9242
-
#28 na akkor fix,hogy még idén jön,ha már volt vmi játszható verzsün -
Inquisitor #27 A játék oldalán a letöltésekben benne van még 1280-ban is, abból már lehet alakítani. Viszont a letöltés menüben a csávó elölről van benne, és randán kisandít a kapucni alol. Inkább azt a képet kéne betenni. :D -
#26 a konzolos fórumban. használd a keresőt mielött rosszindulatúskodsz kkthxbye -
#25 #11 meg nem tipp... IGN írta ők meg játszottak vele az E3-on -
#24 asszem csinalok egyet, ha nem érnék rá, szolok -
Shadow_THH #23 asszem volt már ilyen tápig -
#22 gyerekek a lenti képet vki csinálja meg bannernek,és menjen is be -
#21 egyébként szerintem fixre veszem,hogy decemberre kidobják,ha addig megjelenik a ps3,nem hiszem,hogy kihagynák a nagy karácsonyi bevásárlást:))) -
#20 nekem is:)) egy kis hitman-el megfüszerezve:) -
#19 mivel nekem popok a kedvencek közt vannak felőlem jöhet a pop klón -
#18 Tippem szerint Prince Of Persia-s valamint (talán) lesz egy kis "oblivion-fííling"-je. De ezek tippek, videóból ítélve, ugy gondolnam hasonló lesz. -
#17 remélem jó game lesz, a movie eszméletlenül jó lett:) -
#16 Épphogy bejelentették. Arra szerintem még várni kell. -
#15 in-game movie még nincs igaz? -
#14 Hasonlóképpen.. mikor megláttam h Platform:PC, orgazmusközeli élmény kerített hatalmába. -
#13 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
isten
má bevoltam kakaálva,hogy nem lesz pc-re -
#12 Grand Theft Horse:P -
#11 középkori GTA+PoP -
Inquisitor #10 Amúgy a SOny PS3 körül most valami nagy susmus megy, mert a Sony arra hivatkozott a multkor, hogy azért csúsznak, mert nem végleges a BR lemeze speckója, erre fel már kapni rajta filmeket. Most meg felvett a Sony valami 700 millió dollár kölcsönt, valószínüleg a PS3 szekerének megtolása érdekében ...
Lehet az UBI tud valamit, és inkább időben elkezdi reklámozni a többi platformra is, nehogy a fejlesztési költségét bebukják ha csúszik a PS3 újra? -
#9 Ha még valaki nem látta volna az E3 bemutatkozó videóját.
E3 Trailer -
blackgamer #8 azért Kevin Costner ügyesebben megoldotta -
Inquisitor #7 Hát mondhatni, de a Thiefben pont az volt a cél, hogy ne nagyon ölj. Akkor már inkább Hitman ... -
blackgamer #6 ahh nem sajnos Prince of Persia klón, Ubisoft mindent elszúr -
#5 Nagyon bejön a videó! (Y) -
Inquisitor #4 A kiszivárgott infó alapján lesz még Nintendo Wii és Sony PSP verzió is. -
blackgamer #3 ez ilyen Thief feelinges lesz? -
Inquisitor #2 A tagadásuk azért is vicces volt, mert állítólag valami GDC bemutatón mint X360 project tüntették fel. Meg volt a rosszindulatú pletyka, hogy a "PS3" bemutató egy X360-on futott ... -
#1 Assassin's Creed - PC-re és X360-ra is
Platform: PC, X360, PS3
Az Ubisoft némi meglepetésre jelentette be az Interactive Digital Entertainment Festival-on, hogy az Assassin's Creed című játékuk nem lesz PS3 exkluzív.
Tehát a PS3 verzió mellett PC-re és Xbox360-ra is kódolják a művet. A platformonkénti megjelenésről egyenlőre nem árultak el információt.
Hivatalos honlap