9242
-
#469 Én ilyenről sehol nem hallottam, szerintem ez csak egy spekuláció, a gta modell alapján. -
#468 akkor nem vagyok teljesen hülye :D
képet is kérhetnék esetleg?
nekem szerencsére nem gond az Xbox ^^ -
#467 nem nem ő lesz... a kérdéses leányzó szőke,és ő is nagyon szép :) a nevét sajnos elfelejtettem, de mindjárt eszembe jut.. nekem tervbe van véve már egy Xbox :) -
#466 nemtudom én emléxem e rosszul vagy csak simán hülye vagyok,de nekem olyan jutott eszembe hogy lesz egy csaj a játékban.valami igazi emberről textúrázzák,és nagy szerepe lesz a játékban.nem Jade lesz az?:O -
#465 Az eredeti exkluzív szerződések miatt a PC-s megjelenés csúszik 1 évet. Box és PS 3 jön először. Aztán a maradék. -
#464 bnem egy régebbi Jade-es ben mondta hogy év vége vagy jövő év eleje a teljes játék kiadás
-
#463 Semmi nem lesz, TALÁN jövő év közepén egy demo...TALÁN.
max. X360-PS3 -
#462 max x-box vagy ps3 ra
-
#461 viszont valahol azt olvastam, hogy ha beindul a marketing szerkezet és sokasodnak az infók onnantól kezdve nincs sok hátra egy demóig... vagyis... sztem nyárvége ősz eleje/közepe körül TALÁN egy demonk lesz..TALÁN -
#460 bevágom a sztármosolyom mint fellépések után amikor a sok hülye pénzes politikus/vállalkó gratulál, és felteszik szépen egyenként ugyanazokat a kérdéseket :D -
#459 mi a címe ? :D E-mail címe ? :D
-
#458 írsz neki levelet??? engem nem annyira bírnak az ubinál legalábbis a válasz e-mailjukból ez jött le... Megpróbálunk tenni a dolog érdekében, és a társai sablonos üzenet érkezett tőlük.... -
#457 ajóégaldjameg :P
nekem pcre kell. na mindegy. szept 25-én lenne a szülinapom :O -
#456 Aham, boxra. -
#455 az lehetséges, hogy szeptember 25-én fog megjelenni? (csak met ezt láttam nem egy helyen. commentekben) ^^örülnék ám neki -
#454 nincs mese :D
Veszek egy XBOXot és ősszel ha minden jól megy első eredeti játékom lesz rá:D És az utolsó :D:P -
#453 kérni kéne Jadetől egy Demot magunknak -
#452 megjelenés kétezerhét vége... Ezt most minek írtam ki ??? szal 2007 vége... Sztem ott a ruha rendben van... annyira nem hülék az ubisok h VIDEÓBan ne tudják jól megoldani..sztem itt felfelé ugrik még.. -
#451 hm -
#450 akkor jo^^ -
#449 Stoyline isméd a Drága Jade-elegész érdekes a vidi -
#448 Ó te csak azt hiszed :D -
#447 videóha volt, volt, srry -
#446 úgysem fogsz figyelni rá, ha játszol vele :\ -
#445 Szerintem itt éri el azt a pontot hogy se fel se le. -
#444 még nem zuhan -
#443 szerintem meg már zuhan -
#442 itt épp felfelé ugrik:) -
hát képzeld el több mint valószínü hogy nem fog futni a játék a gépemen... -
#440 soul és funky.. sztem inkább ilyen kérdésben meg se szólalj :D -
#439 valószínűleg igen,menni fog... -
#438 Jövőre -
#437 hell, a játék mikorra várható? és ami fontosabb, dx 9es kártyával is megy majd? -
#436 A piros övre gondolsz hátul? vagy a legfelső leghoszabb ruha alatt lévő rövidebb ruhadarabra ami kilibben a felső réteg alól harc és ugrás közben? mert annak is totál rendben a mozgása.
bár kúrvára szar sorod lehet ha ilyenkeb kötsz bele... -
#435 én nem a test fedő részekről beszélek hanem arról a lógó szarról ami ami a térde elött himbilimbizik arról beszélek hogy az nem mozog élet hüen és képzeld igy volt rajtam is nehéz anyag sőt ahhoz hasonló is mint a főhősön és annak a lógó részei igencsak mozoktak amikor mozogtam szóval ne legen nagy a szád
2 pediglen bocs hogy félre értettelek és azt hittem hogy arra az elkorcsosult "divat irányzatra" utalsz -
#434 sztem most fejezzétek be :P -
#433 Netalántán ugráltál már posztóból készült nehézanyagú teljes testet fedő megkötött ruhában épületekről? vagy mire alapozod, hogy nem valós a ruhamozgás. (csak hogy tudd én igen live szerepjátékozás közben)
vagy esetleg te vagy itt a helyi fikucigép?:)
Az IMO meg nem zenei stílus hanem "in My Opinion...." -
#432 he. az emerüknek más-más hangjuk és akcentusuk lesz. várooom már:) -
#431 jóak,és a csaj is gyönyörű!:)
nameg ahogy a játékról beszél... ^^ -
#430 sztem ha úgy fogalmazunk hogy nagyon szép akkor lefokozzuk gyönyörű, és amilyen átéléssel besszél a játékról, na az ami hiányzik a mostani lányokból