35115
18 Wheels of Steel Haulin
-
ZsirosKenyer #40 bus driver? FAIN! kiskoromban mindig buszsofőr akartam lenni!
Még emlékszem a Midtgown Madness 1-ben is azzal szórakoztam hogy szabályosan próbáltam meg vezetni a buszt :D
link van? -
#39 Most látom, hogy 2006 telet írtam megjelenésnek, ami nem igaz, összekeveredett a fejemben a bus driverrel. Ennek nincs még kiadási dátuma, de gyanítom, az eddigi tendenciát követve ősz elején fog megjelenni (szeptember).
Remélem, arra is rájönnek, hogy a játék jövője legjobban a modolhatóságon múlik... -
#38 hááát nem tűnik valami jónak!
Főleg a draf -
Bankrupt #37 Jaja, igazán megtehetnék már... -
#36 egy nagyobbszabású kamionos szimulátorra csak lehetne kereslet, ha már a Microsoft Train szimulátort is kiadott. -
FiReBoY #35 Ne állmodj róla, a drága SCS Soft összes szériájában csak nyerges lesz. Kéne már egy európai nagycég, aki bevállalná egy európai kamionos gamma fejlesztését. Nagyobb sikere lenne, mint a 18 WoS sorozatnak az 100. -
#34 na a valódi visszapillantók már a múlté?? csak a convoyban volt akkor? ezt nem értem. Mondom olyan mintha egész más csapat csinálta volna, inkább a PTTM folytatásának tűnik. Remélem azért convoyban itt is lehet menni, és ha jobb lesz az AI akkor el lehet vele szórakozni -
jefferson83 #33 Na eljátszogattam a régebbi demóval, hogy is mondjam már várom az új részt :)
Én a 4. rész grafikájával tökéletesen elégedett vagyok, nem kell a csicsa. Persze ez szebb lesz, úgyhogy erre nem is kell panaszkodnom. Persze igényt tartok minden kamion pontos és egyedi kidolgozására. -
MBActros1848 #32 Remélem ebben már leszenek normál pótok is nem csak nyergesek. -
#31 Fognak még ezen fejleszteni -
#30 A prism3d engine-ből ez a kihozható max. Az RNR meg sose fog megjelenni, stalker és dnf gyanús.. -
Bankrupt #29 Hát, sajnos úgy néz ki nem nagyon akarnak változtatni a szokásos grafikán, ugyanolyan mint a pttm-é, legfeljebb a modellek kidolgozattabbak... nem lesz sikeres játék, az 100, Rig N Roll viszi most a pálmát, de ha így halad a 18 WoS sorozat, akkor semmibe se fogják venni... -
#28 screenshots
-
#27 külső szokásos 18wos, belső viszont elég rendes rig'n'roll koppintás. hiába...amcsik -
#26 Mindenképpen prism3d motor lesz, mivel az a cég saját fejlesztése.
A 2. képen szerintem átlátszik a szélvédő a szembejövő kisteheren. -
FiReBoY #25 Hát a trafficon lenne mit javítani... -
#24 eddig nem néz ki rosszul, nembaj ha prism3d a motor, csak menjen normálisn (hja hogy az olyat nem tud :) ), bár nekem ritkáén volt gondom vele
-
Bankrupt #23 Szerintem tuti nem lesz
Ja és Dj Bee: ha 2006 telén kiadják, akkor egyértelmű hogy nem régebbi játékból van a kép :~) -
kiscsanesz #22 Szia kacsa!Ebben a játékban lesznek európai kamionok?(Pl:DAF,MAN,SCANIA,VOLVO,IVECO,RENAULT):-):-) -
Bankrupt #21 Meg azért belegondolsz, elég baromság mutogatni az új játékként a régi játékban új modelleket... -
#20 meddig tart :D -
Bankrupt #19 Nem hinném hogy régebbibe próbálták ki, mert akkor a felső menüt, vagy miaz, szal azt át kellett volna programozni -
#18 az lső képen feket az üveg... mondjuk még korai képek, lehet hogy a kamiont még a régebbi game-ben próbálták ki -
Bankrupt #17 Akár hiszed, akár nem, vannak olyan moddingolói, akik jobb mapot csinálnak az eredetinél.
Egyébként remélem az AI kocsik szélvédője áttetsző lesz, és lesz interiorja. -
#16 na újabb 18WOS-fos? a kamion szép, de a táj, autók... Egyébként inkább a PTTM-re hasonlít. Olyan mintha a Convoy egy teljesen más játék volna, annyira más volt -
Bankrupt #15 Hát... mit ne mondjak... örülök hogy végre van valami hír az új rész felől, de szomorkodok, hogy úgy néz ki, ez is tipikus prism3d grafikai motorú lesz. A képek nem rosszak, bár nem lett volna baj, ha legalább a felső kijelző bárt átalakítják, mert ez már nagyon lejárt forma, de azért a kormány közepén a valusoft logó nagyon vagesz -
#14 környzet alapján ez is prism3d lesz.. -
#13 Hoppá..észbekaptak?Helyes. -
#12 Hoppá..észbekaptak?Helyes. -
#11 ez kafa.csak nem tom lesz-e ilyen hiba.egy régebbi 180 wos ban volt ez:
megyel az úton,és 90 fokban úgy befordul az autó,persze fékezni nem bírtál,mert gyorsan mentél... de ez még az Across America előtti rész.azóta nem hard truckoztam.ezt az újat majd játsozm szerintem. -
#10 ez rohatt jól néz ki -
jefferson83 #9 Köszönöm szépen mindjárt megnézegetem :) -
#8 18 Wheels of Steel Convoy demo (4. rész)
18 Wheels of Steel Pedal To The Metal demo (3. rész) -
jefferson83 #7 Nem hangzik rosszul. Én most szeretnék megismerkedni a műfajjal. Nem tud valaki valami hasonló hangulatú játékról hivatalos demót? Régebbi részek például. -
#6 A hivatalos oldalról való infó és kép sem elég??? -
#5 Vagy még is van valami? -
#4 nálam nincs kép
-
#3 Sőt van már 4 belső kép is, ami arra enged következtetni, hogy minden kamionnak saját (igen szép) interiorja lesz.
-
#2 ...ennyi? -
#1 Szóval, készül az új 18 wos játék, a címe úgy néz ki, ez lesz: 18 Wheels of Steel Haulin
Megjelenési dátum: 2006 tél
És itt az első render kép: