35115
18 Wheels of Steel Haulin
  • ZsirosKenyer
    bus driver? FAIN! kiskoromban mindig buszsofőr akartam lenni!

Még emlékszem a Midtgown Madness 1-ben is azzal szórakoztam hogy szabályosan próbáltam meg vezetni a buszt :D

link van?
  • gumikacsa
    Most látom, hogy 2006 telet írtam megjelenésnek, ami nem igaz, összekeveredett a fejemben a bus driverrel. Ennek nincs még kiadási dátuma, de gyanítom, az eddigi tendenciát követve ősz elején fog megjelenni (szeptember).

Remélem, arra is rájönnek, hogy a játék jövője legjobban a modolhatóságon múlik...
  • Swy
    hááát nem tűnik valami jónak!
    Főleg a draf
  • Bankrupt #37
    Jaja, igazán megtehetnék már...
  • DJ Bee18
    egy nagyobbszabású kamionos szimulátorra csak lehetne kereslet, ha már a Microsoft Train szimulátort is kiadott.
  • FiReBoY
    Ne állmodj róla, a drága SCS Soft összes szériájában csak nyerges lesz. Kéne már egy európai nagycég, aki bevállalná egy európai kamionos gamma fejlesztését. Nagyobb sikere lenne, mint a 18 WoS sorozatnak az 100.
  • DJ Bee18
    na a valódi visszapillantók már a múlté?? csak a convoyban volt akkor? ezt nem értem. Mondom olyan mintha egész más csapat csinálta volna, inkább a PTTM folytatásának tűnik. Remélem azért convoyban itt is lehet menni, és ha jobb lesz az AI akkor el lehet vele szórakozni
  • jefferson83
    Na eljátszogattam a régebbi demóval, hogy is mondjam már várom az új részt :)
    Én a 4. rész grafikájával tökéletesen elégedett vagyok, nem kell a csicsa. Persze ez szebb lesz, úgyhogy erre nem is kell panaszkodnom. Persze igényt tartok minden kamion pontos és egyedi kidolgozására.
  • MBActros1848
    Remélem ebben már leszenek normál pótok is nem csak nyergesek.
  • Speedbreaker
    Fognak még ezen fejleszteni
  • bepe79
    A prism3d engine-ből ez a kihozható max. Az RNR meg sose fog megjelenni, stalker és dnf gyanús..
  • Bankrupt #29
    Hát, sajnos úgy néz ki nem nagyon akarnak változtatni a szokásos grafikán, ugyanolyan mint a pttm-é, legfeljebb a modellek kidolgozattabbak... nem lesz sikeres játék, az 100, Rig N Roll viszi most a pálmát, de ha így halad a 18 WoS sorozat, akkor semmibe se fogják venni...
  • Ch_Slater
    screenshots
  • Saddalim #27
    külső szokásos 18wos, belső viszont elég rendes rig'n'roll koppintás. hiába...amcsik
  • gumikacsa
    Mindenképpen prism3d motor lesz, mivel az a cég saját fejlesztése.

A 2. képen szerintem átlátszik a szélvédő a szembejövő kisteheren.
  • FiReBoY
    Hát a trafficon lenne mit javítani...
  • Schwarz
    eddig nem néz ki rosszul, nembaj ha prism3d a motor, csak menjen normálisn (hja hogy az olyat nem tud :) ), bár nekem ritkáén volt gondom vele
  • Bankrupt #23
    Szerintem tuti nem lesz

Ja és Dj Bee: ha 2006 telén kiadják, akkor egyértelmű hogy nem régebbi játékból van a kép :~)
  • kiscsanesz
    Szia kacsa!Ebben a játékban lesznek európai kamionok?(Pl:DAF,MAN,SCANIA,VOLVO,IVECO,RENAULT):-):-)
  • Bankrupt #21
    Meg azért belegondolsz, elég baromság mutogatni az új játékként a régi játékban új modelleket...
  • Palinko
    meddig tart :D
  • Bankrupt #19
    Nem hinném hogy régebbibe próbálták ki, mert akkor a felső menüt, vagy miaz, szal azt át kellett volna programozni
  • DJ Bee18
    az lső képen feket az üveg... mondjuk még korai képek, lehet hogy a kamiont még a régebbi game-ben próbálták ki
  • Bankrupt #17
    Akár hiszed, akár nem, vannak olyan moddingolói, akik jobb mapot csinálnak az eredetinél.

Egyébként remélem az AI kocsik szélvédője áttetsző lesz, és lesz interiorja.
  • DJ Bee18
    na újabb 18WOS-fos? a kamion szép, de a táj, autók... Egyébként inkább a PTTM-re hasonlít. Olyan mintha a Convoy egy teljesen más játék volna, annyira más volt
  • Bankrupt #15
    Hát... mit ne mondjak... örülök hogy végre van valami hír az új rész felől, de szomorkodok, hogy úgy néz ki, ez is tipikus prism3d grafikai motorú lesz. A képek nem rosszak, bár nem lett volna baj, ha legalább a felső kijelző bárt átalakítják, mert ez már nagyon lejárt forma, de azért a kormány közepén a valusoft logó nagyon vagesz
  • PLackó
    környzet alapján ez is prism3d lesz..
  • Truck Driver001
    Hoppá..észbekaptak?Helyes.
  • Truck Driver001
    Hoppá..észbekaptak?Helyes.
  • Palinko
    ez kafa.csak nem tom lesz-e ilyen hiba.egy régebbi 180 wos ban volt ez:
    megyel az úton,és 90 fokban úgy befordul az autó,persze fékezni nem bírtál,mert gyorsan mentél... de ez még az Across America előtti rész.azóta nem hard truckoztam.ezt az újat majd játsozm szerintem.
  • roliairsuni
    ez rohatt jól néz ki
  • jefferson83
    Köszönöm szépen mindjárt megnézegetem :)
  • gumikacsa
    18 Wheels of Steel Convoy demo (4. rész)
    18 Wheels of Steel Pedal To The Metal demo (3. rész)
  • jefferson83
    Nem hangzik rosszul. Én most szeretnék megismerkedni a műfajjal. Nem tud valaki valami hasonló hangulatú játékról hivatalos demót? Régebbi részek például.
  • gumikacsa
    A hivatalos oldalról való infó és kép sem elég???
  • Kandurex
    Vagy még is van valami?
  • Serpa
    nálam nincs kép
  • gumikacsa
    Sőt van már 4 belső kép is, ami arra enged következtetni, hogy minden kamionnak saját (igen szép) interiorja lesz.

• Kandurex
    ...ennyi?
  • gumikacsa
    Szóval, készül az új 18 wos játék, a címe úgy néz ki, ez lesz: 18 Wheels of Steel Haulin

Megjelenési dátum: 2006 tél

És itt az első render kép: