9242
-
#871 és hol az xboxos demom hamár kész van ? :D:P -
Cat 02 #870 Platform: PC, PS3, X360
no para -
Kindred Blades #869 Naja, ezek szerint tényleg csak utána fogják portolni. Vagy csak jól titkolóznak :) Mindenesetre remélem, hogy rendesen megcsinálják, bár az Ubi-ban eddig ilyen szempontból nem csalódtam.
(az ilyenkor szokásos pánikroham elkerülés végett: PC-s verzió továbbra is kilátásba van helyezve, csak azért nem említik, mert nem egyszerre jelenik meg. Csak valami fatális hiba állhatna a PC community és Altair közé, de szerintem az Ubisoftnál sem szeretik, ha meglincselik őket :)) ) -
#868 Ami azt jelenti, h a buznyák PS miatt várhatunk rá még jó sokat :pp -
Cat 02 #867 "és mindkét konzolra 100%-os optimalizálást kapjon az engine" :S -
#866 Jaja -
#865 Megcsinálták a játékot már csak kikel adniuk -
#864 nov 10 vagy 13 ról tudok vagy 9 valahogy így már nem emléxem de ez az xboxos :) -
#863 kösz, akkor nem kell visszaszámláló még -
#862 nov-dec,...legalábbis az utolsó infók szerint -
#861 szal nincs megjelenési dátum? -
csgj #860 na hát, tééényleg?... :P -
Elveon #859 Assassin's Creed! -
#858 milyen nyaklánc? tegyél képet róla!!! és nekem mért nerm hoztál??? -
#857 majd rakok ki számlálót, csak mondj egy pontos dátumot, és várd meg míg meggyógyulok...:) -
#856 egyre közelebb a megjelenés Xboxra, és egy demo.. nem csinál valaki egy visszaszámlálót ?
-
#855 A GC-n Lipcsében be akartunk jutni az Assasin Creed bemutatójára, de sajna, nem engedtek be, pedig bussines jegyünk volt..
Kedvesen azt mondtak, hogy a GC elott egy héttel,már szólnunk kellett volna..
De lefotóztattam magam a központi uvegkupolában a reklam assasinnal+a 3 katonávan, amiért adtak egy nyakláncot :) -
#854 őőő... én nem tok róla.... annyi van h bizonytalan mikor jön pc-re...valószinüleg később mint Xbox360-ra és Ps3-ra. -
#853 csá nép!
Lemaradtam vmiről? Csúszik a gém???? -
#852 #767 -
#851 én még vizet se láttam :P -
adammmmmmm #850 Én még nem látam videón azt hogy lehet-e úszni? -
Kindred Blades #849 Ez tény, de sokan még mindig kételkednek benne, de igazából mindegy, úgyis rá fognak ébredni :) -
#848 hehe utcsó cimke a GS-en a ps3 feltöréséről a játék műkedödött de azonnal ki****ták az ipsét az ps3 onlinról letiltotta magát a gép és nem lehet mire használni... -
#847 Hi, 1 kérdrés úszni lehet benne? :) -
#846 mostmeg ezen megy a vita? LESZ PC-n ezt mindenki tudja nem tom mért kell ilyesztgetni a népet... Gamestar is megmondta, és már egy éve bejelentette HIVATALOSAN is az Ubisoft... -
Kindred Blades #845 egy-két hét = egy-két hónap
wtb edit button -
Kindred Blades #844 Nagy kib....s lenne, ha nem adnák ki PC-n, mert három napja előrendeltem a PC-s verziót :)
Szóval lesz PC-s verzió, várható megjelenés szintén november eleje, egy-két hét csúszás a konzolhoz képest persze előfordulhat.
Legalábbis eddig nem fordult elő, hogy rendelést vettek volna fel egy nem létező termékre... -
csgj #843 persze, Assassin's Weed címen, a Buka fejlesztésében :P xD majdnem ilyen lesz, csak ott ciril betűkkel írt mondatok beírásával adhatjuk meg a bérgyilkosunknak a parancsokat... pl menj előre 50 centit... fordulj balra... aztán ha elkapnak mire ezt leírod (orosz billentyűzettel), akkor megszívtad... gyorsan kell gépelni (de az Expansion kiadásban mellékelnek hozzá egy titkárnőt) -
Cat 02 #842 de ILYEN ? :P -
#841 A hivatalos oldalon, ha rámegyünk a game infóra van egy cikk részlet, ott rá kell kattintani a teljes cikk olvasása feliratra(read full article)és akkor előjön a teljes cikk, mellette egy szavazással. A szavazás kérdése, mire vennéd meg az AC-t? a három választási lehetőség pedig PS3 Xbox 360 PC. Szerintem lesz pc verzió, ha meg nem akkor lesz másik 300 játék amivel játsszani lehet. -
#840 Az mindegy, a lényeg, hogy PC-s megjelenés sehol sem olvasható!! -
#839 ÉS akkor az X360 verzió hova lett?
Ez elég régi kiírás szerintem. -
#838 Sajnos az UBI oldalán csak EZTtaláltam. :(( Remélem ez nem igaz és csak pár hónapot kell várnunk a PC-s megjelenésig.
Ha mégsem jön PC-re azt hiszem érdemes lesz beruházni egy PS3-ra!!
Szényen és gyalázat, hogy ennyire nem számítanak a PC-game-rek! -
#837 ha ezsem jön pc re akkor veszek egy ps3at vagy xboxot xD
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!vanmár normális chip ps3hoz? -
#836 Nemlepödnék meg ha nemjönne PC-re.
Most jelentették be pl a Haze gamet csak PS3-ra lesz :( -
csgj #835 én nem láttam azt a bejelentést, úgyhogy én nem vagyok pöcs... :P -
Matte #834 bazzeeeee
Olvasta valamelyikőtök a hivatalos Ubisoft bejelentést? A játék hivatalos oldaláról linkeltem be....
ne legyetek már pöcsök.... -
adammmmmmm #833 Az eredeti oldalon írnak valamit aról hogy megjelenik xbox 360-ra PS3-ra és PC-re. Vagy tévedek? -
#832 [vállatvon] nekem PC -m is van