35115
18 Wheels of Steel Haulin
  • daf xf
    Látom a friccek sem unatkoznak..
  • RaST
    Shader Quality-n állits ..

Inditásnál találod, a kisablakban ..
    -> Advencednél
  • HD JOHNNIE
    #1152<<----- please...
  • Bucser
    JA Te meg ő szarjátok tudom én meg a feketelyukat és s spanyolviaszt is. Csak ugye látom nem siekrült olvasnod a flame-t az elejétől mikor Ő kezdett el nagy pofával beszólogatni de én vagyok a szar szemét köcsög ugye?? Na menjetek nyalni tovább hátha kiadja a szaros volvoját.
  • Bucser
    Ja persze mi vagyunk a faszkalapok mikor ti hagyjátok, hogy zsaroljon egy kis fasztarisznya. Hogy neki nem lehet ellentmondani vagy nem adja ki a volvoját. Hát szarok bele kiadja e a Volvot. Ha ki akarja adni kiadja ha nem akkor meg örömködjön magának. De felforduk a gyomrom attól, hogy csinál valamit és ettől elvárja hogy neki mindenki lesse a szavát. csak ennyi. ÉS volt a tahó paraszt már a legelejétől. ÉS lehet valaki jó a 3d modellezésben de attól még csak egy kis fasztarisznya marad egész életében ilyen hozzáállással.
  • RaST

• Carlos
  • RaST
    ;D
  • daf xf
    Belehet fogni a pofátokat köcsögök..
    Ti kik vagytok itt hogy ugattok?
    Majd ha annyit leteszel az asztalra mint Notic utánna lehet ugatni.
    Addigis kuslegyenn.
    Mert nem teszarod itt a cserebogarat..
  • rgida666
    A probléma megoldása: space=parking brake
  • HD JOHNNIE
    Sziasztok! Nemrég találtam rá erre a topikra és gondoltam kipróbálom magam is ezt a játékot. Leszedtem, feltettem aztán mikor már mindent beállítok rajta, és indul a game akkor csak egy full sötét kép látszik, a kiírások teljesen elmosódva jelennek meg:( Próbáltam már legkissebb felbontás min graftal de úgysem műxik:( Ati 9800-som van, nem kellene ezt csinálnia... Tudtok valami megoldást srácok? Segítségeteket előre is köszönöm!
  • Carlos
    No kipróbáltam.
    Hát nemtom. Ugyanolyan instabil, mint a convoy.
    Valamint nem találtam a festésen kivül semmilyen optikai tunningot, csak alkatrészeket (motor, fék, sebváltó, kerék). Van egyáltalán ilyen?
    A rendörséget hogy lehet lerázni? Mert nagyon lassan akar csökkenni a slider.
  • RaST
    Nekem se gyere be ..
  • eightmiles
    már nem kell kösz, éjjel lejött, most mentem egy kört de már látom hogy tényleg nem fog hosszan lekötni
  • b-type
    ált. az ilyen idegeskedések ellen jó az universal share downloader, legalább nem kell foglalkozni a dologgal.
    kár hogy összegubancolódtatok ilyen téma miatt.
  • gumikacsa
    Kösz a sok faszkalapnak, hogy a legjobb modellezőnk visszamondta a Haulinos munkát (megértem)... Itt megint kezd az a gyökérség menni, ami az SG-n szokott...
  • garam93
    a http://www.3dartpol.da.ru/ oldalról lehet letölteni hozzá pár 1 kamion és 1 sima és 1 dupla pótot.Ja meg egy kerék modot.
  • garam93
    Nincs hozzá magyarosítás vagy valami kiegészítő?Láttam egy képet és ott már egy hungarocamion-os pótot vitt vki.
  • oliverb
    Nekem nagyon le szokott csökenni a légnyomásom és valamiért akkor befog a fék:D
    Meg olyan vagy hogy viszem a cuccost és mérföldekkel arébb átmentem egy piroson, és ez a rendör utánam jött pedig már rég elhagytam azt a részt ahol átmentem.
  • 12346
    menj ki inkább a levegőre. még nyárias az idő:/
  • whiskeyman
    Mindig leáll, nem tudom így megcsinálni a 200 ezres missiont, pedig már csak 1 perc lenne odaérni...
  • whiskeyman
    A Prism3D motorja leállt! A hibáért elnézését kérjük! A KURVA ANYJÁT Ezé basztam el 3 órát
  • eightmiles
    nem tartom többre magam annál, mint ami vagyok. én tervezek, tudom hogy egy nap profi modelező leszek, a volvo-t meg azért kezdtem el, mert ami volt a pttm-be az össze lett csapva és ez meg is látszik rajta. csak később lett belőle verseny, az is egy baromság de nekem ne linkelgesse senki a modeljét az én topikomba

talán úgy jött le hogy nagyképű vagyok, ha így is van, azért lettem ilyen mert én vagyok jóformán az egyetlen modder, aki NEM zárja le a psm-jét, még akkor sem ha több hetet vagy hónapot dolgozok az aktuális modelen. ezért elvártam némi tiszteletet, de nem igazán kaptam meg szal most dolgozok és olyan helyet keresek, ahol megbecsülik a munkámat. talán ez nem a haulin topik lesz

ha ez is nagyképű szöveg volt, sajnálom, majd megpróbálok kevesebbet írni
  • Bucser
    Én egy senki:D De legalább tudom, hogy hol van a helyem:D Carlos meg egy hatalmas senki tudtommal:D Thanatos meg az ubernoone:D csak arra akrtunk rávilágítani, hogy attól, hogy csinálod a volvo-t (ami egy nagyon szép dolog ha önzetlenül teszed és nem egy kinek van nagyobb farka verseny miatt) még nem kell elszállnod magadtól mert nem te szartad a modder community-t. Az agresszív kisgyerek hozzáállás meg nem igazán bejövős...
  • eightmiles
    miért ti kik vagytok?
  • Carlos
    Sajnos énsem.
  • Carlos
    Egyetértek!
  • Thanatos
    én meg már sajna megse lepődök :)))
  • Bucser
    hehhe megint egy modder aki azt hiszi ő szarta a community-t... beszarok az ilyenektől...
  • Carlos
    szánalmas
  • Carlos
    "remélem elkúrja a géped"
    Én ezt nevezném beszólásnak, nem azt amit én irtam.
  • eightmiles
    és ha nem tetszenek a modjaim, annak örülni is tudok, eggyel kevesebb majom jön majd kéregetni
  • eightmiles
    "Aki sajnálja az sms-t, az megérdemli, hogy szivjon!"

ez kurvára nem én voltam. egyébként ismerek egy carlos-t egomból, de ő nem seggfej
  • Carlos
    Te kezdted a beszólogatást. Mit vársz?
    Felölem a seggedbe dughatod a modjaidat!
  • eightmiles
    akkor hagyom éjjelre, bár egyre jobban megy el a kedvem tőle, az utóbbi képek és kritikák nem voltak túl biztatóak
  • eightmiles
    nekem nem vágta haza, mert le se jött. nem tudom neked mi bajod van, szerintem már az nem éppen szép hogy warez verziót töltenék, de tudod én erre a játékra nem fogok költeni mert nálam úgyse bírná 2 napnál tovább, de mégis jó lenne legalább kipróbálni esetleg modolni. ha neked/tek ennyire nem kell tőlem kiegészítő bele akkor nyugodtan folytasd csak a beszólogatást

eddig kamionos játékokkal kapcsolatban komolyabb bajom pár lengyel ürgével volt, de most te vezeted a listát és ha valaki kérdi, miért nem engedélyezem átkonvertálni a modjaimat a haulinba, téged foglak idézni. ha pedig valaki mégis átrak az engedélyem nélkül valamit, amit én csináltam, és tudomásomra jut, leshetitek hogy bármikor kiadom a volvo-t
  • whiskeyman
    be fog az gyorsulni, nyugodság van, nekem is így kezdte, aztán szépen felment 180-ig
  • eightmiles
    nekem átlagban 4kb/s a letöltési sebesség, 11 órára becsüli mire leér

de azért kösz a linket, much appreciated
  • Carlos
    Teljesen jól elindult, játszom vele!
    Amúgy ha jól selytem neked vágta haza a géped, nemtom mit rinyász.
  • eightmiles
    wat da fak, tudod én nem küldözgethetek csak úgy sms-eket, de hiába is magyaráznám te biztos jobban tudod

indul? remélem elkúrja a géped