9242
-
#629 ez ugyanaz? -
#628 Hát nekem nem a köcsögök és nem is a mozdulatlan csillár az, ami elveszi a kedvemet, hanem pl. az a jelenet, amikor többen támadnak emberünkre...(a gagyi filmekből megismert szokásos kamuval, hogy szép lassan minden támadó vár a sorára, véletlenül sem egyszerre rontanának rá...az uccsó fenti csóka is szépen kivárja a sorát, amíg odarepül a kés...)...ezek szerint sajnos ez a játék is csak egy sima konzolos külső szemszögű akciójáték lesz...semmi komolyabb. Valahogy semmi lopakodós "bérgyilkosos" fíling nem jön át nekem. Az csak egy dolog, hogy majd lesznek célpontok akiket meg kell ölni, de amúgy sima "újkori" PoP fílingje van az egésznek. Remélem az új Splinter Cell-t nem viszik el teljesen ebbe az irányba... -
#627 1:20 -
Deagle #626 Szerény véleményem szerint az csak hasonlat volt... -
#625 Nemcsak a csillárok nem mozultak de a városba felfögesztett deszkás izék se.
Amúgy ezt a köcsögös dolgot sajnos 6. végignézésre se láttam :( -
#624 NA meg a levegőben elfekvő hulla....
Meg kicseszettül darabosak az animációs átmenetek... -
#623 Meg a csajok a köcsöggel a fejükön, ahogy leejtik eléggé illuzióromboló :/ -
#622 Hát ja elég illuzioromboló :( Ez legyen a legkevesebb. -
Deagle #621 Egy kis észrevétel:
Ugye a videóban össze vissza ugrál a csillárokon, de kérdem én akkor a csillár miért nem mozdul meg? -
#620 E3 Ingame videó! -
#619 feltalálták már a tabit :) hát vagy... isten tuggya de Jade hát hogy is mondjam... örülnék annak a sok kicsi looosernek :D
joh nekem meg van az a 15 perces vidi amikor jade egy x360-on tolja az AC-t -
ricsa008 #618 van egy régebbi interjú Jade Raymond-al annak a végén van 7-8 mp úgy hogy a játékból van kivágva (tehát nem renderelt) egész jó lesz -
#617 Én pedig azt hogy tudják hogy a legtöbb játékos férfi:D -
#616 szerdán, azaz 11-én lesz ^^ -
#615 mennyire ELMÉJÜLTEN ? :D
Csak aztán nehogy sok kicsi looooser rohangáljon majd az Ubinál .P -
#614 youtube-on egy komment:
ACook94 (8 hours ago) Marked as spam
A playable Demo was promised by Jade Raymond at E3 in July
remélem igaza lesz:)
ha demó jön imádni fogom Jadet:D -
#613 Jadedell félrevonultan elmélyülten beszélgetnék a játékról :D -
#612 jó és oda mész? mert ha igen vigyél engem is thx -
#611 már csak 3 nap az E3 :-) -
#610 kezdem azt hinni hogy az Ubi szereti a leendő rajongókat! ezért nem várat minket :)
Pedig még nincs E3..remélem legalább egy Xboxos demót nyomnak :P De PC-s lenne a legjobb! -
#609 FEJLESZTŐI NAPLÓ VIDEÓ -
#608 csatlakozom :D Én is collectorst szeretnék :D Az mindegy hogy pcre vagy Xboxra-e :D:P Viszzont a lottó ötös is jöhet :-) -
#607 Én meg hogy megnyerjem a lottóötöst.... -
#606 Én a Collectoros PC verzsönt akarom novemberbe!!!!! -
#605 én is novemberre emléxem,és az ráadásul Xboxos megjelenés volt...E3on eldől minden! Reméljük -
#604 Nekem úgy rémlik hogy november 5 a hivatalos megjelenés. De lehet én tévvedek -
#603 ez mennyire hihető?:D -
#602 Nemsokára E3 remélem fincsi ingame videókat láthatunk! -
#601 én szeretnék csalódni :D Kellemesen :D ha pl ennél csak egy picivel jobb az már jó... gondolok itt az esésre, ami a gameplaynél volt a háztetőkön, picit előre azt nyílegyenesen le! Ez az egy bajom volt, Princenél és Itt is :) -
#600 jaj csak nehogy csalódás legyen belőle (kicsi az esélye, de akkor is...)
[apro]ték -
Logen192 #599 Hali!!Én már nagyon várom a játékot és örülök hogy megjelenik pcre is szerintem ez lesz a legjobb game amivel fogok jáccani nagyon ász lesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#598 emberek, lehet reménykedni :)
http://www.gamestar.hu/kommentek.php?sid=28742 -
#597 pontosan -
#596 Valszeg játéktermek... -
#595 a Fightert kipróbálnám :) ez a Walk Away meg hatalmas baromságnak tűnik :D Ki az aki ezt megveszi ? ??
-
#594 aztán létezik még az X-box Xfighter (a név nem biztos) amit a közismert The Island azaz a sziget című filmben használ a két főhős -
#593 a walk away tartalmaz 3 db tv-t melyek az életeid (ha meghalsz kialszik az eggyik (meghalás alatt értem hogy megállsz)
és a böszmeteg része egy hatalmas mójus kerék amibe beállsz és elkezdessz sétáln buzi nagy map van neked az a dolgod hogy egyenesen sétálj ha megálsz az egyik képernyő kihuny marad 2ő és így tovább a játékot nem leht mg venni külön kell rendelni mert 1800$(az ár nem biztos nagyon régen volt már az e3) de ez magába foglalja a 3 db tv-t beépített memóval és inteligens cshippel
-
#592 Ő nem értem :) MIlyen tartozék ? Egyáltalán mi az a Walk Away ? :) -
#591 hát igen dre a walk away nem csak magábol az xboxx konzolbol áll hanem venned kel lhozzá egy szekrény méretű tartozéokt -
#590 nincs Xboxom csak augban tervezem a vételét :)