35115
18 Wheels of Steel Haulin
  • King of Roads
    mert a másodikat a single mittoménmit jelöltél be a főmenübe mikor új játékot kezdtél. az csak egy fuvar és kész.
  • ZAZ
    na le tudtam pakolni csak most meg az van hogy amikor lepakolok azt írja hogy Congratulison és megkapom a péz és van olyan hogy close mert ezt egy külön ablakban hozza elő és akkor rámegyek a closra és kilép a menübe tehát el kezd tölteni és kilp a menübe.Mi lehet?Ha tudtok segíteni kösz.
  • Kisvigyori
    akor h lehet a navgáciot bekapcsolni?
  • King of Roads
    amugy még csak én töröltem le a convoyt?
  • ZAZ
    de nem az.higy amikor bemegyek a céghez ahol le kell pakolni vannak ilyen piros csikok meg egy piros dolog ami forog.Abba beállok és semmit nem hoz és nme tom hogy hogy kell lepakolni.Mert a PTTM be ugye a d-vel itt meg nem tom.
  • King of Roads
    kisebb egy százassal asszem kb.
  • Dave000
    Hát én New Orleansból vittem Las Vegasba 83k-ért nukleáris hulladékot, pedig az szerintem kisebb táv mint El Paso-Vancouver.
  • Speedbreaker
    Csináltam egy FAQ-t a játékhoz, ha gondoljátok megoszthatom veletek. Ugyan elég gyér lehet még javítani rajta, de akkor is FAQ. Egy webdesigner kéne aki megcsinálná, majd beraknánk a fórum bannerjába.

Szeretnék bejelenteni egy versenyt, méghozzá ahhoz hogy milyen banner-t rakjunk be a topikba. Ehhez csináltam egy topikot, ahova az ötleteket várjuk. ittHa esetleg megtetszik mindannyiunknak a banner, az lesz ide kirakva.

Jó szállítást.
  • werpelethy
    A tanulságokat levontam,sose fogok elvállalni fuvart El Paso-bol Vancouverbe,főleg nem 28ezerért...
  • kertesztrans
    Valaki legyen olyan kedves írja le hogyan tudom belerakni a kamiont amit letöltöttem 3dartpolról direkt a haulinhoz mert próbálkoztam már mindennel de nem megy./köszönöm/ Mér van az hogy ilyen szintű játékhoz nincs multiplayer mód?
  • Dexantreal
    ok
  • King of Roads
    a büdös rohadt kurva annyát a prism3sz@rnak!!
    elvállaltam egy fuvart El Paso-bol Vancouverbe 28ezerért.(hozzáteszem egész nap nyomtam, mert nem ültem mindig a előtt)
    utközbe vettem 2 kamiont meg 2 pótot.
    odaérek, lerakok, elmek a kamionokhoz, erre ez a SZAR HIBÁT észlel.
    hát anyád!!
    fokozza az egészet, hogy el se volt mentve csak vmi los angeles utáni truckstopnál...
    esküszöm maradok az across americánál...
  • Gyocsika
    LOL :D
  • AdaKiller
    na egy számomra érdekes jelenséget fedeztem fel.

megvan a pilóta, a kocsi, a tréler. már lenyomott vagy 3 fuvart, de pénzt 1xer sem adott. pedig szépen kocsikázgat a hometown és más vvárosok között.

másnál is előfordult már ilyen?
  • RaST
    Targoncával
  • ZAZ
    lenne egy kérdésem.Hogy kell lepakolni?
  • Gyocsika
    Ennek ugyanaz a története vagy mi mint az előző részeknek szállitani kell és kész!
  • sosi81
    a controller menüpont alatt tudod a gázt és a féket beállíani. Legalábbis nekem ott sikerült még idáig az összes WOSban.
  • Dexantreal
    rákerestem és annyit dobott ki,hogy a a sikeres előző rész folytatása vagy mi...by gamekapocs.hu...:P....nah ettől nem nagyon lettem okosabb, de igazán nagyon szépen thanks midennkitől ezt a rohadt nagy segítőkészséget.....
  • Atti12
    Na most kompatibilitásnál levettem windwos 2000 re és már 5 percig birta! haladok! :D
  • AdaKiller
    belehalnál, ha mondjuk googlén rákeresnél?
  • Truck Driver001
    Értem.
  • DJ Bee18
  • Dexantreal
    sőt...

Attól,hogy még életemben nem játszottam vele és felteszek egy igen egyszerű kérdést, nem kell hülyének nézni:P. Szóval értelmes kérdésre értelmes választ:P. Nem vok vak, látom hogy kamionok vannak a képen, de akkrois....egy kis infot igazán bevághatnátok ide azoknak is, akik betévednek és kíváncsiak a játékra. Nem kell őket rögtön lenézni meg satöbbi és mindenféle hülye szart írni a válasz helyett...
  • Gyocsika
    Ja
  • Dexantreal
  • Gyocsika
    Valaki mondja mmeg hogy lehet bekapcsolni a GPS-t please!
  • DJ Bee18
    arra én is felfigyeltem, de sztem a sima térképre gondoltak a jobb felső sarokban :), pedig jó lenne
  • Truck Driver001
    Fasza FPS.
  • Dexantreal
    Mondja el már nekem valaki pls, hogy miről szól a játék.

A kép alapján jól néz ki, leszedném, csak vmi infot pls.

Előre is thanks!
  • daf xf
    Ez durca XD
  • Gyocsika
    De valahol van mert az elöbb emlitették!
  • Kisvigyori
    ja azt jó volna tudni
  • Kisvigyori
    maujd hátha ez a rignroll ban bejön nem tom b hogy ide irok de aroll tud valaki valamit a haulin most jol le nyomta
  • Kisvigyori
    advance time
  • Yoda2005
    Remélem most már nam csak a kamion grafikájára figyelnek oda hanem a közlekedő autókéra is! Ja meg nem ártan bele 1-2 gyalogos se hogy 180-nnal atmenjek rajta! ha hiszitek ha nem az első játékom a Carmageddon volt! Ja és defekt is lehetne benne mint mert köztudott a gumik ha túl van terhelve a kamionon vagy a futón képes leszakadni róla! befigyelhetne 1-2 műszaki probléma! Végtére is szimulátor vagy mi! Nem???
  • Kisvigyori
    én tem benyomod az n betűt és ott legalolvan olyan h tim akármi a closed melet legalább is nekem
  • Game Hunter
    Nekem is pont ezt csinalja! Szerintem nem mindig a vga kartya a ludas! Pl ott a moto gp 2 vagy a 3, full grafon akadas nelkul ment egy t4200-on!
  • Gyocsika
    GPS hogy kell bekapcsolni?
  • tottiitalian
    figyelj srác nállam is ez vol a problem de csináltam egy driver frissítést és voala megy ahogy kell csak tudnám h lehet aludni XD