Heroes | Reborn

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kicsikiraly
nahát ez egy ték volt 😄

DFTBA ಠ_ಠ

AntiHero

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Kicsikiraly
a másik dolog: kiváncsi lennék mik voltak azok a cuccok abban a szobában ahol a vírus is volt 😊 (az az agy, a kártyák, stb.) (a kártyák mögött Lindermant sejtem 😄)

DFTBA ಠ_ಠ

overlocker
sztem isXD

én is mgnéztem sztem naon jo volt jo zárás. arra leszek kiváncsi hogy ugye a harmadik rész Gonoszok cimet kapta de én scak MR gabrielröl tudok. ki lehet a többi?
És ugye petrelli mama telefon a pandorarol sztem peter=pandora ö fog punisher modjára bosszut állni

szucsy89
szvsz nem a legjobb, Claire és Maya is odavágja.P

amúgy nem ártana már egy új banner, festmények már nem aktuálisak, meg pár hõs se már (:
szal bakkerkovácsok hajrá!

<õ nem ért a photoshophoz😛>
Shiwo
"..pl az is hiba,hogy a vírus üvegcsõben volt.ilyet már mûanyagban tárolnak..."

elvileg az a vírus 30 éve ott pihent abban a fiolában...

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

BlackShadow
éljen éljen végre nikinek vége.. juhé örömtánc dáridó tûzijáték 😄 <#taps>
nekem tetszett az évadzáró, claire-bõl kezd elegem lenni. Na most akkor sztem egy ideig szünetelem a téma olvasását, mert .. hogy is mondjam.. amekkora faszságokat szoktak itt írni emberek, és abba beleélik magukat 200 hsz-en keresztül 😄 csak felidegesítem magam😛 (nemtom ezt egyáltalán miért is írom, hisz én is leszarnám, ha vki azzal fenyeget, h nem olvassa tovább az írásom ^^)

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

AntiHero
sztem nem...û

Nem tom mit esztek rajta:S

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

ProGabe
"és mint a manhattan projectbõl tudhatjuk, egy atombomba cska new york felét pusztítaná el."

hallottad már azt a mértékegységet,hogy megatonna?kísérlet keretében a ruszkik annó ledobtak egy 60 megatonnásat,ami 15 km-es tûzgömböt idézett elõ!hadd ne mondjam,egy ilyen mit mûvelne NY-val

spoiler-t szerintem el lehet felejteni

#7869:idõutazni (teleportálni) nem tud,már próbálta.a gondolatolvasást meg úgy látszik nem erõltette,mint ahogy Matt sem az alt. jövõben Sylar-en

pl az is hiba,hogy a vírus üvegcsõben volt.ilyet már mûanyagban tárolnak.de nem kell belemenni a részletekbe,ilyen szinten legalábbis semmiképp.Tim Kring is megmondta:bámuljad és élvezd! 😊
persze el lehet,sõt kell is rajta gondolkodni,de nem a másikra rátenni egy lapáttal,és még nagyobb hülyeséget mondani :|

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Black Hawk
Elle a sorozat legjobb csaja 😄

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

gabi89
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ez a baj,hogy Peter túl erõs ha ezeket a képességet használná nem maradna izgalom a sorozatban.Most beadhatta volna a vérét Nathan-ek de akkor nincs izgalom.Sõt megálíthatta volna az ídõt és akkor megnézte volna,hogy ki ölte meg Nathant és megölhette volna de nem tette meg helyette majd 3részen (most mondtam valamit) keresztül keresni fogja ,hogy ki volt az.

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

precision
Peter képességével tényleg nem tudnak néha mit kezdeni...vagyis "elfelejtik" hogy mit tud... acélajtónál beteleportáltatja magát Takezoval a terembe ahelyett hogy látványosan szenved a telekinézissel...vagy esetleg átsétálnak rajta... a gondolatolvasó képességét sosem használja, pl. nem hallotta sose Kensei gondolatait, hogy nem éppen az igazat mondja? ha vmiben bizonytalan sosem festi meg a jövõt hogy mi fog történni... mikor lelövik Nathant elkezd pánikolni, ahelyett hogy beadná neki a vérét. Bár lehet a volume 3 -ben majd megteszi.

Bazinga!

gabi89
Megnéztem megint nagyítva a képet és HRG nem lehetett ami szemüvegnek néztünk néztem (már nem tudom) az a baseball sapka eleje..
Amúgy a járása tiszta Slyler amikor hátat fordít és elmegy szóval szerintem vagy Syler lesz vagy egy új gonosz.Haiti meg feka szóval õ nem lehetett mert az tisztán látszik,hogy nem feka.

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

kirol
Ja, azt hittem már hogy valami rossz vért vitt el, és majd kitudja mi lezs vele, ha beadja magának.

Kicsikiraly
... nem azt mondta hogy az niki vére... hanem azt hogy sylar elvitte a vért, és ezért eszébe jutott niki, hogy most akkor hogy segít rajta.

DFTBA &#3232;_&#3232;

Kicsikiraly
ezen én is gondolkodtam de rájöttem: a robbanás new yorkban történt, és mint a manhattan projectbõl tudhatjuk, egy atombomba cska new york felét pusztítaná el. namármost. ha elpusztult volna a fele, akkor a világ tökéletesen ép maradt volna, és a képek közül csak az elsõ (Kaito halála) és a 3. 4. (fiola, és Peter ablakon kinéz) játszódk new yorkban és mi van, ha pont abban a felében ami nem pusztult el 😊

DFTBA &#3232;_&#3232;

ToCsEk
1. tesóm nem hülye már bocs 😄
2. thx az infót. 😄
3. visszaolvasok ;|

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

szucsy89
nemigaz.további információért olvasson vissza😛
Shiwo
tesód hüle.. 1részt amúgy is szünet jönne, másrészt sztrájkolnak a forgatókönyv-írók..

ToCsEk
Hali.
Mikor kezdõdi ka 3. évad? 😄
Tesóm valami olyat mondott hogy nem csinálják tovább a hösöket mert amerikéba nem értik hogy msot mi van. Ez igaz? Azt ne kérdezzétek hogy ezt õ honnan veszi. 😄

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

LasDen
jó persze lehetséges, de lehet hogy nem voltak végig együtt és akkor letutta volna (nah ez má aztán a belemagyarázás 😄D)
De tény, hogy jó alkalom volt a tájékoztató, de mellesleg eléggé lebukás veszélyes....rendõrökkel és kamerákkal teli hely.....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

szucsy89
uristen mekkora teóriák vannak itt<#wow1><#idiota>
Shiwo
sajtótájékoztató remek alkalmat nyitott arra, hogy lezuzza..elötte macerás lett volna úgy, hogy ottvan Peter és Matt..simán utánamehettek volna..így meg a tömeg akadályozott...

LasDen
de pont azé írtam, hogyha van képessége akkor még a tájékoztató elõtt lezúzza és úgyanúgy nem derül ki semmi.....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Shiwo
"MINDIG ugy festette le a jövõt, hogy a robbanás megtörténik"

ehhez képest a robbanásos kép nem jött be.. ergó festett olyanokat, amik egy alternatív valóságben válnak valóra... vszeg van neki elfekvõbe még olyan képe, ami pl soha nem fog megtörténni, vagy nem úgy történik/történt meg, ahogy lefestette...

drowns41
a robbanás meg is történt, csak nem new yorkban, hanem new york légterében

http://sum41.uw.hu

drowns41
remélem õ is megfog 😄

http://sum41.uw.hu

JUJUJUJ min gondolkodtam!!! Az elsõ évadban Isaac Mendez tulajdonképp MINDIG ugy festette le a jövõt, hogy a robbanás megtörténik, tehát ahogy Hiroék is látták, meg minden. Az események akkor teljesen más fordulatot vettek, mikor tényleg végbement a robbanás... Akkor hogy a fenébe tudott 8 db festményt festeni egy olyan megváltoztatott jövõrõl, amit õ még nem láthatott, mert nem volt megváltoztatva?
szegyény micah

már niki is meghalt

Villámláskor ne fürödj!!! Ne fürgyé\'le!!!

nincs vége.az évadot felosztották 3 fejezetre, abból ment le az elsõ

For the greater good

Shiwo
hát erre nem sok esélyt látok..

macselek
Peter a jövõbõl is vissza jöhetett😊

Kicsikiraly
visszaolvasásról hallottál már?

(komolyan mondom, bannerba is ki kéne írni hogy: IGEN vége van a második évadnak de rövidebb szünet lesz)

DFTBA &#3232;_&#3232;

akkor most vége van a második évadnak?????

Villámláskor ne fürödj!!! Ne fürgyé\'le!!!

Húúúú emberek ez valmi nagyon király rész volt!!

For the greater good

Shiwo
lehet szuper képessége, de pont arról szólt a sajtótájékoztató, hogy ne derüljön ki az, hogy vannak szuperképességü egyének..most ha besétált volna oda a gyilkos és lebombázza valami különleges képességgel, akkor nem sok értelme lett volna..

Shiwo
annyi azért látszik, hogy nem fekete bõrü az illetõ..de sztem nem is szemüveges...kicsit tán tényleg Peterre és Sylarra hajaz, de õk ügyebár nem lehettek..Peter ott volt Nathan mellett, Sylar meg épp a vért adta be magának...Westrõl meg tényleg nem tudom elképzelni..ergó vmi új arc lesz....én egyáltalán azon csodálkozom, hogy mikor lelötte, akkor senki nem fordult még véletlen se a gyilkos felé..és Matt, aki vérbeli rendõr, õ se egybõl azt nézte, hogy honnan jött a lövés, hanem Nathant kezdte lesni..

LasDen
(Spoiler tag, me ki tudja)....Sztem nem......akkor elõtte elkapná is kiírtaná az emlékeit......sztem egy simpla bérgyilkos képesség nélkül, mert ha képességgel rendelkezõ lenne, akkor már elõtte a tudásával lezúzta volna.....

Lunki88
De õ kopasz. 😄 Bár ki tudja, lehet vett parókát. xD (Ha poénból írtad akkor nem szóltam. 😊 )
Shiwo
nahja..egyetértek, vszeg vkit behívtak, hogy lödd le..
amúgy pont tán itt a baj, az ilyen légbõlkapott ötletekkel..ha megterveznének elõre 4-5 évadnyi sztorit úgy, hogy közben 1-1 évad külön értelmes, akkor tényleg lehetnének óriási kavarások..de így, hogy évente írnak hozzá valamit, oszt utólag magyarázzák bele a dolgokba...

burki6
A Haiti is lehet a gyilkos, nem? Én rá szavazok 😊

mert ez hájiiivud...
Az miért alap hogy az ilyen rendezõ féle emberek mindig hátrafordított baseball-sapkában vannak?😄
ennyi butaságot összehordani 😄 Nemtudom emlékeztek e az 1. évaból pl mikor sylart üldözte parkman és menekült sylar baseball sapkában meg fekete kabátban , egy ilyen gyárszerü területen aztán mat ledurrantotta és mégis elmenekült és már ott mentek a találgatások , hogy ki lehet az mikor még meg se volt a sylart játszó szinész meg nagyitgatták a képeket nézegette azt is mindenki és egy 45-60 közötti borostás idõsebb pali volt nem a mostani sylar 😄 szal lehet csak behívtak 1 statisztát , hogy gyere te most ott elsétálsz ti meg itt találgattok oldalakon keresztül egy 2 másodperces jeleneten 😄 nemgyenge

Lunki88
Szerintem Molly volt. 😄D
Zomil
el kell ütni az idöt januárig 😄

amugy meg ha tovább lesz a strájk akkor az se biztos h januárban elkezdik vetiteni 😞

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

ProGabe
hát itt most kb annyi hülyeséget összehordtatok,amit még összesen nem hallottam D:

West lõtte le????
miért is?mert õ a bad ass madafaka,aki halomra öli az embereket?nekem nem ez jött le a karakterébõl!õt most kb el is felejthetjük egy jó idõre,hál' Isten

future-Peter lõtte le????????????
ja persze,ekkora gubancot nem csinálnak a készítõk.ez már túl nagy idõzavar lenne,ráadásul megint kiderült,hogy Peter maga a jóság.Nathan-tõl elég volt egy "ugye hiszel nekem Pete" félmondat,és máris Adam ellen fordult

Sylar lõtte le???????????
talán ez a legnagyobb baromság,igaz,csak hajszálnyi különbségek vannak :| valószínû hogy Sylar lövöldözni fog... és miért ölné meg?utálja a repülõ embereket vagy mi?

egyik nagyobb baromság mint a másik.nem ugyan azt a sorozatot néztük?megint egy eszméletlenül egyszerû megoldás lesz.mondjuk az "új" HRG,akinek kb mindent meg kell tennie a cégnem,hogy a családját ne bántsák.vagy egy noname assasin!ha egy képességekkel rendelkezõ ember lenne,akkor miért használna fegyvert?ezzel nem csak azt akarták elérni,hogy ne nyilatkozzon,hanem meg akarták mutatni,hogy bármire képesek.ti meg olyan jelenetet elemeztek,ami direkt úgy lett megcsinálva a készítõk részérõl,hogy ne lehessen felismerni ki az!

a másik az,hogy egyesek nem képesek felfogni azt,hogy ez eredetileg nem évadzáró volt,csak egy fejezet vége.a 12-ik rész már le is lett forgatva,csak értelem szerûen nem vetítik le,hiszen most mindenképpen 5 hetes szünet jönne,ha lenne sztrájk,ha nem.

ezzel nem akartam megsérteni senkit,de olvasván a hszeket,már csak a fejemet tudtam fogni a sok eszement ötlettõl

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

joshua
Sztem õ egyszerûen egy új szereplõ lesz😊

Zomil
sokan kérdezték h mi változott a strák miatt, hát ez:

"Volume 2 was originally supposed to end with Nathan collapsing from the Shanti Virus in the middle of his speech. Due to the writer's strike cutting the season short, the scene was rewritten to end on a more dramatic cliffhanger note, with Nathan being gunned down by an unknown assassin."

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

gabi89
Hát slylert is kínézem a járása alapján mert a jelenet végén elsunnyog de én szemüveget véltem felfedezni rajta ami úgye Sylerre nem jellemzõ na jó a sorozat elején mikor még csak egy órásmester volt.