Heroes | Reborn

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ramore
A türelem rózsát terem!
ancsie18
Nem, nincs még, február körül lenne, ha nem sztrájkolnának az írók, de nagyonis sztrájkonak, így egyre valószínûbb, hogy szeptemberben lesz folytatás és ennyi volt a 2. évad. Pedig eredetileg még 2 fejezet (volume) tartozna a 2. évadhoz, lenne még hárta azt hiszem 13 rész.

\"Nem számít, hogy kik voltunk, vagy mit tettünk a gép lezuhanása előtt. Már nem számít... Három napja meghaltunk. Most újra tiszta lappal indulunk.\"

öö hát lehet, szal akkor inkabb ugy kérdezem mikor lesz folytatás vagy esetleg mar van is? 😄

The Life is a Game. Yust play it!

ancsie18
a 3. évad majd szeptemberben. De szerintem te nem arra gondoltál.

\"Nem számít, hogy kik voltunk, vagy mit tettünk a gép lezuhanása előtt. Már nem számít... Három napja meghaltunk. Most újra tiszta lappal indulunk.\"

szucsy89
pazmek<#banplz>
Nem tudja valaki, hogy itthon mikor jelennek meg a képregények?

"Everything that happens, happens for a reason"

Hali all!
Lenne egy kérdésem, bár gondolom már biztos irták itt lejjebb, de ha valaki aki tudja megtenné hogy megmondja nekem mikor kezdodik a 3ik évad nagyon megköszönném. <#vigyor2><#wave>

The Life is a Game. Yust play it!

Shiwo
<#idiota><#gun>

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Rage47
nagyon frappáns elmélet 😄
Milyen furcsa, hogy a Heroesban csak azok halnak meg akik Qrtak...
NÉzzük csak Simone Deveaux és Isaac Mendez esetét... Phh. De!! Niki és DL??? Dl-nek lõttek, aztán Niki és Nathan, most minkettek döglöttek... Tuti hogy Kaito Nakamura is csinált ilyet, elvégre két gyereke is van, erre meghalt. Hiro meg Ando ezzel szemben tuti hogy nem... ahmmm. És itt a teória, hogy lehet Angella Petrelli nem is a fiuk anyja, mert az apjuk halott... De innen lehet tudni hogy még nem történt semmi ilyesmi West és Claire között sem. Ellenben Noah is megszivta egy kicsit, de mivel nem szupererõs a kölyke, igy visszajöhetett az élõk közé... Na le is állok mielõtt valaki megver😊
Zomil
igen má rájötem😄
csak olyan röviden és tömören irtad be h elöször nem fogtam fel 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Klemice
Dania Ramírez = Maya

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

Az úgy volt... <#idiota>

PS3 ID: kolb@szman

háthogy a sorozatban szerepel.
érted.

BUDA > miskolc.

Zomil
ez hogy jön ide?😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

skinnyman
Ki tudja. Az sem jó már, ha agyonregenerálódsz 😊

Regards,

light00
Szerintem csak púderszöveg volt, mert számított arra, hogy a kamerában meglátja valaki, és jön segíteni. Nem hinném, hogy ha túl sok regenerációs cuccot kapnál, túlregenerálódásban meghalnál 😄D

Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!

Klemice
santana into the night klippjében bizony Dania Ramírez táncol

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

skinnyman
Meg az is vicces volt ahogy Suresh figelmeztette Sylar-t, hogy a rossz adagtól megpusztulhat. Nemhogy szó nélkül rossz adagot adott volna be neki...

Regards,

II Rocky II
hááát gyerekek nem semmi...amikor sylar a fegyvert leteszi és elkezd vetkõzni akkor suresh simán leverhette volna sylart....jobban ügyelni kellett volna erre a jelentre..teszem fel rövidujjuban kellett volna sylarnak lennie és vég a fegyverrel a kezében.amugy fainos rész volt nagyon...nathan meghalt? vagy nem? vagy lehet õt is ujraélesztik?

24 - Exile -Nov.23

N1ggA
bár mintha ezt már írta volna valaki, de lehet csak álmodtam

Spread De Love!

N1ggA
Amúgy nem vagyok biztos benne, hogy a készítõk tudják, hogy ki volt a gyilkos, ha értitek mire gondolok 😊

Spread De Love!

Timbo
majdnem bevontam egy kis lostot is 😄 de az már túl nagy off lenne 😄 ez meg jó kis spam szal mind1 😄

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"

A gyilkos egyértelmüen Kaito Nakamura, mert feltámasztották a dragonballokkal, és még a Kaito Kent is megtanitja Peternek eztán... Na.
ancsie18
Lehet, hogy miutén Szkófild kihozta a börtönbõl Whistlert, a Cég megbízta még egy utolsó feladattal... Cserébe Sarah pedig kap Claire vérébõl és visszanõ a feje... 😛

Na jó, nem is.

light00
Sok régi hõs volt az elsõ évadban, aki eltûnt, akár vissza is térhetett egy most így a végére, de szerintem a leglogikusabb egy új arc.
A baseballsapka meg nem azért van rajta mert ennyire illik hozzá, hanem hogy takarja az elkövetõ arcát 😛
De legalább annak örülök hogy így a 2. chapter elején lesz némi akció ezáltal, nem olyan lagymatag lesz, mint az évad eleje.

Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!

Kicsikiraly
ték az amikor valami kerek számú hsz.-t te birtokolsz 😊 hülye fórumos szokás 😄 (de azért nekem volt itt meg a 6666 😛)

DFTBA &#3232;_&#3232;

ancsie18
A' meg mi? :o

Zomil
szép kis ték 😊

Timbo
xD

ancsie18
Ja... Gyorsan felejtek. 😊

ProGabe
most ezt a West lõtt dolgot komolyan gondolod?ez olyan lenne,mintha Mr. Muffles tenné,kb lehetetlen,amellett,hogy teljesen karakterellenes...

egy ilyen meg elkél már a topikhoz:

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

MIvel Petrelli mamának a telefon alapján döntõ szerepe volt Nathan halálában, és a sajtótájékoztató ötletérõl a páncélterem biztonsági kamerájának felvételébõl tudott valaki... No, itt a kutya elásva amugy, mert most gondolkodom, Bobnak mindenhova volt rálátása, még Suresh termére is, igy vette észre Sylart Elle. Tuti, hogy a páncélteremre is volt ugyanilyen rálátása, és az mint látszott, az info hogy bejelentik képességeiket, ugy került ki. Áh fene tudja.
gabi89
Petrelli mama nem is ismeri Westet amúgyis semmi közök nincs egymáshoz szóval nem vele beszélt ez biztos az meg,hogy West ölte meg Nathant hát benne van a pakliba mint lassan már mindenki <#buck> de szerintem nem West volt.

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Matt szemszöge...😊
ancsie18
Aki elsétált, azt Peter szemszögébõl láttuk. Tehát ennyi erõvel valóban lehetett volna Claude is, mert Peter eddig is látta Calude-ot, amióta átvette a képességét.

Áh, ez a West-es dolog nagyon büdi. Lehet hogy West lõtt, de valaki teljesen más áll a háttérben. MIntha Petrelli mama egy olyan alakkal beszélne, amelyel nagyon bizalmas kapcsolatban van. Westtel pedig hogy lenne már...
Egyáltalán hogy kerülhettek volna kapcsolatba. West nem sok kapcsolatot tartott fennt a céggel, ez pedig egy elég gyors lépés volt az összeesküvõktõl. Meg eleve hogy egy rakat spéci képességgel bíró emberrõl van szó, és mégis, a lehetõ leghétköznapibb módon "lelövik" az ürgét. Más van itt, szerintem Candice sem Bobbal beszélt mikor Sylart ápolta, hanem ugyanazzal akivel Petrelli mama. Valaki még van a háttérben, biztos.
De ha már hülye teória kell, mint a jövõböl jött Peter, akkor ilyen erõvel azt is mondhatnánk, hogy Claude volt, és a tömegben maradt láthatalanul, aki pedig elsétált az egyszerûen csak nem birta a vért.😊
Hagyuk abba majd megtanulok 1x talán 😄
Új szereplõ nagyon levagyok maradva 😄

Sokszor visszanézve, nekem is úgy tûnik, West gyerek a gyilkos. A testalkata, járása, meg ugye meg akatrja tartani a titkát.
Sylar kizárva, mert ugye éppen "szúrta magát", Noah nagyobb darab, más meg ki lenne? Petrelli mama ugye meg nagy rábeszélõ hírében áll, akár beszélhetett is West-nek, hogy milyen frankó lenne, ha nem repkedhetne többet a pici fia.
precision
<#bee1>

Bazinga!

Timbo
Igazából 😄 ilyenkor a fórumnak sincs értelme nagyon 😄 de hát persze jó elfoglaltság találgatni egy szürke alakról hogy ki is az 😄 fõleg hogy valaki szemüveget lát rajta valaki baseball sapkát és mindezt persze mindenféle frizurával 😄

ancsie18
Igenis, uram,
Vettem, uram,
Befejeztem, uram.

<#wink> Na de tényleg.

precision
igen, jó lenne már ha a nyelvhelyességi gondjaitokat nem itt beszélnétek meg 😊 ok, tudom hogy nincs új rész és nincs mirõl beszélni...de ennyire ne unatkozzatok pls 😄

Bazinga!

Hihetetlen. Valamelyikõtök nagyon sz@rik az érettségitõl, ha már idáig képes volt elterelõdni a téma...

Nathan gyilkosa tuti hogy egy uj szereplõ lesz, akinek az eredetében lesz majd szerintem a nagy pofaleszakadás. A Sajtótájékoztatót meg nem csak "ugy" hivták össze, hanem Matt gyõzte meg az embereket hogy jöjjenek és nézzék...
ancsie18
Bocs, "állapotot" helyett állapotod-at akartam. Úgy látszik ragadós.

ancsie18
Vazz... te most direkt írsz ilyen sz@rul "helyesen"?
"anak", "vanak", "tecésére", "tete", "anya", "enek".... Áááá... Eddig azért nem volt ennyire rossz... Romlik az állapotot. Egyébként feliratokat meg netes oldalakat olvasni azért nem egyenlõ a lexikonokkal meg tudományos könyvekkel, azt azért gondolom tudod. 😛

Kojiro
szerintem meg nemtudom

Kojiro ergo sum.

Ha West ölte volna meg nem beszélt volna Nathan és Peter anya telefonon nemtudni kivel 😄 Hogy enek elég súlyos következménye lesz mondjuk az bíztos hogy nekem megölnék a bátyámat én se tenék máskép a gyilkosával és a megbizóival is aranyos lenél 😄

Jó csak anak vanak következményei, ha csak úgy tecésére megváltoztatja a múltat ezért nem tete Hiro se

öregharcsa
ja, szerintem is fölösleges filozni mikor bármi megváltoztatható..legalábbis Peter-nek nem tart semeddig visszautazni az idõben és megváltoztatni a múltban bármit ami történt... 😉 (ahogy Hiro is elbacta..)

...a gyilkos meg West...õ akarja nagyon a titkait megtartani...

http://pspfilez.extra.hu/