9242
-
#589 figy te játszottál valaha az X-box 360 walk away játékával?
mert tavaly kint volt az E3-mon de nem lehet az meg szerezni othonra mert az egyfúll újj berendezés
-
#588 gamestarosok is azt mondták az E3on ki lehet majd próbálni a demót! Ha ott ki lehet akkor már miért ne adhatnának ki belőle egyet ? :D -
Deagle #587 Miért ne csodák még vannak... -
#586 magyarul ne is álmodj.... -
#585 simánhármat is:) -
Deagle #584 Jó lenne -
#583 Szerintetek az Assassin Creed ből adnak ki demót, a E3 alkalmából ? :) -
#582 Itt a cikk -
#581 van egy kissebb cikk is, hogy miért van levágva Altair ujja, meg néhány info d a nagy része sztem ismert... Gondoljátok azt is felrakhatjuk
-
#580 Ok kössz :) -
#579 csak ennyi többre számítottam... -
#578 Tessék, itt van, hostolva az iaro-n.. -
szapor #577 és a demo mikorra várható?vagy nem leSZ? -
#576 nem csak feltöltöttél egy jpg-t, aztán azt mindenki töltheti? -
#575 müködik, ha nem akkor valaki nézi :D szal egyszerre sajna egy ember tudja.... Máshogy nem tudom megoldani sorry :( -
#574 nah remélem most rendesen felrakja :)
Interjú -
#573 oké -
#572 Szerintem erre várunk elég régóta.
HA túl nagy lesz akkor inkább csak likeld majd a képeket méret megjelöléssel. -
#571 nah akkor beskenneljem az interjut vagy ne szenvedjek vele :) -
#570 tűrhető... 4 hónap és kint lessz -
#569 DOBOZKÉP -
#568 egy kis ínyencség :)Így fog kinézni a doboz :)
-
#567 hétfőn lesz :D -
#566 sajnos nincs scenner-em :( de majd megoldom :) -
#565 lehet, h erre gondolt -
#564 Inkább scanneld be és tedd fel valahova (nagyfelbontában), aztán linkeld be. -
#563 megkaptam az ehavi gamestarom...Ha érdekel valakit esetleg a benne léve assassin Creedes interju bemásolhatom :) -
#562 lásd lentebb: már írtam: anno azt írták, az első interjúkban, hogy PC-re 1 évvel a PS3 verzió után jön a játék. Pont az excluzivitási szerződések miatt. Miután az exkluzivitás felbomlott nem tudom mi a helyzet. -
#561 egyik barátom mesélte, meg Boxos forumon is van a játék megjlenik nov 9ikén..de ha jol tom akkor csak boxra még Pc-re nem.. azt mondták pc-re 1-2 hónapra rá jelenik meg.. Szerintetek??? -
#560 sztem ez nem a forum témájába vág szal ne itt veszekedjünk :) -
#559 akkor BOCS -
#558 Csak nem szeretem ha oltogat meg beszólogat egy 14 éves.
Ráadásul úgy, hogy csak látta az utsó oldalt, de korábbra nem jutott már ideje hogy megnézze egyáltalán miket írtam.
Mellesleg nem osztani szoktam csak vitázni. Csak ezt a fiatal korosztállyal nem lehet, mert ők kapásból azt hiszik, hogy az már flame vagy veszekedés.
Holott egy vitának az érvek ütköztetéséről kéne szólnia.
csak olyan neki nincs. -
#557 wazzzz flém wör... de kemények lettünk a reszkessetek betörők után húúúú vazz izmos oltások osztások vazze ki se jött játék már flémelés megy de kemények vegytok... -
#556 Ha végigolvastad volna a topicot tudnád, hogy
ad1: nem osztok mindenkit
ad2 volt értelmes hozzászólásom.
De mivel nem tetted így nem tudok mit kezdeni veled. Túl kicsi vagy ússz még egy kicsit a tóban. -
#555 mer elmondom a véleményem?
-
#554 Kicsihuszár....
pofa be, roló le.... -
#553 El lehet húznii ha minddenkit csak osztasz!
Nézz végig a topicon, egy értelmes hozzászólásod
sem volt, csak pattogsz! -
#552 kérdezett válaszoltam...nem kötelező elolvasnod -
#551 húúú találgatás szeretem de sztem vegyük inkábba s.t.a.l.k.e.r. 1,5 szörös gép igényét és menni fog.... -
#550 Én nem értem miért jó találgatni minimális követelményre? Nézd meg a Vegast vagy az Advanced Warfighter2-t és látod hogy kb mekkora gépigény kell ezeknek a multiplatform broáfságoknak.
Tudod nem mindig akkor tűnsz okosnak ha folyamatosan beszélsz.