35115
18 Wheels of Steel Haulin
  • MBActros1848
    A kindulo pontból ahonnan eljöttél, ott kell keresni egy villogo szart, mi a rakodásnál a kapunál is van. Abba ha bele lépsz válogathatsz a pótok meg a kamionok között. Ha nem teljesen érthető akkor bocsi.
  • Truck Driver001
    Nekem itt semmi nincs!:D
  • Duddits
    Basszus, nem igaz már! Tegnap tökéletesen ment, semmi hiba, ma meg még egy fuvart se tudtam menni, állandóan hiba a memóriával kapcsolatban.
  • roliairsuni
    én igyengyenesen töltöttem a rapidshare-ról, tökéletes
  • Scania DeV8il
  • Scania DeV8il
    cool
  • daf xf
    Bocsi a nagyképért..
    Az a sok N/A nemteccik nekem.
    Az mérvan ott?
  • Gyocsika
    Milyen a game jobb mint a pedal to metal vagy across america?
  • Bucser
    Nem. De azt látom, hogy milyen a stílusa.
  • daf xf
    Ez mindenkinek ilyen?
  • roliairsuni
    neveccséges, notice- al vitatkoznak ilyen zöldfülűek, láttad már milyen minőségben dolgozik?
  • Truck Driver001
    Azt nem tudtam,hogy 1 nap kell a leszállításához!És hogy egyátalán "leszállítják":D
    [jólvan na megszoktam a pttm-et:P]
  • King of Roads
    ja hogy ez van.. ok, thx
  • rgida666
    Eltelik 1 nap mire leszállítják. Megvolt?
  • King of Roads
    nekem is ez a problémám. most vettem egy másikat, de nem tom sehogyse elővarázsolni. kedvem lenne fejbevágni aki kitalálta a menüt.
  • Truck Driver001
    Vlki segítsen már.Hogy a fenébe tudom vezetni azt a kamiont,amit megvettem?Rámegyek hogy Order truck meg minden,elvileg ilyenkor leteszi annak a városnak a parkolojába,ahonnan indul a játék.De nincs ott!:D.Vagy vlhogy előkell varázsolni?Magas ez nekem!:D
    Választ előre htx!
  • Faterx
    A valóságban. De itt nincs rugóerőtároló
  • Bucser
    Akkor fordítva:D Nee nem vagyok kamionos csak casual player:D
  • Charly
    Ha alacsony alapból befog te
  • AdaKiller
    köszi:)
  • Vlala #1222
    Nálam most is elég messziről jönnek... bár, tükörben nem mindig, szállt már belém hátulról "időutazó". Arról bnem beszélve, hogy ha egy kereszteződésnél megállok, néha belémjönnek hátulról, és törik a rakomány. Nem tudja valaki, melyik gombbal lehet izzót cserélni a trailer féklámpájában? :)
  • IvecoPeter
    Nem tudja valaki hogy ennek a zenelejátszója már visza az mp3-at vagy még mindig csak az ogg-ot fogadja be.
  • Truck Driver001
    Van benne vlmi!:D
  • arty
    "Aki sajnálja az sms-t, az megérdemli, hogy szivjon!"

aki warezért fizet, az gyengeelméjű :D
  • Tufa
    hogy lehet felvenni alkalmazottakat? plusz kamion már megvan.
  • PLackó
    Az elég bosszantó,hogy a járművek csak ugy hirtelen előtünnek.Ha jól emlékszem pttm-ben a teljes látótávolságban mozogtak a járművek.
  • King of Roads
    aha, kösz!!
  • eightmiles
    ha eltünteted a hud-ot (f3), akkor nem fog elsötétülni a kép, az ürge csak ásítozni fog

a tükörre meg szerintem nincs megoldás, a convoyban volt jól megcsinálva. ott nem kellett ki/be kapcsolgatni, és ugyanúgy futott (kinek így, kinek úgy). ott az volt a trükk, hogy nem voltak árnyékok benne
  • King of Roads
    vaze vki help!

ez a köcsög állat állandóan becsukja a szemét addig szart se látok, neki mek mindennek. aludnom kéne de sleeper nélkülivel vok. azzal csak hotelba lehet?
    az N lenyomása után az Advance Time vagy mi az nem segít mert az csak a napokat tekeri, az a buzi még mindig álmos, de hotel egy szál se a közelben.
    már rohadtul elegem van, hogy emiatt nem tok megcsinálni egy fuvart se.
  • PLackó
    Ugyan ez volt velem is,nah mondom elöször alszok egyet a hotelban,de utána nem tudtam leméretni magam :D
    Megfordulnom sem lehetett,mivel ha szembe megyek a forgalommal akkor is bünti van.szóval kezdhettem az utolsó mentéstől újra - most már okosabban.
  • Bucser
    A fékrendszerben lévő légnyomás. Ha ezalacsony akkor szarban vagy mert nemfog fogni a légfék csak a motorfék segíthet.
  • BlueMaster
    Légnyomás...
  • AdaKiller
    azaz AIR PSI az micsoda?
  • FiReBoY
    Jöhetne egy egy kicsit tisztogatni...
  • zolo
    84.21-est, de az ettől újabb 8x.xx változat közül az összes jó tutira.
  • Magnumrolcsi
    Nekem a pótkocsival driftelő kamcsik tetszenek, amik belém is jönnek
  • mernokur
    nekem az lenne a problemam hogy a midtown madness 2 ben a kormanyom mindig rezegett :S:S itt is elofordulhat?:)
  • endiboy
    beállitottam a legördülő menüt középre, meg alura, meg felülre, de ugyse megy...:(
    ugy látszik nem szeret engem :)
  • King of Roads
    letöröltem a convoyt
  • King of Roads
    tud vki egy oldalt, ahonnan modokat szedhetek? ha van már ilyen, bár olvastam, h vhol már modolnak...