9242
  • Gideon Wieth
    meg sztem nagyon sok ram, mivel a tömeget valahogy mozgatni kell, és ha jól olvastam akkor minden eegyes npcnek saját MI je van...
    Bár sztem ez minimum
    athlon 3100+ vagy egyenértékű
    1 giga ram
    Shader 3as vidikari Gef 7600 felfele
    vagy radeon X1600 felfele
    De ez csak a videók alapján mondom véletlenül se vegye senki készpénznek :)
  • Gideon Wieth
    nem csak azt hogy nem árt egy shader 3.0ás vidikari :)
  • FLeT
    Tisztelet nép!!!!
    Gépigényről lehet már vmit tudni?
  • Rage47
    amiben tudod. php ? :))
  • Gideon Wieth
    akkor össze kéne szedni a tartalmat.. a gépemen minden fennt ami videó és jó, A gameplay, a 4-5 trailer... Cikket is tudok írni :) tehát a tartalmi oldalát vállalom :) technikait, meg rátok hagyom, én meg tanulok :D Miben csináljam az oldalt ?
  • Looooser
    gifekben benne vagyok...
  • Rage47
    googleban 2. találat "flash" szóra:)
  • Gideon Wieth
    :)
    és mivel ? :) régóta meg szeretném tanulni.. Nem veszel fel msn-re? és akkor ott elmeséled majd :)
  • Rage47
    a bannert én csináltam. szívesen segítek, de időben korlátozva vagyok most az érettségi miatt. csináld meg sztem az oldalt, utána még lehet szépíteni flash-el simán.
  • Gideon Wieth
    mivel lehet ilyen bannereket csinálni ? :) összeraknék egy Assassin's Creed-es magyar oldalt, ahol mindenki mindent megtalál :)
    Valaki segíteni flashben ? :)
  • Gideon Wieth
    :) hát azért nem árt ha többször is elmondjuk nekik :P
  • Looooser
    én is de nem kell üvölten tudják ezt az ubinál
  • Scottt
    ASSASSIN CREED-et AKAROOOK!!!
  • Gideon Wieth
    igazad van
    Kiálltsuk együtt
    ASSASSIN CREED-et AKAROOOK!!!

• Bucser
    Nem fogok kis-szemináriumot tartani keress utána (google a barátod), egyébként meg off topic eléggé már.
  • Gideon Wieth
    :) nem ilyeneket nem rakok föl csak lassítanak :P amugy sose tuttam mire jó az antialias :P de most elmesélheted
  • Bucser
    800*600..... láttad te már hogy az hogy néz ki egy 19"-os TFT-n? gondolom antialias sem volt rajta...
  • Dragooon #532
    bizony
  • Gideon Wieth
    most csak a VEGAS van fennt :) arról ha megmondod hogyan csináljam megmondom..

Nem volt lebutitva dx 8ra csak a felbontás 600*800 és medium grafika...
  • spidey91
    Lesz Collector Edition Altair figurával PC-re is??
  • Bucser
    "persze nem full grafikával"

Akkor miről is beszélünk??

Gondolom lebutítva DX 8-ra.

a Vegas "röccenésmentességéről" azért megnéznék egy pár FRAPSos képet amin FPS ki van íratva:) meg az SC:DA_ról is:)
  • Gideon Wieth
    igen ez igaz, ennek ellenére a mostani gépen mindegyik röccenés nélkül megy :)
    /persze nem full grafikával!

/amd 3100+
    most 512 , nem sokára 1 gigávval több ) ram
    Nvidia gef 7600 GS :)
  • Bucser
    A POP 3 egy lassan 4-5 éves engine polírozott változata volt...

Ráadásul az Ubisoft a multiplatform broáfokat elég szarul optimalzálja újabban. Meg alapból szarok a multiplatform cuccok. Mindig is azok voltak.

Reméljük nem basszák el, de mind a PS3 min az X360 számítás teljesítményében egy sokkal erősebb célhardver mint a jelenlegi csúcsPC-k.
  • Gerbill
    Az UBI soft fejlesztőcégei egyre inkább elfelejtik mi az az optimizálás. A PoP-nak nagyon kicsi a gépigénye, azért ment azon a gépen. Viszont a SC:DA, és a Rainbow Six Vegas nagyon optimizálatlanra sikerült, és a beállításokat is csak dísznek tették oda, mert nem lehetett állítani semmit
  • Gideon Wieth
    Nem tudom.. igaz hogy multiplatform, de az ubisoft jól optimalizál!
    Mondjuk ott a prince of persia 3.. a régi gépemre aztmondtám áh ez nem megy. Felraktam röccenés nélkül full grafikán pörgött!(régi gépem,1 gigahertzes proci 512 mb ram , ati 9600!) Szóval én reménykedek, hogy állítható lesz jjól a grafika és nem fog szaggatni :)
  • Bucser
    Honnan lehetne tudni, hogyha novemberben jelenik meg?

Magas lesz a képek alapján meg szuámolva abból, hogy konzol multiplatform.
  • Tensor2
    Üdv!Lehet már tudni hogy milyen a game gépigénye?Ha igen akkor valaki megmondaná hol nézhetném meg?
    Előre kösz!
  • Dragooon #522
    most nézegettem az ilyen jellegű videóka, remélem ebben a játékban is sok ilyen lesz ebben a minőségben
  • Gideon Wieth
    amugy nekem a nextgen multiplatformok közül egyedül a Lost Planet nem ment, pontosabban elindult, sőt jáccani is tudtam volna vele /bár elég lassú volt/ csak folyton azt írta ki, hogy ne elég a configom.. kb 10 mpénként...
    Amúgy szerintetek is csak a ram hiányzik a gépből ?
    Mert sztem a vidikari, meg a proci még megállja a helyét... :)
  • Gideon Wieth
    tudom, nem azért kérdeztem :)
    mennyibe kerül manapság egy giga ram 400 mhzn ? sima ddr-est bír csak az alaplapom.. 17-18 ezer ft ? :)
  • Seth
    majdnem leírtad,mellesleg ac még nincs rajta természetesen
  • Gideon Wieth
    áh megtaláltam :)
  • Gideon Wieth
    nem tudjátok hogy mi a systemrequirements labor címe ahol a játékokhoz leteszteli a géped, ?
  • Gideon Wieth
    a splinter cell double agent, nálam, ezzel a konfiggal minden mediumon simán elfutott, csak a robbanásoknál akadt meg, 1-2 másodpercre...
    de tény hogy egy giga ram pluszban nem ártana
  • Gideon Wieth
    nem akarlak megbántani, de ez még korai verzió, bár sztem ilyen tekintetben nem sokat fog javulni de fő az optimizmus :D
  • Bucser
    hát nekem kicsit furcsa ez a többszázNPC és mégis mind engem néz folyamatosan... elég hülyén néz ki....Meg először azt mondja, hogy ha lopakodva akarunk megközelíteni valakit akkor nema legjobb módszer ha falra mászunk erre a meggyilkoalndó pofa orra előtt ugrűálunk le a háztetőről.. (na jó volt 20 méter köztünk és az áldozat között...)

A Drága teszter még a katonának is nekiment az meg úgy ment el mellette mintha nem is előtte egy percel döfte volna Altair nyakszirtan a főnökét....

Kíváncsi leszek a végső produktra, de ez az AI így gázos...
  • tonyr #513
    http://www.gamespot.com/video/930278/6158930/assassins-creed-gameplay-movie-1
    igaz h ez xboxos mowie, de ilyen lesz... :f
    2007.nov.
  • Bucser
    2007-ben mit akarsz még 1 giga rammal? ráadásul ezegy next-gen játék lesz next gen konzolokra. láttad már, hogy amai csúcs gépeken hogy mennek az X360-ra írt kmultiplatform játékok pécén?? Kb szarul.
  • Rage47
    sztem minimum 1giga ram kéne
  • Gideon Wieth
    aztnézem, hogy mennyire felpörgött a hivatalos oldalon az élet! Valszeg, már a célegyensben vannak az Assassin Creed el és az utó munkálatok folynak! De lehet hogy hülyeséget beszlek összevissza!
    DEMÓT akarok ! szerintetek hogyan fog menni egy
    Amd athlon 64 3100+on
    512 mb rammal
    Nvidia geforce 7600 Gs 256 mb ramos kártyával ? :)
    Tudom hogy nincs gépigény, de érdekelne :)