9242
-
Dark Geo #711 Unreal Engine 2.5 :P mármint a splinter cell :) -
Dark Geo #710 Használom. már...:P Egyébként arra nem tudok mit mondani,hogy lineáris. Tény de pl a Warrior Withinnek iszonyat jó története volt. egyébként még annyit hozzáfűznék ,hogy egy jó játékhoz, jó játékos kell :) Örülök,hogy végre emberemre találtam akivel végre vitatkozhatok 1 jót:P Hivatalos pc-s megjelenésről volt már szó? -
#709 Arról meg hadd világosítsalak fel, hogy mind az Vegas mind a Splinter Cell double agent Unreal 2 engine-t használt....
Csak hogy ne a levegőbe hantázzak
forrás -
#708 Használd a válasz gombot. -
#707 Az eredeti Prince 1-2-vel játszottam valamint Warrior Within + Two Thrones-al. Igazából gőzöm sincs, hogy mit nézzek rajta mivel maga a JÁTÉK szövés olyan lineáris, hogy hihetetlen.... -
Dark Geo #706 Másodsorban ha csak azt vesszük alapul hogy ubisoft kapásból nem fognak piacra dobni egy olyan játékot ami kizárolag dx10es videokártyával, vista alatt fut csak és kizárólag. Ők se hülyék :) -
Dark Geo #705 Nem azt mondtam hogy max grafikával el fog futni, de menni fog vele. feltéve ha UT3 motor. Egyébként UT3 motor R6 vegas alatt (lebutitott, de az. 2 Splinter Cell : Double Agent szinten UT3 motor és még sorolhatnánk. -
Dark Geo #704 és még valami totál nem más. Kérdem én mennyit játszottál te pop-al? és akkor most légyszives nézd meg ezt a videot : ezt itt!
majd ha végeztél akkor lejjebb találsz assassin's creed-es videokat ;) -
#703 Gondolom biztos elsőkézből teszteltél Unreal 3.0 enginel készült játékot GF7600-on:) -
#702 miután már jó ideje nem járok gimnáziumba azért ezt a feltételezést visszautasítom.
Jade Raymond egy korai interjúban fejtegette, hogy teljesen más mint a PoP és totál új motort írtak. egyedül az animációs rendszer egy részét tartották meg. Míg a Pop sorozatban előre megevoltak határozva a puzzlemegoldáshoz szükséges akrobatikus helyek addig az új pályákat fel kellett építeni és az animációs rendszert úgy kellett kialakítani, hogy szinte minden megmászható legyen.
-
Dark Geo #701 Egyébként ha meg nem pop motor akkor garantáltan az Unreal motorját használja mintahogy mostanság az összes ubisoft-os game. és igazából annak meg simán elég egy 7600 -
Dark Geo #700 Kedves Bucser. akkro légyszives mutasd meg az oldalt amin leirják ,hogy ez nem az a motor. Nem kételkedni szeretnék, csak pont erre akartam kijukadni hogy elég nagy a hasonlóság. Az meg hogy egy haverom anyukájának a munkatársának a szomszéd fiának az osztálytársa azt mondta... azt te is tudod hogy nem feltétlen igaz :) -
ricsa008 #699 ha a 7200 es jó akkor a 6200 es milyen?
a 6200 es GF jobb mint a 9600 XT 128 mb? -
#698 nem egyszer ki lett jelentve, hogy a motornak semi közer e PoP motorhoz... Úgyhogy nincs min reménykedni a játék totál más lesz mint a Pop volt. -
#697 Miért a Price of Persiaban is lehet ugrálni a falon, meg a falból kilógó cuccokon? Ha igen akkor melyik a legújabb része? -
#696 de ha SM 3.0-t kér akkor tök8:( -
Dark Geo #695 Üdv! Nem hittem volna, hogy magyar forumot találok erről a játékról. Még ugyan nem olvastam utánna (bár lehet hír sincs róla),de a videókról nekem az jött le hogy ez ugyan az a motor mint Price of Prince of Persia The Two Thrones alatt volt, max kicsit felturbózva. és ha igen akkor nem lesz olyan kimondottan nagy gépigénye. Reménykedjetek... -
#694 be sem jön -
#693 Ha most a játék azt mondja h kell neki sm3, és ha a kártyám nem sm3-as akkor a játék be se jön? vagy elindúl csak ocsmány lesz a kép? -
#692 hol lehet GF7200-t 9000Ft venni? -
Cat 02 #691 akkor fx 5600 reménytelen :) nah mind1 ezért megéri új gépet venni ! -
#690 de újíthatnál már karit!!! pl.: egy GF7200-est 9k-ért (nem a legjobb de a mostanidnál jobb és SM 3-mas) -
#689 hát minimum egy shader 3-mas!!! -
#688 Honnan a picsából tudjuk?
Párszor már el lett mondva, hogy nincsen bejelentve minimum vagy recommended specs... de a 9600 már 2 éve is kevés volt... -
#687 miért, mekkora videokártya kell neki? -
#686 nem -
#685 Szerintetek egy Radeon 9600-as karival el fog indulni?
-
#684 :D I AM HAPPYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY:D
Köszi a választ -
#683 2007. november 9 -
#682 naon várom ezt a játékot, mikorra várható? -
#681 egyelőre csak e3mas demó volt. -
#680 csá nép!
Lesz demo? -
#679 Kb 4-szer ki lett már ez tárgyalva... néha jó lenne visszaolvasni... -
#678 félnek Altair-ról, ezért nem mernek támadni:) -
#677 jah meg a 4 nézi 1 támad effektus :D Vegyük előzékenyen fair play-nek...de ha ránéztek a harcrendszerre, ha 4en ránktámadnak egyszerre esélyünk se lesz... -
#676 http://www.gamestar.hu/kommentek.php?sid=29348
csak én látom ugy, hogy a pasi akit Altair a közepe táján megöl , a levegőben fekszik ? :) -
#675 szvsz ez
egyébként nem tudom. -
#674 mien ninjás ??? -
#673 nyilván. -
#672 a ninjás kirájabb jobb az ai+jobb a harc rendszer