35115
18 Wheels of Steel Haulin
-
MBActros1848 #1242 A kindulo pontból ahonnan eljöttél, ott kell keresni egy villogo szart, mi a rakodásnál a kapunál is van. Abba ha bele lépsz válogathatsz a pótok meg a kamionok között. Ha nem teljesen érthető akkor bocsi. -
#1241 Nekem itt semmi nincs!:D -
#1240 Basszus, nem igaz már! Tegnap tökéletesen ment, semmi hiba, ma meg még egy fuvart se tudtam menni, állandóan hiba a memóriával kapcsolatban. -
#1239 én igyengyenesen töltöttem a rapidshare-ról, tökéletes -
#1238 -
#1237 cool -
#1236 Bocsi a nagyképért..
Az a sok N/A nemteccik nekem.
Az mérvan ott? -
#1235 Milyen a game jobb mint a pedal to metal vagy across america? -
#1234 Nem. De azt látom, hogy milyen a stílusa. -
#1233 Ez mindenkinek ilyen?
-
#1232 neveccséges, notice- al vitatkoznak ilyen zöldfülűek, láttad már milyen minőségben dolgozik? -
#1231 Azt nem tudtam,hogy 1 nap kell a leszállításához!És hogy egyátalán "leszállítják":D
[jólvan na megszoktam a pttm-et:P] -
#1230 ja hogy ez van.. ok, thx -
rgida666 #1229 Eltelik 1 nap mire leszállítják. Megvolt? -
#1228 nekem is ez a problémám. most vettem egy másikat, de nem tom sehogyse elővarázsolni. kedvem lenne fejbevágni aki kitalálta a menüt. -
#1227 Vlki segítsen már.Hogy a fenébe tudom vezetni azt a kamiont,amit megvettem?Rámegyek hogy Order truck meg minden,elvileg ilyenkor leteszi annak a városnak a parkolojába,ahonnan indul a játék.De nincs ott!:D.Vagy vlhogy előkell varázsolni?Magas ez nekem!:D
Választ előre htx! -
#1226 A valóságban. De itt nincs rugóerőtároló -
#1225 Akkor fordítva:D Nee nem vagyok kamionos csak casual player:D -
#1224 Ha alacsony alapból befog te -
#1223 köszi:) -
Vlala #1222 Nálam most is elég messziről jönnek... bár, tükörben nem mindig, szállt már belém hátulról "időutazó". Arról bnem beszélve, hogy ha egy kereszteződésnél megállok, néha belémjönnek hátulról, és törik a rakomány. Nem tudja valaki, melyik gombbal lehet izzót cserélni a trailer féklámpájában? :) -
IvecoPeter #1221 Nem tudja valaki hogy ennek a zenelejátszója már visza az mp3-at vagy még mindig csak az ogg-ot fogadja be. -
#1220 Van benne vlmi!:D -
#1219 "Aki sajnálja az sms-t, az megérdemli, hogy szivjon!"
aki warezért fizet, az gyengeelméjű :D -
#1218 hogy lehet felvenni alkalmazottakat? plusz kamion már megvan. -
#1217 Az elég bosszantó,hogy a járművek csak ugy hirtelen előtünnek.Ha jól emlékszem pttm-ben a teljes látótávolságban mozogtak a járművek. -
#1216 aha, kösz!! -
#1215 ha eltünteted a hud-ot (f3), akkor nem fog elsötétülni a kép, az ürge csak ásítozni fog
a tükörre meg szerintem nincs megoldás, a convoyban volt jól megcsinálva. ott nem kellett ki/be kapcsolgatni, és ugyanúgy futott (kinek így, kinek úgy). ott az volt a trükk, hogy nem voltak árnyékok benne -
#1214 vaze vki help!
ez a köcsög állat állandóan becsukja a szemét addig szart se látok, neki mek mindennek. aludnom kéne de sleeper nélkülivel vok. azzal csak hotelba lehet?
az N lenyomása után az Advance Time vagy mi az nem segít mert az csak a napokat tekeri, az a buzi még mindig álmos, de hotel egy szál se a közelben.
már rohadtul elegem van, hogy emiatt nem tok megcsinálni egy fuvart se. -
#1213 Ugyan ez volt velem is,nah mondom elöször alszok egyet a hotelban,de utána nem tudtam leméretni magam :D
Megfordulnom sem lehetett,mivel ha szembe megyek a forgalommal akkor is bünti van.szóval kezdhettem az utolsó mentéstől újra - most már okosabban. -
#1212 A fékrendszerben lévő légnyomás. Ha ezalacsony akkor szarban vagy mert nemfog fogni a légfék csak a motorfék segíthet. -
#1211 Légnyomás... -
#1210 azaz AIR PSI az micsoda? -
FiReBoY #1209 Jöhetne egy egy kicsit tisztogatni... -
#1208 84.21-est, de az ettől újabb 8x.xx változat közül az összes jó tutira. -
#1207 Nekem a pótkocsival driftelő kamcsik tetszenek, amik belém is jönnek -
mernokur #1206 nekem az lenne a problemam hogy a midtown madness 2 ben a kormanyom mindig rezegett :S:S itt is elofordulhat?:) -
endiboy #1205 beállitottam a legördülő menüt középre, meg alura, meg felülre, de ugyse megy...:(
ugy látszik nem szeret engem :) -
#1204 letöröltem a convoyt -
#1203 tud vki egy oldalt, ahonnan modokat szedhetek? ha van már ilyen, bár olvastam, h vhol már modolnak...