35115
18 Wheels of Steel Haulin
-
#1442 mert a másodikat a single mittoménmit jelöltél be a főmenübe mikor új játékot kezdtél. az csak egy fuvar és kész. -
#1441 na le tudtam pakolni csak most meg az van hogy amikor lepakolok azt írja hogy Congratulison és megkapom a péz és van olyan hogy close mert ezt egy külön ablakban hozza elő és akkor rámegyek a closra és kilép a menübe tehát el kezd tölteni és kilp a menübe.Mi lehet?Ha tudtok segíteni kösz. -
#1440 akor h lehet a navgáciot bekapcsolni? -
#1439 amugy még csak én töröltem le a convoyt? -
#1438 de nem az.higy amikor bemegyek a céghez ahol le kell pakolni vannak ilyen piros csikok meg egy piros dolog ami forog.Abba beállok és semmit nem hoz és nme tom hogy hogy kell lepakolni.Mert a PTTM be ugye a d-vel itt meg nem tom. -
#1437 kisebb egy százassal asszem kb. -
#1436 Hát én New Orleansból vittem Las Vegasba 83k-ért nukleáris hulladékot, pedig az szerintem kisebb táv mint El Paso-Vancouver. -
#1435 Csináltam egy FAQ-t a játékhoz, ha gondoljátok megoszthatom veletek. Ugyan elég gyér lehet még javítani rajta, de akkor is FAQ. Egy webdesigner kéne aki megcsinálná, majd beraknánk a fórum bannerjába.
Szeretnék bejelenteni egy versenyt, méghozzá ahhoz hogy milyen banner-t rakjunk be a topikba. Ehhez csináltam egy topikot, ahova az ötleteket várjuk. ittHa esetleg megtetszik mindannyiunknak a banner, az lesz ide kirakva.
Jó szállítást. -
werpelethy #1434 A tanulságokat levontam,sose fogok elvállalni fuvart El Paso-bol Vancouverbe,főleg nem 28ezerért... -
kertesztrans #1433 Valaki legyen olyan kedves írja le hogyan tudom belerakni a kamiont amit letöltöttem 3dartpolról direkt a haulinhoz mert próbálkoztam már mindennel de nem megy./köszönöm/ Mér van az hogy ilyen szintű játékhoz nincs multiplayer mód? -
Dexantreal #1432 ok -
#1431 a büdös rohadt kurva annyát a prism3sz@rnak!!
elvállaltam egy fuvart El Paso-bol Vancouverbe 28ezerért.(hozzáteszem egész nap nyomtam, mert nem ültem mindig a előtt)
utközbe vettem 2 kamiont meg 2 pótot.
odaérek, lerakok, elmek a kamionokhoz, erre ez a SZAR HIBÁT észlel.
hát anyád!!
fokozza az egészet, hogy el se volt mentve csak vmi los angeles utáni truckstopnál...
esküszöm maradok az across americánál... -
#1430 LOL :D -
#1429 na egy számomra érdekes jelenséget fedeztem fel.
megvan a pilóta, a kocsi, a tréler. már lenyomott vagy 3 fuvart, de pénzt 1xer sem adott. pedig szépen kocsikázgat a hometown és más vvárosok között.
másnál is előfordult már ilyen? -
#1428 Targoncával -
#1427 lenne egy kérdésem.Hogy kell lepakolni? -
#1426 Ennek ugyanaz a története vagy mi mint az előző részeknek szállitani kell és kész! -
sosi81 #1425 a controller menüpont alatt tudod a gázt és a féket beállíani. Legalábbis nekem ott sikerült még idáig az összes WOSban. -
Dexantreal #1424 rákerestem és annyit dobott ki,hogy a a sikeres előző rész folytatása vagy mi...by gamekapocs.hu...:P....nah ettől nem nagyon lettem okosabb, de igazán nagyon szépen thanks midennkitől ezt a rohadt nagy segítőkészséget..... -
#1423 Na most kompatibilitásnál levettem windwos 2000 re és már 5 percig birta! haladok! :D -
#1422 belehalnál, ha mondjuk googlén rákeresnél? -
#1421 Értem. -
#1420 #1415 -
Dexantreal #1419 sőt...
Attól,hogy még életemben nem játszottam vele és felteszek egy igen egyszerű kérdést, nem kell hülyének nézni:P. Szóval értelmes kérdésre értelmes választ:P. Nem vok vak, látom hogy kamionok vannak a képen, de akkrois....egy kis infot igazán bevághatnátok ide azoknak is, akik betévednek és kíváncsiak a játékra. Nem kell őket rögtön lenézni meg satöbbi és mindenféle hülye szart írni a válasz helyett... -
#1418 Ja -
Dexantreal #1417 -
#1416 Valaki mondja mmeg hogy lehet bekapcsolni a GPS-t please! -
#1415 arra én is felfigyeltem, de sztem a sima térképre gondoltak a jobb felső sarokban :), pedig jó lenne -
#1414 Fasza FPS. -
Dexantreal #1413 Mondja el már nekem valaki pls, hogy miről szól a játék.
A kép alapján jól néz ki, leszedném, csak vmi infot pls.
Előre is thanks! -
#1412 Ez durca XD
-
#1411 De valahol van mert az elöbb emlitették! -
#1410 ja azt jó volna tudni -
#1409 maujd hátha ez a rignroll ban bejön nem tom b hogy ide irok de aroll tud valaki valamit a haulin most jol le nyomta -
#1408 advance time -
Yoda2005 #1407 Remélem most már nam csak a kamion grafikájára figyelnek oda hanem a közlekedő autókéra is! Ja meg nem ártan bele 1-2 gyalogos se hogy 180-nnal atmenjek rajta! ha hiszitek ha nem az első játékom a Carmageddon volt! Ja és defekt is lehetne benne mint mert köztudott a gumik ha túl van terhelve a kamionon vagy a futón képes leszakadni róla! befigyelhetne 1-2 műszaki probléma! Végtére is szimulátor vagy mi! Nem??? -
#1406 én tem benyomod az n betűt és ott legalolvan olyan h tim akármi a closed melet legalább is nekem
-
Game Hunter #1405 Nekem is pont ezt csinalja! Szerintem nem mindig a vga kartya a ludas! Pl ott a moto gp 2 vagy a 3, full grafon akadas nelkul ment egy t4200-on! -
#1404 GPS hogy kell bekapcsolni? -
#1403 figyelj srác nállam is ez vol a problem de csináltam egy driver frissítést és voala megy ahogy kell csak tudnám h lehet aludni XD