Heroes | Reborn

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Klemice
már mondtam egy hónapja kb 😊

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

ikegami
Veronica Mars <#eljen>
SG - Veronica Mars
<#smile>

nézz Veronica Mars-ot 😛

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

SpeedXHUN
és jól is néz ki😛

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

Kicsikiraly
ha hsz kivevés alatt engem értesz, akkor azért vettem ki mert rájöttem hogy hülyeséget kérdeztem 😄

DFTBA &#3232;_&#3232;

Zomil
sztem csak lett volna😊
amugy örülök h elle-t nem vették ki elöször utáltam, de a vége fele egyre szimpatikusabb lett😊

hékás nem szép dolog, csak ugy kivenni a hsz-t 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

drowns41
-Elle eredetileg Bob és Meredith lánya lett volna - Claire testvére, de ezt a sztorit a sok lyuk miatt ejtették végülis.

ez lett volna a komoly😄

http://sum41.uw.hu

Shiwo
nahja..végülis túlélheti a lövést..

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Toodmayne
Sorozatjunkie:
Jött decemberben némi infó (Tim Kring is adott egy újabb interjút - ezúttal az IGN-nek), nekünk pedig kutyakötelességünk, hogy leírjuk ezeket, nem? Legújabb interjújában Tim Kring például elmondta, hogy az eredetileg a 11, 7 és 6 részes 2-3-4. fejezetekbõl álló második évad szinte biztos, hogy nem fog megvalósulni, így az évadra tervezett 3. fejezet a harmadik évadra csúszik át. Az ok a sztrájk, ami ha tavaszig elhúzódik, akkor ezt a 11 részes évadot eredményezheti. (Nehogy belekavarodjon valaki a chapter (rész) - volume (fejezet) - season (évad) szentháromságba, mert elég becsapós.)

A poén az egészben, hogy eredetileg a Villains címet viselõ Volume 3 a Volume 4 lett volna, de úgy döntöttek, hogy az eredeti Volume 3, az Exodus alcímet viselõ fejezet történetét késõbb valósítják meg - többek közt köszönhetõen annak, hogy a sztrájk következményeként az egyik legkedveltebb karakternek (Sylar) nem kell kihagynia az eredetileg tervezett pár részt a Star Trek-mozifilm forgatása miatt.

pedig infók, fülesek arról, hogy milyen változások történtek a sztrájk miatti újraforgatások során (5 pernyi anyagról van szó) és mi változott évad közben az eredeti ötletekbõl. Igazából nem spoileresek, hiszen afféle “mi lett volna?” infók, másrészt pedig találgatások, hiszen a következõ részek csak nagyjából vannak felvázolva.
-Kristen Bell eredetileg csak 8 részben szerepelt volna, hogy aztán kinyírják, de a rajongók miatt tovább marad a sorozatban.
-Elle eredetileg Bob és Meredith lánya lett volna - Claire testvére, de ezt a sztorit a sok lyuk miatt ejtették végülis.
-Eredetileg Bob sokkal gonoszabb lett volna és fia, West segítségével Claire-t apja ellen hangolta volna, de ez a terv hamar elhalt.
-Eredetileg Nathan csak beteg lett volna - természetesen a vírus miatt, de ezt a tervet a mostani befejezésre cserélték, hogy jobban aggódjanak érte a nézõk és mindenféleképp visszajöjjenek a folytatásra.

-Kell kabát? -Kinek? Mennyiért? -Kell-e kabát kintre te hülyegyerek? :)

kirol
Lehet már valamit tudni, hogy mikor fogják folytatni?

Kicsikiraly
hát aki ilyen kijelentéseket tesz, az számítson is rá 😄

DFTBA &#3232;_&#3232;

<#pardon1>Kémkednek utánam...

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

light00
<#eplus2><#eplus2><#eplus2><#eplus2><#taps><#taps>
ezért még úgyis kapni fog másik topikban 😄DD
(ezt a poént csak õ érti de hagy süssem már el: 20 éves fiatalember már hadd döntse el kivel mit csináljon😄DDDDDDDD)

Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!

18-25 között
és nem ítéli el a hullákkal való közösülést...

Az enyémet nem. Az én szívem mollyért dobog <#hehe><#idiota>

5c0rp330n
Ezzel most sok szívet összetörtél a topicban 😊

light00
Õk.
(Mikor még az elsõ évad ment, fogadtam haverommal hogy õk tuti összejönnek (ugye sorozat keretein belül). Most legalább félig nyertem 😄)

Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!

Túl sok ilyen sztár-pletykát hallok, valamiért mindig elmosojodom ha egy-egy pár nagy szerelemrõl beszél.

(igazuk van, a média fizeti õket, õk meg adják a médiának az 'ennivalót') 😄

Peter és Claire ?

ProGabe
utálom a pletykát,a szennylapokat,a celebhíreket,de legyen valami a topikban,szóval:

Összejött a Hõsök két sztárja

Egy partin bejelentette a Hõsök címû sorozat fõszereplõje, Milo Ventimiglia, hogy szerelmes kolléganõjébe, a nála tizenkét évvel fiatalabb Hayden Panattiere-be.

Forrás:

Milo Ventimiglia amerikai színész, a Hõsök címû sorozat egyik szereplõje, és a szintén sorozatszínész Hayden Panattiere egy pár. Bár arról már korábban is pletykáltak, hogy a két fiatal egymásra talált a forgatáson, csak most álltak a nyilvánosság elé - Ventimiglia ugyanis egy partin, mindenki szeme láttára vallott szerelmet a nála 12 évvel fiatalabb színésznõnek.

"Nagyon romantikus volt az egész. Milo éppen köszöntõt mondott, amikor közölte, hogy Hayden a barátnõje és hogy nagyon szereti" - árulta el egy szemtanú, aki részt vett a karácsonyi partin. "Mindenki megdöbbent, hiszen eddig tagadták, hogy lenne közöttük valami."

Ventimiglia és Panattiere eddig semmit nem voltak hajlandóak elárulni a magánéletükrõl - csupán annyit, hogy "igen jó barátok".

"Hayden és én igen közel állunk egymáshoz, nyugodtan mondhatom, hogy õ a legjobb barátom" - mondta a harmincéves színész egy novemberi interjúban. "Sokat vagyunk együtt, ugyanazokat a dolgokat szeretjük. Természetes, hogy összeboronálnak minket, pedig nincs közöttünk semmi."

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Flamer
ahah 😄

http://loal.atw.hu

<#finom>
Amúgy régebben láttam két pomponlányos filmet, azokban is pont õ volt a fõszereplõ... mostmár értem miért pont õt választották erre a pomponlány szerepre.. 😊

#8155: ez is egy elképzelhetõ megoldás 😄

overlocker
Csak legyen már volume 3 olyan Gabriel Apo megint lecsap😄
Hiro nyárson😮 Parkman bácsi!!!!! ez a trailer teccik amit belinkeltetek az elsö két évad nagyon jo volt csak igy tovább az a néger kéz gyanusan nm vér sztem

drowns41
azért ilyen formás 😊

http://sum41.uw.hu

Kocsiban szülték 😄

PS3 ID: kolb@szman

Igen, végülis a kis schumaher is elõbb tanult meg go-kartozni mint járni. 😊

Nem lehet elég korán kezdeni!
És már öt éves kora óta lovagol.

kirol
Ja én is észrevettem a kis Claire van benne.

Klemice
hát a heroesban csábosabb

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

Szolnokboy1
Ha már itt tartunk: most látható Hayden Panettiere (Claire) a Pata csata címû opuszban az rtlen.

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

szucsy89
bazz ti mit néztek?😊 mert hogy nem a Heroest az bizti...Claire-t és Elle-t nem megismerni...<#ejnye1><#hehe>
Ebbõl a pózból én is azt hittem rá! 😊

aszittem Claire 😞

Hát szerintem van egy kis különbség a kettõ között:
Szegény elle, ilyen képeket terjesztenek róla egyesek...😄

Ramore
nem gyengén....
atomboy
Hmm.. akkor beneztem, bocs. 😊
Boldog karacsonyt.

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

ancsie18
Mi?! Ki?! Õ?! Pfff... Hát nagyon nem az.
Õ a képen Paris Hilton, Elle-t megKristen Bell játsza. Nagy különbség. Szerintem Kristen kikérné magának.

\"Nem számít, hogy kik voltunk, vagy mit tettünk a gép lezuhanása előtt. Már nem számít... Három napja meghaltunk. Most újra tiszta lappal indulunk.\"

ProGabe
😮

ez itt "misszszõkepicsavagyokperiszhilton" és nem Kristen Bell!szar az arcmemóriám,de ezt a szánalom "embert" úgy látszik a sokkhatások miatt sikerült megjegyeznem

ráadásul a kép neve is *paris.jpg

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

atomboy
O az Elle.

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

ProGabe
szerintem is errõl van szó.ennyire spoileres promo-t nem szoktak csinálni,ha nincs benne valami csavar

lásd:Claire szétszórja a hamvakat a promoban,mikor néztük,tudtuk hogy Benett él

#8136:ezt a budös ribancot miért is szúrtad be? :|

Shiwo
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
mondjuk lehet csak a nightmare-man szabadult el újra..vagy valami jósálom..

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Boldog Karácsonyt

õ ugye õ ?

szucsy89
Boldog Karácsonyt minden Heroes fannak 😊
Én is valahogy így mondtam, amikor errõl élõben beszélgettünk a többiekkel XD

OFF
"A javascript egy idõre ki volt tiltva, mivel egyesek sniffelésre ezáltal jogosultság megszerzésére használták. Most orvosoltuk a problémát más úton, amelynek ára, hogy ha az IP-cím változik, újra be kell jelentkezni. " -ST

Kicsikiraly
Off: azt hittem cska nálam van ez 😊 akkor jó tudni hogy nem velem van a baj, nekem is mindíg kilép

DFTBA &#3232;_&#3232;

szucsy89
amúgy ezt a Takezo dolgot ügyesen megoldották, így bármikor visszahozható a sorozatba...(gondolom erre elég hamar sor fog kerülni)