Heroes | Reborn
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
DFTBA ಠ_ಠ
én is mgnéztem sztem naon jo volt jo zárás. arra leszek kiváncsi hogy ugye a harmadik rész Gonoszok cimet kapta de én scak MR gabrielröl tudok. ki lehet a többi?
És ugye petrelli mama telefon a pandorarol sztem peter=pandora ö fog punisher modjára bosszut állni
amúgy nem ártana már egy új banner, festmények már nem aktuálisak, meg pár hõs se már (:
szal bakkerkovácsok hajrá!
<õ nem ért a photoshophoz😛>õ nem ért a photoshophoz😛>
elvileg az a vírus 30 éve ott pihent abban a fiolában...
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
nekem tetszett az évadzáró, claire-bõl kezd elegem lenni. Na most akkor sztem egy ideig szünetelem a téma olvasását, mert .. hogy is mondjam.. amekkora faszságokat szoktak itt írni emberek, és abba beleélik magukat 200 hsz-en keresztül 😄 csak felidegesítem magam😛 (nemtom ezt egyáltalán miért is írom, hisz én is leszarnám, ha vki azzal fenyeget, h nem olvassa tovább az írásom ^^)
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
hallottad már azt a mértékegységet,hogy megatonna?kísérlet keretében a ruszkik annó ledobtak egy 60 megatonnásat,ami 15 km-es tûzgömböt idézett elõ!hadd ne mondjam,egy ilyen mit mûvelne NY-val
spoiler-t szerintem el lehet felejteni
#7869:idõutazni (teleportálni) nem tud,már próbálta.a gondolatolvasást meg úgy látszik nem erõltette,mint ahogy Matt sem az alt. jövõben Sylar-en
pl az is hiba,hogy a vírus üvegcsõben volt.ilyet már mûanyagban tárolnak.de nem kell belemenni a részletekbe,ilyen szinten legalábbis semmiképp.Tim Kring is megmondta:bámuljad és élvezd! 😊
persze el lehet,sõt kell is rajta gondolkodni,de nem a másikra rátenni egy lapáttal,és még nagyobb hülyeséget mondani :|
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Bazinga!
Amúgy a járása tiszta Slyler amikor hátat fordít és elmegy szóval szerintem vagy Syler lesz vagy egy új gonosz.Haiti meg feka szóval õ nem lehetett mert az tisztán látszik,hogy nem feka.
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
DFTBA ಠ_ಠ
DFTBA ಠ_ಠ
2. thx az infót. 😄
3. visszaolvasok ;|
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Mikor kezdõdi ka 3. évad? 😄
Tesóm valami olyat mondott hogy nem csinálják tovább a hösöket mert amerikéba nem értik hogy msot mi van. Ez igaz? Azt ne kérdezzétek hogy ezt õ honnan veszi. 😄
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
De tény, hogy jó alkalom volt a tájékoztató, de mellesleg eléggé lebukás veszélyes....rendõrökkel és kamerákkal teli hely.....
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
ehhez képest a robbanásos kép nem jött be.. ergó festett olyanokat, amik egy alternatív valóságben válnak valóra... vszeg van neki elfekvõbe még olyan képe, ami pl soha nem fog megtörténni, vagy nem úgy történik/történt meg, ahogy lefestette...
már niki is meghalt
Villámláskor ne fürödj!!! Ne fürgyé\'le!!!
For the greater good
(komolyan mondom, bannerba is ki kéne írni hogy: IGEN vége van a második évadnak de rövidebb szünet lesz)
DFTBA ಠ_ಠ
Villámláskor ne fürödj!!! Ne fürgyé\'le!!!
For the greater good
amúgy pont tán itt a baj, az ilyen légbõlkapott ötletekkel..ha megterveznének elõre 4-5 évadnyi sztorit úgy, hogy közben 1-1 évad külön értelmes, akkor tényleg lehetnének óriási kavarások..de így, hogy évente írnak hozzá valamit, oszt utólag magyarázzák bele a dolgokba...
amugy meg ha tovább lesz a strájk akkor az se biztos h januárban elkezdik vetiteni 😞
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
West lõtte le????
miért is?mert õ a bad ass madafaka,aki halomra öli az embereket?nekem nem ez jött le a karakterébõl!õt most kb el is felejthetjük egy jó idõre,hál' Isten
future-Peter lõtte le????????????
ja persze,ekkora gubancot nem csinálnak a készítõk.ez már túl nagy idõzavar lenne,ráadásul megint kiderült,hogy Peter maga a jóság.Nathan-tõl elég volt egy "ugye hiszel nekem Pete" félmondat,és máris Adam ellen fordult
Sylar lõtte le???????????
talán ez a legnagyobb baromság,igaz,csak hajszálnyi különbségek vannak :| valószínû hogy Sylar lövöldözni fog... és miért ölné meg?utálja a repülõ embereket vagy mi?
egyik nagyobb baromság mint a másik.nem ugyan azt a sorozatot néztük?megint egy eszméletlenül egyszerû megoldás lesz.mondjuk az "új" HRG,akinek kb mindent meg kell tennie a cégnem,hogy a családját ne bántsák.vagy egy noname assasin!ha egy képességekkel rendelkezõ ember lenne,akkor miért használna fegyvert?ezzel nem csak azt akarták elérni,hogy ne nyilatkozzon,hanem meg akarták mutatni,hogy bármire képesek.ti meg olyan jelenetet elemeztek,ami direkt úgy lett megcsinálva a készítõk részérõl,hogy ne lehessen felismerni ki az!
a másik az,hogy egyesek nem képesek felfogni azt,hogy ez eredetileg nem évadzáró volt,csak egy fejezet vége.a 12-ik rész már le is lett forgatva,csak értelem szerûen nem vetítik le,hiszen most mindenképpen 5 hetes szünet jönne,ha lenne sztrájk,ha nem.
ezzel nem akartam megsérteni senkit,de olvasván a hszeket,már csak a fejemet tudtam fogni a sok eszement ötlettõl
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
"Volume 2 was originally supposed to end with Nathan collapsing from the Shanti Virus in the middle of his speech. Due to the writer's strike cutting the season short, the scene was rewritten to end on a more dramatic cliffhanger note, with Nathan being gunned down by an unknown assassin."
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"