9242
  • Looooser
    e-bay
  • SNAKE01
    jólenne
  • Gideon Wieth
    A gamestar honlapjára most rakták fel a hírt, hogy a játék Pc-re Xbox-ra És ps3 ra valószínüleg Novemberben jelenik meg. Az ubisoft megerősítette, hogy akkorra már a boltokban akarják tudni a játékot :)
  • Dragooon #506
    hát mondjuk ez igaz :\
  • Gideon Wieth
    jó értem :) Hülyegyerek szinten meg tudok angolul :D:P
    Dragoon..Valszeg ha limitált példány, és a játék nagy siker lesz, akkor kb egy héttel a megjelenés után nem lesz több. nem árt ha megrendeled!
    Csak nem tudom honnan lehet :(:D
  • hykao #504
    Azt, hogy le kell írnod százszor: "megtanulok angolul, legalább hülyegyerek szinten, de addig is teljes szövegeket másolgatok be forrás-link megadással, nem pedig kiragadott lényegtelenségeket..."

Egyébként a kérdésedre válaszolva: a játék szempontjából semmi lényegeset...

(A minapi UBIDAYS rendezvényen Rhoulette-nek - az UBISOFT csak lányokból álló FRAG DOLLS nevű játékoscsapatának frontembere - alkalma nyílt utolérni Jade Raymondot, és megtudakolni tőle, hogy a fejlesztők min munkálkodnak, mióta utoljára hallottunk felőlük)
  • Dragooon #503
    altairlogo jee ^.^
  • Dragooon #502
    az ilyen gyűjtői változatok, csak limitálva lesznek, vagy vehetek majd egyet a megjelenés után 5-6 hónappal is (amikor remélhetőleg alacsonyabb árral fut)? :)
  • Looooser
    bocsi 12-14 ezer forint kicsit olcsóbb... nállunk lessz vagy 18..
  • grebber
    The Assassin's Creed franchise will make its debut in November 2007 on the PS3, Xbox 360 and PC, at the MSRP of $59.99 with the Limited Edition priced at $69.99.
  • Gideon Wieth
    de Dave lehet tudni :D
    Valamikor év vége a pc-és verzió és szeptember 14 az Xbox.. (vagy az már változott ? :)
  • Looooser
    ha lejjeb olvasol megtudod
    --
    valami full lány csapatról beszél
  • Dave00
    hello!azt még mindig nem lehet tudni h mikorra várható a gém?
  • Gideon Wieth
    Rhoulette Interviews Jade Raymond for Game Invasion
    At the recent UbiDays event Rhoulette, captain of the Frag Dolls, Ubisoft's all-girl gaming team, had a chance to catch up with Jade Raymond and find out what the developers have been working on since we last heard from them.

ez mit jelent ? :)
  • Gideon Wieth
    elképzelhető :D :P
  • Looooser
    Jajah Rowling sem válaszolt...
  • Scottt
    Yaaa
  • Dragooon #492
    az nem úgy volt, hogy valaki válaszolt rownling helyett? :D
  • Gideon Wieth
    Hát izé :D Jó kérdés :P
    csak érdekelt :D Ha már J.K Rowling válaszolt, akkor talán az Ubi is tud :D
    Már csak 3 hónap 14 nap az xbox verzóig
    :)
    és yx a pcsig :(
  • Bucser
    wake up Neo...

mikor csinált ilyet egy nagy kiadó utoljára??
  • Gideon Wieth
    Nem tudtok egy olyan email címet, ahol lehet írni az Ubisoftnak, el is olvassák, és válaszolnak ? :)
  • Gideon Wieth
    juj ezt nem ebbe a forumba akartam :P
  • Gideon Wieth
    megmondjuk több szavazáson hogy mire kell a xyz játék az Xbox 360 70%okaktt ér el
  • Dragooon #486
    kell nekem az a 30 centis altair figura :D
  • Gideon Wieth
    király :P Szept 14ikén rohanok a boltba megvenni :P erre fogok rádolgozni :P
  • Dragooon #484
    jaja kb annyi lesz ^^

"Play-Asia is now accepting pre-orders on a limited basis for the Assassin’s Creed Collector’s Editions, available for the Xbox 360, PS3, and PC at $59.90. The Collector’s Editions feature a 12 inch Altair figure."
  • Gideon Wieth
    nem ismerem.. oldallinket adsz ?
  • Looooser
    sztem e-bay-en kell majd megrendelni
  • Gideon Wieth
    most a gamestaron találtam hogy 60 dollár.. az kb 15-18 000 Huf az Xbox verzióra.. Itthon is kapható lesz gyűjtői változat ugye? :-)
  • Looooser
    azt sztem akkor keresd amikor már kinn lessz a játék...
  • Gideon Wieth
    eddig is tudtam mit tartalmaz :) az ár érekelt :)
  • Looooser
    amit elötte írtam azt tartalmazza de árat nem írtak
  • Gideon Wieth
    erről nem tudok, de még mindig nem tudom mennyi a gyűjtői változat ára
  • Gideon Wieth
    télleg?
  • Bucser
    Eredeti bejelentés szerint az Assassins Creed PS3 excluzív volt. aztán miután nem ment olyan jól a PS3 szekér bejelentették X360-ra is. ekkor már mentek a spekulációk, hogy akkor lehet kijön PC-re is és ekkor jelentették be, hogy a konzolok után 1 évvel jön PC-re.
  • Looooser
    Assassin's Creed Limited Edition Announced
    Today Ubisoft announced that Assassin's Creed will optionally come in a tin-box limited edition that includes behind-the-scenes features and other extras. This limited edition will ship in a smaller quantity than the regular edition.

Altair figure
    Penny Arcade comics
    Strategy guide
    Assassin-themed videos
    Behind the scenes features
    Developer diaries
    Interviews, trailers, and more
  • Looooser
    hát nem rossz ez a Kristen Bell de Jade jobban teccene...
  • Gideon Wieth
    kb mennyibe kerül majd a gyűjtői változat ? :)
  • Gideon Wieth
    áh megvan a neve :D Kristen Bell :) A veronika marsh os csajszi :)
  • Gideon Wieth
    nem lesz benne egy hölgy... adnék képet, csak valamiért a gamestar oldala :S:S