35115
18 Wheels of Steel Haulin
-
#1282 én is wanadooról szedtem bazd azt szar nem látszanak a kamionok -
#1281 nállatok nem volt ilyen grafikai probléma??? -
ASPOD #1280 wanadoo-ról meg torrentről -
#1279 nállam simán engedte... honan szedted le? -
#1278 972$ -é gürcölni? pfúúú ge.. -
ASPOD #1277 ti,hogy tudtátok feltelepiteni?mondom,nekem nem engedi -
#1276 minekaz? -
#1275 szevasztok. nekem olyan problémám van h nem látszik semmi már a mneüben sem a kamion csak a lámpái játékban meg sötét az egész kivéve lámpák látszódnak... reinstallt próbált vhogy segitsetek mar pls... -
ASPOD #1274 sziasztok!letöltöttem a játékot és rámennék a setup-ra és azt írja ki,hogy a windows nem tudja elérni a megadott eszközt,elérési utat vagy filet. és ennyi,nem tudom telepiteni.tudtok segíteni? -
-
#1272 Crack van hozzá valahol? -
#1271 :DDD -
#1270 nincsbocsánat meghalsz -
#1269 bocsi csak nem próbáltam elindítani!bocs a hülye kérdésért!!!! -
#1268 a játék fut cd nélkül? -
#1267 hát ez isten, csak a kamcsi tükörképe van meg
-
#1266 hát én mediumon nyomom, ott egy kis sleeperes kamiont ad. ha álmos, lehúzódok a leállósávba és megnyomom az "n" ott van alul, hogy Advance Time, ott beállítod, hogy "mennyi időt haladjon előre az idő"
eddig hardon nyomtam, ott sleeper nélküli kamiont ad azért nem volt fasza minden.
sleeper nélkülivel csak hotelban alhatsz. -
#1265 SRÁCOK! itt hol és hogyan kell aludni? 4fuvarnak annyi lett emiatt hogy bealudtam és nem tudtam hogyan mit kell nyomni :S -
#1264 én ha indexelek, akkor beengednek
bug:
út közepén szalgkorlát
járókelő kamion pótja oldara dőlve, és húzza
egyszercsak egy kamion lepottyant az égből
esőhang, semmi eső -
endiboy #1263 hát ez szééép :) -
#1262 Lol a duplapót zsámolya nem fordul -
#1261 rengeteg buta dolog maradt még ebben a részben is benn. De hogy a kormányon mért nincs még mindig kéz ezt nem értem. Egyébként az inteligens közlekedésnek nyomát sem látom. Szóval nulla a fejlődés az elözöhöz képest. Szerintem. -
#1260 Ez hogy sikerült?Ügyes vagy! -
#1259 vaalki emlgetett itt DAF XF et, lehet már valmi kieg kamiont leszedni hozzá? ha igen, honnan? pls help me, előre is köszi -
#1258 Szivesen. -
#1257 a garázsba, pont oda ahol kezdtél. utána kell várnod kereken 24 órát játék órája szerint, hogy kiszállítsák oda (n - advance time). innen aztán el is szállíthatod a kijelölt P parkolókba, vagy a G garázsokba - ezeket asszem meg kell venni, és elég drágák (egyet néztem eddig, az 850,000 dolcsi volt). annyi a dolgod, hogy megnyomod az n-t, transport truck és kiválasztod hova vigyék (itt megint kel várnod valamennyit és fizetned is kell érte) -
#1256 pedig ott van a listánaban, sak meg kéne találnod.A dupla póttal tolatás meg művészet xD.De nekem sikerült vele beparkolnom úgy hogy le tudtam rakni... -
#1255 Ehez már tehetség kell baszki!:D -
ZOLEE22 #1254 Sziasztok! Kérdésem az volna windows sp2 megy? -
#1253 köszi -
#1252 Ez történik ha egy pilanatra nem figyelek oda...
Egy láma kérdés:dupla pótot mikortól/hol szerezhetek? én csak simát láttam a listában. -
#1251 olvass vissza kb 2-3oldalt -
mernokur #1250 ha megvettem a kamiont hova hozzak? -
#1249 lehet szedni a játékot?Ha igen honnan?már ha megmondjátok! azért köszi -
#1248 Lehet nagyon nyomi vagyok, de a dupla póttal nem sikerül ráállni a raktárra kihúzom egyenesbe ráakarok egyenesen tolni de állandóan becsuklik... :( -
Bankrupt #1247 1. Grafika convoy szint, prism3d ezeréve lejárt ügy
2. A map ugyanolyan ocsmányul van összerakva mint az előző részekbe
3. Ha jól emlékszem azt írták hogy intelligens közlekedés, egy nagy frászt... a kocsik miután én megállok ugyanúgy mennének tovább, volt hogy a duplapótba beleragadt, és még mindig nem követi a kocsi az előtte lévőt, hanem fékezget...
Asszem ez a rész is annyit ér nekem mint a convoy, egyszer indítottam csak el, elég is volt belőle... -
#1246 nem ilyen a stílusom, de magamra vettem, amit mondott. elmondom neked, lassú, szar netem van, 2 giga a limit havonta, ebből elcsesztem 140megát akkor, amikor az üzenetet írtam, és már akkor felcsesződtem, mivel nekem nem is kellett igazán a haulin, nem is tudom miért álltam neki letölteni, és ekkor írta carlos, hogy megérdemlem, hogy szívok vele. ahelyett, hogy segített volna, inkább beszólt -
#1245 Ja! Nekem műxik rendesen! Sztem naon elkapták...:) -
MBActros1848 #1244 Amig csak egy saját verdád van, addig nem vagy elvileg cég. Majd ha több géped lesz akkor ki lesz töltve. De ez csak sejtés. -
krisz1990 #1243 srácok nektek müködik a kormány a game be?