35115
18 Wheels of Steel Haulin
  • allock #1522
    commanderben is lehet, egyszerü szövegszerkesztővel megnyitja vagy jegyzettömbbel
  • King of Roads
    társítsd a jegyzettömbhöz. az a legegyszerűbb.
    jobb egér, társítás és ott válaszd ki, ha meg nincs akkor tallózd ki.
    de ne commanderbe, hanem simán a dokumentumokba!!

na de télleg ßye
  • kis krisztian
    kérlek mond meg nekem azt mivel lehet megnyitni mert semmi nem nyitja meg nekem :(
    Probáltam a totalcommanderrel is de az is azt irja : megkeresem a weben, vagy kiválasztom a listábol:S
    Segits kérlek!
    Köszi elörre is
  • GabriSanyi
    trucksims.try.hu-n van infó a játékról.........a F.A.Q-t majd elkérhetném és kirakhatnám az oldalunkra?amúgy most vettem meg a MACK-om:P mot meek érte el pasóba hogy használhassam...a régi kacsitra meg beosztok vmi sofőrgyereket.....és veszek még egy halom kamiont és mindíg másikkal meek:P
  • King of Roads
    na mentem még holnap bekell járnom az USA többi részét...
    na viszonthallásra
  • eightmiles
    a nullát nyomod? ami az o és a p felett van, azt kell megnyomni
  • King of Roads
    I Love My Rig

• Dexantreal
    Nah, egyre jobban belejövök. De a zsaruk sokszor lkeapcsolnak...ne menjek gyorsan, vagy mi a rák? Mennyi az a nem gyors? 40? az túl lassú szerintem
  • Gyocsika
    Nincs benen olyan kamera nézet mint az előző részekben hogy a kamion elejének a tetejéröl mutassa? vagy nem lehet valahogy a külső nézetet előrébb hozni?
  • mernokur
    en?
  • Schwarz
    akkor fejleszd még egy kicsit a szókincsedet, mert leszedni nem csak a netről lehet ugye...
  • KraZ
    valaki fel tudta forralni a vizet?
  • mernokur
    most nekem van egy duplapotos las vegasbol new yorkba :)
  • Schwarz
    szerinted? talán nem a #1439-re válaszoltam?
  • King of Roads
    nekem már saját pótom van, szal tuti nem viszek más pótot (no nem is akarnék)
    főleg nem duplát. tegnap egész éjszaka (játékban) tolattam vele, nem ment, meguntam, beakartam állni keresztbe, azse ment mert kicsi volt a hely + már majdnem el is szakadt. leakasztottam és kiléptem

mondjuk ha tudnék felvenni sofőröket és őket küldeni a pi*ába akkor lenne ám bevételem rendesen :D
    de nem leszek szemét, elvégre nem erről szólna
  • zolo
    Simánál még jó lehet a tükör, de a duplánál lehetettlen látni a hátulját.Én külső kamerából csinálom a rátolatást, és ha kell forgatom egérrel.De még így is nehéz, főleg hogy az össze külső kamera nagyon közel van a kamionhoz, és nincs nagy rálátás...
  • zolo
    Hát ez is művészet volt.Ráadásul már második alkalommal sikerült, előtte egy Waste-dupla volt Miami-ból El Pasoba, de azért csak 10 ezret adtak.Nem igazán fizettték meg a munkát
  • King of Roads
    én a convoyba vagy mibe tükörből tolattam, de itt már rázósabb...
    nem tom miért, neke furább... ill. nehezebb
  • PLackó
    látom nem csak én szállítok dupla pótos tojást :) igen jól jövedelmez.
    Viszont még félúton vagyok,nem próbáltam dupla póttal betolatni még a lerakodó helyre,kíváncsi leszek...mikor nem dupla póttal vagyok,még akkor is művészet a rendes helyre betolatni :)
  • Vviikkttoorr
    ohh...kössz!
    Én csak a g_console-t irtam at!
  • zolo
    A véremben van :P
  • King of Roads
    ahogy látom rendesen meg is kaptad a jutalmad!!
  • King of Roads
    GEC!! GRATULÁLOK!!!
    hogy csináltad?
    amugy sofőrt énse tudok felvenni, pedig tényleg kielemeztem mindent (mondjuk ezen kvül meg is van minden), de egy embert se tok felvenni...
  • zolo
    Tetszik a játék , de egy-két doog még nem világos:
    HOgyan lehet sofőrt felvenni?Elvileg már van hozzá kamionom , meg úton van a pót is, de sofőrt nem tom hogy kell alkalmazni.
    És egy örömteli pillanat a játékból(El Pasobol jöttem):
  • mernokur
    marmint ami europaban jatszodik?
  • King of Roads
    a micsoda?
    lesz olyan?
    én egy europas jatekrol tudok a Truckers-ről de az csak Lengyelországban "játszódik"
  • King of Roads
    Ez tiszta DAF kormány

• mernokur
    mikor fog megjelenni az europas hard truck???
  • allock #1494
    ha lesz akkor Schwarz fogja csinálni úgyis, ő szokta csinálni
  • Vlala #1493
    Du. óta 120 üzenet... Nyomjátok már a pedált inkább, ne irkáljatok annyit :)
  • Dexantreal
    Csak ezt az egyet tudom.
  • quack
    ezt a kamerás okosságot nem tudom beállítani a konzolban, van akinek sikerult?
    a pénzes az persze működik :\
  • Kisvigyori
    kacsa vannak jelentkezőka magyarositás elkészitéséhez?
  • Kisvigyori
    köcce majd meg probálom de nekm ienek a prism3d dokumentumba vanak
  • Kisvigyori
    k tudná a kodokat + adni
  • sosi81
    A büntetést úgy tudod meguszni hogy nem a rendőr mellett haladsz el hanem kb 2 sávval mellette. Így elvileg nem vesz észre. Ez nekem bejött.
  • King of Roads
  • allock #1485
    nekem nincs kódom, meg nemis tudok működő kódrol bár írtak már néhányat lentebb...
  • Kisvigyori
    ok bocs mik a kodok a játék hoz és hova kll öket beirni van egy olyan kamionos film is h fekete kutya csak fen van a bilentyüzet más helyenmert kormányal nyomulok és ezért még egyszer bocs
  • allock #1483
    eredetileg a conoyos hűtőpótról van, de nemillik erre a pótra, szal nemajánlatos azt belerakni, legfeljebb ha megvan a skinhez való pót akkor ok