9242
-
#549 meg sztem nagyon sok ram, mivel a tömeget valahogy mozgatni kell, és ha jól olvastam akkor minden eegyes npcnek saját MI je van...
Bár sztem ez minimum
athlon 3100+ vagy egyenértékű
1 giga ram
Shader 3as vidikari Gef 7600 felfele
vagy radeon X1600 felfele
De ez csak a videók alapján mondom véletlenül se vegye senki készpénznek :) -
#548 nem csak azt hogy nem árt egy shader 3.0ás vidikari :) -
#547 Tisztelet nép!!!!
Gépigényről lehet már vmit tudni? -
#546 amiben tudod. php ? :)) -
#545 akkor össze kéne szedni a tartalmat.. a gépemen minden fennt ami videó és jó, A gameplay, a 4-5 trailer... Cikket is tudok írni :) tehát a tartalmi oldalát vállalom :) technikait, meg rátok hagyom, én meg tanulok :D Miben csináljam az oldalt ? -
#544 gifekben benne vagyok... -
#543 googleban 2. találat "flash" szóra:) -
#542 :)
és mivel ? :) régóta meg szeretném tanulni.. Nem veszel fel msn-re? és akkor ott elmeséled majd :) -
#541 a bannert én csináltam. szívesen segítek, de időben korlátozva vagyok most az érettségi miatt. csináld meg sztem az oldalt, utána még lehet szépíteni flash-el simán. -
#540 mivel lehet ilyen bannereket csinálni ? :) összeraknék egy Assassin's Creed-es magyar oldalt, ahol mindenki mindent megtalál :)
Valaki segíteni flashben ? :) -
#539 :) hát azért nem árt ha többször is elmondjuk nekik :P -
#538 én is de nem kell üvölten tudják ezt az ubinál
-
#537 ASSASSIN CREED-et AKAROOOK!!! -
#536 igazad van
Kiálltsuk együtt
ASSASSIN CREED-et AKAROOOK!!!
-
#535 Nem fogok kis-szemináriumot tartani keress utána (google a barátod), egyébként meg off topic eléggé már. -
#534 :) nem ilyeneket nem rakok föl csak lassítanak :P amugy sose tuttam mire jó az antialias :P de most elmesélheted -
#533 800*600..... láttad te már hogy az hogy néz ki egy 19"-os TFT-n? gondolom antialias sem volt rajta... -
#532 bizony -
#531 most csak a VEGAS van fennt :) arról ha megmondod hogyan csináljam megmondom..
Nem volt lebutitva dx 8ra csak a felbontás 600*800 és medium grafika... -
#530 Lesz Collector Edition Altair figurával PC-re is?? -
#529 "persze nem full grafikával"
Akkor miről is beszélünk??
Gondolom lebutítva DX 8-ra.
a Vegas "röccenésmentességéről" azért megnéznék egy pár FRAPSos képet amin FPS ki van íratva:) meg az SC:DA_ról is:) -
#528 igen ez igaz, ennek ellenére a mostani gépen mindegyik röccenés nélkül megy :)
/persze nem full grafikával!
/amd 3100+
most 512 , nem sokára 1 gigávval több ) ram
Nvidia gef 7600 GS :) -
#527 A POP 3 egy lassan 4-5 éves engine polírozott változata volt...
Ráadásul az Ubisoft a multiplatform broáfokat elég szarul optimalzálja újabban. Meg alapból szarok a multiplatform cuccok. Mindig is azok voltak.
Reméljük nem basszák el, de mind a PS3 min az X360 számítás teljesítményében egy sokkal erősebb célhardver mint a jelenlegi csúcsPC-k. -
#526 Az UBI soft fejlesztőcégei egyre inkább elfelejtik mi az az optimizálás. A PoP-nak nagyon kicsi a gépigénye, azért ment azon a gépen. Viszont a SC:DA, és a Rainbow Six Vegas nagyon optimizálatlanra sikerült, és a beállításokat is csak dísznek tették oda, mert nem lehetett állítani semmit -
#525 Nem tudom.. igaz hogy multiplatform, de az ubisoft jól optimalizál!
Mondjuk ott a prince of persia 3.. a régi gépemre aztmondtám áh ez nem megy. Felraktam röccenés nélkül full grafikán pörgött!(régi gépem,1 gigahertzes proci 512 mb ram , ati 9600!) Szóval én reménykedek, hogy állítható lesz jjól a grafika és nem fog szaggatni :) -
#524 Honnan lehetne tudni, hogyha novemberben jelenik meg?
Magas lesz a képek alapján meg szuámolva abból, hogy konzol multiplatform. -
Tensor2 #523 Üdv!Lehet már tudni hogy milyen a game gépigénye?Ha igen akkor valaki megmondaná hol nézhetném meg?
Előre kösz! -
#522 most nézegettem az ilyen jellegű videóka, remélem ebben a játékban is sok ilyen lesz ebben a minőségben -
#521 amugy nekem a nextgen multiplatformok közül egyedül a Lost Planet nem ment, pontosabban elindult, sőt jáccani is tudtam volna vele /bár elég lassú volt/ csak folyton azt írta ki, hogy ne elég a configom.. kb 10 mpénként...
Amúgy szerintetek is csak a ram hiányzik a gépből ?
Mert sztem a vidikari, meg a proci még megállja a helyét... :) -
#520 tudom, nem azért kérdeztem :)
mennyibe kerül manapság egy giga ram 400 mhzn ? sima ddr-est bír csak az alaplapom.. 17-18 ezer ft ? :) -
#519 majdnem leírtad,mellesleg ac még nincs rajta természetesen -
#518 áh megtaláltam :) -
#517 nem tudjátok hogy mi a systemrequirements labor címe ahol a játékokhoz leteszteli a géped, ? -
#516 a splinter cell double agent, nálam, ezzel a konfiggal minden mediumon simán elfutott, csak a robbanásoknál akadt meg, 1-2 másodpercre...
de tény hogy egy giga ram pluszban nem ártana -
#515 nem akarlak megbántani, de ez még korai verzió, bár sztem ilyen tekintetben nem sokat fog javulni de fő az optimizmus :D -
#514 hát nekem kicsit furcsa ez a többszázNPC és mégis mind engem néz folyamatosan... elég hülyén néz ki....Meg először azt mondja, hogy ha lopakodva akarunk megközelíteni valakit akkor nema legjobb módszer ha falra mászunk erre a meggyilkoalndó pofa orra előtt ugrűálunk le a háztetőről.. (na jó volt 20 méter köztünk és az áldozat között...)
A Drága teszter még a katonának is nekiment az meg úgy ment el mellette mintha nem is előtte egy percel döfte volna Altair nyakszirtan a főnökét....
Kíváncsi leszek a végső produktra, de ez az AI így gázos... -
#513 http://www.gamespot.com/video/930278/6158930/assassins-creed-gameplay-movie-1
igaz h ez xboxos mowie, de ilyen lesz... :f
2007.nov. -
#512 2007-ben mit akarsz még 1 giga rammal? ráadásul ezegy next-gen játék lesz next gen konzolokra. láttad már, hogy amai csúcs gépeken hogy mennek az X360-ra írt kmultiplatform játékok pécén?? Kb szarul. -
#511 sztem minimum 1giga ram kéne -
#510 aztnézem, hogy mennyire felpörgött a hivatalos oldalon az élet! Valszeg, már a célegyensben vannak az Assassin Creed el és az utó munkálatok folynak! De lehet hogy hülyeséget beszlek összevissza!
DEMÓT akarok ! szerintetek hogyan fog menni egy
Amd athlon 64 3100+on
512 mb rammal
Nvidia geforce 7600 Gs 256 mb ramos kártyával ? :)
Tudom hogy nincs gépigény, de érdekelne :)