Heroes | Reborn
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
PS3 ID: kolb@szman
najó eléggé meghalt a topic
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Elvileg az is szegény csaj xD
Orvosi dolgok: diszgráfia nem diszgráfia
Játéktipus: FPS'First person shooter' egyébként ez 1 játék fajta amikor csak a fegyvert láttod leegyszerüsitve és ilyen nézetbe láttod a játékot
COD4= Call of Duty 4 is ilyen fajtájú játék elég ha enyit tudsz szerintem 😄
De szokták a frame/sec-et=képkocka/másodprec is igy emliteni ebbe inkább nem menék bele mi 😄 ( lényegében 1 másodperc alat hány képkockát jelenit meg a kép 😄)
kiszeretném írni a 2.évadot divx-be és hozzá a feliratot viszont van pár olyan felirat amit ha megynitok egy be van zsúfolva és így nem játsza le a dvd
van egy ilyen program ami kijavítja viszont a nevét már nem tudom
valaki megtudná mondani?
elõre is kössz
\" A következő események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"
\"Nem számít, hogy kik voltunk, vagy mit tettünk a gép lezuhanása előtt. Már nem számít... Három napja meghaltunk. Most újra tiszta lappal indulunk.\"
DFTBA ಠ_ಠ
24 - Exile -Nov.23
\"Nem számít, hogy kik voltunk, vagy mit tettünk a gép lezuhanása előtt. Már nem számít... Három napja meghaltunk. Most újra tiszta lappal indulunk.\"
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
most mindenképpen lenne szünet,méghozzá 5 hét.mivel sztrájk van,ezért tovább tart.ha belátható idõn belül vége lesz a sztrájknak (értsd:január közepe,vége) akkor még lesznek részek májusig.ha nem lesz vége a sztrájknak,akkor csak szeptembertõl folytatódik a sorozat,a 3-ik évaddal,és a 3-ik volume-mal.
az évad,és a volume (felyezet) nem összekeverendõ!a 2-ik évad tervei szerint 3 volume lett volna benne.egy 11 (ennek ugyebár vége),egy 4,és egy 6 részes.
a sztrájk miatt a 11-es rész legvégét újraforgatták,hogy megfeleljen évadzárónak.emiatt a sztori más fordulatot vett,mert az eredetiben Nathan összeesett volna a vírustól.nem tudjuk ki lõtte le,természetesen a készítõk nem akarják,hogy tudjuk!felesleges mindenféle teóriákat elképzelni,hiszen direkt úgy lett megcsinálva,hogy még bárki lehet a tettes
ancsie erre: "De ha valamit nem tudok, de érdekel, akkor utána nézek."
ezt mondom.: a tájékozodást kezdtem itt<#vigyor2>#vigyor2>
24 - Exile -Nov.23
Én is igy jöttem ide én átérzem szegény emberek helyzetét 😄
Nemtudni mikor folytatják sztrájkolnak az írok
Én ezentúl ezt fogom tenni. Meg se hallom mostmár, hogy mikor kezdõdik, folytatódik, vége van-e, kilõtte le, stb. Majd ráunnak.
olvass már vissza egy kicsit!helyetted senki nem fog dolgozni az életben,HA csak ennyit használd a kicsi eszecskédbõl 😛
tudom,hogy ehelyett beírhattam volna a választ,csak az ugye nem olyan egyszerû...
Fortuna fortes adiuvat.
Kompi http://trailer.blog.hu/
Kompi http://trailer.blog.hu/
Tehát a 5fejezet nem 4részes hanem 6.
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
DFTBA ಠ_ಠ
amit nem értenek meg sokan,az az,hogy van volume (legyen mondjuk felyezet),és van évad.a tervek szerint a 2-ik ÉVAD-ban 3 VOLUME lett volna.egy 11,egy 7,és egy 4(?) részes.gondolom az utolsó a 3-ik évadban folytatódott volna...
DFTBA ಠ_ಠ
24 - Exile -Nov.23
The Life is a Game. Yust play it!