9242
-
#791 nekem aztán tök mind1, hogy hol mászik stb. a lényeg h szórakoztató legyen:) márpedig itt nagyon jól megcsinálták a falmászást meg az ugrálósdit is:) -
#790 Kit érdekel a realitás??? Miért a POP-ban a faloldalán való futás valós volt?... -
#789 és az reális, hogy a falakon úgy mászik, mint pókember?:D -
#788 azért nem teljesen sérülés nélküli a magasból ugrás...de tény hogy a reális határt kicsit kitolták..Toronyról esek meghalok
de ha feleakkora háztetőről akkor nem :) -
#787 Ahogy leugrik a magasból az nagyon gagyi valoszinű túlélné akárki is.
De mondjuk új Mohában is a magasról ugrás sérülés nélküli ugyhogy elnézzük ezt a hibát! -
#786 Jah mert nem megy pc-n a warez és emiatt sír mindenki. Ha továbbra se lesz müködő warez akkor majd belenyugszanak és szépen ott is helyreáll a rend. Huh ez az Assassins Creed de messze van még, nehéz lesz kibírni addig... Hogy demo mikor lesz az jó kérdés, de összedobhatnának egyet már... -
#785 "A GC-n sajnos Jade Raymond nem volt jelen, helyette azonban egy másik, nem kevésbé kedves hölggyel, Elspeth Toryval, az animációs részek projektvezetőjével nyílt alkalmunk interjút készíteni. Ezt hamarosan közzé fogjuk tenni, addig is az interjú előtt látott Assassin's Creed bemutató egyik legmegdöbbentőbb információját szeretném megosztani olvasóinkkal: "a játék megjelenése novemberben várható PS3-ra és Xbox 360-ra". Ebben így nincs semmi újdonság, eddig is novemberi megjelenést ígértek, azonban a platformok listája igencsak meglepte a hallgatóságot. Természetesen azonnal többen is rákérdeztek: na és a PC-s verzió? Sajnos azonban igen rejtélyes választ kaptunk erre: "Ezzel kapcsolatban jelenleg nem mondhatunk semmit". Bízzunk benne, hogy mindez csak késést jelent, és nem törölték a PC-s kiadást, mert nagyon jó játéktól esnénk el, ha így lenne." -
Cat 02 #784 meg ez is :S -
#783 Új videók a Pcdome.hu -n! -
#782 Bioshock topik az sokkal inkább kínzókamra mint topik
-
#781 Hála az égnek nem vagyok. -
Neoncsoves #780 OFF
Előző HSZekben láttam hogy az 576 szeptembert írt ki megjelenésnek. Nos, erre nem mondok semmit, Airborne-ra is legelőször kiírták a 24.-ét aztán kiírták a 27.-ét, de akkor nekik tuti nem lesz belőle raktáron mert amerikában is akkor lesz kiadva... -
csgj #779 Nyughass Buksi! :P Hagyd már békén! Be van sózva ő is a játék miatt (ami nem csoda), nem lehet olyan nyers, mint te... és kíváncsian kérdezősködik. Ha a Bioshock topicban lennél... na ott nem bírnád ki :D -
#778 asszem a tavaly augusztusi számban volt egy interju, és amikor bad sector irt egy előzetest a GS online-ra valahol ott is mondta, hogy a fejlesztőbácsik a megjelenés előtt kiadnak egy demót. -
#777 már ebédeltem. -
#776 tépd le a fejét -
#775 Kik mondták és hol? Ne a levegőbe beszélj, mert a szomszéd nálunk is beszél hülyeségeket. Ha olvastál valamit akkor forrást linket is mellékelj hozzá szerintem. -
#774 azt mondtákk hogy a játék megjelenése előtt lesz demo... hogy most ez egy héttel előtte //mint bioshock/
vagy egy hónappal előtte /mitn Dark Messiah/
azt nem lehet tudni -
Cat 02 #773 nov váááá, dec be lesz csak új gép :D -
#772 hát a nép most is itt van, csak nem írnak be mindenféle spam/flém hülyeségeket mint pl crysis/nfs topikokban hál istennek... no de részemről elég is az off-ból, visszatérek inkább megint a háttérbe és csak figyelem mások hozzászolásait... -
#771 Aham,...csak jöjjön ki ebből is valami demó, rögtön jön a nép :)
-
#770 Igen és már nem kell sokat várni... néhány hónap :) -
#769 bioshock őrület:D -
#768 ej, de kihaltság van itt, pedig az őssz egyik legnagyobb durranása lehet ez a kis bérgyilok játék :)
-
#767 -
#766 tárt karokkal :) -
#765 várom szeretettel -
#764 November 9-én jön a game, minden platformra, azaz PC-re, Xbox-ra és PS3-ra.. -
#763 Mert ő nincs itt regelve elég régóta és nem válaszolt még 10K hasonló hsz-re... -
#762 úúúúúúúúúúúúú.... -
#761 Flet miért tudott normálisan válaszolni ??? -
#760 kezd elegem lenni belőled...a többi fórumon is látom ugyanezt csinálod...Élvezed h leszólsz mindenkit ? -
#759 a novemberi volt a hivatalos régen... Max eltolták de előre nem hozták! -
#758 Miért itt kérdezed?? ballagj el a kiadó honlapjára és megtudod a hivatalos kaidási dátumot... -
#757 http://www.576.hu/termek_adatlap.php?id=34464
Megmondaná valaki mióta jelenik meg a játék 09.07 ikén ?Szeptemberben ? az 576 a hülye ugye ? nem én aki mai napig novembert tudott -
Cat 02 #756 tényleg proci kell cs ben mikor beraktam 16 botot szaggatott mint állat :D -
#755 2007. november 9 -
#754 oké ha ketten mondjátok akkor 1.0 oda :D -
#753 A rengeteg különböző NPC MI-jét a processzor irányítja. Az NPC-knek legfeljebb a textúrája lesz a RAM-ban -
#752 a ram mindenhez kell, és tuti hogy nem a processzor dolga az npc-k mozgatása--- vagy lehet de tök mintegy én arra gondoltam hogy az Rengeteg különböző NPC MI-je van és ez mind a ramban lesz...