35115
18 Wheels of Steel Haulin
-
#1162 Látom a friccek sem unatkoznak.. -
#1161 Shader Quality-n állits ..
Inditásnál találod, a kisablakban ..
-> Advencednél -
#1160 #1152<<----- please... -
#1159 JA Te meg ő szarjátok tudom én meg a feketelyukat és s spanyolviaszt is. Csak ugye látom nem siekrült olvasnod a flame-t az elejétől mikor Ő kezdett el nagy pofával beszólogatni de én vagyok a szar szemét köcsög ugye?? Na menjetek nyalni tovább hátha kiadja a szaros volvoját. -
#1158 Ja persze mi vagyunk a faszkalapok mikor ti hagyjátok, hogy zsaroljon egy kis fasztarisznya. Hogy neki nem lehet ellentmondani vagy nem adja ki a volvoját. Hát szarok bele kiadja e a Volvot. Ha ki akarja adni kiadja ha nem akkor meg örömködjön magának. De felforduk a gyomrom attól, hogy csinál valamit és ettől elvárja hogy neki mindenki lesse a szavát. csak ennyi. ÉS volt a tahó paraszt már a legelejétől. ÉS lehet valaki jó a 3d modellezésben de attól még csak egy kis fasztarisznya marad egész életében ilyen hozzáállással. -
-
#1156 -
#1155 ;D -
#1154 Belehet fogni a pofátokat köcsögök..
Ti kik vagytok itt hogy ugattok?
Majd ha annyit leteszel az asztalra mint Notic utánna lehet ugatni.
Addigis kuslegyenn.
Mert nem teszarod itt a cserebogarat.. -
rgida666 #1153 A probléma megoldása: space=parking brake -
#1152 Sziasztok! Nemrég találtam rá erre a topikra és gondoltam kipróbálom magam is ezt a játékot. Leszedtem, feltettem aztán mikor már mindent beállítok rajta, és indul a game akkor csak egy full sötét kép látszik, a kiírások teljesen elmosódva jelennek meg:( Próbáltam már legkissebb felbontás min graftal de úgysem műxik:( Ati 9800-som van, nem kellene ezt csinálnia... Tudtok valami megoldást srácok? Segítségeteket előre is köszönöm! -
#1151 No kipróbáltam.
Hát nemtom. Ugyanolyan instabil, mint a convoy.
Valamint nem találtam a festésen kivül semmilyen optikai tunningot, csak alkatrészeket (motor, fék, sebváltó, kerék). Van egyáltalán ilyen?
A rendörséget hogy lehet lerázni? Mert nagyon lassan akar csökkenni a slider. -
#1150 Nekem se gyere be .. -
#1149 már nem kell kösz, éjjel lejött, most mentem egy kört de már látom hogy tényleg nem fog hosszan lekötni -
#1148 ált. az ilyen idegeskedések ellen jó az universal share downloader, legalább nem kell foglalkozni a dologgal.
kár hogy összegubancolódtatok ilyen téma miatt. -
#1147 Kösz a sok faszkalapnak, hogy a legjobb modellezőnk visszamondta a Haulinos munkát (megértem)... Itt megint kezd az a gyökérség menni, ami az SG-n szokott... -
#1146 a http://www.3dartpol.da.ru/ oldalról lehet letölteni hozzá pár 1 kamion és 1 sima és 1 dupla pótot.Ja meg egy kerék modot. -
#1145 Nincs hozzá magyarosítás vagy valami kiegészítő?Láttam egy képet és ott már egy hungarocamion-os pótot vitt vki. -
oliverb #1144 Nekem nagyon le szokott csökenni a légnyomásom és valamiért akkor befog a fék:D
Meg olyan vagy hogy viszem a cuccost és mérföldekkel arébb átmentem egy piroson, és ez a rendör utánam jött pedig már rég elhagytam azt a részt ahol átmentem. -
#1143 menj ki inkább a levegőre. még nyárias az idő:/ -
#1142 Mindig leáll, nem tudom így megcsinálni a 200 ezres missiont, pedig már csak 1 perc lenne odaérni... -
#1141 A Prism3D motorja leállt! A hibáért elnézését kérjük! A KURVA ANYJÁT Ezé basztam el 3 órát -
#1140 nem tartom többre magam annál, mint ami vagyok. én tervezek, tudom hogy egy nap profi modelező leszek, a volvo-t meg azért kezdtem el, mert ami volt a pttm-be az össze lett csapva és ez meg is látszik rajta. csak később lett belőle verseny, az is egy baromság de nekem ne linkelgesse senki a modeljét az én topikomba
talán úgy jött le hogy nagyképű vagyok, ha így is van, azért lettem ilyen mert én vagyok jóformán az egyetlen modder, aki NEM zárja le a psm-jét, még akkor sem ha több hetet vagy hónapot dolgozok az aktuális modelen. ezért elvártam némi tiszteletet, de nem igazán kaptam meg szal most dolgozok és olyan helyet keresek, ahol megbecsülik a munkámat. talán ez nem a haulin topik lesz
ha ez is nagyképű szöveg volt, sajnálom, majd megpróbálok kevesebbet írni -
#1139 Én egy senki:D De legalább tudom, hogy hol van a helyem:D Carlos meg egy hatalmas senki tudtommal:D Thanatos meg az ubernoone:D csak arra akrtunk rávilágítani, hogy attól, hogy csinálod a volvo-t (ami egy nagyon szép dolog ha önzetlenül teszed és nem egy kinek van nagyobb farka verseny miatt) még nem kell elszállnod magadtól mert nem te szartad a modder community-t. Az agresszív kisgyerek hozzáállás meg nem igazán bejövős... -
#1138 miért ti kik vagytok? -
#1137 Sajnos énsem. -
#1136 Egyetértek! -
Thanatos #1135 én meg már sajna megse lepődök :))) -
#1134 hehhe megint egy modder aki azt hiszi ő szarta a community-t... beszarok az ilyenektől... -
#1133 szánalmas -
#1132 "remélem elkúrja a géped"
Én ezt nevezném beszólásnak, nem azt amit én irtam. -
#1131 és ha nem tetszenek a modjaim, annak örülni is tudok, eggyel kevesebb majom jön majd kéregetni -
#1130 "Aki sajnálja az sms-t, az megérdemli, hogy szivjon!"
ez kurvára nem én voltam. egyébként ismerek egy carlos-t egomból, de ő nem seggfej -
#1129 Te kezdted a beszólogatást. Mit vársz?
Felölem a seggedbe dughatod a modjaidat! -
#1128 akkor hagyom éjjelre, bár egyre jobban megy el a kedvem tőle, az utóbbi képek és kritikák nem voltak túl biztatóak -
#1127 nekem nem vágta haza, mert le se jött. nem tudom neked mi bajod van, szerintem már az nem éppen szép hogy warez verziót töltenék, de tudod én erre a játékra nem fogok költeni mert nálam úgyse bírná 2 napnál tovább, de mégis jó lenne legalább kipróbálni esetleg modolni. ha neked/tek ennyire nem kell tőlem kiegészítő bele akkor nyugodtan folytasd csak a beszólogatást
eddig kamionos játékokkal kapcsolatban komolyabb bajom pár lengyel ürgével volt, de most te vezeted a listát és ha valaki kérdi, miért nem engedélyezem átkonvertálni a modjaimat a haulinba, téged foglak idézni. ha pedig valaki mégis átrak az engedélyem nélkül valamit, amit én csináltam, és tudomásomra jut, leshetitek hogy bármikor kiadom a volvo-t -
#1126 be fog az gyorsulni, nyugodság van, nekem is így kezdte, aztán szépen felment 180-ig -
#1125 nekem átlagban 4kb/s a letöltési sebesség, 11 órára becsüli mire leér
de azért kösz a linket, much appreciated -
#1124 Teljesen jól elindult, játszom vele!
Amúgy ha jól selytem neked vágta haza a géped, nemtom mit rinyász. -
#1123 wat da fak, tudod én nem küldözgethetek csak úgy sms-eket, de hiába is magyaráznám te biztos jobban tudod
indul? remélem elkúrja a géped