9242
-
#509 e-bay
-
#508 jólenne -
#507 A gamestar honlapjára most rakták fel a hírt, hogy a játék Pc-re Xbox-ra És ps3 ra valószínüleg Novemberben jelenik meg. Az ubisoft megerősítette, hogy akkorra már a boltokban akarják tudni a játékot :) -
#506 hát mondjuk ez igaz :\ -
#505 jó értem :) Hülyegyerek szinten meg tudok angolul :D:P
Dragoon..Valszeg ha limitált példány, és a játék nagy siker lesz, akkor kb egy héttel a megjelenés után nem lesz több. nem árt ha megrendeled!
Csak nem tudom honnan lehet :(:D -
#504 Azt, hogy le kell írnod százszor: "megtanulok angolul, legalább hülyegyerek szinten, de addig is teljes szövegeket másolgatok be forrás-link megadással, nem pedig kiragadott lényegtelenségeket..."
Egyébként a kérdésedre válaszolva: a játék szempontjából semmi lényegeset...
(A minapi UBIDAYS rendezvényen Rhoulette-nek - az UBISOFT csak lányokból álló FRAG DOLLS nevű játékoscsapatának frontembere - alkalma nyílt utolérni Jade Raymondot, és megtudakolni tőle, hogy a fejlesztők min munkálkodnak, mióta utoljára hallottunk felőlük) -
#503 altairlogo jee ^.^ -
#502 az ilyen gyűjtői változatok, csak limitálva lesznek, vagy vehetek majd egyet a megjelenés után 5-6 hónappal is (amikor remélhetőleg alacsonyabb árral fut)? :) -
#501 bocsi 12-14 ezer forint kicsit olcsóbb... nállunk lessz vagy 18.. -
#500 The Assassin's Creed franchise will make its debut in November 2007 on the PS3, Xbox 360 and PC, at the MSRP of $59.99 with the Limited Edition priced at $69.99. -
#499 de Dave lehet tudni :D
Valamikor év vége a pc-és verzió és szeptember 14 az Xbox.. (vagy az már változott ? :) -
#498 ha lejjeb olvasol megtudod
--
valami full lány csapatról beszél -
#497 hello!azt még mindig nem lehet tudni h mikorra várható a gém? -
#496 Rhoulette Interviews Jade Raymond for Game Invasion
At the recent UbiDays event Rhoulette, captain of the Frag Dolls, Ubisoft's all-girl gaming team, had a chance to catch up with Jade Raymond and find out what the developers have been working on since we last heard from them.
ez mit jelent ? :) -
#495 elképzelhető :D :P -
#494 Jajah Rowling sem válaszolt... -
#493 Yaaa -
#492 az nem úgy volt, hogy valaki válaszolt rownling helyett? :D -
#491 Hát izé :D Jó kérdés :P
csak érdekelt :D Ha már J.K Rowling válaszolt, akkor talán az Ubi is tud :D
Már csak 3 hónap 14 nap az xbox verzóig
:)
és yx a pcsig :( -
#490 wake up Neo...
mikor csinált ilyet egy nagy kiadó utoljára?? -
#489 Nem tudtok egy olyan email címet, ahol lehet írni az Ubisoftnak, el is olvassák, és válaszolnak ? :) -
#488 juj ezt nem ebbe a forumba akartam :P -
#487 megmondjuk több szavazáson hogy mire kell a xyz játék az Xbox 360 70%okaktt ér el -
#486 kell nekem az a 30 centis altair figura :D -
#485 király :P Szept 14ikén rohanok a boltba megvenni :P erre fogok rádolgozni :P -
#484 jaja kb annyi lesz ^^
"Play-Asia is now accepting pre-orders on a limited basis for the Assassin’s Creed Collector’s Editions, available for the Xbox 360, PS3, and PC at $59.90. The Collector’s Editions feature a 12 inch Altair figure." -
#483 nem ismerem.. oldallinket adsz ? -
#482 sztem e-bay-en kell majd megrendelni
-
#481 most a gamestaron találtam hogy 60 dollár.. az kb 15-18 000 Huf az Xbox verzióra.. Itthon is kapható lesz gyűjtői változat ugye? :-) -
#480 azt sztem akkor keresd amikor már kinn lessz a játék...
-
#479 eddig is tudtam mit tartalmaz :) az ár érekelt :) -
#478 amit elötte írtam azt tartalmazza de árat nem írtak -
#477 erről nem tudok, de még mindig nem tudom mennyi a gyűjtői változat ára -
#476 télleg? -
#475 Eredeti bejelentés szerint az Assassins Creed PS3 excluzív volt. aztán miután nem ment olyan jól a PS3 szekér bejelentették X360-ra is. ekkor már mentek a spekulációk, hogy akkor lehet kijön PC-re is és ekkor jelentették be, hogy a konzolok után 1 évvel jön PC-re. -
#474 Assassin's Creed Limited Edition Announced
Today Ubisoft announced that Assassin's Creed will optionally come in a tin-box limited edition that includes behind-the-scenes features and other extras. This limited edition will ship in a smaller quantity than the regular edition.
Altair figure
Penny Arcade comics
Strategy guide
Assassin-themed videos
Behind the scenes features
Developer diaries
Interviews, trailers, and more
-
#473 hát nem rossz ez a Kristen Bell de Jade jobban teccene... -
#472 kb mennyibe kerül majd a gyűjtői változat ? :) -
#471 áh megvan a neve :D Kristen Bell :) A veronika marsh os csajszi :)
-
#470 nem lesz benne egy hölgy... adnék képet, csak valamiért a gamestar oldala :S:S