Heroes | Reborn
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
DFTBA ಠ_ಠ
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
DFTBA ಠ_ಠ
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
3órás hmm fincsi lesz 😄
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
-A Heroes szeptember 15-én tér vissza egy 3 órás “event”-tel (összefoglaló rész + dupla premier).
-Még sehol nem olvastam végleges számot, de több helyen is minimum 30 Heroes-epizódot emlegetnek 2008/09-re - a sok rész miatt egyelõre a Heroes: Origins-terv elhalt.
természetesen junkie-ról az infó
30 résznek nagyon örülök (igaz nem felhõtlen,mert ez azt is jelentheti,hogy majd nagyon elhúzzák a dolgokat),az origins hanyagolásának nagyon nem
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"
pl. 24 et eredeti nyelven megnéztem és a szinkron is tetszik.😊
de a kivételek erõsitik a szabályt.😄
24 - Exile -Nov.23
be kéne szerezni a soundtracket hmhm
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
DFTBA ಠ_ಠ
Mind lost-ot,mind Prison Breaket mai napig feliratosan nezek!
Kar ,h nincs 2ik evad szinkronosan ebbol!
ellenben pl. lost-ot 3évadot szinkronosan néztem végig(igaz nem rtl-en hanem egyben letöltöttem még tavaly vmikor 😊 )
és most meg feliratosan nézem, nah itt elég nagy különbségek vannak a hangok között
szvsz heroes-nál jól eltalálták a szinkronhangokat
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
De most nem marad mas hatra,mint atszokni ennel feliratosra es hangokra! 😊
#8354: Egyetertek nagyjabol helyen voltak hangok,nekem legalabbis !!
elsö évadot a tv-ben néztem végig, majd a 2.-at felirattal, és azért a szinkron sem volt rossz, bár az tény, h felirattal jobb 😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
\"Nem számít, hogy kik voltunk, vagy mit tettünk a gép lezuhanása előtt. Már nem számít... Három napja meghaltunk. Most újra tiszta lappal indulunk.\"
kösz
ez mehetne a banner alá!
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!
For the greater good
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!
For the greater good
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
For the greater good
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../