35115
18 Wheels of Steel Haulin
  • King of Roads
    várj, fordítok: mik a kódok, mondd már meg
  • allock #1481
    plz írjál már érthetőbben, mert elsőre sosemfogom fel mit akarsz, már bocs
  • garam93
    Nem tudnád megmondani h le lehet-e szedni vhonnan és ha igen akkor honnan?
  • Kisvigyori
    én még tok ilyen filmet nem tom látátok e már afekete kutyát az iskaminos fil
  • King of Roads
    a dokumentumjaidban a haulin mappájában nyisd meg a config.CFG fájlt, és a második, harmadik sorban ennek kell lennie:
    uset g_console "0"
    uset g_developer "0"

ezt a kettő nullát írd át 1-re.
    azaz
    uset g_console "1"
    uset g_developer "1"

a játékban nyomd meg a 0át, de a simát, ne a Num Pad-on és írd be, h cheat monez. mert a z az y.
  • Kisvigyori
    mik a kpodok mad már +
  • allock #1476
    ha annyira pénzhiányban vagytok írjátok át a kamionok árait
  • Vviikkttoorr
    de miért nem jön be a cheat???
    Rá akarok jönni hogy lehet megvenni dolgokat,és utána elkezdeném kód nélkül!
    valaki segítsen már!
    Mert nekem em jön be a cheat points!
    :(
  • allock #1474
    a töréssel törődöm a legkevésbé, mihamarabb eu-s kamionokkal szeretnél teletömni '-'

amúgy a kacsa hűtőspótjáról van a skin
  • King of Roads
    nekem egyszer egy időre abbahagyta a tükrös szaggatást, mikor az Options-ba asszem a Kontrollernél az Antistropic filteringet vagy mit a legmagasabbra vettem...

tükör nélkül olyan nagyonszép simán megy nekem, nem tom miért szaródik el tükörrel...
    a hűtös pót elég nagy, azértis kéne, nehogy ráhuzzam másra vagy a patkára.
  • eightmiles
    nekem is : /

ezért kell sokat menteni ;D ha jól tudom le sem kell hozzá állni, sőt ha előhozod a console-t, beírod, hogy save, akkor ment egyet. szóval ha menteni akarsz, akkor csak megnyomod ezt: ~, nyomsz egy felfelé írányt, majd egy entert és már el is van mentve :D
  • King of Roads
    egyszer megnézem mindennap, ez az alap
  • garam93
    Én is láttam nekem is nagyon tetszett.Ha tudsz még vmi hasonló filmet akkor az jó lenne!Előre is thx.
  • Dexantreal
    Egyébként, ha már kamionok:

Konvoj (Convoy)
    Vígjáték / Romantikus / Kaland, 1978 - amerikai film

Rendezte: Sam Peckinpah
    Főszerepben: Kris Kristofferson, Ali MacGraw, Ernest Borgnine, Burt Young, Madge Sinclair, Seymour Cassel

Az óriáskamionok sofőrjeinek nem habostorta az élete. A gázolaj ára egyre magasabb, a verseny egyre nagyobb, ráadásul rendőrök hada áll lesben lassan szinte minden farakás mögött, hogy a legkisebb vétség esetén fülöncsípje őket. Gumikacsa, a 18 kerekű kamioncsoda vezetője azonban nem ijed meg tőlük. A rendőrök minden cselére van egy még ügyesebb fortélya, és végül konvojba szervezi valamennyi sértett kamionost, hogy végre ők is megmutathassák, mit tudnak...

A Konvoj a hetvenes-nyolcvanas évek fordulójának óriási mozisikere volt, egy egész generáció számára az amerikai életérzés kifejezője. Érdekes módon a film saját hazájában csak mérsékelt sikert aratott, és annak ellenére, hogy mára kultuszfilmmé vált világszerte, Amerikában teljesen elfelejtették.

Jó film, érdemes leszedni/megvenni. Nekem megvan, láttam és tetszett és most lehet, hogy megint megnézem a napokban. Csak így erről a géjmről jutott eszembe hírtelen.
  • garam93
    Az más!Bár nekem nem törték még össze sose a pótom.Furcsa.
  • Dexantreal
    Képzeld rájöttem időközben:P....
  • King of Roads
    énis, de tudod azok a balfasz AI-k...
  • torque12
    nekem is prism 3d baj van? HELP!
  • King of Roads
    na végre "igazi kamionos" az emberkém.
    egy gyönyörű kék Peterbilttel és egy szép T.K. hűtősfélpóttal járom amerika országútjait, hogy mozgásban tartsam a nemzetet
  • garam93
    Ti nem törődtök a sérüléssel?Én mindig igyekszem nem összetörni a pótot!
  • King of Roads
    most komolyan ne legyél már ekkora segg.
    töltsd le, nézd meg
  • garam93
    Honnan van hungarocamionos pótod?
  • tamás88
    ő azt irta hogy letörölte én nem leszedett v.mit
  • Rusid
    Valószinü SoundBlaster Live-od van sima alap driverrel ,szedd le a legújabb drivert hozzá és akkor megjavul vagy az NHQ-s drivert.
  • tamás88
    és ez hogy jön ide
  • Schwarz
    mikor elkészült a convoy magyarosítása, már akkor leszedtem
  • quack
    tojásért is sokat ad ahogy neztem, chicago-salt lake cityért 55k-t kaszaltam :]
  • allock #1455
    na beszart a gém vagy mi :D
    eltünt a showroomban az összes kamion, zmodban meg ha bakarom importálni a gépet, kiírja h kevés a memom... érdekes eddig nemvolt semmi baja
  • Schwarz
    saját zsebre dolgozik
  • quack
    most komolyan ne legyél már segg. ez egy kamion szimulátor. három dolgot kell benne csinálni: felvenni az anyagot, elmenni a célállomásig és ott lerakni. ehhez segítségedre van kicsi, nagy, közepes, közepesen kicsi, nagyon közepes, és kissé nagy térképek...vajon miért nincs benne robotsofőr meg auto parkolás? mer akkor kurvara semmi értelme nem lenne a játéknak

nekem is megjott a jatekhoz a kedvem, nyomtam is vele, csak az a baj hogy ha menedzselésbe a driverekkel akarok barmit csinalni (managelni, assign-olni) akkor kifagy ez a fos. pecs, csít, hek, krek, rituálé van ez ellen?
    ja és ez ez mennyiben mas mint az elozo reszek? ezen kivul csak a pttm volt meg de nem jatszottam vele sokat mer nagy jatekszezon vót :\
  • KraZ
    nekem tükör nélkül is szaggat
  • allock #1451
    :DD

• Vviikkttoorr
    Nagy rakás kaki ez a játék úgy ahogy van!
    Visszatérek CODozni!
    :D
  • ZAZ
    nekem meg olyan hogy ha beapcsolom a visszapillantót akkor szaggat
  • roliairsuni
    a büdös kurva életbe ebbe a szarba, volt hogy a zsaruk geciztek, és nemvol pénzem kifizetni, mostmeg 2 óra játék után 1*csak fogta magát és kiírt valmi Prism3D hibát, a büdös kurva életbe haulin
  • Gyocsika
    Erre én is kiváncsi lennék mert nekem is recseg a hang!
  • Dexantreal
    Elvállaltam egy fuvart. Chicagoból Detroitba, térkép bekapcsolva job felső sarok, de akkoris:S...csak az utat mutatja és kicsibe...hogy lehet megcsinálni, hogy valahogy elvezessen Detroitba?:S....ez az egy problémám...amúgy jó játék.
  • reménytelen
    Nekem ugyanaz a kérdésem, ami a #1045 hsz-ben, amire azóta sem válaszolt senki. Kérem, most tegyétek meg!
  • ZAZ
    thx
  • King of Roads
    m
    nyomd meg