9242
  • Rage47
    ez ugyanaz?
  • hykao #628
    Hát nekem nem a köcsögök és nem is a mozdulatlan csillár az, ami elveszi a kedvemet, hanem pl. az a jelenet, amikor többen támadnak emberünkre...(a gagyi filmekből megismert szokásos kamuval, hogy szép lassan minden támadó vár a sorára, véletlenül sem egyszerre rontanának rá...az uccsó fenti csóka is szépen kivárja a sorát, amíg odarepül a kés...)...ezek szerint sajnos ez a játék is csak egy sima konzolos külső szemszögű akciójáték lesz...semmi komolyabb. Valahogy semmi lopakodós "bérgyilkosos" fíling nem jön át nekem. Az csak egy dolog, hogy majd lesznek célpontok akiket meg kell ölni, de amúgy sima "újkori" PoP fílingje van az egésznek. Remélem az új Splinter Cell-t nem viszik el teljesen ebbe az irányba...
  • Kandurex
    1:20
  • Deagle
    Szerény véleményem szerint az csak hasonlat volt...
  • grebber
    Nemcsak a csillárok nem mozultak de a városba felfögesztett deszkás izék se.
    Amúgy ezt a köcsögös dolgot sajnos 6. végignézésre se láttam :(
  • Bucser
    NA meg a levegőben elfekvő hulla....

Meg kicseszettül darabosak az animációs átmenetek...
  • Kandurex
    Meg a csajok a köcsöggel a fejükön, ahogy leejtik eléggé illuzióromboló :/
  • grebber
    Hát ja elég illuzioromboló :( Ez legyen a legkevesebb.
  • Deagle
    Egy kis észrevétel:
    Ugye a videóban össze vissza ugrál a csillárokon, de kérdem én akkor a csillár miért nem mozdul meg?
  • grebber
    E3 Ingame videó!
  • Looooser
    feltalálták már a tabit :) hát vagy... isten tuggya de Jade hát hogy is mondjam... örülnék annak a sok kicsi looosernek :D
    joh nekem meg van az a 15 perces vidi amikor jade egy x360-on tolja az AC-t
  • ricsa008
    van egy régebbi interjú Jade Raymond-al annak a végén van 7-8 mp úgy hogy a játékból van kivágva (tehát nem renderelt) egész jó lesz
  • Attila8805
    Én pedig azt hogy tudják hogy a legtöbb játékos férfi:D
  • Dragooon #616
    szerdán, azaz 11-én lesz ^^
  • Gideon Wieth
    mennyire ELMÉJÜLTEN ? :D
    Csak aztán nehogy sok kicsi looooser rohangáljon majd az Ubinál .P
  • Dragooon #614
    youtube-on egy komment:

ACook94 (8 hours ago) Marked as spam
    A playable Demo was promised by Jade Raymond at E3 in July

remélem igaza lesz:)
    ha demó jön imádni fogom Jadet:D
  • Looooser
    Jadedell félrevonultan elmélyülten beszélgetnék a játékról :D
  • Looooser
    jó és oda mész? mert ha igen vigyél engem is thx
  • Gideon Wieth
    már csak 3 nap az E3 :-)
  • Gideon Wieth
    kezdem azt hinni hogy az Ubi szereti a leendő rajongókat! ezért nem várat minket :)
    Pedig még nincs E3..remélem legalább egy Xboxos demót nyomnak :P De PC-s lenne a legjobb!
  • AntiHero
    FEJLESZTŐI NAPLÓ VIDEÓ
  • Gideon Wieth
    csatlakozom :D Én is collectorst szeretnék :D Az mindegy hogy pcre vagy Xboxra-e :D:P Viszzont a lottó ötös is jöhet :-)
  • Bucser
    Én meg hogy megnyerjem a lottóötöst....
  • spidey91
    Én a Collectoros PC verzsönt akarom novemberbe!!!!!
  • Gideon Wieth
    én is novemberre emléxem,és az ráadásul Xboxos megjelenés volt...E3on eldől minden! Reméljük
  • Magiszter
    Nekem úgy rémlik hogy november 5 a hivatalos megjelenés. De lehet én tévvedek
  • buldozer99
    ez mennyire hihető?:D
  • grebber
    Nemsokára E3 remélem fincsi ingame videókat láthatunk!
  • Gideon Wieth
    én szeretnék csalódni :D Kellemesen :D ha pl ennél csak egy picivel jobb az már jó... gondolok itt az esésre, ami a gameplaynél volt a háztetőkön, picit előre azt nyílegyenesen le! Ez az egy bajom volt, Princenél és Itt is :)
  • Dragooon #600
    jaj csak nehogy csalódás legyen belőle (kicsi az esélye, de akkor is...)

[apro]ték
  • Logen192
    Hali!!Én már nagyon várom a játékot és örülök hogy megjelenik pcre is szerintem ez lesz a legjobb game amivel fogok jáccani nagyon ász lesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Gideon Wieth
    emberek, lehet reménykedni :)

http://www.gamestar.hu/kommentek.php?sid=28742
  • Looooser
    pontosan
  • Malakai
    Valszeg játéktermek...
  • Gideon Wieth
    a Fightert kipróbálnám :) ez a Walk Away meg hatalmas baromságnak tűnik :D Ki az aki ezt megveszi ? ??
  • Looooser
    aztán létezik még az X-box Xfighter (a név nem biztos) amit a közismert The Island azaz a sziget című filmben használ a két főhős
  • Looooser
    a walk away tartalmaz 3 db tv-t melyek az életeid (ha meghalsz kialszik az eggyik (meghalás alatt értem hogy megállsz)
    és a böszmeteg része egy hatalmas mójus kerék amibe beállsz és elkezdessz sétáln buzi nagy map van neked az a dolgod hogy egyenesen sétálj ha megálsz az egyik képernyő kihuny marad 2ő és így tovább a játékot nem leht mg venni külön kell rendelni mert 1800$(az ár nem biztos nagyon régen volt már az e3) de ez magába foglalja a 3 db tv-t beépített memóval és inteligens cshippel
  • Gideon Wieth
    Ő nem értem :) MIlyen tartozék ? Egyáltalán mi az a Walk Away ? :)
  • Looooser
    hát igen dre a walk away nem csak magábol az xboxx konzolbol áll hanem venned kel lhozzá egy szekrény méretű tartozéokt
  • Gideon Wieth
    nincs Xboxom csak augban tervezem a vételét :)