9242
  • Bucser
    Eredetileg is 1 év csúszást mondtak a pc és konzolverzió között. aztán meg valahonnan felröppent a hír, hogy ugyanakkor jön és azóta meg itt együtt lett kezelve. pedig hivatalos forrásból ez soha nem volt megerősítve.

Gamespot pc-s megjelenési listájában még mindig benne van
  • csgj
    a honlapján sincs odaírva, hogy PC DVD... csak xbox meg Ps, két aranyos konzolbarátunk Eddig észre se vettem, tényleg nem készül még PC-re...
  • Bucser
    Engem meg az, hogy kozolon milyen király a játék elvégre ez pc-s topic tudtommal igaz-e moderátor úr?
  • szucsy89
    lol? én nem tudtam hogy még a pc tervbe sincs véve....bazzeg ez mi?????nekem nincs konzolom és nem is lesz!pc-re akarom a gammát!!!!most!!
  • Kandurex
    nem igazán érdekel a véleményed ebben az ügyben
  • Bucser
    A folyamatos konzol reklámot pc-s topicokban be lehetne fejezni nem?
  • serito
    Most gondolok bele, ha nem jelenik meg PC-re (ne adja az ég!) akkor a gamma nem is DX10-re van programozva. ?
  • serito
    Ha ez igaz, akkor a PC-s világ fellázad élükön velem, de biztosan lenne még jelentkező aki csatalkozna! :) Azért nagy szemétség lenne!!!
  • Kandurex
    komolyság, csak egyelőre konzolokra...:((

[Kandurex...dehát te konzolos vagy miért szomorkodsz??]

Nem tudom...

[nem tudja]

[szolidalít]

[skizózik]
  • szucsy89
    bocs hogy így adtam a vidit, nem volt kedvem linkelgetni...
  • szucsy89
    http://www.gamestar.hu/assassins-creed-gameplay-movie.html

nemtom vótemá, most néztem meg ezt a gameplay movie-t, ezt a játékot várom legjobban az alan wake meg a sc2 mellett:))nagyon nagy lesz!!4
  • Gideon Wieth
    jajh emberek
    nem erre értettem hanem a MOHÁra
    Az assassin creed-et nagyon jól megcsinálták, minden szempontból nekem nagyon tetszik :)
  • Alwares
    Kiváncsi leszek lesz-e valami jó cucc a limited editionban...
  • Matte
    Igen az kamu. Hogy mit jelent? Hogy ugyanabban az időpontban jön minden platformra, közte PC-re is.
  • adammmmmmm
    Egyépként az 576-on mért van ki írva hogy szeptember 9-én fog megjeleni?
    Ez ugye csak kamu?
    Öszezavarodtam
  • Soldiers
    na és ez mit jelent
  • Matte
    JAVÍTVA...kicsit bele kellett olvasni mélyebben a communitybe...tessék a jóhír:

"Today Ubisoft, one of the world’s largest video game publishers, announced the worldwide launch for the highly anticipated and critically acclaimed Assassin’s Creed™ will be November 2007.

The Assassin’s Creed franchise will make its debut on the PLAYSTATION®3 computer entertainment system, the Xbox 360™ video game and entertainment system from Microsoft and PC..........

........Assassin’s Creed will be available in North America at the MSRP of $59.99 with the Limited Edition priced at $69.99 – ESRB rating is pending.
  • Matte
    Hát én nem tudom gyerekek....
    Még mindig (bár ez saját vélemény) de a fejlesztői / kiadó honlapban bízok igazán és ha azt szemügyre veszitek akkor két nagyon fontos info jut el hozzátok:

1. release date: 2007/11/17
    2. Playstation3/XBOX360/PSP, semmi PC.....még a legkisebb se....

de akkor
  • Kandurex
    aha :) ÚGY LEGYEN!
  • Alwares
    Szerintem egyszerre fog megjelenni, legfeljebb egy-két napos differencia lesz...
  • Bucser
    ....
  • Soldiers
    nem mond azt hogy soha megfog az jelenni
  • csgj
    ja, persze, egyből kettőt is most mondjuk lehet, hogy lesz lehetőségem pénzszerzésre, de az se biztos... egy karit már kiszemeltem (na az már sm 4.0-ás, dx10-es)
  • Kandurex
    soha ? #785
  • adammmmmmm
    A PC késni, fog ezt tudjuk.
    Szerintetek mikorra lesz PC verzió Karácsonyra, hamarab, 2008 eleje, ki mit tippel?
  • Soldiers
    hát karácsonyra beszerzel egy atit vagy Nvidiát ami sm 3-mas
  • csgj
    sapphire radeon 9600 atlantis 256 mb...
  • Soldiers
    hát nem nagyon milyen karid van?
  • csgj
    ja, szerintetek menni fog sm 2.0-ás karin? csak mert a képek alapján nekem úgy tűnik, hogy menni fog... (vagy csak túlzottan szeretném, hogy menjen vele :D)
  • Cat 02 #802
    jah, elkötöd a szekeret mi ? :)
  • Bucser
    Annyiban igaza van, hogy ez is sandbox game.
  • Looooser
    hát ez teljesen más mint a gta...
  • csgj
    hát azért azt nem mondanám :P
  • Soldiers
    még a végén nem jelenik meg PC-re
  • Soldiers
    Tiszta olyan lesz mint a GTA csak középkorban
  • adammmmmmm
    Már nem is emlékszem melyik játékot vártam enyire?
  • Bucser
    A PC biztos csak a PC-s megjelenés időpontja nem.
  • adammmmmmm
    Ténleg ha nem bisztos a pc akkor mért lehet már tök régóta előrendelni az 576-on?
  • Cat 02 #793
    ez + Witcher azt elvok 1 évig xD
  • adammmmmmm
    Én is remélem hogy nem tőlik a PC-t. Ez az egyik játék amit már alig bírok kivární! Az biztos hogy ezt, megveszem eredetibe.