9242
  • Bucser
    Az NPC-k mozgatásához minek kell RAM? Ahhoz processzopr kell.. a RAm az a városok textúrázásához kell...
  • Kongy
    Mikor jelenik már meg?? nagyon kéne
  • Gideon Wieth
    sztem se lesz kevesebb a ram... kelleni fog, hogy az npc-ket mozgassa...ez várható volt...
  • cicai
    sztem nem, nekem ennyi van
  • GoKu x
    a ram húzosnak tünik, reméljük kevesebb lessz.
  • Cat 02 #746
    dupla magos 2 ghz-s sztem elírták
  • Bucser
    milyen az a 4 GB processzor?
  • Gideon Wieth
    az assassin creed hivatalos fórumáról.. Bár sztem ez is csak találgatás, és én nem értek mindent angolul, de érdekes...
    ~4GB Processor
    256Mb For the graphics card (Radeon X800 or GeForce 6800 or higher)
    1.5GB+ of Ram
    6GB on Disk Space
  • cicai
    Köszi
    De inkább egy Geforce 8600Gt-fogok venni 30.000-ért az Office Teamben
  • FLeT
    GF 7200GS 8,3k
  • Gideon Wieth
    azt azért a képek alapján be lehet lőni hogy minimum 2 giga rendszer memória és shader 3as vidikari kelleni fog...
  • Gideon Wieth
    nekem is ilyen van :D
  • Dark Geo
    Nem azt mondtam,hogy nem lesz vista is. de vegyük alapul ,hogy ubisoft nem microsoft és nem ilyen szar üzleti fogásokkal fogja megcélozni a nagyközönséget mivel akkor lényegesen kevesebb ember venné meg. Ők se most kezdték te is tudod. Az hogy min fog elindulni azt még senki sem tudja, az egyik oldalon van egy minimum requirements de nem hivatalos ill: senki sem tudja.
  • ffxi
    Jó jó csak annyi idő telt el azóta amióta felvettem kedvencnek a totyikot (459 új üzenet), gondoltam már kinyomták a gémet. bocsáss meg.
  • Bucser
    Áruld már el honnan tudjuk amíg nincs kint a hivatalos specification? Hogy lehet ilyet kérdezni? legalább visszaolvasnál....
  • cicai
    akkor olyat fogok majd venni mert csak 30.000Ft
  • Bucser
    Honnan tudod, hogy biztosan Xp?

Vagy ez megint csak egy hasraütéses mérés volt? Vagy éppen AS szabvány szerinti érték?
  • ffxi
    AGP DDR3 256 mb 7600GS-en el fog menni ez a gém?
  • Dark Geo
    videokarik
  • Dark Geo
    persze hogy tudja
  • Dark Geo
    Biztosan xp :) nem is tudom minek örülnék jobban egy xbox konverzionak akkor biztos ,hogy nem kell neki nagy gép viszont akár "ronda" is lehet, vagy egy igazáb ütös pc-s verzió. Lényeg a lényeg biztos ,hogy toppos játék lesz. CSAK JÖNNE MÁR KI!!!
  • cicai
    Sztetek az Nvidia 8600GT tudja az SM 3.0-t?
  • Gideon Wieth
    én ehhez csak annyit fűznék, hogy sztem az Ubisoft nem hülye annyira, hogy csak vistára hozza a gamet... Biztos lesz szerintem XP verzió...BÁr nekem tök mindegy, mivel kaptam egy Xbox-ot, Vistám is van... Xp-m is... ugyhogy bármire jön reményeim szerint ki tudom próbálni...
    A katonákon szerintem még lehet javítani,/bár nem hiszem h fognak/
    És a prince of persiában se jöttek mindig egyszerre ránk az ellenfelek. Ugyanígy körülálltak minket, aztán uccu neki... Néha volt olyan hogy egysszerre többen csaptak felénk, de nem ez volt a fő jellemző..
  • Looooser
    a jackie Chan filmekben is ez van csak mivel pörgős jelenetek vannak azért lávvik úgy mint ha többen támadnának rá nézzétek mahjd végig az 1-es bunyó jeleneteket
    ---
    amúgy egy érdekesség az assassin's creed első tervei forgató könyve stb-je a prince of persi: the sands of time fejlesztésével volt 1 időben
  • ZsZso
    Hehe, mint régen a Bruce Lee, vagy a Bud Spencer filmekben :).
  • Gerbill
    Szép volna, ha tényleg ekkora lenne a gépigény, talán még normálisan el is futna nálam:D A gamespot eléggé hiteles szokott lenni, remélem most is igazuk lesz.
  • Bucser
    Igen ez az rész amiről napok óta beszélünk, hogy csalódás. Ott állnak az NPC-k és végignézik ahogy egyesével leölöd őket...
  • Dark Geo
    Na akkor egy kis érdekesség :)

Video
    Oldal
  • Gerbill
    Meglehet, hogy így van, nem olvastam még nagyon utána.
    Egyébként, hogy legyen egy kis on is, leírom a véleményemet a gépigényről:
    A hatalmas terület miatt, amit magasabbra mászva messzire beláthatunk, rendesen kell majd neki Memória, 1Gb-t saccolok, a sok állítólag változatos AI val ellátott NPC-k irányításához kell egy bivaly processzor, a magasfelbontású textúrák és effektek miatt pedig legalább egy középkategóriás sm3-as kártya 256Mb- RAM-mal
  • Bucser
    Az első UE3.0 játék a gears of War volt. (túlképp technology demonstratonak használták)

tudtommal a Vegas hamarabb jött ki.
  • Gerbill
    Valószínűleg nem lesz only Vistás játék, mint ahogy a legtöbb játék mostanában. A játékosok elenyésző része használ még csak Vistát, és ezért még várni kell az only Vista címekre. A low end kártyákkal viszont egyetértek, szerintem el lehet felejteni. Szerintem még a középkategórián is kinlódni fog a játék.
  • Gerbill
    Megjegyzem én ezen a wiki-n kívül mindenhol úgy olvastam, hogy a R6Vegas UE3.0 motort használ, míg a SC:DA 2.5-öt
  • Bucser
    felejtsd el ezekt a low end kártyákat.

Valszeg az A. Creed vistas game lesz. (mint ahogy a legtöbb multiőlatform ami kijön az lesz)
  • ricsa008
    és az én kérdésem ?
    léci:)
  • Gerbill
    Azért mert hasonló ugrabugra stílus meg Ubisoft, nem feltétlenül PoP motor. Itt meglehetne kérdezni, hogy te játszottál e a pop-al, mivel az max grafikán is elég ronda volt. Ps2-es modellek, alacsonyfelbontású textúrák, néhol esetlen mozgások.
  • Dark Geo
    Jogos. Azért még mindig ubisoft és talán ad némi esélyt ,hogy ne nasa kelljen hozzá.
  • Bucser
    "Egyébként arra nem tudok mit mondani,hogy lineáris. Tény de pl a Warrior Withinnek iszonyat jó története volt."

Csőben haladsz a gameplay szempontjából. nem te választod meg hogy mikor ki ellen küzdessz. ha nem találod a megoldást nem tudsz másmerre továbbmenni csak visszafele amerről jöttél. (annak meg általában semmi értelme)
  • Bucser
    Attól az még Unreal 2.0 engine extensionökkel. A Motor nem lett az alapoktól újra írva mint a 3.0-nál.

Azért nézd meg a gears of War és a vegas közti különbségeket. vagy éppen Cod4 és RS Vegas közti különbségeket.

Szerintem kiveri a szemet:)
  • Bucser
    ez is le lett árgyalva.

2007 november mindhárom platformra
  • Bucser
    Ja és az engine pedig a Scimitar Engine ubisoft Montreal fejlesztés

Scimitar Engine

Első játék ami használja Assassin's Creed.

Asszem feloldottuk a polémiát.. máskor pls ne hasból beszéljünk hülyeséget...