35115
18 Wheels of Steel Haulin
  • King of Roads
    van egy kis forgalom, ezt már szeretem!!!

• DJ Bee18
    basszus kínlódtam én is, 2x megcsináltam, de soha többé :)
    én most rendeltem egy új 600 lovas kamiont :)
  • King of Roads
    ja vki nem tud segiteni tükör ügyben? amint bekapcsolom elkezd akadni. nem naon, de elég zavaró. egyszer már kérdeztem, nem válaszolt senki, most bizok vkiben h tud megoldást...
  • King of Roads
    én csak a single-ös fuvarokat teljesítettem eddig. nemrég elvittem egy double pótot de vaze azzal tolatni. ráadásul valahogy 10 PM-kor értem oda, szal egész éjszaka azzal szarakodtam, nem ment, gondoltam nem tolatok be, beállok keresztbe, azse ment normálisan a kis hely miatt, leakasztottam aztán kiléptem
  • ntex
    Az a poén hogy én mióta játszok vele még egy fuvart sem tudtam teljesíteni, mert mindig elbuktam valami hülyeség miatt (rendőrök, bug, stb.)
    Még jó hogy kitartó vagyok
  • DJ Bee18
    te marha, ő eddig mindent megosztott, sőt nyitva is hagyta őket, csak most az ilyen jellegű kötözködések miatt döntött úgy, hogy nem osztja meg. Amúgymeg mi közöd hozzá, az ő munkája, senki sem fizet neki, had csináljon már vele azt amit akar, mindenféle megjegyzések nélkül...
  • Truck Driver001
    Pászmek a 18wos mindenkiből kihozza az állatot?!:D^.^
  • DJ Bee18
    Sokszor van hogy megyek az autópályán, és egyszercsak megjelenik előttem egy nagy torlódás, és ha gyorsan megyek nincs időm lefékezni sem, belemegyek a sorba. Ha meg félrerántanám a kormányt összetörném a kamcsit meg a rakományt is

Én ezt élvezem, figyelni kell, mint a valóságban. Használni kell a motorféket is
  • ntex
    És ismét buktam 2 óra játékot egy bug miatt...
    Be kellett volna mennem egy hotelba aludni ilyen szűk pálmafás udvarba, erre ahogy fordulok be mintha falnak mentem volna.
    Erre elkezdek tolatni és akkor is, mintha beszorultam volna két láthatatlan fal közé. PATCH-et a népnek gyorsan !!!!!
  • allock #1193
    írd át a kamionok árát és kész
  • Carlos
    Amúgy is. Leállsz az út szélén.
    Nyomsz egy n betüt és advance time vagymiaszösz!
  • King of Roads
    emberek: nem tud vki pénz cheatet?
    f*m kivan ezzel a sleeper nélküli kamionnal, hogy csak hotelnél tudok megállni, ráadásul 5 percenként elfárad a sofőr + mire összejön egy kamionra való many...
    (asszem hálóssal már bárhol alhatok)
  • King of Roads
    nem keresem a bugokat, csak érdekes mikor a velem szembejövő kamionnak a semmitől hírtelen leszakad a pótja és belesüllyed az útba.

más: tök faja, hogy a kocsik leelőznek, míg a convoyba (vagy hogyhívják )
    harmincöttel már belementem mindenkibe.
  • endiboy
    nem ír ki semmit se
  • Speedbreaker
    "hm hm..feltelepitettem, elinditom, bejön a setup menü, beallitom, start, tölt eggyet, és semmi, nem inditja el..." és utána prism3d?
  • Speedbreaker
    mit ír ki?
  • Daveee
    nah kiis jácottam:D nem nagy szám
  • endiboy
    frissitettem drivereket is, de igy sem megy :(
  • atiboy014
    Sziasztok!az a problémám h nincs műszerfalvilágításom a kamionban!Nem tudjátok mi lehet a baj??
  • allock #1183
    gumikacsa

ha beakarok rakni egy kamiont, azt érdemesebb valamelyik alapkamion helyére rakni? Mert beraktam a TGA-mat, lértrehoztam neki mindent ami csak kellhet neki, a képet is megcsináltam, de a showroomban nemlátom. Mit hagyhattam ki vagy csinálhattam rosszul?

ui:
    ennek a modolásánál még tök kezdő vok
  • Speedbreaker
    Ez videókártyától függ hogy melyiket kell kiválasztani. Nekem két legördülő ablak van, mind2nél 2-őt lehet választani szal :)
  • fulcrum falcon
    Honna lehet megszerezni azt a scaniát ami a képen van?
  • ntex
    Előbb próbáld meg a #1175 -ben leírtakat
  • ntex
    Egy-két kellemetlen dolog a játékban:

Odaérek a "Scales"-hez ahol mérik a tengelyterhelést vagy mi a rákot. közvetlen ott van mellette a "Hotel", ahol lehet aludni.
    Először bementem leméretni a tengelyt, utána mondom visszamegyek aludni, de persze csak úgy tudtam hogy átmentem az út túloldalára, mert visszatolatni nehezebb.

Alszok, újra elindulok, erre ahogy elhagyom a Hotel-t felugrik a kőrözésem fullra. Miért? Mert újra kellett volna tengelyterhelést mérnem. Ezzel megint elb@sztam 3 óra játékot, mert ismét akkora bűntetést kaptam hogy nem tudtam kifizetni...

A másik:

Sokszor van hogy megyek az autópályán, és egyszercsak megjelenik előttem egy nagy torlódás, és ha gyorsan megyek nincs időm lefékezni sem, belemegyek a sorba. Ha meg félrerántanám a kormányt összetörném a kamcsit meg a rakományt is

Mindezek ellenére jó ez a játék, nálam most ez a favorit a 18 WOS sorozatban
    Remélem minél előbb kijavítják ezeket a kissé bosszantó hibákat.
  • Speedbreaker
    #1100, #1101 : Barátomnak mx440e van, szarabb gép, csak annyiban külömbözik, hogy neki Windows XP 2002-es verzió van. Vasárnap este formázok, telepítek :).
    Nem adom fel :P
  • ChevyG work
    keresem de nem találom az előd és ez között a külömbséget
  • CsuHuCsu
    köszi szépen.
  • kigyi
    A prism3d hibára: indulásnál az Options ablakban ami a játék előtt bejön; advanced fül; legördülő menüés a középsőt kell kiválasztani. Nekem bejött, a Convoy óta nem lép ki.

Ez írta egyik ismerős, hát nemtom nekem szerencsére nem csinálja de ha valakinek igen akkor próbálja ki!
  • endiboy
    hm hm..feltelepitettem, elinditom, bejön a setup menü, beallitom, start, tölt eggyet, és semmi, nem inditja el...ötlet?
  • garam93
    Én ezt csak azért kérdeztem mert én nem tok modellezni sem semmi mást.
  • garam93
    Olvass vissza.Van torrent is és sima is.Amugy vki nem akar készíteni a haulinhoz pl.:magyarosítást vagy kamionokat, pótokat stb.
  • eightmiles
    én egyszer sem akadtam ki, mert felhasználták a munkáimat, pedig nem egyszer fordult elő, és még a nevem sem volt feltüntetve. most legyél őszinte: láttad te már valaha is, miket csináltam? nem egoizmusból, de vhogy úgy tűnik hogy csak pofázol közben semmiről sem tudsz. lenézel, mert beszóltam carlosnak. én örömömet lelem abban, ha modelezek, de hogy berakjam a játékba, abban már rég nem. régen igen szerettem konvertálni, annak viszont már vége, most modelezek csak és gondolj, amit akarsz a minőségről, de had mondjam el, a pénzzel nem lesz baj, ha el kell adnom a munkáimat

#1123-at azért írtam, mert sértő volt carlos üzenete, és te talán nem fogod megérteni, de okom volt rá, hogy azt írjam. egyébként is mi a ráknak kell beírni, hogy mikor indítja? örüljön neki, ide meg jöjjön azért, hogy mondjon valamit a játékról.

én befejeztem veled, nem érsz annyit, hogy visszaírjak sokadszor is

hogy a játékról is essen szó:
    nekem ez tökre olyan, mint a convoy, ráadásul rángat mint a xar : /
  • CsuHuCsu
    Hali bocs hogy így rátok török, de megjelent már a gamma?Ha igen légyszi mondjátok már meg hogy honnan lehet letölteni,ha kell it az email címem:[email protected]
  • endiboy
    na, kézhez kaptam a game-t, lássuk csak...
  • Atti12
    és milyen drivert használsz?
  • Vlala #1167
    Csatlakozom! Megengeditek, hogy a játékról is beszélgessünk? Lécci...
  • Game Hunter
    Milyen nvidia drivert hasznalsz?
  • allock #1165
    befejezitek vagy hívjak egy modit?
  • Bucser
    A saját szavaidra nem melékszel pedig itt vannak az oldlon..

segítek:

#1123: "wat da fak, tudod én nem küldözgethetek csak úgy sms-eket, de hiába is magyaráznám te biztos jobban tudod

indul? remélem elkúrja a géped"

#1127: "nekem nem vágta haza, mert le se jött. nem tudom neked mi bajod van, szerintem már az nem éppen szép hogy warez verziót töltenék, de tudod én erre a játékra nem fogok költeni mert nálam úgyse bírná 2 napnál tovább, de mégis jó lenne legalább kipróbálni esetleg modolni. ha neked/tek ennyire nem kell tőlem kiegészítő bele akkor nyugodtan folytasd csak a beszólogatást

eddig kamionos játékokkal kapcsolatban komolyabb bajom pár lengyel ürgével volt, de most te vezeted a listát és ha valaki kérdi, miért nem engedélyezem átkonvertálni a modjaimat a haulinba, téged foglak idézni. ha pedig valaki mégis átrak az engedélyem nélkül valamit, amit én csináltam, és tudomásomra jut, leshetitek hogy bármikor kiadom a volvo-t"

ÉS ezek után szakadt el a cérna nálam. Igaz carlossal szemben írtad de kb én is hasonlóan postoltam volna mint ő. Úgyhogy úgy éreztem engem is érint. És igen zsaroltad a népet, hogy "pofa be vagy nincs volvo". Egyébként meg egy modder azért csinál modokat mert szereti csinálni. Azért csinál modokat mert van rá szabadideje és erre akarja áldozni az idejét. A normális Modder nem akad ki azon ha máshol felhasználják a munkáját. Maximum megkéri az illetőt, hogy a readme-ben fejezze ki mit honnan kitől vett. A normális modder nem irígy mert a community arra alapul hogy szabadon alakítanak a játékon. Tisztelnem kéne azért, hogy egyszerűen elvársz valamit azért mert valamit örömből csinálsz vagy mert akarod?? nonsense.. akkor add ki payware-ként biztos vannak akik szívesen fejezik ki így az odaadásukat. Ja hogy nem csinálod elég jóminőségben?? hát akkor marad a kussé mert addig csak egy free community modder vagy aki jártatja a száját és acsarkodik meg fenyegetőzik. És nekem ez a stíls nem gyerebe.
  • eightmiles
    csinálom a volvo-t, igen. de belegondoltál, ha egyszer kiadom lezáratlanul az nem feltétlenül nekem lesz? nekem nem szükség kamiont modelezni, még a szabadidőmet is rááldozom, csak hogy nektek meglegyen, tényleg nem tudom mi a bajod. nevezd aminek akarod, de figyelmeztettelek és nem zsaroltalak titeket. és ne sértegess, tudtommal én sem sértegettelek téged

btw az, hogy ki áll mellém, nem én döntöm el, az amit ír vagy mond az az ő véleménye, ne vezesd vissza rám