9242
-
#671 egyenlőre csak e3mas demó volt. -
Deagle #670 akkor nuku demo? -
#669 nah megnéztem a vidiket... Hát igen a csillár meg a deszka elég érdekes, de ez legyen a legkissebb gondunk... Szerintem ezek ellenére, meghogy nem egyszerre rontanak ránk, még mindig a legjobb game lesz :) -
#668 Na azért, szinte gondoltam. -
#667 akkor miért nem 3E?:D -
#666 Electronic Entertainment Expo
ték -
#665 Tudtam beugratós volt -
#664 Játék bemutató... először ott debütáltatják a leendő ill. hamarosan piacra dobott játékokat.
Van show meg minden, majnem mint egy gála. -
#663 Mondjtáok már mi a halál az a E3?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#662 reméljük nem késik.egyébként. -
adammmmmmm #661 Ez a játék marha jó lesz.
Egyépként ténleg 2007.09.07.-én fog megjeleni.
(az 567.hu van írva) -
#660 Az a játék alapsztorijából adódik. -
Cat 02 #659 azt nem vettem észre ^^de az faxa volt mikor ott fent ugrált XD bár nem tod mi volt az amikor néha bevillant a kép? -
#658 Élőben néztem... elég gáz volt mikor alevegőbe maradt a hulla...
jade meg idegesen röhögcsélt.
Az már egy fokkal jobb video volt amikor Főhősünk feladata volt az hogy lerázza az üldözőket. -
Cat 02 #657 sjó lesz :D láttátok azt amikor a városon keresztül üldözi a krapekot?
hardwireden van az összefoglalóba -
#656 Kicsit késve, de megéri, legalábbis a zene az jó (Bourne, Collateral)
Szal: Assasins Creed
A C game -
Deagle #655 Tudom az előző kommenteke az illúzió rombolásról szóltak, de engem ezek a videók kiengeszteltek... -
#654 Még E3-as videók!
E3 2007 Jerusalem On Stage Demo Part 1
E3 2007 Jerusalem On Stage Demo Part 2-3 -
#653 Már pár hónapja Vistát használok, de a VGA-m az nem igazán akarja a DX10-et.
Aug vagy szept végén VGA csere lesz! -
#652 mivel vistás lesz (bár azt nem tom)dx 10-es lesz. De az xp-t sem hanyagolják dx 9-re, remélem adank hozzá a legújabb frissítést -
#651 DX10-es lesz a gamma? -
#650 (Halkan megsúgom h még életemben nem álltam se vidin se élőbe de megnézném
azé' ugatok mer foly már róla "beszélgetés" a fórumon :D ) -
#649 hát szerintem nem akkora dobás a csaj mint amekkora a hype körülötte... -
#648 Gépigényről lehet már tudni vmit?!
Ui azzal tudnának sokat tarolni az ubisalisok ha 1 életnagyságú Jade klónt adnának a gémhez :P :D LOLPáran megvennék sztem!:P -
#647 pontosan:) Öregszel:P -
#646 nem kell megölni mind a hatot, ott a létra, elfutás következzen
max mennek utánatok
tudtátok jól, hogy nem lesz tökéletes a játék, örüljetek hogy van:) -
#643 Ezzel csak az a baj, hogy ezt a játékot nem egy "újkori" PoP klónnak harangozták be...annál kicsit több volt beígérve. :) Mellesleg az újkori PoP játékok játékmenete sem valami nagy újdonság, hisz már a 80-as években voltak ilyenek a játéktermekben...akkor még le is kötött az ilyesmi, de ma már nem. Ez van, úgy látszik öregszem. :) -
Deagle #642 Őszintén szólva nem tudom, de nem akarok abba belenyugodni hogy több hónap reménykedés után egy "ilyet" húzzanak elő... -
#641 Én UBI-bansoha nem reménykedem. Mindig azt kapod amit mutatnak. Meglepni nem szoktak semmivel. hisz a bemutatók célja, hogy felhajtsák a várakozást. Ergó minden innovatív részt ki kéne hangsúlyozni... Hisz mindenhol mutogatják a leap of faithet, az interactive obstacle crowd helper AI-t, meg a fizikát meg, a pókembert megszégyenítő falmászást, meg hogy altair hányféleképpen mozog ugrik üt vág nemapád... akkor az akrobatikus menekülést tömegből miért nem? -
Deagle #640 Azt hogy most nem mutaták az akrobatikus részét, nem az jelenti hogy nincs is. A remény hal meg utoljára... -
#639 Nemtom volt e de az 576-ban már elő lehet rendelni PC-re X360-ra meg PS3-ra de sajna csak az alap verziot gyüjtöiröl semmi:((( -
#638 De akkor ne legyen az egyetlen lehetőségem az hogy mind a 6-ot levágom, hanem Altair egy akrobatikus fickó és mester bérgyilkos!!
Adják kezembe a menekülés lehetőségét, hogy elhagyhassam őket. Annyira büszkék a dinamikus obstacle crowd AI-ra... használják bakker...
Már a Splinter cellben is útáltam amikor Ramboként végig lehetett menni a pályákon.. (ott is a lopakodást szerettem a legjobban) Aztán go for the target és elnyiszálni a nyakát....
De ez így nagyon szar... -
#637 Sztem az hogy ott 6-an támadtak rá az egy csapda volt. Sztem felbérelt valaki hogy nyírjuk ki azt az embert(aki után a végén futunk és ez a jelenet tetszik a legjobban) és csapdába csalt. Lévén hogy ő akkar minket kinyírni. -
Deagle #636 Nos igen a külön-külön kiváros dolog elég merredek, de gondoljunk már bele hogy ez egy bérgyilkosról fog szólni nem pedig egy "rambóról" tehát ha egyszere 6-an esnek nekünk akkor valamit nagyon elb*szhatunk lévén szépen lassan osonni kéne, nem pedig belerohanni minden őrbe... -
#635 Hát jóhogy nem akartak változtatni a Prince Of Persias alapokon. Sokan nagyon szerették köztük én is. Lopakodósba ott vannak azok amiket felsoroltál bőven elég sztem. Az A.C. azért várom nagyon mert ebben a stílusba nem sok játék van. Csap a prince of persia volt hasonló. Szval nekem nincs semmi gondom eddig a játékkal. -
#634 Nem ez a lényege a mondandómnak. Egy bérgyilkosos-lopakodós játékban egyáltalán nem szeretnék olyan jelenetet látni, mint az "újkori" Prince of Persia játékokban, hogy egyszerre hatan rontanak rám - hacsak nem baszok el valamit...
Magyarán én annak örültem volna, ha ez a játék több hasonlóságot mutat a Hitman, Splinter Cell, Thief, Szmerty Spionám játékokkal, de úgy látszik erre vajmi kevés lehetőség kínálkozik, hisz hiába akarna bárki is lopakodni, észrevétlenül ügyeskedni, ha ilyen PoP-os szkriptelt jeleneteket kényszerítenek a játékosra...
Igazán kár, mert érdekes lett volna egy ilyen játék a középkori Közel-Kelet kereszteshadjáratok dúlta helyszínein, de ezek szerint nagyobb a kereslet a PoP-os, túlzott akrobatikus ugra-bugra, ellenségáradattal megfűszerezett natúr-akciós játékmenetre.
("újkori" alatt a pár éve felmelegített PoP sorozat darabjait értem, amikre jellemző az ilyesfajta ellenségáradat - szóval nem az első két PoP játék a '90-es évek eljéről, és nem is a 3D a '90-es évek végéről...) -
#633 Thiefben is jól meg van csinálva, de ez se baj, ez is jó valahol... -
#632 Úgy kell megcsinálni a gamedesign-t hogy ilyen ne történhessen meg. Ha megtörténik akkor az ezen veszély elhárításához szükséges mozgáskultúra a rendelkezésemre álljon...
De ez nagyon hülyén néz ki... -
csgj #631 jogos :D -
#630 Szerinted ha egyszerre 6-an rádmennek 5 másodperc alatt megölnének akkor megvennéd a játékot?