35115
18 Wheels of Steel Haulin
  • Atti12
    gondoltam már én is rá, de egyik emberke irta hogy ugyan olyan video karija van mint nekem, és neki tökéletesen megy. Amugy amikor elinditom kb 2 percig még teljesen jól megy, utána meg ugy szaggat mint a nem tudom mi.. Az is érdekes hogy levettem minimum graffra utána meg max graffra is és ugyan ugy ment :/
  • AdaKiller
    nem a tiedre írtam, hanem az előttedlevőkre
  • AdaKiller
    9200 azért nem mai vidkari, gondolom a nem létező shadertámogatás lehet a ludas. ha nem akkor no idea.
  • Atti12
    mit nem értessz a hsz- emen?
  • AdaKiller
    ajjajjj, nem túl értelemgazdag az utóbbi pár hsz...
  • Truck Driver001
    Bandelkickhtx!-.-
  • Atti12
    #1076 --> "Hi! nekem az lenne a problémám hogy annyira szaggat hogy játszhatatlan :|. De komolyan kb 2 fps az egész. lehetséges hogy 2.4 ghz procin, ati 9200 es videokártyán 768 rammal ennyire szaggatna? :/. Szerintem nem kéne, mert azért nincs egy csúcs grafikája :). De érdekes, hogy a pedal to the metal is ennyire szaggatott. Van erre valami megoldás? Pedal to the metalal se tudtam játszani, most ezzel sem tudok majd?"
    (1076. hozzászólás)
  • Kisvigyori
    bocs de mi ez a 1076?,
  • Kisvigyori
    na akor még egyzsser észre vetétek már hogy ha leáltok a leáló sávba valamiért most az ok mindegy és kiteszitek a vészvillogot akor megáll a forgalom ha nem akor pedig megy tovább!! de azt nem értem h miért nem menek ha ki van rakvi mikor én a leállosávban vokr na mostmár érted?
  • Atti12
    senki többet harmadszor? :)
  • ZAZ
    Sziasztok.Ma szedtem le a játékot és lenne egy kérdésemLeht hogy mát van rá már vályasz és most csak idegísétek valakit hogy hogy kel megcsinálni hogy lehessen látni a kamiont a showroomba meg az elején.Előre is kösz.
  • allock #1391
    mivan?
    fussál neki mégeygszer
  • Kisvigyori
    észrevetétek már h ha meg kell véletlen álnotok a pálya szélén a leáló sávban mert mennetek kell és menteni kell kor ha nem teszirek ki a viszvilogot akor megy a forgalom ha ki akor nem de pedig a leálosáv ban vagyok majdnem a füben
  • Atti12
  • Kisvigyori
    mi a baja?
  • Kisvigyori
    és ezt a pótot csak akor adja be ha már van saját kamionom is?
  • Atti12
    na ennyi, nem próbálkozok tovább :(. Még egyszer utoljára megkérdezem hogy nincs e valakinek valami ötlete? Ha nincs akkor szerintem törlöm, mert ez igy élvezhetetlen
  • AdaKiller
    hometown
  • Kisvigyori
    hogy lehet magamnak pótot venni+ nem is az odáig le jutotam hova adja be
  • AdaKiller
    hát ez elég profi leírás lett:)
  • DJ Bee18
    a BBW magyarul: :)

Vészhelyzet esetén közvetlen hidraulikus kapcsolat jön létre a főfékhenger és az első tengely munkahengerei között, lehetővé téve a fékezést. Normálüzemben ez a fékkör le van választva, a fékezés elektronikus jelek segítségével, vagyis "vezetékeken keresztül" (by wire) megy végbe. Az elektrohidraulikus fék kanyarmenetben a külső kerekeket jobban fékezi a belsőknél, ezzel növelve a gépkocsi stabilitását, illetve csökkentve a fékutat.
  • AdaKiller
    köszi szépen:)
  • AdaKiller
    ha átmész a piroson és nincs rendőr a közelbe akkor nem vágnak meg, de ha a sztráda közepén találkozol a rendőrrel, akkor az fog megbüntetni. hiába, hogy te már 5 perce csak 50-el mész...

fékezéssel kapcsolatban, ne menjél mint egy félőrült, hanem menjél lassabban, és ha minden kötél szakad, akkor gyorsan váltogass vissza, és csapjál rá a space-ra. így viszonylag hamar meg lehet állni. de lehet upgradelni a féket is. és nem lesz fékezési problem, persze csak ha nem 120ról akarsz megálni 1 mp alatt.
  • DJ Bee18
    megtaláltam a readme-ben

AVI
    Automatic Vehicle Identification - allows you to pass through weigh-stations without needing to stop. Note that you will still have to drive through the station.

BBW
    Brake By Wire - improves the braking response of your truck.
  • tottiitalian
    ja meg adjatok már vmi tippet h tudjak normálisan fékezni mert esélytelen vagyok rá h megáljak. ja meg az alvással is vannak gondok...
  • tottiitalian
    hy! én bármit csinálok a buzi rendőrök állandóan molesztálnak... miért? megyek a strádán és bazdmeg megbüntet mert átmentem 1 piros lámpát. könyörgöm... hol van a sztrádán lámpa? indexelni is szoktam ám... szal nem vágom mi a faszt akarnak...
  • DJ Bee18
    az AVI-ra rájöttem, a tengelyterhelésnél nem kell megállni, de kihajtani ki kell, mert a közben kiírja, hogy weight check completed (AVI check). Még nem próbáltam, hogyha ki se hajtok, akkor is működik-e. De a BBS-t nem tudom én se
  • eightmiles
  • AdaKiller
    saját kamionomat hogy tudom jobbra cserélni?

mert ha a dílernél veszek egy másikat, akkor ugye a hometown-nál lesz. de abba, hogy tudok beleülni?

bocs a láma kérdésért, de nem akar összejönni nekem.
  • AdaKiller
    avi az arra jó, hogy amikor le kell méretned a trélert,akkor nem kell ráállnod a mérlegre, hanem átmehetsz egyből rajta. de elég ha a "főút" és a mérleg közötti útszakaszon, ahol lehet pihizni ott elmész. kiírja, hogy megtörtént a a weightcheck és zárójelbe lesz az AVI szó. szóval érdemes beruházni rá!!!
  • zolo
    A service pontokban a kamionra szerelhető "BBS" és "AVI" milyen dolgot takar?Meg a kamionokra a festésen kívül létezik más optikai tuning?(Al'á PTTM)
  • ntex
    Hát először is a csítelők haljanak meg... (csak vicc volt )

Másrészt ebben játékban fuvarok szerintem a végtelenségig lesznek tehát sosem fogod végigvinni
  • adsa
    hogy lehet a "sleeper" kamionokban aludni!!!!!!!????????
  • roliairsuni
    minden csítelőnkek!

először ki kéne jáccani a játékot, aztán ha valmi fojtán elvesznek a mentések(összeomlika winfos) akkor kell csítelni, mert már 1* kijáccottad, és nem akarod még 1*

szal aki ki se jácca csak csítel hát az elég szomorú
  • daf xf
    kamion pót már van már csak a soför hiányzik.hihi
  • eightmiles
    ::: Hogyan Cheateljünk :::

megnyitod a config-ot, ami a "My Documents\18 WoS Haulin-ban található. ott rögtön kiszúrja a szemed ez a két sor:

uset g_console "0"
    uset g_developer "0"

fogod magad és átírod szépen erre, majd elmented:

uset g_console "1"
    uset g_developer "1"

game elindít, ~ billentyű megnyom (tab feletti legszélső billentyű), majd beírod:

cheat money - pénz cheat, megdobnak 500,000 dolcsival

még van egy-két cheat hozzá, de azokat nem jegyeztem meg, az egyik talán ez:

cheat driver - minden egyes beadáskor kapsz egy sofőrt
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Namármost, pár embert tutira érdekel majd a következő dolog:

::: Debug Cam :::

ez egy speckó, a gémben hatodik sorszámú kamera, ami szabadon mozgatható. az aktiválásához később a 0 billentyű megnyomására lesz szükséged. ahhoz, hogy használni tudd, át kell írnod a config-ot a fenti módon,aztán a gémben megnyomod ezt: ~
    most bepötyögöd a következőt:

g_flyspeed ???

fontos, hogy helyesen írd be, szóval: gé-alsócsík-flájszpíd-szóköz-és vmilyen szám, az alap a nulla, ilyenkor nem tudod mozgatni a kamerát, de forgatni tudod az egérrel. ha beírod ezt, hogy (pl)

g_flyspeed 10

akkor kapsz egy kellemesen mozgatható kamerát, amit a fel/le/jobbra/balre irányokkal mozgatsz. minél kisebb a szám a végén, annál lassabban mozgatod. ez jó arra, hogy a kamiont különleges szögben fotózd le

továbbá, ha beírod, hogy (pl)

g_flyspeed 500

akkor igen fürgén fog mozogni a kamerád, ez tökéletes arra, hogy gyorsan eljuss egyik helyről a másikra. hogy hogyan? csak meg kell nyomnod az

F9-et,

és máris TELEPORTÁL a kamionod pótkocsistul a kamera helyére. FONTOS, hogy mielőtt benyomod a 0-át, használd a "space" billentyűt, vagyis azt, amelyiket szóközre használod íráskor, a gémben pedig alapból ez a fék (nemtom mi a pontos neve). ha nem nyomod be, akkor a kamera mozgatásánál a kamionod valószínűleg elgurul majd.

van még pár ilyen hasznos parancs a gémben, ezekre szépen rá kéne jönni, mert én csak egyet találtam, mégpedig a napszak váltakozást, aminek nincs is haszna mivel lehet aludni

remélem most már világos lesz, mit hogyan kell csinálni és nem fogtok kérdezősködni, főleg nem tőlem :D
  • Gyocsika
    Meg konvolyba is lehet menni ugye?
  • Gyocsika
    És mi a játék menete először alkalmazottak vagyunk vagy mi? És utána csinálunk céget?
  • Gyocsika
    Király!
  • jamesbond691
    Akartam mondani itt a nagyobb kép! :D SRY!