9242
  • Gideon Wieth
    és hol az xboxos demom hamár kész van ? :D:P
  • Cat 02 #870
    Platform: PC, PS3, X360
    no para
  • Kindred Blades
    Naja, ezek szerint tényleg csak utána fogják portolni. Vagy csak jól titkolóznak :) Mindenesetre remélem, hogy rendesen megcsinálják, bár az Ubi-ban eddig ilyen szempontból nem csalódtam.

(az ilyenkor szokásos pánikroham elkerülés végett: PC-s verzió továbbra is kilátásba van helyezve, csak azért nem említik, mert nem egyszerre jelenik meg. Csak valami fatális hiba állhatna a PC community és Altair közé, de szerintem az Ubisoftnál sem szeretik, ha meglincselik őket :)) )
  • Kandurex
    Ami azt jelenti, h a buznyák PS miatt várhatunk rá még jó sokat :pp
  • Cat 02 #867
    "és mindkét konzolra 100%-os optimalizálást kapjon az engine" :S
  • ToCsEk
    Jaja
  • Soldiers
    Megcsinálták a játékot már csak kikel adniuk
  • Gideon Wieth
    nov 10 vagy 13 ról tudok vagy 9 valahogy így már nem emléxem de ez az xboxos :)
  • Rage47
    kösz, akkor nem kell visszaszámláló még
  • Kandurex
    nov-dec,...legalábbis az utolsó infók szerint
  • Rage47
    szal nincs megjelenési dátum?
  • csgj
    na hát, tééényleg?... :P
  • Elveon
    Assassin's Creed!
  • Looooser
    milyen nyaklánc? tegyél képet róla!!! és nekem mért nerm hoztál???
  • Rage47
    majd rakok ki számlálót, csak mondj egy pontos dátumot, és várd meg míg meggyógyulok...:)
  • Gideon Wieth
    egyre közelebb a megjelenés Xboxra, és egy demo.. nem csinál valaki egy visszaszámlálót ?
  • LoCk
    A GC-n Lipcsében be akartunk jutni az Assasin Creed bemutatójára, de sajna, nem engedtek be, pedig bussines jegyünk volt..
    Kedvesen azt mondtak, hogy a GC elott egy héttel,már szólnunk kellett volna..
    De lefotóztattam magam a központi uvegkupolában a reklam assasinnal+a 3 katonávan, amiért adtak egy nyakláncot :)
  • Gideon Wieth
    őőő... én nem tok róla.... annyi van h bizonytalan mikor jön pc-re...valószinüleg később mint Xbox360-ra és Ps3-ra.
  • FLeT
    csá nép!
    Lemaradtam vmiről? Csúszik a gém????
  • Kandurex
  • Gideon Wieth
    én még vizet se láttam :P
  • adammmmmmm
    Én még nem látam videón azt hogy lehet-e úszni?
  • Kindred Blades
    Ez tény, de sokan még mindig kételkednek benne, de igazából mindegy, úgyis rá fognak ébredni :)
  • Looooser
    hehe utcsó cimke a GS-en a ps3 feltöréséről a játék műkedödött de azonnal ki****ták az ipsét az ps3 onlinról letiltotta magát a gép és nem lehet mire használni...
  • ToCsEk
    Hi, 1 kérdrés úszni lehet benne? :)
  • Gideon Wieth
    mostmeg ezen megy a vita? LESZ PC-n ezt mindenki tudja nem tom mért kell ilyesztgetni a népet... Gamestar is megmondta, és már egy éve bejelentette HIVATALOSAN is az Ubisoft...
  • Kindred Blades
    egy-két hét = egy-két hónap
    wtb edit button
  • Kindred Blades
    Nagy kib....s lenne, ha nem adnák ki PC-n, mert három napja előrendeltem a PC-s verziót :)
    Szóval lesz PC-s verzió, várható megjelenés szintén november eleje, egy-két hét csúszás a konzolhoz képest persze előfordulhat.
    Legalábbis eddig nem fordult elő, hogy rendelést vettek volna fel egy nem létező termékre...
  • csgj
    persze, Assassin's Weed címen, a Buka fejlesztésében :P xD majdnem ilyen lesz, csak ott ciril betűkkel írt mondatok beírásával adhatjuk meg a bérgyilkosunknak a parancsokat... pl menj előre 50 centit... fordulj balra... aztán ha elkapnak mire ezt leírod (orosz billentyűzettel), akkor megszívtad... gyorsan kell gépelni (de az Expansion kiadásban mellékelnek hozzá egy titkárnőt)
  • Cat 02 #842
    de ILYEN ? :P
  • Gerbill
    A hivatalos oldalon, ha rámegyünk a game infóra van egy cikk részlet, ott rá kell kattintani a teljes cikk olvasása feliratra(read full article)és akkor előjön a teljes cikk, mellette egy szavazással. A szavazás kérdése, mire vennéd meg az AC-t? a három választási lehetőség pedig PS3 Xbox 360 PC. Szerintem lesz pc verzió, ha meg nem akkor lesz másik 300 játék amivel játsszani lehet.
  • serito
    Az mindegy, a lényeg, hogy PC-s megjelenés sehol sem olvasható!!
  • Bucser
    ÉS akkor az X360 verzió hova lett?

Ez elég régi kiírás szerintem.
  • serito
    Sajnos az UBI oldalán csak EZTtaláltam. :(( Remélem ez nem igaz és csak pár hónapot kell várnunk a PC-s megjelenésig.
    Ha mégsem jön PC-re azt hiszem érdemes lesz beruházni egy PS3-ra!!
    Szényen és gyalázat, hogy ennyire nem számítanak a PC-game-rek!
  • bodesz
    ha ezsem jön pc re akkor veszek egy ps3at vagy xboxot xD
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    vanmár normális chip ps3hoz?
  • grebber
    Nemlepödnék meg ha nemjönne PC-re.
    Most jelentették be pl a Haze gamet csak PS3-ra lesz :(
  • csgj
    én nem láttam azt a bejelentést, úgyhogy én nem vagyok pöcs... :P
  • Matte
    bazzeeeee

Olvasta valamelyikőtök a hivatalos Ubisoft bejelentést? A játék hivatalos oldaláról linkeltem be....
    ne legyetek már pöcsök....
  • adammmmmmm
    Az eredeti oldalon írnak valamit aról hogy megjelenik xbox 360-ra PS3-ra és PC-re. Vagy tévedek?
  • Kandurex
    [vállatvon] nekem PC -m is van