9242
  • Rage47
    nekem aztán tök mind1, hogy hol mászik stb. a lényeg h szórakoztató legyen:) márpedig itt nagyon jól megcsinálták a falmászást meg az ugrálósdit is:)
  • Bucser
    Kit érdekel a realitás??? Miért a POP-ban a faloldalán való futás valós volt?...
  • Rage47
    és az reális, hogy a falakon úgy mászik, mint pókember?:D
  • Gideon Wieth
    azért nem teljesen sérülés nélküli a magasból ugrás...de tény hogy a reális határt kicsit kitolták..Toronyról esek meghalok
    de ha feleakkora háztetőről akkor nem :)
  • grebber
    Ahogy leugrik a magasból az nagyon gagyi valoszinű túlélné akárki is.
    De mondjuk új Mohában is a magasról ugrás sérülés nélküli ugyhogy elnézzük ezt a hibát!
  • Alwares
    Jah mert nem megy pc-n a warez és emiatt sír mindenki. Ha továbbra se lesz müködő warez akkor majd belenyugszanak és szépen ott is helyreáll a rend. Huh ez az Assassins Creed de messze van még, nehéz lesz kibírni addig... Hogy demo mikor lesz az jó kérdés, de összedobhatnának egyet már...
  • Kandurex
    "A GC-n sajnos Jade Raymond nem volt jelen, helyette azonban egy másik, nem kevésbé kedves hölggyel, Elspeth Toryval, az animációs részek projektvezetőjével nyílt alkalmunk interjút készíteni. Ezt hamarosan közzé fogjuk tenni, addig is az interjú előtt látott Assassin's Creed bemutató egyik legmegdöbbentőbb információját szeretném megosztani olvasóinkkal: "a játék megjelenése novemberben várható PS3-ra és Xbox 360-ra". Ebben így nincs semmi újdonság, eddig is novemberi megjelenést ígértek, azonban a platformok listája igencsak meglepte a hallgatóságot. Természetesen azonnal többen is rákérdeztek: na és a PC-s verzió? Sajnos azonban igen rejtélyes választ kaptunk erre: "Ezzel kapcsolatban jelenleg nem mondhatunk semmit". Bízzunk benne, hogy mindez csak késést jelent, és nem törölték a PC-s kiadást, mert nagyon jó játéktól esnénk el, ha így lenne."
  • Cat 02 #784
    meg ez is :S
  • STREEX
    Új videók a Pcdome.hu -n!
  • Gideon Wieth
    Bioshock topik az sokkal inkább kínzókamra mint topik
  • Bucser
    Hála az égnek nem vagyok.
  • Neoncsoves
    OFF
    Előző HSZekben láttam hogy az 576 szeptembert írt ki megjelenésnek. Nos, erre nem mondok semmit, Airborne-ra is legelőször kiírták a 24.-ét aztán kiírták a 27.-ét, de akkor nekik tuti nem lesz belőle raktáron mert amerikában is akkor lesz kiadva...
  • csgj
    Nyughass Buksi! :P Hagyd már békén! Be van sózva ő is a játék miatt (ami nem csoda), nem lehet olyan nyers, mint te... és kíváncsian kérdezősködik. Ha a Bioshock topicban lennél... na ott nem bírnád ki :D
  • Gideon Wieth
    asszem a tavaly augusztusi számban volt egy interju, és amikor bad sector irt egy előzetest a GS online-ra valahol ott is mondta, hogy a fejlesztőbácsik a megjelenés előtt kiadnak egy demót.
  • Bucser
    már ebédeltem.
  • Kandurex
    tépd le a fejét
  • Bucser
    Kik mondták és hol? Ne a levegőbe beszélj, mert a szomszéd nálunk is beszél hülyeségeket. Ha olvastál valamit akkor forrást linket is mellékelj hozzá szerintem.
  • Gideon Wieth
    azt mondtákk hogy a játék megjelenése előtt lesz demo... hogy most ez egy héttel előtte //mint bioshock/
    vagy egy hónappal előtte /mitn Dark Messiah/
    azt nem lehet tudni
  • Cat 02 #773
    nov váááá, dec be lesz csak új gép :D
  • rastaman
    hát a nép most is itt van, csak nem írnak be mindenféle spam/flém hülyeségeket mint pl crysis/nfs topikokban hál istennek... no de részemről elég is az off-ból, visszatérek inkább megint a háttérbe és csak figyelem mások hozzászolásait...
  • Kandurex
    Aham,...csak jöjjön ki ebből is valami demó, rögtön jön a nép :)

• Gideon Wieth
    Igen és már nem kell sokat várni... néhány hónap :)
  • Rage47
    bioshock őrület:D
  • Kandurex
    ej, de kihaltság van itt, pedig az őssz egyik legnagyobb durranása lehet ez a kis bérgyilok játék :)

• Kandurex
  • Looooser
    tárt karokkal :)
  • Dragooon #765
    várom szeretettel
  • Alwares
    November 9-én jön a game, minden platformra, azaz PC-re, Xbox-ra és PS3-ra..
  • Bucser
    Mert ő nincs itt regelve elég régóta és nem válaszolt még 10K hasonló hsz-re...
  • Bucser
    úúúúúúúúúúúúú....
  • Gideon Wieth
    Flet miért tudott normálisan válaszolni ???
  • Gideon Wieth
    kezd elegem lenni belőled...a többi fórumon is látom ugyanezt csinálod...Élvezed h leszólsz mindenkit ?
  • FLeT
    a novemberi volt a hivatalos régen... Max eltolták de előre nem hozták!
  • Bucser
    Miért itt kérdezed?? ballagj el a kiadó honlapjára és megtudod a hivatalos kaidási dátumot...
  • Gideon Wieth
    http://www.576.hu/termek_adatlap.php?id=34464

Megmondaná valaki mióta jelenik meg a játék 09.07 ikén ?Szeptemberben ? az 576 a hülye ugye ? nem én aki mai napig novembert tudott
  • Cat 02 #756
    tényleg proci kell cs ben mikor beraktam 16 botot szaggatott mint állat :D
  • FLeT
    2007. november 9
  • Gideon Wieth
    oké ha ketten mondjátok akkor 1.0 oda :D
  • Gerbill
    A rengeteg különböző NPC MI-jét a processzor irányítja. Az NPC-knek legfeljebb a textúrája lesz a RAM-ban
  • Gideon Wieth
    a ram mindenhez kell, és tuti hogy nem a processzor dolga az npc-k mozgatása--- vagy lehet de tök mintegy én arra gondoltam hogy az Rengeteg különböző NPC MI-je van és ez mind a ramban lesz...