35115
18 Wheels of Steel Haulin
-
#1522 commanderben is lehet, egyszerü szövegszerkesztővel megnyitja vagy jegyzettömbbel -
#1521 társítsd a jegyzettömbhöz. az a legegyszerűbb.
jobb egér, társítás és ott válaszd ki, ha meg nincs akkor tallózd ki.
de ne commanderbe, hanem simán a dokumentumokba!!
na de télleg ßye -
#1520 kérlek mond meg nekem azt mivel lehet megnyitni mert semmi nem nyitja meg nekem :(
Probáltam a totalcommanderrel is de az is azt irja : megkeresem a weben, vagy kiválasztom a listábol:S
Segits kérlek!
Köszi elörre is -
#1519 trucksims.try.hu-n van infó a játékról.........a F.A.Q-t majd elkérhetném és kirakhatnám az oldalunkra?amúgy most vettem meg a MACK-om:P mot meek érte el pasóba hogy használhassam...a régi kacsitra meg beosztok vmi sofőrgyereket.....és veszek még egy halom kamiont és mindíg másikkal meek:P -
#1518 na mentem még holnap bekell járnom az USA többi részét...
na viszonthallásra -
#1517 a nullát nyomod? ami az o és a p felett van, azt kell megnyomni -
#1516 I Love My Rig
-
Dexantreal #1515 Nah, egyre jobban belejövök. De a zsaruk sokszor lkeapcsolnak...ne menjek gyorsan, vagy mi a rák? Mennyi az a nem gyors? 40? az túl lassú szerintem -
#1514 Nincs benen olyan kamera nézet mint az előző részekben hogy a kamion elejének a tetejéröl mutassa? vagy nem lehet valahogy a külső nézetet előrébb hozni? -
mernokur #1513 en? -
#1512 akkor fejleszd még egy kicsit a szókincsedet, mert leszedni nem csak a netről lehet ugye... -
#1511 valaki fel tudta forralni a vizet? -
mernokur #1510 most nekem van egy duplapotos las vegasbol new yorkba :) -
#1509 szerinted? talán nem a #1439-re válaszoltam? -
#1508 nekem már saját pótom van, szal tuti nem viszek más pótot (no nem is akarnék)
főleg nem duplát. tegnap egész éjszaka (játékban) tolattam vele, nem ment, meguntam, beakartam állni keresztbe, azse ment mert kicsi volt a hely + már majdnem el is szakadt. leakasztottam és kiléptem
mondjuk ha tudnék felvenni sofőröket és őket küldeni a pi*ába akkor lenne ám bevételem rendesen :D
de nem leszek szemét, elvégre nem erről szólna -
#1507 Simánál még jó lehet a tükör, de a duplánál lehetettlen látni a hátulját.Én külső kamerából csinálom a rátolatást, és ha kell forgatom egérrel.De még így is nehéz, főleg hogy az össze külső kamera nagyon közel van a kamionhoz, és nincs nagy rálátás... -
#1506 Hát ez is művészet volt.Ráadásul már második alkalommal sikerült, előtte egy Waste-dupla volt Miami-ból El Pasoba, de azért csak 10 ezret adtak.Nem igazán fizettték meg a munkát -
#1505 én a convoyba vagy mibe tükörből tolattam, de itt már rázósabb...
nem tom miért, neke furább... ill. nehezebb -
#1504 látom nem csak én szállítok dupla pótos tojást :) igen jól jövedelmez.
Viszont még félúton vagyok,nem próbáltam dupla póttal betolatni még a lerakodó helyre,kíváncsi leszek...mikor nem dupla póttal vagyok,még akkor is művészet a rendes helyre betolatni :) -
#1503 ohh...kössz!
Én csak a g_console-t irtam at! -
#1502 A véremben van :P -
#1501 ahogy látom rendesen meg is kaptad a jutalmad!! -
#1500 GEC!! GRATULÁLOK!!!
hogy csináltad?
amugy sofőrt énse tudok felvenni, pedig tényleg kielemeztem mindent (mondjuk ezen kvül meg is van minden), de egy embert se tok felvenni... -
#1499 Tetszik a játék , de egy-két doog még nem világos:
HOgyan lehet sofőrt felvenni?Elvileg már van hozzá kamionom , meg úton van a pót is, de sofőrt nem tom hogy kell alkalmazni.
És egy örömteli pillanat a játékból(El Pasobol jöttem):
-
mernokur #1498 marmint ami europaban jatszodik? -
#1497 a micsoda?
lesz olyan?
én egy europas jatekrol tudok a Truckers-ről de az csak Lengyelországban "játszódik" -
#1496 Ez tiszta DAF kormány
-
mernokur #1495 mikor fog megjelenni az europas hard truck??? -
#1494 ha lesz akkor Schwarz fogja csinálni úgyis, ő szokta csinálni -
Vlala #1493 Du. óta 120 üzenet... Nyomjátok már a pedált inkább, ne irkáljatok annyit :) -
Dexantreal #1492 Csak ezt az egyet tudom. -
#1491 ezt a kamerás okosságot nem tudom beállítani a konzolban, van akinek sikerult?
a pénzes az persze működik :\ -
#1490 kacsa vannak jelentkezőka magyarositás elkészitéséhez? -
#1489 köcce majd meg probálom de nekm ienek a prism3d dokumentumba vanak -
#1488 k tudná a kodokat + adni -
sosi81 #1487 A büntetést úgy tudod meguszni hogy nem a rendőr mellett haladsz el hanem kb 2 sávval mellette. Így elvileg nem vesz észre. Ez nekem bejött. -
#1486 #1478 -
#1485 nekem nincs kódom, meg nemis tudok működő kódrol bár írtak már néhányat lentebb... -
#1484 ok bocs mik a kodok a játék hoz és hova kll öket beirni van egy olyan kamionos film is h fekete kutya csak fen van a bilentyüzet más helyenmert kormányal nyomulok és ezért még egyszer bocs -
#1483 eredetileg a conoyos hűtőpótról van, de nemillik erre a pótra, szal nemajánlatos azt belerakni, legfeljebb ha megvan a skinhez való pót akkor ok