35115
18 Wheels of Steel Haulin
-
#1322 nekem teccik, főleg a forgalom. Belém még eddig nem jöttek hátulról. Szóval sztem jobb -
#1321 Egy kérdésem van jobb mint az előző kamionos játékok pedal to metal v acros america???? -
#1320 A valóságban is vannak ilyen szivatások :) -
#1319 ezért nem választok nagy városokat pl washington, new york, az teli van ilyen "átba*ásokkal" -
#1318 vaze tudod milyen szemét az a GPS féleség? aszinné az ember, hogy balra kell kanyarodni és kiderül, hogy fölüljáró az és körbe kell menned a városon, h feljuss!!
a convoyba is sokat szoptam ezzel -
#1317 Énnekem volt már 1x alakalmazottam..
Úgycsináltam hogy vettem 1 kamion.
Az ottált a garázsomban és aztán mentem 1 fuvart visszanéztem oda ahol belinkeltem a képet #1233 és ottvolt 1 soför.
Csak elbaxtam mert a neve alatt kiírt vmit és arrakattolta és rittig kirugtam.xD -
#1316 1 nap?:O
Azt hogycsináltad? -
#1315 Nagyon köszönöm igy már sokkal könnyebb!!!!!
Viszont nekem ami nagyon Durva volt az
Elsö fuvaromnál az az, hogy Alig birtam kikecmeregni a városbol
Szó szerint elment 1nap mire feltudttam menni az Autopályára!!
De Jóó a Gamma nagyon!!! -
fgm #1314 Szerintem CB-zni kell az úton és dumálni a többi sofőrrel.De ez csak tipp! -
#1313 Épp most néztem hogy nem jön be a cheat a játékba!
vagyis nekem nem!
:(
Beállítottam hogy legyen console!
Előhívom,cheat points és semmi!
:S
alaki tudna segíteni? -
#1312 Tegyük hozzá, hogy a prism3d az a 3d engine ami hajtja a játékot. Tehát, ha elszáll ezzel az üzenettel, akkor nem az exe a rossz, hanem az game engine-ben szállt el valami.
Mondjuk nem értem, hogy a kiadó hogy mehet bele olyanba, hogy kimenjen egy játék engine fagyásokkal. Bár ezt már megszokhattuk az összes 18WoS játékban. -
#1311 Frankón mondom hogy hülyét kapok!
Szétfurikáztam az agyam és nem jövök rá hogy tudok felvenni alkalmazottakat!
Valaki segítsen mert leöntöm benzinnel a gépemet és felyújtom :) -
#1310 jegyezd meg: a prism 3d-hez letölteni se kell semmit, hogy elba*ódjon -
Jóreggelt!
Új sofőröket hogy tudok alkalmazni?
Mert a motelben nem jelenik meg + menü meg semmi csak az alvás van!
Ha a karikán vagyok és n betüt nyomok akkor a manage driversben sincs semmi opció!
Help pls...... -
#1308 A zsaruk állandoan lekapcsolnak. a gatyámat is oda fizettem már. -
#1307 Na de jó,megyek csak úgy erre nálam is prism 3 .exe!
Pedig enm töltöttem le semmit hozzá!
Nem lehet eccerüen jáccani,mert eccer csak hibafájl!
:S
Nem hiszem el....... -
ASPOD #1306 azzal se megy,ugyanazt írja ki.. -
#1305 Kipróbáltam. setupban minden maxon, arb enhanceden, játékban is minden maxra állítva, de nekem csúnyábbnak tűnik a terep grafikája, mint a convoy-ban :\ -
#1304 Hát még mindig nem sikerült megoldani a problémámat :(. esetleg valaki, valami ötlet? Azóta felraktam egy másik drivert, azzal is ugyan ugy megy.
(#1076) -
#1303 Próbáldd meg a fórumról leszedni.ntex belinkelte a #806-os hozzászólásban,próbáld meg onnan szedni.Nekem is onnan jött és azóta is rendesen fut. -
#1302 Na felraktma és kiprobáltam a játékot nem is olyan rossz.
CSak nem értem felhuzom maxra és akkor néha már beszaggat miért van ilyen nagy gépigénye pedig grafikailag nem egy nagy csilivili.
6600gt... 1280*1024 már bebe szaggat.
Esetleg valahol találhatok tippet/trükköket?
-
#1301 nem gond az h esik, csak az eső hangja volt, de nem esett :D -
#1300 én ~ 170 000 (százhetvenezer) dolcsit kapok majd ha elviszem -
#1299 yes most magyarul PLS.:) -
#1298 Gyáá keci jövök felfele mint a talajvíz!XD
Már van 1 saját szerelvényemis.hihi..
-
ASPOD #1297 senki se tudja mi lehet nálam a baj? -
#1296 eső eltüntetése talán
Do you hate driving when it rains much as I do? Then, here's something for you.
Open your Save Folder, find file named Game.SII open it with notepad and scroll down until you find this.
bad_weather_intensity:
stored_rain_intensity:
Change their value to 0 and there you go.
This does not mean that it will never rain again because it will, but when it starts raining again just do the same thing again and yeah no more rain .
-
#1295 zenéknél csak .ogg-t tud lejátszani, vagy a háttérben futtatod a winampot és úgy zenélsz -
#1294 ja, semmit, egyszer kiléptem a fuvarból és így jött vissza, game restart után megint jó volt...
próbálj drivert frissíteni, ha még nem tetted volna meg, meg a shader qualityvel játszani... -
#1293 télleg senki sem tud hozzá patch-t vagy vmit amitől megjavulna? -
#1292 Senki sem tudna segíteni?
Céget kell alapítani vagy hogy tudok sofőröket felvenni? -
#1291 amúgy nem szeretem a hosszú fuvart pl. Los Angelesből New Yorkba, még akkorse, ha az fizet a legjobban. általában rövidebb utat vállalok el kevesebbért,mert 3 fuvarral rövidebb utakon ugyanott vok mint hosszabbon egy úttal.
egy hosszuért 16ot kapsz mig egy rövidebbért 6ot(és ezt 3×).
most akkor hogy járok jól?
mondjuk attol is függ, h mit viszek, de az előzőben mindenképpen jobb az sztem. -
#1290 vki nem tud hozzá patchet vagy vmi javítást? -
#1289 mutattad h csak a tükörképe volt meg a kamionodnak mit csináltál h jó legyen? -
#1288 Hellosztok!
Elakadtam egy csöppet a játékban!
Vettem 2 kamiont, kettő trailert!
Elmentem a hotelbe felvenni sofőrt de csak aludni lehet!
Álltam a karikában és n betüvel próbáltam managelni de a driverek közül csak én vagyok!
Hogy tudnék sofőrőket felvenni? -
#1287 he? -
#1286 az azért volt, mert Los Angelesből akartam eljutni El Pasoba, de oda nem volt fuvar, igy elmentem Phoenixbe, és onnan Texasba ahol használt kamionok vannak.
-
#1285 Schwarc hogyan csináltad meg h jó legyen? -
#1284 #1161 -
ASPOD #1283 de neked legalább elindult