamelyik sorozat akkor, a sajátom és kapcsolataim filmjei által tudok segíteni 😊
5c0rp330n
neked minden rész megvan?? lehetek a barátod? <#wow3><#nezze>

Kicsikiraly
te egy torrentoldal vagy?<#wow1><#wow2>

DFTBA &#3232;_&#3232;

danikarate
Ezt nem itt kéne! Fõleg, hogy minden topikba bemásolod ugyanazt!

Kicsikiraly
Mikor lesz az új rész? Ja hogy lehet hogy csak szeptemberben :S anyjukat már

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
3in1

DFTBA &#3232;_&#3232;