Heroes | Reborn

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Klemice
számból vetted ki a szót

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

ProGabe
olvassátok el a képregényeket

én is ezt fogom tenni.remélem ezekkel továbbra sem állnak le

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Nincs új rész mit vártál ? 😄

PS3 ID: kolb@szman

Klemice
de ha fejbelövöd nem nõ neki vissza

najó eléggé meghalt a topic

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

skinnyman
Ez már ki lett egyszer dumálva, de nem emlékszem már, hogy mire jutottunk a végére. 😊

Regards,

Errõl lemaradtam de amúgy ezen én is elgondolkodtam 😄
Elvileg az is szegény csaj xD

Kicsikiraly
az orvosi dolgok alatt Claire szûzhártyája regenerálódik-e vagy sem 😄

DFTBA ಠ_ಠ

Nyelvhelyeség: Szép helyesírásom 😄
Orvosi dolgok: diszgráfia nem diszgráfia
Játéktipus: FPS'First person shooter' egyébként ez 1 játék fajta amikor csak a fegyvert láttod leegyszerüsitve és ilyen nézetbe láttod a játékot
COD4= Call of Duty 4 is ilyen fajtájú játék elég ha enyit tudsz szerintem 😄
De szokták a frame/sec-et=képkocka/másodprec is igy emliteni ebbe inkább nem menék bele mi 😄 ( lényegében 1 másodperc alat hány képkockát jelenit meg a kép 😄)

bauer15
hello nagyon nem ide tartozik de sz.tem itt válaszoltok a legygyorsabban.
kiszeretném írni a 2.évadot divx-be és hozzá a feliratot viszont van pár olyan felirat amit ha megynitok egy be van zsúfolva és így nem játsza le a dvd
van egy ilyen program ami kijavítja viszont a nevét már nem tudom
valaki megtudná mondani?
elõre is kössz

\" A következő események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"

ancsie18
Én meg nem értek semmit... Kínaiul beszéltek.

\"Nem számít, hogy kik voltunk, vagy mit tettünk a gép lezuhanása előtt. Már nem számít... Három napja meghaltunk. Most újra tiszta lappal indulunk.\"

Kicsikiraly
komolyan, ennyire nem lehet unatkozni 😄 nyelvhelyesség, orvosi dolgok, játéktípusok 😄

DFTBA ಠ_ಠ

Flamer
yó de akkor a yáték fajtáról volt szó nem pedig másról.. :| :o

http://loal.atw.hu

Fáradt vok és éppen torrenttel szenvedek 😄 de igazad van 😄

skinnyman
Nem framerate/sec, hanem frame/sec 😊 Az elöbbi kicsit értelmetlen dolog lenne.

Regards,

framerate/sec-et is szokták igy mondani 😄

II Rocky II
igy is annak tünik 😛PPPP😄DDde hát én ugy vok vele inkább megkérdem és aztán azt is tudom,aki nme jártas olyan téren annak mérkéne tudni mint aki abban jártas😄

24 - Exile -Nov.23

ancsie18
Igen, igen, akart jönni, de nem írtam be, mert az már nagyon butának tûnt volna. Dehát nem játszom én ilyesmivel.

\"Nem számít, hogy kik voltunk, vagy mit tettünk a gép lezuhanása előtt. Már nem számít... Három napja meghaltunk. Most újra tiszta lappal indulunk.\"

Flamer

Kojiro
gondolom, mingyá jön a kérdés "mi az az fps?" 😊

Kojiro ergo sum.

Flamer
egy fps yáték..

Shiwo
tiberium wars-nak is van offtopicja

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

ancsie18
Már csak egy kérdésem van... 😛 Mi a fene az a cod4?

BlackShadow
pl cod4-nek van egy off/spam topikja 😊 de már máshol is láttam párat

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

ancsie18
Is? Miért, hol történt így? (csak kérdezem, mert én nem hallottam még ilyet)

BlackShadow
lehet a heroes-nak is kéne csinálni egy flame topicot 😛 és ezt meg lezárni amíg nincs semmi újdonság. 😄

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

precision
jó ötlet, betettem
thx 😊

Bazinga!

ProGabe
egy ötlet:az elõzõ hsz-em linkje mehetne a banner alá,amolyan 'mini-faq'-nak 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

ProGabe
a felmerülõ kérdésekre a válaszok,utoljára:

most mindenképpen lenne szünet,méghozzá 5 hét.mivel sztrájk van,ezért tovább tart.ha belátható idõn belül vége lesz a sztrájknak (értsd:január közepe,vége) akkor még lesznek részek májusig.ha nem lesz vége a sztrájknak,akkor csak szeptembertõl folytatódik a sorozat,a 3-ik évaddal,és a 3-ik volume-mal.

az évad,és a volume (felyezet) nem összekeverendõ!a 2-ik évad tervei szerint 3 volume lett volna benne.egy 11 (ennek ugyebár vége),egy 4,és egy 6 részes.

a sztrájk miatt a 11-es rész legvégét újraforgatták,hogy megfeleljen évadzárónak.emiatt a sztori más fordulatot vett,mert az eredetiben Nathan összeesett volna a vírustól.nem tudjuk ki lõtte le,természetesen a készítõk nem akarják,hogy tudjuk!felesleges mindenféle teóriákat elképzelni,hiszen direkt úgy lett megcsinálva,hogy még bárki lehet a tettes

II Rocky II
hát nem olvastam visza,ez tény és való...pedig visszsaszoktam....ja a bannerba kikéne tenni a a következõ rész várható idõpontját és kész.igy valószínûleg senki meg nem kérdezné hogy mikor leszs...stb...mind1.egyértelmû választ nem találtam,vagyis igen..😄 hülye vagyok most igaz...szoval elvileg februárban...de ugy néz ki szeptemberben?(még lenne rész a második évadból) és augusztusban meg már a 3.dik évad....ezt találtam..PB is majd januárban lessz ezt tudom...igaz ott hamarabb abbais hagyták a sorozattot,na de most nme mék bele mer az már nem e témához tartozna...😊 sorry a lüke kérdésért,igazatok van teljes mértéklben a viszaolvasással kapcsolatban.😄
ancsie erre: "De ha valamit nem tudok, de érdekel, akkor utána nézek."
ezt mondom.: a tájékozodást kezdtem itt<#vigyor2>

24 - Exile -Nov.23

ancsie18
De ha valamit nem tudok, de érdekel, akkor utána nézek. Pl. itt van a kép alatt a Sorozatjunkie linkje, ott mindig fent vannak a legfrissebb hírek. Mi is tájékozódunk valahonnan, ezt a jó szokást kellene inkább átvenni.

Bannerbe nem lehet kiteni ?
Én is igy jöttem ide én átérzem szegény emberek helyzetét 😄
Nemtudni mikor folytatják sztrájkolnak az írok

ancsie18
Én senkit sem szeretnék megbántani, de hogy minden 5. hozzászólásban ilyeneket kérdez valaki, ez már nagyon-nagyon durva. Ha igazán meg akar tudni valaki valamit, akkor olvasson vissza. Ha meg lusta hozzá, akkor mások miért ne lehetnének lusták visszaírni neki a választ?

Én ezentúl ezt fogom tenni. Meg se hallom mostmár, hogy mikor kezdõdik, folytatódik, vége van-e, kilõtte le, stb. Majd ráunnak.

ProGabe
komolyan minnyá sírok 😄

olvass már vissza egy kicsit!helyetted senki nem fog dolgozni az életben,HA csak ennyit használd a kicsi eszecskédbõl 😛

tudom,hogy ehelyett beírhattam volna a választ,csak az ugye nem olyan egyszerû...

II Rocky II
akkor a következõ rész mikor fog megjelenni?

24 - Exile -Nov.23

ancsie18
<#wow2> Látom sok szerethetõt találsz a nõi film- és sorozatszereplõkben. Természetesen, csakis azért szerette meg mindenki, biztosan.

Nem b.szták össze a végét, csupán a Nathan-es jelentetet forgatták ujra, mert eredetileg a beszéd közben nem lelõtték volna, hanem a Shanti vírustól esett volna össze. Amugy Elle is halott lenne mostanra, ha a rajongók nem szerették volna meg a sunáját.
http://www.hirszerzo.hu/cikk.gyilkos_sztrajk_a_hosok_mar_aldozatul_estek_a_szuletett_felesegek_haldokolnak.51698.html

Fortuna fortes adiuvat.

A következõ részek tartalma: Híró visszamegy a múltba megakadályozni hogy Sylar a szemébõl folyó bodzaszörppel megsemmisítse az univerzumot. Nem sikerül neki, de Píter rájön erre én visszamegy mégmúltabba hogy segítsen neki. Csakhogy közben meghal, ezért híró visszamegy kicsit régebbere mégmúltnál hogy ezt megakadályozza....

Kompi http://trailer.blog.hu/

Én úgy tudom vége van. (meg is néztem és abból is az jön le) a 11. rész egy alternatív befejezés volt, ahonnan majd újra fel tudják venni a fonalat. Szerintem nem kellett volna így összebaszni a végét, mindeki tudja hogy sztrájk van, hát éb inkább vártam volna

Kompi http://trailer.blog.hu/

gabi89
Annyivel helyesbítenék,hogy 11rész 7rész 6rész
Tehát a 5fejezet nem 4részes hanem 6.

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Kicsikiraly
igen, ezt nem értem énse hogy hogy nem lehet megérteni 😄 ez olyan mint a Gyûrûk Ura 3 kötet de 6 könyv.

DFTBA &#3232;_&#3232;

ProGabe
kivéve,ha a sztrájk folytatódik.és úgy néz ki,hogy folytatódik.ez esetben szeptemberben 3-ik évad,értelemszerûen a 3-ik volume-mal.

amit nem értenek meg sokan,az az,hogy van volume (legyen mondjuk felyezet),és van évad.a tervek szerint a 2-ik ÉVAD-ban 3 VOLUME lett volna.egy 11,egy 7,és egy 4(?) részes.gondolom az utolsó a 3-ik évadban folytatódott volna...

NOcsak! A Faszi aki lepuffantotta Nathant, szemüveges 😊)))) Figyelgetem itt egy orája.. Csak Noah lenne???
Kicsikiraly
11 rész volt, és az évadnak elvileg nincs vége hanem lesz még kb 13-12 rész szintén második évad, csak új fejezet. a 3. évad szeptemberben kezdõdik. (ezt tényleg ki kéne írni a bannerba mert szerintem ez a félmilliomodik hogy leírjuk....)

DFTBA &#3232;_&#3232;

II Rocky II
micsoda? ez komoly? a 12dik részel vége a második évadnak?:S hogyhogy ilyen rövidre vágták?:S a 3dik évad akkor meg 6 rész lessz?bazz én azittem legalább annyi részbõl áll mint az elsõ évad az 18 volt?:S vagy rosszul emlékszem?:S

24 - Exile -Nov.23

Kicsikiraly
ja én már meg is néztem, faja rész volt ez a 12.ik is

(<#idiota>)

DFTBA &#3232;_&#3232;

Ramore
ez normális, hiszen nem nõbõl vagy, gondolom.
Flamer
felirat készvan má a 3.évadhoz?😄DD

szucsy89
de én nem rózsát akarok hanem Heroes-t😛PP
értem, köszönöm a választ <#worship><#wave>

The Life is a Game. Yust play it!