35115
18 Wheels of Steel Haulin
  • whiskeyman
    Torrent! max fél óra
  • Carlos
    Aki sajnálja az sms-t, az megérdemli, hogy szivjon!
    Felment, inditom el!
  • Carlos
    No, most csúszik fel, kiváncsi vagyok. :)
  • Vlala #1119
    Elég érdekes játék lett, először kétkedve fogadtam - minek még egy Convoy - aztán elkezdtem vele fuvarozni.
    Egész jó! A Convoyból, ahogy valaki írta, a jó nagy térkép megmaradt, hosszú órákig tart egy fuvar, de végre lehet benne menteni. (bár visszatölteni még nem próbáltam :) )Érdekes, hogy úgy érezni, a kamion jobban gyorsul hegymenetben, mint lefelé... bár, nem vezettem még kamiont élőben.

Viszont hatalmas rejtély, hogy THQ-éknál miért nem tudnak normális rendőrt AI-zni, nálam még mindig a Hard Truck 2 üldöző, lövöldöző és letolható rendőrei számítanak etalonnak.
  • eightmiles
    vártam 30 percet, most meg megint kiírja hogy már töltök valamit. kapja be, kibaszott letöltés miatt még ennyit nem szívtam, mindjárt szarrá rugdosok valamit a kurva életbe. rapidshare-en meg át kéne írniuk a fenti szöveget mondjuk erre:

The world's SHITTEST 1-Click Webhoster

töltse már fel valaki valami normális helyre, cserébe meglepem valami speckó cuccal a gémbe :D modelezek neki kiegészítőket valamelyik kamionhoz :D
  • whiskeyman
    Csekkold már hol a bokor paszmek
  • eightmiles
    onnan szedNÉM de flashgettel nem tudom... most még kell várnom öt percet hogy elindítsa, ha addig tudsz adni tippet hogyan töltsem flashgettel úgy, hogy ha le is áll a net és vissza kell csatlakoznom, tudjam folytatni, azt megköszönném
  • Axtros
    Szerintem ez a program a sorozat legjobban sikerült tagja, nem is igazán hiszem hogy lesz még további ilyen "hagyományos" folytatás, ugyanis a jelenlegi grafikával, és játékmenettel ebből többet már nem igazán lehet kihozni. Egy új játéknak már másik motort (3D engine), és új architektúrát kell használni, ha a Haulint is felül szeretné múlni.
    Aki az ntex változatát töltötte le, annak elvileg rendesen kell futnia, mivel néhány torrenten, és webszerveren van egy hibás változat is. Az is 15x10 megás fájlokra van bontva.
  • Game Hunter
    Innenprobaltad mar?
  • Axtros
    igen van, én tőled szedtem le, és rendesen fut
  • eightmiles
    valaki nem töltené fel valami normális helyre, ahonnan lehet szedni flashget-tel?
  • eightmiles
    na ez egy kibaszott szar dolog, 139.1 megánál leállít a net és nem folytatja a letöltést, mindezt 4 óra várakozás után
  • roliairsuni
    köszi szépen, midne ígyvan ahogy mondtad, műxik, na majd holnap megyek egy jót ;)
  • Bucser
    Nem lehet valahogy levenni az idő telésének mértékét? Mondjuk a felére?? kurva idegesítő hogy minden 10 perc után keresnem kell egy rohadt hotelt...
  • Schwarz
    majd kitáblázza valaki :D
  • SomebodyEra
    Engem az zavar kicsit, hogy a városokban nincs kitáblázva, hogy merre is kéne menni és elég sűrűn elkavarodom.Többiek is vagy csak én vagyok béna picit?
  • IvecoPeter
    Nekem is ugyan olyan videokarim van mint neked és simán fut ez is és a pttm-is majdnem simán futott, Miután levettem a látótávolságot nem volt vele semmi baj.
  • FiReBoY
    Vezetés közben N-betű lenyom, jobb alsó négyzet - View Map
  • Schwarz
    n gomb (notebook), view map gomb
  • Magnumrolcsi
    Nekem működik :)
  • Atti12
    Van a játékba rendes nagy térkép? :/ mert én csak kicsit találtam
  • bepe79
    www.guru3d.com Szedj le hozzá valamit, próbáld ki, ne add fel szerintem ilyen könnyen! Próbálj ki egy Omega vagy NGO vagy Zer0point drivert is, hátha...
  • Bucser
    mx440-el nem fog menni mert shadereket használ.. bár mondjuk gőzöm sincs mit akarsz még az mx440-től manapság..
  • Guillotine
    Szevasztok!
    Nálatok is van olyan probléma,ha kilépsz a Windowsba akkor teljesen sötét a kép?
    Nem látni az asztal tartalmát.
    Mit lehetne vele tenni?
    Válaszokat előre is köszönöm.
  • Speedbreaker
    Na itt fejeztem be eddigi "pályafutásomat" ezzel a játékkal. Bye all :@
  • Carlos
    Holnap leszedem énis.
    Eddig az összessel játszottam, úgyhogy megnézem.
  • akyyy
    térkép az milye?
  • roliairsuni
    köszi szépen, midnejárt kipróbálom
  • triskay
    roliarsuni!! a meglévő kamionodat a service-ben lehet fejleszteni!! térképen a jele S a pótfelvételnél megállsz a cég kapujánál nyomsz egy enter és akkorra már ott kell lenni a szállítmánynak van 1-2 olyan telep aminke az épülete mögé is be lehet menni és ott van a pót
  • adios
    nekem is tegnap este onnan jött le amit belinkeltél:)
    És mégegyszer köszi.
  • Scania Dáci
    csákó mki!
    most kezdtem el tölteni komolyan mondom izzadok az idegtől h egész nap nem kerültem gép elé,már gurulni akarok:D
  • roliairsuni
    namost, nekem ilyen bajaim vannak:
    1.nemtudom fejleszteni a kamiont (én csak a használt truck shopot találom)
    2. nem sikerült pótot magamra venni (elmentem csak kamionozni, bemntem egy városba, na mondom felveszek magam mögé valami sz@rt, bemegyek a cégnek a portájánál, kiad valami diszpédzseres szart, és ott kijelöltem a nekem teccőt, de semmi, se pót, se ha visszamegyek nemvolt már ott)
    PLS HELP ME
  • Speedbreaker
    Akinek MX440-je van az nem tudna adni egy honlapot ahonnan letölthetem hozzá a legújabb drivert? (nvidia.com kizárva)
  • oliverb
    magyarositás?
  • oliverb
    hungarian nyelvre wann forditjátok unter?
  • bepe79
    OK, copy that!
  • GabriSanyi
    In progress:P
  • Schwarz
  • Schwarz
    igen, én még tegnap este simán lejött, kösziiiiiii!!
  • Atti12
    lehet hogy driver baja van? 6.5 ös driver van fent