9242
  • Dragooon #671
    egyenlőre csak e3mas demó volt.
  • Deagle
    akkor nuku demo?
  • Gideon Wieth
    nah megnéztem a vidiket... Hát igen a csillár meg a deszka elég érdekes, de ez legyen a legkissebb gondunk... Szerintem ezek ellenére, meghogy nem egyszerre rontanak ránk, még mindig a legjobb game lesz :)
  • Prince23
    Na azért, szinte gondoltam.
  • Scottt
    akkor miért nem 3E?:D
  • Dragooon #666
    Electronic Entertainment Expo

ték
  • Scottt
    Tudtam beugratós volt
  • Prince23
    Játék bemutató... először ott debütáltatják a leendő ill. hamarosan piacra dobott játékokat.
    Van show meg minden, majnem mint egy gála.
  • Scottt
    Mondjtáok már mi a halál az a E3?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Dragooon #662
    reméljük nem késik.egyébként.
  • adammmmmmm
    Ez a játék marha jó lesz.
    Egyépként ténleg 2007.09.07.-én fog megjeleni.
    (az 567.hu van írva)
  • Bucser
    Az a játék alapsztorijából adódik.
  • Cat 02 #659
    azt nem vettem észre ^^de az faxa volt mikor ott fent ugrált XD bár nem tod mi volt az amikor néha bevillant a kép?
  • Bucser
    Élőben néztem... elég gáz volt mikor alevegőbe maradt a hulla...

jade meg idegesen röhögcsélt.

Az már egy fokkal jobb video volt amikor Főhősünk feladata volt az hogy lerázza az üldözőket.
  • Cat 02 #657
    sjó lesz :D láttátok azt amikor a városon keresztül üldözi a krapekot?
    hardwireden van az összefoglalóba
  • Prince23
    Kicsit késve, de megéri, legalábbis a zene az jó (Bourne, Collateral)
    Szal: Assasins Creed
    A C game
  • Deagle
    Tudom az előző kommenteke az illúzió rombolásról szóltak, de engem ezek a videók kiengeszteltek...
  • grebber
    Még E3-as videók!

E3 2007 Jerusalem On Stage Demo Part 1

E3 2007 Jerusalem On Stage Demo Part 2-3
  • serito
    Már pár hónapja Vistát használok, de a VGA-m az nem igazán akarja a DX10-et.
    Aug vagy szept végén VGA csere lesz!
  • Prince23
    mivel vistás lesz (bár azt nem tom)dx 10-es lesz. De az xp-t sem hanyagolják dx 9-re, remélem adank hozzá a legújabb frissítést
  • serito
    DX10-es lesz a gamma?
  • Scottt
    (Halkan megsúgom h még életemben nem álltam se vidin se élőbe de megnézném
    azé' ugatok mer foly már róla "beszélgetés" a fórumon :D )
  • Bucser
    hát szerintem nem akkora dobás a csaj mint amekkora a hype körülötte...
  • Scottt
    Gépigényről lehet már tudni vmit?!

Ui azzal tudnának sokat tarolni az ubisalisok ha 1 életnagyságú Jade klónt adnának a gémhez :P :D LOLPáran megvennék sztem!:P
  • AntiHero
    pontosan:) Öregszel:P
  • Dragooon #646
    nem kell megölni mind a hatot, ott a létra, elfutás következzen
    max mennek utánatok

tudtátok jól, hogy nem lesz tökéletes a játék, örüljetek hogy van:)
  • hykao #643
    Ezzel csak az a baj, hogy ezt a játékot nem egy "újkori" PoP klónnak harangozták be...annál kicsit több volt beígérve. :) Mellesleg az újkori PoP játékok játékmenete sem valami nagy újdonság, hisz már a 80-as években voltak ilyenek a játéktermekben...akkor még le is kötött az ilyesmi, de ma már nem. Ez van, úgy látszik öregszem. :)
  • Deagle
    Őszintén szólva nem tudom, de nem akarok abba belenyugodni hogy több hónap reménykedés után egy "ilyet" húzzanak elő...
  • Bucser
    Én UBI-bansoha nem reménykedem. Mindig azt kapod amit mutatnak. Meglepni nem szoktak semmivel. hisz a bemutatók célja, hogy felhajtsák a várakozást. Ergó minden innovatív részt ki kéne hangsúlyozni... Hisz mindenhol mutogatják a leap of faithet, az interactive obstacle crowd helper AI-t, meg a fizikát meg, a pókembert megszégyenítő falmászást, meg hogy altair hányféleképpen mozog ugrik üt vág nemapád... akkor az akrobatikus menekülést tömegből miért nem?
  • Deagle
    Azt hogy most nem mutaták az akrobatikus részét, nem az jelenti hogy nincs is. A remény hal meg utoljára...
  • spidey91
    Nemtom volt e de az 576-ban már elő lehet rendelni PC-re X360-ra meg PS3-ra de sajna csak az alap verziot gyüjtöiröl semmi:(((
  • Bucser
    De akkor ne legyen az egyetlen lehetőségem az hogy mind a 6-ot levágom, hanem Altair egy akrobatikus fickó és mester bérgyilkos!!

Adják kezembe a menekülés lehetőségét, hogy elhagyhassam őket. Annyira büszkék a dinamikus obstacle crowd AI-ra... használják bakker...

Már a Splinter cellben is útáltam amikor Ramboként végig lehetett menni a pályákon.. (ott is a lopakodást szerettem a legjobban) Aztán go for the target és elnyiszálni a nyakát....

De ez így nagyon szar...
  • AntiHero
    Sztem az hogy ott 6-an támadtak rá az egy csapda volt. Sztem felbérelt valaki hogy nyírjuk ki azt az embert(aki után a végén futunk és ez a jelenet tetszik a legjobban) és csapdába csalt. Lévén hogy ő akkar minket kinyírni.
  • Deagle
    Nos igen a külön-külön kiváros dolog elég merredek, de gondoljunk már bele hogy ez egy bérgyilkosról fog szólni nem pedig egy "rambóról" tehát ha egyszere 6-an esnek nekünk akkor valamit nagyon elb*szhatunk lévén szépen lassan osonni kéne, nem pedig belerohanni minden őrbe...
  • AntiHero
    Hát jóhogy nem akartak változtatni a Prince Of Persias alapokon. Sokan nagyon szerették köztük én is. Lopakodósba ott vannak azok amiket felsoroltál bőven elég sztem. Az A.C. azért várom nagyon mert ebben a stílusba nem sok játék van. Csap a prince of persia volt hasonló. Szval nekem nincs semmi gondom eddig a játékkal.
  • hykao #634
    Nem ez a lényege a mondandómnak. Egy bérgyilkosos-lopakodós játékban egyáltalán nem szeretnék olyan jelenetet látni, mint az "újkori" Prince of Persia játékokban, hogy egyszerre hatan rontanak rám - hacsak nem baszok el valamit...
    Magyarán én annak örültem volna, ha ez a játék több hasonlóságot mutat a Hitman, Splinter Cell, Thief, Szmerty Spionám játékokkal, de úgy látszik erre vajmi kevés lehetőség kínálkozik, hisz hiába akarna bárki is lopakodni, észrevétlenül ügyeskedni, ha ilyen PoP-os szkriptelt jeleneteket kényszerítenek a játékosra...
    Igazán kár, mert érdekes lett volna egy ilyen játék a középkori Közel-Kelet kereszteshadjáratok dúlta helyszínein, de ezek szerint nagyobb a kereslet a PoP-os, túlzott akrobatikus ugra-bugra, ellenségáradattal megfűszerezett natúr-akciós játékmenetre.

("újkori" alatt a pár éve felmelegített PoP sorozat darabjait értem, amikre jellemző az ilyesfajta ellenségáradat - szóval nem az első két PoP játék a '90-es évek eljéről, és nem is a 3D a '90-es évek végéről...)
  • Malakai
    Thiefben is jól meg van csinálva, de ez se baj, ez is jó valahol...
  • Bucser
    Úgy kell megcsinálni a gamedesign-t hogy ilyen ne történhessen meg. Ha megtörténik akkor az ezen veszély elhárításához szükséges mozgáskultúra a rendelkezésemre álljon...

De ez nagyon hülyén néz ki...
  • csgj
    jogos :D
  • Attila8805
    Szerinted ha egyszerre 6-an rádmennek 5 másodperc alatt megölnének akkor megvennéd a játékot?