35115
18 Wheels of Steel Haulin
  • King of Roads

• roliairsuni
    na íitt egy szkrínsot
  • mernokur
    en eddig sosem cheateltem semmiben nem tudom mi ertelme van... probalkozz te is inakbb magadtol igy eletszerubb es ertelmesebb is a jatek :) legalabbis en szerintem
  • jamesbond691
    Biscmark felé kicsit esik a hó :P
    ITT a nagyobb kép róla!
  • Sylvester
    Valaki linkelje már be a cheateket pls!
  • AdaKiller
    lapozz vissza...
  • Gyocsika
    CB rádió van benne? Magyarítás is remlélem hogy lesz!
  • Gyocsika
    Rakjatok be pár screenshotot!! Please
  • roliairsuni
    az nemsemmi, én bármikor sávot váltok a dupla póttal, baleset meg minden gond okozása nélkül, sokszor ha indexelek, beis engednek, ha nem akkorsincs gond, bepofátlankodok oszt dudálhat a baromarcú
  • Axtros
    Akinek a grafikával vannak gondjai, főként azoknak, akiknek abszolút el sem indul a program, akkor ott az lehet a probléma, hogy a videokártyájuk nem támogatja az OpenGL v1.1 verzióját. Drivert frissiteni ebben az esetben csak azoknak érdemes akiknek van hardveres támogattoséguk erre a grafikai renderelsére. Akiknek nincs, azoknak nincs is beépítve a driver programba az OpenGL rutinok, mivel a grafikai processzorukban sincs meg az ehhez szükséges utasításkészlet. A részleges illetve rossz megjelenítés ellen lehet állítani és probálgatni a játék különböző beállításait, vagy több driver programot is fell kell tenni: 1. DirectX9.c, 2.A kártya legfrisebb saját driverét, 3. Open GL (ATI Radeon/GeForce változatok más-más) drivert. (Általában ezek is a gyártó weblapjáról letölthetőek.)
  • King of Roads
    énse mászok bele, de nem fékeznek, egyszerüen "megfagynak", esélyem sincs sima fékkel, csak ha behúzom a kézit és a motorféket is megnyomom
  • Sylvester
    Kód? milyen kódok vannak ? irja már le vki ha nemnaagy kérés :) és THX az elözö helpet
  • DJ Bee18
    én figyelek, nem mászok rá az előttem lévőre, amikor látom, hogy dugó van, ennyi az egész, így ritkán megyek nekik... Egyébként hátulról még tényleg nem csaptak el :)
  • Sylvester
    Bocs, pedig olvastam vissza:)
  • RaST
    Nem mondom el többször:

Itt a megoldás a hibára ..
  • tottiitalian
    na nállam is ez a baj...:S
  • Sylvester
    Gond... elinul a játék mennék a kamionnal , de csak nagy fekete képernyőt látok...miért? frissitettem a VGA -t is ...mi lehet a baja ? max a fényforrásokat látom :S semi ut kocsi S: de hallom hogy megy a kamion...mi a baj? help
  • RaST
    Már elmondtam mi a teendő ..
  • Charly
    Nincs még hozzá javitás?
  • tottiitalian
    srácok van egy ati radeon x800as XL videókártyám és vmi miatt nem látszik a kamion a menübe csak a lámpái és amikor jáccanék akkor csak fekete képernyő fogad ha vki tud hozzá füzni vmit vagy patch-et hozzá megköszönném...
  • King of Roads
    ez kemény volt
    én is ezt csináltam, amíg nem lettem vip. szerencsére már tom szerkeszteni a hsz-t
  • Csuhai G
    Köszi, de nem találom ezt a részt! Amúgy nem valami márkás a kormány, de az összes másik játék felismeri, és tudok vele játszani!
  • Axtros
    A hivatalos weblapon fel van írva, hogy csak bizonyos hardver elemekkel tud a program rendesen eggyüttmüködni. Ez vonatkozik a gép belső architektúrájára, és a csatlakoztatott eszközökre (pl.: kormány).
  • Axtros
    Szerintem maga a game nagyon jól sikerült, vannak grafikai, játékmeneti és egyéb kisebb-nagyobb hibái (döntse el ki-ki maga hogy mi a nagyobb, vagy kisebb), de összeségében tényleg jó. Nem várhatunk egy ilyen kis szoftverfejlesztő csapattól nagyobbat, ráadásul még ha azt vesszük, hogy maga a program sem órási tömegekhez szól, hanem csak egy kisebb célközösségnek. Értsd: fanoknak. Az egyetlen megoldható ellentmondás szerintem csak a kilométerekben van: ammenyit megyünk, és az amennyi időbe az beletelik, ahhoz képest maga a kilométer megtétele igen kevés. Például: Los Angeles-Miami mindössze 168 km. (Valós idő: 3 óra, játékbeli idő: 9 nap) Ez akkor igen érdekes, ha megnézitek a használt kocsik piacát, és az azokban felírt kilométereket: mennyit kell játszani, hogy akár 100ezer kilométer tudj beletenni egy-egy új kamionba, nem hogy 250ezret. Kb. ennyi az átlaga a használt kocsiknak.
  • ElekAdam
    Hellósztok Én csak most töltötem le a játékot jó a grafikája meg minden csak nem értem hogy mit kell csinálni benne már az első pályán vagy csak furikázni lehet a játékban ? Aki tud segíteni létszi írjon.Előre is kösz
  • kis krisztian
    ya ya Én is azzal szpotam ki akartam kanyarodni balra és a Fejem felett ment az ut :S na ide hogyan mennyek fel?? mire rájöttem hogy a város legesleg szélén lehet felhajtani elment 1 nap :S
  • Csuhai G
    Emberek! Van nékem 1 kormányom, ami más játékokkal tökéletesen "együttműködik", de sajnos ezzel a játékkal nem! Elindítom a játékot, fel is ismeri a kormányom, de aztán ha elindítom a játékot semmit se tudok vele csinálni! Bementem a Controlsba, hogy beállítsam a dolgokat, de nem tudtam! Rákattintok arra, hogy gáz/előre (nem jut eszembe angolul), és hiába nyomom a gázpedált nem reagál semmire! Ugyanez volt a problémám az eddigi 18 WoS játékokkal! :(( Pls adjatok tippeket!
  • RaST
    K*rva any*dat már .. Minden sz*rért be kell bökni 1 hszt ?
    Érdekes .. Én se vágom a gamet, mégse kérdezősködök .. Jöjj már rá magadtól ..
    Az összes 18 WOS topicban ezt csinálod ..
  • bulba
    Nekem az nem tesztik hogy a távokhoz képest nagyon gyorsan telikaz idő
  • Vviikkttoorr
    Meg nagyon kevéslem a benzinkutakat...rengetegszer fogyott már ki mert nem lehet elérni a következőig!
    :S
  • Vviikkttoorr
    Kicsit magas nekem a game még!
  • Vviikkttoorr
    Sziazstok!
    Vettem egy trailert... :S
    Azt irja hogy a parkolóba van!
    De ott nincs sehol azt kifizettem!
    ienkor mi van??
    :S
  • ElekAdam
    Hellósztok Én csak most töltötem le a játékot jó a grafikája meg minden csak nem értem hogy mit kell csinálni benne már az első pályán vagy csak furikázni lehet a játékban ? Aki tud segíteni létszi írjon.Előre is kösz
  • Gyocsika
    A grafikája is szép nem?
  • King of Roads
    belém már jöttek hátulról, sőt énis belemegyek mindenkibe, mikor az autopályán a külsőbe hírtelen megáll mindenki. csak úgy. tod ilyen szokásos convoy-dolog.
    na mindegy, amugy sztem kurva jó game.
  • King of Roads
    arra célzok, hogy ez a legjobb 18 WoS game eddig. majd meglátjuk jövőre mit hoznak össze
  • King of Roads
    amúgy az across america úgy ahogy elmegy.
    Vviiktorr (vagy mi)
    csak addig jutok el, hogy behozza ahova írhatnám, de akármit írok nem jelez, hogy van pézem vagy bármim...
  • Gyocsika
  • Vviikkttoorr
    valakinek bejött a cheat????
    Mert nekem nem!
    Segítsetek már lécci!!!!!!!
  • King of Roads
    mi az a pedal to the metal?